Screenshot Twitter

Japanse wetenschappers onderzoeken de mechanismen waardoor de experimentele Covid-19 vaccins mogelijk sterfgevallen en ernstige bijwerkingen veroorzaken.

In een rapport uit Japan benadrukte professor Masataka Nagao van de Hiroshima University School of Medicine hoe de lichamen van gevaccineerde personen op wie hij autopsies verrichtte, abnormaal warm waren, met lichaamstemperaturen van meer dan 100 graden F (~40ºC), schrijft Adan Salazar.

“De eerste zorg was dat de lichaamstemperatuur van de lichamen erg hoog was toen de politie de autopsie uitvoerde,” merkte Nagao op. “De lichaamstemperaturen waren ongewoon hoog, zoals 33 of 34 graden Celsius (91-93ºF).”

Bij andere lichamen, zegt Nagao, “was de temperatuur erg hoog op het moment van overlijden. Hun lichaamstemperatuur lag boven de normale temperatuur, meer dan 40 graden Celsius.”

Nagao’s onderzoeksteam bracht de gegevens in kaart en ontdekte dat er aanzienlijke veranderingen waren in de genetische samenstelling van het immuunsysteem van gevaccineerde patiënten bij wie autopsie werd verricht.

Het onderzoek heeft Nagao doen besluiten dat het vaccin afwijkingen aan het immuunsysteem veroorzaakt die leiden tot ontstekingen in het hele lichaam, wat waarschijnlijk de oorzaak is van de hoge lichaamstemperaturen ten tijde van de autopsie.

“Op basis van de gegevens en de omstandigheden alleen is het niet mogelijk om te concluderen dat het vaccin de oorzaak was van de sterfgevallen,” zei Prof. Nagao, en hij voegde eraan toe: “Het is echter onmogelijk om te zeggen dat het vaccin niet de oorzaak was. We kunnen alleen zeggen dat het twijfelachtig is, maar we geloven dat de vaccinatie voldoende verband hield met de immuunafwijkingen.”

In een ander rapport besprak dermatoloog prof. Shigetoshi Sano van de Kochi University School of Medicine het ontdekken van spike-eiwitten op de plaats van huidlaesies en andere huidproblemen bij patiënten die gevaccineerd waren.

“Het van het vaccin afgeleide spike-eiwit werd in de huid aangetroffen”, legde Sano uit, waarbij hij een dia liet zien met een heldergroen gebied op een laesie dat zichtbaar werd gemaakt met een speciale kleurstof.

“Spike-eiwitten onderdrukken lokaal het immuunsysteem,” vertelde Sano aan verslaggevers. “Daardoor vergemakkelijken de spike-eiwitten de reactivering van het herpesvirus.”

Het afbraakproces van de spike-eiwitten in het immuunsysteem leidt tot ontstekingen in het hele lichaam die ook tot bloedstolsels leiden, concludeerde Sano.

“De functie van de spike-eiwitten om bijwerkingen te veroorzaken is de vorming van bloedklonters,” legde Sano uit. “En erger nog, spike-eiwitten kunnen ook plaatselijk ontstekingen opwekken.”

Sano beaamde dat een onderdrukt immuunsysteem iemand kwetsbaarder maakt voor infecties, en zei verder: “Ik weet niet of ik dit moet zeggen, maar het is gebleken dat gevaccineerde mensen meer kans hebben om coronavirus te krijgen dan ongevaccineerde mensen.”

“Soms worden er dingen in het menselijk lichaam gebracht die niet goed zijn. Vaccinatie kan ervoor zorgen dat ons algemene immuunsysteem niet meer in staat is om tegen zulke slechte dingen te vechten,” waarschuwde hij.

Het onderzoek van de artsen komt op het moment dat Prof. Emeritus Dr. Masanori Fukushima van de Kyoto Univerisity het Japanse ministerie van Volksgezondheid bekritiseerde omdat het weigert het Covid-vaccinatieprogramma stop te zetten.

“Overal ter wereld wordt al onderzoek gedaan,” zei Fukushima tegen de ministers van Volksgezondheid tijdens een conferentie eerder deze maand. “Het prestige van Japan staat op het spel. Jullie hebben zoveel mensen gevaccineerd. En toch is slechts 10% van de leden van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, die het voortouw nemen in de vaccinatiecampagne gevaccineerd. Is dit een verdomde grap?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese arts neemt ontslag wegens gedwongen vaccinaties, zegt dat 80% van de spoedeisende hulp patiënten met mysterieuze problemen beide prikken hadden gehadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe vijf principes van Surovikin zullen Oekraïne doen verdwijnen als rook in de wind
Volgend artikelMisvatting van Duitse politici: Een overwinning voor Oekraïne is geen optie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

    • Gezien de chinese openstelling van de grenzen, heb hierbij een déja VU gevoel, 2019 in herhaling, waardoor het narratief zal verspreid worden van reden voor hoge ” besmetting”, zal de stilte straks doorbroken worden.
      Voorzie maar voor volgend jaar een volgende plan, euh…slip of the tongue, pandemic met alles erop en eraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in