Jacinda Ardern heeft aangekondigd dat ze aftreedt als premier van Nieuw-Zeeland, wat miljoenen mensen ertoe aanzette om via social media te eisen dat de extreemlinkse autoritaire politica voor de rechter wordt gedaagd voor haar misdaden, bericht Newspunch.

Ardern, die een World Economic Forum Young Global Leader is, zal uiterlijk op 7 februari het ambt van premier neerleggen, nadat ze had verklaard dat ze “niet langer genoeg in haar mars had” voor de baan.

“Ik vertrek, want bij zo’n bevoorrechte rol hoort verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om te weten wanneer je de juiste persoon bent om te leiden en ook wanneer niet,” zei Ardern. “Ik weet wat deze baan vergt. En ik weet dat ik niet meer genoeg in mijn mars heb om het recht te doen. Zo simpel is het.”

“Ik ben menselijk, politici zijn menselijk. We geven alles wat we kunnen, zolang we kunnen. En dan is het tijd. En voor mij is het tijd.”

Tijdens de COVID-19 pandemie legde Ardern het Nieuw-Zeelandse publiek draconische lockdowns op. Nadat de beperkingen kortstondig waren opgeheven, stelde het land na de melding van één enkel geval van COVID-19 opnieuw lockdowns in, waarbij de burgers werden opgeroepen thuis te blijven, behalve in gevallen van “essentiële persoonlijke verplaatsingen.”

Ardern heeft ook de parlementsverkiezingen in augustus 2020 met vier weken uitgesteld vanwege de pandemie: “Uiteindelijk wil ik ervoor zorgen dat de verkiezingen goed verlopen en dat alle kiezers de beste kans krijgen om alle informatie te ontvangen die ze nodig hebben.”

De bevolking van Nieuw-Zeeland heeft het haar niet vergeven dat zij Nieuw-Zeeland heeft gebruikt als proeftuin voor het beleid van het World Economic Forum en vaccins heeft opgedrongen aan de goedgelovigen en kwetsbaren in de samenleving.

  Freedom Day in het Verenigd Koninkrijk: therapeuten waarschuwen voor het Covid-19-angstsyndroom

Social media werden overspoeld met oproepen om Ardern te arresteren voor “misdaden tegen de mensheid” onmiddellijk na het nieuws dat ze zal aftreden als premier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd… en je gelooft nooit wat er daarna gebeurdeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe studie: Meer dan vier COVID-prikken veroorzaken een bijna volledige ineenstorting van het immuunsysteem bij muizen
Volgend artikelStudie identificeert beste plaats om te schuilen voor schokgolf van nucleaire ontploffing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

98 REACTIES

 1. Ze beginnen allemaal nattigheid te voelen.
  Het spel is gespeeld en die walgelijk zieke weffers hebben verloren.
  Maar wat zullen ze doen om het vege lijf te redden ?
  Oorlog en ellende veroorzaken zijn de bekende maatregelen om de aandacht af te leiden.
  Verwacht fake aanslag waarvan Rusland/China de schuld gaan krijgen.

  • WEF heeft al een wereldwijde cyber aanval aangekondigd dus die verwacht ik ook binnen nu en 6 maanden.

   Banken, beurzen … alles zal instorten dus bereid je voor !

   Maak allemaal kopieën van je bankrekening, pensioen tegoeden, bezittingen, aandelen zodat je altijd kunt bewijzen waar je recht op hebt.

   Ik persoonlijk houd alleen dat op mijn bankrekening om mijn vaste lasten van te betalen de rest is cash.

   WEF zal zich echt niet zomaar overgeven, die zullen NIETS schuwen dat hebben de gifspuiten ons laten zien.

   Vertrouw niet 1 politici en vertrouw alleen jouw eigen intuïtie.

   STAP NOOIT IN DE CBDC !!!!!!!!!

    • Geld is een ruilmiddel Een ruilmiddel bestaat zolang er vertrouwen in is.
     Digitaal of op papier, door de onmogelijke inflatie enz. zojn kraaltjes en spiegeltjes sttaks wellicht weer een goed ruilmiddel.

     Verdoe je tijd niet aan “bewijzen” in een kapot systeem.
     Zet je evt financiele middelen om in zinvolle ruilmiddelen (heirloom zaden, mechanisch gereedschap enz)

     • Ben ik met je eens maar niet iedereen is in staat zich goed voor te bereiden.

      Ik denk dat je eerst moet zorgen schuldenvrij te worden zodat ze je eigendom niet af kunnen pakken.

      Als ze mijn schuldenvrij huis willen confisceren moeten ze eerst mij en mijn 3 afgerichtte Hollandse herders zien te passeren.

      Ik ben geboren als een vrij mens en zal sterven als een vrij mens.

      • Zelfs al ben je schuldenvrij en heb je je hypotheek afbetaald dan pakken ze je met onroerendgoedbelasting ,waterschapsbelasting en dergelijke .
       Het hele verrotte systeem moet op de schop.

    • Als het mogelijk is koop dan tenminste 1 of enkele gouden munten. Goud kan makkelijk naar €50.000,- gaan of meer. Daarmee kun je eventueel je hypotheek mee afbetalen.

     Het is niet voor niets dat Centrale Banken stilletjes goud aan het kopen zijn.

     Bedenk dat zolang je hypotheek niet geheel is afbetaald jouw huis eigendom is van de hypoteek verstrekker.

      • yep, en ze weten van de meesten wie wat waar hebben gekocht en het edelmetaal dus ergens hebben…

       dus, los een deel van je huis af, of koop een stuk grond of onroerend goed of garage oid, of schaf bv een interessante relatief zeldzame auto aan die normaal gesproken niet minder waard wordt en ook al wordt die wat minder waard, je kan er dan in elk geval nog mee rijden 🙂 ook leuk.

      • Straks kan je niets meer kopen, huizen worden op gekocht door BlackRock, Vanguard? Dan gaat alles op huur basis tot aan je tandenborstel aan toe.
       Je hebt niets toch gelukkig.
       Ik zou zeggen koop goud baren, kan je makkelijk meenemen voor levensonderhoud.

     • Ook zonder een hypothecair gedekte geldlening is je “eigendom” niet veilig.
      Onmogelijk hoge belastingen ivm die randdebiele energiecertificaten op je woning, oneigeningen, etc.

      Hier verdedig ik zolang mogelijk mijn honden met russian made geweren!!!

     • Peterus januari 19, 2023 at 12:35

      Precies dit. Kun je het niet meer betalen dan verkopen ze gewoon je huis per opbod. Restschuld kunnen ze in hun rugzakje stoppen en zal ze achtervolgen tot ze niet meer ademen. Want betalen zal je!
      Dit voorzag ik vele jaren geleden al. Daarom huur ik. Geen geld, dan ga ik gewoon schuldvrij weg zonder mij ergens druk over te maken.

     • Mensen leven de laatste jaren al teveel op grote voet. In mijn kennissenkring hoor ik altijd dat ze een huis bezitten. Wel, zolang het niet afbetaald is BEZIT JE HELEMAAL NIETS!

   • wat betreft bankafschriften bewaren: ze hebben zich al ingedekt, want er is al een ‘disclaimer’ dat die kopieen geen bewijs zijn… hoe dan ook: ik ben met je eens dat er komende maanden wel wat staat te gebeuren.

    • De bank zal bij mij weinig kunnen halen.

     Ik ben schuldenvrij en heb alleen mijn vaste lasten voor de lopende maand op mijn rekening de rest is cash.

   • Ik heb nog een kopie van mijn pensioenoverzicht. Daarin staat dat ik op mijn 62ste een eerste uitkering krijg en met 65 met pensioen kan.
    Dat document kan in de prullenbak.

  • Thom januari 19, 2023 at 09:46

   Waarom denk je dat Gert Jan Seegers van de CU is opgestapt? Ze voelen allemaal nattigheid en proberen hun hachje te redden. Denk dat de komende maanden er nog veel meer onderduiken en het stafje aan de volgende geven.

 2. Dat noet ik nog maar eens zien, of dat gaat gebeuren.
  Net als elders in de wereld zijn de wakkere mensen zwaar in de minderheid en, wordt een aanjlacht door de elite overruled.
  Imners zou dit een precedent voor de rest van de wereld worden…

  Ik zie nog gebeuren, dat zij straks juist duizend veren in haar achterwerk krijgt, vanwege haar enorme inzet in de crisis en het ‘geweldige werk’ dat ze heeft verricht…..

  • Inderdaad.
   Zolang de volledig opgekochte media hun onzin ongestraft kunnen blijven rondbazuinen kun je de zaak heel lang oprekken.
   Maar eens zal de kruik barsten.

  • Als iedereen opstaat netals in Brazilië,Chili en elke keer de alternatieve media haalt niet in de nep msm met hun nep journalisten en nepnieuws zoals hier in NL worden de schapen misschien wakker maar ik geloof dat er toch broeit in de samenleving🧐🤔🖕💉

 3. “Ik ben menselijk, politici zijn menselijk. We geven alles wat we kunnen, zolang we kunnen. En dan is het tijd. En voor mij is het tijd.”

  Demonen die zich beroepen op menselijkheid. Walgelijk.

  • idd, het zijn huichelaars een rad voor ogen draaiende praatjesmakers.
   Lobbyisten voor hun ‘werkgevers’ en of chantage bemiddelaars.

 4. Oppakken en nooit meer vrij laten. Menselijk????
  Mensen die menselijk zijn doen dit alles de bevolking niet aan. Alle WEF puppets oppakken en berechten.

 5. De Ratten (Massamoordenaars) Verlaten het zinkende schip. Maar vergeten word jij niet hoor. Bewijzen ter overvloeden tegen jou 😡 Lafaards

 6. Wef vertegenwoordigers zijn geen mensen, want ze willen de menselijkheid tot in het kleinste stukje kapot maken en vervangen door hun gedroomde dystopie. Ardern kan zich niet beroepen op menselijkheid, dat is een ongeloofwaardige farce.

 7. Duidelijk voorbeeld van zo’n mentaal gestoorde trut, net zoals die andere grieten die in posities van autoriteit geduwd zijn door de globalisten (zoals vd Leyen, Kaag, Baerbock, etc etc). Deze psychopatische en dus totaal verknipte vrouw heeft haar onheil reeds gedaan: ze heeft goed werk gedaan voor de mannenclub waar ze de ballen kietelt en ze is er goed voor betaald. Ze heeft ogenschijnlijk niet eens benul van het onheil dat ze heeft aangericht, ze noemt zichzelf ‘menselijk’. Kom er dan verdomme recht voor uit dat je de bevolking hebt vertrapt, biecht het op! En vertel dat je misbruikt bent. En door wie. Walgelijk leugenachtig rotwijf.

  Maar het zal wel weer een kwestie zijn dat er een nog betere dictator moet komen, en deze gekke trut moest het op het ‘menselijke’ gooien als excuus voor haar vertrek zodat de bevolking zich koest houdt. Trap er niet in. Ardern de Ie is weg. Ardern de IIe komt er aan.

 8. “Jacinda Ardern heeft aangekondigd dat ze aftreedt als premier van Nieuw-Zeeland, wat miljoenen mensen ertoe aanzette om via social media te eisen dat de extreemlinkse autoritaire politica voor de rechter wordt gedaagd voor haar misdaden”

  Misdaden tegen de menselijkheid elke Young Global Leader heeft zich schuldig gemaakt aan deze specifiek gerichte misdaad tegen de menselijkheid, Adern net zoals Rutte en vele andere kinderloze poten en potten die de WEF scepter zwaaien in de Westerse natie staten, het vervelende is dat deze figuren niet op een wetelijke basis aangklaagd en veroordeeld kunnen worden hoe graag het publiek dat kritisch, zelfstandig kan denken, deze menigte die realistisch kunnen denken hebben te maken met een satanistische rechtsgang en de tribunalen mogen dan een stip op de horizon zijn, dat wil nog niet zeggen dat deze WEF paardenbek prostitue werkelijk vervolgt gaat worden, einde bericht even tot 10 tellen en dan wéér dooooor.

 9. Wat een ’toeval’; zou ze vanuit Davos instructies hebben gekregen om een functie elders te gaan bekleden? Neeeeee, er worden toch geen besluiten genomen vanuit het WEF? #ironie. En maar kijken welke randdebiel er nu voor in de plaats komt.

  En ik ben momenteel aan het huizenoppassen voor een stel die voor 2 maanden naar Nieuw-Zeeland zijn. Bij het kennismakingsgesprek zei die man al dat hij Ardern fantastisch vind en haar besluiten geweldig. En 2 weken voor vertrek hadden ze nog ‘corona’, terwijl ze – natuurlijk – helemaal plat gespoten zijn (#leedvermaak). Ze zijn ook klimaatgekkies tot op het krenterige af, maar wel met het vliegtuig naar de andere kant van de aardbol vliegen. Net zo’n dubbele moraal als die psychopaten in Davos. En gisteren viel m’n oog op 2 boeken in hun kast: van Yuval Noah Harari… Conclusie: reddeloos verloren.

  • Beste tiswat,
   En hoe zit het met jouw moraal om hun te faciliteren bij hun leven door op hun huis te passen zodat ze hun way of life kunnen laten doorgaan?

   Hoe moeten anderen dat zien, ‘vriendendienst’, of geld ontvangen voor bewezen diensten?
   Je hebt wel een mening over deze mensen, maar heb je ook over jouw eigen handelen nagedacht?

   • als jouw werkgever gevaccineerd is, ga je dan ook een andere baan zoeken? als je naar een klant gaat, vraag je dan ook eerst of hij/zij pro-agenda 2030 is, en zo ja, ga je die klant dan niet helpen? als je kleding of eten gaat kopen, ga je de verkoper dan ook eerst vragen hoe hij/zij erin staat, en als hij/zij een klimaatgekkie, pro-vaccin etc is, koop je daar dan niet? als jij arts bent en een pro-WEFfer heeft jouw hulp nodig, zeg je dan: val dood, ik help jou niet? ik geef aan hoe die mensen erin staan en dat ze reddeloos verloren zijn, omdat ze totaal niet zien waar het heen gaat. met zulke mensen heeft het helemaal geen zin het erover te hebben, maar dat staat voor mij volledig los van of ik met ze omga of help. zoals jij het nu stelt, zie je deze mensen als ‘dader’. ik zie ze als slachtoffer van het systeem. als jij er zo in staat, ben je net als de elite: mensen uitsluiten/verstoten die er niet exact hetzelfde erover denken als jij. en wat een ander ervan denkt, moet hij/zij weten. als je daar rekening mee gaat houden, kan je niets meer doen, want iedereen heeft wel weer een mening wat allemaal tegenover elkaar staat. dan heb je helemaal geen leven meer.

   • in dat soort shedding geloof ik helemaal niet. shedding zou wellicht via speeksel of bloed kunnen, maar gewoon in een huis op meubels ed., nee, dat vind ik net zo’n sprookje als de besmettingsleugen door een virus. ook in de alternatieve media wordt veel angst gezaaid; shedding is daar 1 van. ik geef mijn moeder van 92, die helaas gevaccineerd is dankzij mijn controlfreak zus, altijd een knuffel. ik ga gewoon met gevaccineerde collega’s om. ik heb nergens last van en ben kerngezond. ik leef niet in angst maar in vertrouwen. altijd zelf blijven nadenken.

   • je reactie zegt iets over jou, niets over mij. ik heb geen verantwoording af te leggen aan jou om welke reden ik ergens verblijf. dat gaat jou helemaal niets aan.

    • Beste tiswat, daar heb je helemaal gelijk in! Ik ging behoorlijk kort door de bocht, uit woede, eerlijk gezegd. En daar had jij niks mee te maken. Bij deze mijn welgemeende verontschuldigingen. Je antwoord aan Tigron heb ik zelf ook ter harte genomen! We moeten elkaar wel bepaalde, persoonlijke beslissingen blijven gunnen, en het punt van die persoon goed lezen, anders worden we net zulke harteloze hufters als de parasieten die de wereld gegijzeld hebben. Bedankt dat je voor jezelf opkomt en dit recht zet!!

   • ongelofelijk dat je zoiets adviseert. je zegt in feite dat ik hun huis maar in de fik moet steken. het trieste aan bovenstaande reacties en deze vind ik dat het maar weer aantoont dat onder ‘wakkeren’ ook veel wrok, (ver)oordeling en onmin heerst, niet alleen naar ‘de schapen’, maar ook naar ieder ander die niet exact hetzelfde erin staat als jij. al zou de elite per direct volledig uitgeroeid zijn en er alleen nog maar wakkeren over zijn, dan ontstaat er alsnog binnen de kortste keren ruzie en oorlog, omdat onderling men wederom iedere ‘andersdenkende’ gaat uitsluiten en verstoten. ook zal je dan zien dat in zo’n geval ‘wakkeren’ alsnog zich gaan verlagen tot de duivelse sadistische acties die de elite doen, namelijk gevaccineerden in elkaar slaan/straffen. dan verlaag je je tot hetzelfde nivo als de elite. dan word je ook dader ipv slachtoffer. als je boos en je haat wil botvieren, doe dat dan op de elite, maar niet op een ander medemens. ik geef alleen aan dat deze mensen reddeloos verloren zijn omdat ze tot hun nek in de illusie zitten. dat maakt ze geen dader, maar slachtoffer van het systeem. met zulke mensen valt gewoon niet te praten. maar als zij hulp nodig hebben, help ik hen ook. ik vrees voor de ‘wakkeren’ die haatgedreven zijn, en dat zijn er veel, want zodra zij de kans krijgen, gaan ze mishandelen en moorden.

    • tiswat januari 21, 2023 at 12:04
     Ook hier heb je gelijk in tiswat, maar hopelijk begrijp je ook dat er veel mensen zijn die woedend zijn op de haatdragende en eigengerechtigde vaxxies die ons de bagger in hebben gesleurd, ook al hebben we ze nog zo gewaarschuwd? En we zijn elkaar gestompt door die meelopende hufters? En nog! Ik begrijp die woede heel goed.

     Dan heb ik een vraag: met jouw rustige manier van communiceren, en het feit dat hier nu een aantal keren bent opgekomen voor je standpunt, heb jij die huiseigenaren (en/of anderen) er op gewezen hoe hun standpunt heeft meegeholpen aan het regime dat zich steeds meer begint te ontvouwen…? Heb jij ze gewezen op de gevaren van de mRNA voor de gezondheid? Heb jij ze gevraagd of ze mensen veroordeeld hebben / veroordelen over het afslaan van deze nep-vaccinatie? En wat dit standpunt voor consequenties heeft voor jou en mij en anderen?

     Gewoon wat stof om over te denken, ik zeg niet dat je dit MOET doen, of dat je dit had moeten doen, maar ik denk dat het wel nuttig is dat we mensen attenderen op de gevaren van meeloopgedrag, hoe ‘confrontationeel’ dat ook moge zijn. Of niet…?

     • ik begrijp de woede zeer goed. laten we eens met een biertje om de tafel gaan zitten, dan zal ik je vertellen van mijn familie, vrienden en werkgever (oh en doorgeslagen buren die me corona noemden en toewensten); waar ze me allemaal van beschuldigd hebben en hoe ze me onder druk hebben gezet. om maar niet te zeggen van de angsten die ik heb gehad van de tirannieke aanpak van Hugo de Jonge, waardoor ik meerdere malen in de rats heb gezeten of ik m’n moeder in het verzorgingstehuis nog wel kon bezoeken. en reken maar dat ik alle fases van woede, wrok en verdriet heb doorgemaakt. ook ik heb gezegd dat ik ze het laatste zetje naar de afgrond wel zal geven (en af en toe schiet dat nog wel eens door m’n hoofd), maar uiteindelijk hebben we allemaal een keuze: laten we de woede/negatieve emoties los of houden we het vast? daarbij gezegd hebbende dat je er alleen maar jezelf mee hebt als je het vast houdt; je gaat fysiek en mentaal echt kapot eraan. Loslaten wil niet zeggen dat je eraan toe geeft of het opgeeft. Voor mij wil het zeggen dat ik niet meer toesta dat een ander mij kan raken en ik alle frustratie, angsten en woede die mensen op me afvuren, iets over hen zeggen en niets over mij. Het is pure projectie wat ze doen.
      Uiteindelijk ben ik het niet als een korte sprint maar als een marathon gaan bezien, een schaakspel. Je kan de wind niet veranderen, maar wel je zeilen erop aan passen. Mocht ik met m’n moeder bepaalde horeca-gelegenheden niet in, nou dan niet. Ik kan me daar wel kwaad om maken, maar ik ben toen m’n energie gaan richten op wel kan. Het is constructiever en positiever. Gewoon horeca gevonden die me wel toelieten. Er zijn altijd alternatieven. Er is altijd een andere weg.
      Uiteindelijk ben ik de alternatieve media ook met een flinke korrel zout gaan nemen, want ook zij blijven angst en woede stimuleren.
      Ik heb besloten m’n eigen koers te varen, me voor te bereiden voor zover dat kan (preppen, waterfiler, moestuin zulks) en vanwege de lange adem uiteindelijk besloten ‘choose your battles’.

      Daarmee kom ik op je vraag mbt deze mensen die zo meelopen in het algemene verhaal: we hebben te maken met cognitieve dissonantie. De hersenen gaan letterlijk op een ander systeem over als de mens angst gedreven is. De hersenen staan dan in de paniekstand. Zulke mensen zijn dan figuurlijk doof voor alles wat niet in hun straatje past. Ze hebben een bord voor hun kop, nog dikker dan de Chinese muur. Ze moeten er echt helemaal zelf achter komen. Alles wat jij en ik gaan zeggen, roept bij voorbaat al weerstand op, omdat wat wij zeggen, bij hen pure doodsangst veroorzaakt. Zij gaan over op de overlevingsstand: negeren/ontkennen want dan bestaat het niet, omdat ze geen andere uitweg zien. Ze zullen nooit luisteren en altijd andere argumenten aandragen waarom ze, ondanks 100.000 spuiten, toch ‘covid’ krijgen.
      En ja, ik heb gestreden voor m’n moeder, want die nam de griepspuit niet eens. Daar werd ze altijd al ziek van. Van de covid-injectie zei ze: we weten niet eens wat het op lange termijn doet. ik neem em niet. Ik heb t in het revalidatiecentrum dus voor haar kunnen tegenhouden (ook omdat m’n zus toen er niet bij kon, want maar 1 persoon mocht op bezoek en aangezien ik de enige gezonde was/ben, was ik dat en had zij geen invloed). Op de dag dat m’n zus zich ermee kon gaan bemoeien heeft ze m’n moeder omgepraat. Ik heb m’n zus vanvtevoren schriftelijk aansprakelijk gesteld bij vaccinatieschade bij m’n moeder (and o boy, wat een klachten heeft ze gekregen, elke keer weer na iedere spuit). ik heb echt de beuk erin gegooid. Resultaat: nul.
      Een vriendin van me vroeg me m’n standpunt uit te leggen. ik heb 2 docu’s gestuurd naar haar: 1 van de medische kant, 1 van de financiele kant (die follow the money van tim). Ik kreeg als reactie de volle laag. En nog niet eens inhoudelijk; ze had de docu’s niet eens bekeken.
      Dus heb ik mensen ervoor gewaarschuwd en uitleg gegeven? Ja. Had het nut? Nee, nul.
      Ik ben daarom al vrij snel gestopt met uitleggen. M’n hoofdmotto daarin is, zoals gezegd ‘choose your battles’. Wat win ik ermee door de discussie aan te gaan? Niets, alleen een hoop gezeik en negativiteit. Daar loop ik helemaal op leeg.
      M’n werkgever heeft bijv. gezegd dat hij het terecht vindt dat ongevaccineerden geen zorg zouden krijgen ‘want ze hebben het risico zelf genomen’. Hij zelf heeft braaf 5 spuiten genomen en hij is de afgelopen 2 weken flink ziek geweest en nog steeds niet helemaal hersteld. Reken maar dat op het puntje van m’n tong ligt om te zeggen ‘gevaccineerden hebben ook het risico genomen’. Maar wat win ik ermee? Niets.
      Deep down weten ze waarschijnlijk wel dat ze flink in de shit zitten door die spuiten. Maar ze zijn dat alleen maar aan het wegdrukken in hun geest, omdat ze doodbang zijn. Als ze moeten erkennen dat hun immuunsysteem aan gort is door die troep enz, de kans heel groot is dat ze een hartaanval of kanker krijgen, wat dan? Er is geen oplossing voor ze! En dan komen wij even vrolijk in die etterende wond van ze ‘peuren’… dat gaat nooit werken, veroorzaakt alleen maar weerstand.
      De shit die ik de afgelopen jaren over me heen heb gekregen, heeft me diep geraakt. Maar precies mijn ‘gevoeligheden’/onverwerkte wonden werden daarmee blootgelegd en ik heb diep moeten gaan om daar doorheen te komen en het te kunnen zien zoals ik het nu zie, vooral emotioneel gezien. Maar zoals Metallica zegt: ‘what don’t kill you, makes you more strong’.
      Je grootste kracht, wat de grootste angst veroorzaakt bij anderen, is juist door te zwijgen; niet je kaarten open en bloot leggen, gewoon zwijgen. Daar raak je ze het hardst mee en bescherm je jezelf het beste mee.
      Zoals m’n werkgever die uitspraak deed over ongevaccineerden en geen zorg, was alleen maar om uit te vissen of ik wel of niet gevaccineerd ben. Tot op heden weet hij het van mij niet en dat hou ik mooi zo. niet uit lafheid, maar het heeft gewoon geen enkele toegevoegde waarde. En een werkgever mag gewoon niet naar je medische situatie vragen. Ik ga hem ook andere medische zaken niet vertellen. Gaat hem gewoon geen fuck aan. Ik heb hem alleen maar aangekeken, niet eens geknipperd met m’n ogen (terwijl in m’n geest ik echt wel stond te trillen op m’n benen over zo’n harde uitspraak) en gezwegen. Denk je dat hij er ooit nog met me over heeft gehad? Hij durft niet, want hij voelt dat hij dan te ver bij me gaat en ik hem verbaal fileer. En nu hij zo ziek is, vraag ik gewoon belangstellend hoe het met hem gaat en wens ik hem beterschap. ‘hete kolen op het hoofd stapelen’ heet dat. Dat hij zo laag bij de grond is door zich zo hard op te stellen naar z’n medemens (en dat is alleen maar om zijn eigen onzekerheid te verhullen, volgens mij), wil nog niet zeggen dat ik hem met gelijke munt moet betalen en me tot zijn nivo moet verlagen. Het zal hem veel meer raken dat ik vriendelijk en oprecht blijf, omdat hij donders goed weet dat hij zo niet was. Uiteindelijk is dit voor mezelf ook het beste, want je vangt vliegen nog altijd beter met stroop dan met azijn. Ik ben echt uit zelfbescherming het anders gaan aanpakken. Doordat ik oprecht en onbevooroordeeld blijf, haal ik bij een ander alle macht weg om mij te raken. Daarbij vind ik dat ik op die manier mezelf blijf, mezelf bescherm en de eer aan mezelf hou. Ik ben bulletproof geworden en zo hard als diamant. En ondertussen word ik (op een goeie manier) steeds gevaarlijker, want ze weten niet hoe ik erin sta en wat mijn volgende zetten worden, want ik zwijg en kijk alleen maar toe, maar ze voelen dat ik een lange termijnstrategie heb en donders goed weet wat ik waarom doe. Dat geldt voor m’n werkgever, familie en buren.
      Ik merk het bij m’n zus ook heel sterk hoe goed zwijgen werkt. Ik heb heel stevige grenzen moeten trekken, want ze heeft me in haar control-freakige manipulatie smerig behandeld en ik heb haar in ene doorgekregen; ze mag geen contact meer met me leggen, alleen als m’n moeder ernstig ziek is, stervende of dood. Maandenlang heeft ze op allerlei manieren om me heen lopen kronkelen, maar ik zweeg, waardoor ik haar geen enkele brandstof gaf om me weer te kunnen raken. Uiteindelijk kon ze niet meer doen wat ik verzocht had: me met rust te laten.

      Het wordt pas interessant als een schaap zelf tot inkeer komt. Wat doe je dan? Kan je vergeven en oprecht medelijden met zo iemand hebben? Pas als ze tot inkeer komen, kan je het gesprek aan gaan. En dan niet om ze alsnog van alles te verwijten, maar uit te leggen hoe het in elkaar steekt en hoe ze slachtoffer geworden zijn. Ze zitten namelijk in hetzelfde systeem als iemand in een foute relatie met een narcist/psychopaat. Het slachtoffer is compleet gedesillusioneerd, kapot gemaakt, angst aangejaagd en leeggezogen. Het duurt vaak (tientallen) jaren voordat zo iemand zijn/haar narcistische partner uberhaupt durft te verlaten. Als ze dat doen, dan zitten ze dieper dan een mens diep kan zitten. En dan is het aan ons het op die manier te zien, want dat is het moment dat je een schaap hebt die door heeft dat ie voor de gek gehouden is. Zo’n schaap moet verzorgd, niet vergruisd, worden. Onze empathie en hulp zullen schaamte veroorzaken, waardoor ze uiteindelijk excuses zullen aanbieden voor hun voorheen verblinde visies waardoor ze ons veroordeelden. (vergeven wil niet zeggen dat je alles bagatelliseert wat er is gebeurd, maar dat je ervoor kiest dat het je niet meer raakt/negatief beïnvloedt.)

      Maar ik ben wel realistisch: zolang een schaap blijft bij het algemene narratief, zullen er echt geen excuses komen, want die zijn nog verblind. En ik vrees dat dat er nog een heleboel zijn en blijven. Velen zullen het nooit erkennen, tot aan hun graf toe. Daar heb ik geen medelijden mee, maar ik haat ze ook niet. Ik kies ervoor om ze compleet te negeren. Ze zijn m’n tijd, energie en aandacht niet waard.

      Wat voor resultaten heb jij dan geboekt bij het aankaarten van dit soort onderwerpen bij ‘de schapen’?

     • en wat betreft ‘haatdragende en eigengerechtigde vaxxies die ons de bagger in hebben gesleurd’: ZIJ trekken aan het kortste eind, niet wij. Over 5 jaar zijn ze er niet meer. Bij hen denk ik constant: wie het laatste lacht, lacht het best. Als je je emotie door hen laat beïnvloeden, ben jij de zwakste partij. Laat dat niet toe. Hou vast aan de wetenschap dat jij het goed ziet en negeer ze als de pest. Negatieve aandacht is ook aandacht. Sta boven ze. Leef je beste leven ooit. Daarmee kan je je wraak op de meest ultieme manier botvieren op ze, want uiteindelijk kijken zij groen van jaloezie hoe jij kerngezond, supergelukkig en positief door het leven gaat, terwijl zij in elkaar storten. The end, en voor ons dus ’the happy end’. 😉

      • tiswat januari 21, 2023 at 17:37
       Mij boeit alleen nog de gevolgen op weldenkende mensen, die niet met rust gelaten worden door deze fraude en bedrog campagne. De mensen die ons de bagger insleuren boeien me niet meer. Ik vraag het me ook af, hoe lang ze nog te gaan hebben. Velen hebben geboft met hun spuitjes – als je naar de vax batch kijkt, dan zijn het vaak onschuldige spuitjes. Dus mensen die de nep-vax ‘overleven’ hebben het best. En denken bovendien dat ze beter zijn dan hun weldenkende, gezonde medemens die de vax afsloeg. Eerlijk gezegd mogen al die hatelijke lui in de bagger verdrinken…

 10. Het geweten vreet energie als het wordt ontkent.
  Deze dame zal op wat voor manier ook verantwoording moeten afleggen voor talloze slachtoffers die zij mede heeft gemaakt.
  Is haar dochtertje ook dubbel gevaccineerd en triple geboosterd.
  Of haar aanstaande manlief of zij zelf?
  Ik geloof er niets van.
  Hypocrisie.

 11. Ik lees dat iedereen zijn hart aan het luchten is over woede, ik ook! Maar de vraag is, wat gaan we er aan doen als de rechtbanken ook niet meewerken? Zucht…

 12. Kijk hier:

  https://www.espn.com/olympics/story/_/id/31684661/new-zealand-pm-jacinda-ardern-backs-transgender-weightlifter-olympic-selection

  Mannen die als vrouwen mogen dooraan, om te winnen in de vrouwen competitie. Dan ben je toch niet wijs als je een vrouw bent om dit toe te staan? Helaas is er weinig bewijs dat die Ardern ook een trannie is. (dat ene filmpje met een bult in haar jurk is geen bewijs.) Maar als je naar die gigantische vooruitstekende paardetanden van ‘r kijkt, als een bulldozer, dan zie je meteen al dat ze alles opvreet wat haar bazen in d’r trog gooien. En dat ze uitschijt op de bevolking.

 13. Hopenlijk is zij niet de enige Bilderberg/WEF- keffer die zich gedwongen voelt om op te stappen.
  Dit mag uiteraard niet zomaar afgedaan te worden. Zij dient voor een internationaal Tribunaal berecht te worden. Dat geldt natuurlijk ook voor haar collega Bilderberg-/WEF’ers die aan de politieke touwen trekken.

 14. Nu Rutte nog.
  En dan meteen de politiebus in, en naar Scheveningen.
  WAT WEET HIJ OVER DE VACCINS.
  WAT HEEFT HIJ GEDAAN ON DE BEVOLKING TE BESCHERMEN.
  WAAROM MAAKT HIJ BINDENDE AFSPRAKEN MET HET W.E.F.
  WAAROM IS HIJ KLAKKELOOS MEEGEGAAN MET HET WERELDWIJDE COMPLOT TEGEN COVID.
  WAAROM HEEFT HIJ ONS, BURGERS OPGESLOTEN.
  WAAROM WERDEN WIJ VERPLICHT EEN PRIK TE NEMEN.
  WAAR ZIJN MIJN RECHTEN ALS BURGER NU BLIJKT DAT DE PRIK DODELIJK IS…. ( KAN ZIJN. )

  Rutte, het is vreselijk wat er momenteel gebeurt, en dit is nog maar het begin . Dit zal volgens Mike Yeadon nog zeker 6 tot 8 jaar duren…… 4 miljard mensen geprikt met dit vergif…… En dan de IDIOOT BILL GATES DIE ZEGT DAT DE VOLGENDE PANDEMIE ERAAN KOMT IN 2025……
  Rutte heb je nog verstand……
  En ga je dan met je regering de pandemiewet er door jassen….. dan je alle bevoegdheden op het terrein van gezondheids zorg in handen van de WHO legt bij het uitbreken van een pandemie.
  DE CORRUPTE W.H.O. WAAR EEN MEDISCH ONGESCHOOLDE EUGENTICUS DE GROOTSTE FINANCIER VAN IS.
  Wat een zeer corrupt orgaan is. Niet door niemand ooit gekozen….. Rutte waar zit je verstand……

  RUTTE KUN JE NOG SLAPEN?????

  • Rutte slaapt prima; hij is een psychopaat, een lege ziel, gewetenloos. he doesn’t give a shit about you. voor een psychopaat maakt het niet uit of hij een mes in een pak boter steekt of een mens. de gevoelswaarde bij beiden is hetzelfde; hij beziet een mens als een object (en dat des te meer in het duister, vandaar dat ze moorden in het donker; het object is dan helemaal vollledig gedepersonaliseerd). oftewel: we zijn gewoon objecten, pionnen voor hem. niet meer nodig? hup, weg. zonder enig empathie, emotie of inlevingsvermogen. denkfout die hij maakt (voor zover hij denkt….): hijzelf wordt ook uitgekotst door de psychopaten boven hem, zodra hij z’n doel gediend heeft

 15. HAAL JE GELD ENZ VAN DE BANK DAN KAN JE ER ZELF OVER BESLISSEN HET ZIJN MONSTERS NAAR JE HUIS KAN JE FLUITEN NET ALS JE AOUTO ENZ HET GAAT VLUG NU DIT IS JE KANS KOOP ER GOUD OF ZILVER VOOR

  • NIKNOK January 20, 2023 at 11:04
   Ik wil alleen weten hoe ik straks ik een brood ga kopen met een staaf goud. Gaat dat brood die hele staaf kosten, of snipperen we er een stukje van af? Of krijg ik wisselgeld voor die staaf. Gewoon een dom vraagje hoor, ben ook al aan het gold panning geslagen in de visvijver in mijn achtertuin.

 16. Tiswat, bedankt voor je goeie verhaal. Ik schrijf later wat terug. Biertje? Absoluut! We kunnen heel wat bespreken en elkaar een hart onder de riem steken. 🙂

 17. tiswat januari 21, 2023 at 17:27
  Mijn ervaring met mensen waarschuwen is minimaal. Ik ben het met je eens dat er niet mee te redeneren valt, maar ik probeer het toch af en toe, hier en daar. Bijvoorbeeld als iemand zich openbaart naar mij toe, en het gesprek komt op gang. Maar meestal zijn dat mensen die de vax al beleefd afgeslagen hadden. Echter, zij hebben het eea wel goed door, en ook over de Oekriestan farce. De mensen die ik heb kunnen behoeden, stonden doorgaans maar ja te knikken, en liepen dan naar de spuit trog. Twee keer, drie keer, en ik maar roepen dat ze er mee moeten ophouden. Na een tijdje begon ik ze te vertellen dat ze nog een prikje moesten halen, of ik vroeg ze wanneer ze het volgende spuitje gingen halen. Als ik mensen waarschuwde voor die gifspuit, was het altijd ‘we willen op reis kunnen met het vliegtuig’ bla bla. En ik begreep dat er niets aan te doen was, en dat we allemaal meegesleurd werden door die mensen in de schijt die de ‘regering’ op de bevolking gooide. Ik heb ook helemaal geen zin meer in die mensen. Ook ik kon mijn moeder lange tijd niet zien, omdat niemand naar binnen mocht in dat verzorgingstehuis. Ik kan nog wel meer vertellen, maar mss een keer bij een biertje. (Iedereen is welkom wat mij betreft, om met een biertje elkaar een hart onder de riem te steken en elkaar eens stoom af te laten blazen.)

 18. Jacinda Ardern , natuurlijk mag zij aftreden , wat niet tegelijkertijd inhoud , dat ze niet vervolgd moet worden , integendeel , beroep me niet op de Galg , of de Guilotine , maar publieke vernedering , lijfstraffen , elke dag , zij die haar verdedigen, lijfstraffen , elke dag ,,, en hard,, heel hard ,, wat hun gedaan hebben , denkend dat ze elke mens , zonder ze te kennen te mogen en kunnen vernederen , doden ,,,, Geef hen terug , in alle stilte ,, alleen hun stem van pijn mag geluid voortbrengen , En we moeten ze doden , maar niet snel ,, zij die duizenden , mensen , die hun niets gedaan hebben , op hun geweten hebben , DODEN WIJ LANGZAAM , ik wil hun pijn zien , ervaren ,,, en zelf dan kunnen ze niet terug nemen wat ze uit , stompzinnigheid , laffe grootmoed , anderen de opdracht hebben gegeven ,,, das makkelijk . DAT is toch al te makkelijk je baan opzeggen ,,, een gouden handdruk krijgen , en je verdere leven in weelde doorbrengen , zo beschermen de leugenaars elkaar , Beatrix ging ook naag Oeganda en Idi Amin , die daarna in Saudia Arabia , verder kon gaan , weliswaar zonder status , maar veel meisjes hebben dat vet lijf bovenop zich gevoeld , wie noemt dergelijks gerechtigheid ,,,,,, Verhalen te over , dappere vrouwen genoeg , door in hun huwelijk veel te nemen , , Waarom U niet , waarom u niet , is het dom van mij te denken ,, dat jullie denken , dat moet een man maar doen , waar zijn de Ammazones , ons bloed vloeit net zo snel ,

 19. En vraag haar snel naar haar opdrachtgevers , want geld is voor velen meer waard , zonder dat ze weten natuurlijk ,,,,,, Dat alleen op een eiland met miljarden , niet prettig is . als je voelt dat je denkt dat je kunt vernederen , met vijf en vijftig namen , 20 auto’s 34 vrouwen , voelen ze zich beter , Ik ZIE HET TOCH , ZIEK LAF VENTJE

 20. Als vrouwen niet meedoen , verliezen ze zelf OOK ,,, MIJN deur staat open , voor hun die onderdrukt worden , kamers genoeg , NAW gegevens door Frontnieuws verwijderd. Zou je dat nou wel doen? Lijkt me niet verstandig. corh@simpc,nl

  • Die zegt ‘everyone will’….take the vacine.
   Daarmee wil deze dus zeggen dat de ‘controlegroep’ niet mag bestaan.

   En daarvoor is deze persoon dus schuldig aan moord met voorbedachte rade.
   Nederland trouwens ook vol met soortgelijke personen.

 21. Is ze al opgepakt door een burger? Door een buurman of buurvrouw van haar?
  Zijn haar bewakers al opgepakt?

  Vast niet…..
  get: Dingetje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in