De Israel Defense Forces schoten een Palestijnse burger neer in Gaza en overreden hem met een bulldozer op film voor de lachspieren van de sociale media, volgens een rapport van Euro-Med Human Rights Monitor, schrijft Chris Menahan.

WAARSCHUWING: SCHOKKENDE BEELDEN:

De video werd gepubliceerd op een populair Israëlisch Telegramkanaal met bijna 130.000 volgers waar verdorven geesten om kunnen lachen:

Van Euro-Med Human Rights Monitor, “Schok en verontwaardiging geuit door Euro-Med Monitor over Israëls voortdurende verminking en het filmen van dode Palestijnse lichamen“:

In een verklaring die vandaag werd vrijgegeven, sprak Euro-Med Human Rights Monitor zijn schok en afschuw uit over videobeelden waarop te zien is hoe een Israëlisch militair voertuig opzettelijk het lichaam vermorzeld van een dode Palestijnse burger die stierf toen hij probeerde Israëls “veilige corridor” in Gaza over te steken.

Volgens het onderzoek van het Euro-Med Monitor team probeerde de man het Israëlische geweld te ontvluchten via de “veilige corridor” – Salah al-Din Street, de hoofdweg van de Gazastrook – die het Israëlische leger zou hebben toegewezen aan ontheemde Palestijnse burgers die vanuit Gaza Stad en andere noordelijke gebieden naar het zuiden reizen. De man werd neergeschoten en gedood voordat hij opzettelijk werd vermorzeld door het militaire voertuig, aldus de mensenrechtenorganisatie.

Sinds het begin van de oorlog van Israël tegen de Gazastrook op 7 oktober, heeft Euro-Med Monitor talrijke wrede Israëlische schendingen gedocumenteerd, waaronder het verminken van de lichamen van dode Palestijnen door lijken voor de camera te onteren, ze te verslepen, erop te urineren en zelfs hun ledematen af te hakken.

  2024: Het jaar van de politieke hel - Martin Armstrong

De regels van het internationaal recht bepalen de noodzaak om de lichamen van de doden te respecteren en te beschermen tijdens gewapende conflicten, in overeenstemming met Regel 115, die stelt: “De doden moeten op een respectvolle manier worden begraven en hun graven moeten worden gerespecteerd en goed onderhouden.” De Vierde Conventie van Genève benadrukt ook: “Elke partij in het conflict moet alle mogelijke maatregelen nemen om te voorkomen dat de doden worden geschonden. Verminking van dode lichamen is verboden.”

Euro-Med Human Rights Monitor veroordeelde met klem de opschepperij van de Israëlische soldaten over het verminken van de lichamen van de doden en hun publicatie van videoclips waarin deze gruwelijke praktijken worden gedocumenteerd. De in Genève gevestigde rechtenorganisatie ziet deze daden als een weerspiegeling van de ernst van het sadisme van de soldaten en hun flagrante schending van de oorlogsregels en riep de internationale gemeenschap op om onmiddellijk in te grijpen.

Het tafereel deed velen denken aan de moord door Israël op de 23-jarige Rachel Corrie in 2003.

De moord op Corrie werd op dezelfde manier gevierd door Israëliërs die “pannenkoekenfeestjes” organiseerden om haar moord te bespotten.

In de afgelopen maand hebben Israëli’s zichzelf herhaaldelijk gefilmd terwijl ze de lichamen van Palestijnse strijders mishandelden en onteerden voor het lachen op social media.

Dergelijk gedrag wordt van bovenaf aangemoedigd in de naam van het “vernietigen van Amalek”.

  Biden beroept zich op mysterieus kwaad om de criminele verantwoordelijkheid van de VS te verdoezelen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Kijk: Israëlische troepen gefilmd terwijl ze geblinddoekte gevangene als menselijk schild gebruikten op de Westelijke JordaanoeverVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse regering overweegt legalisering kinderporno en verlaging toestemmingsleeftijd
Volgend artikelOekraïne versus Palestina – De cijfers vertellen het verhaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

  • Dat zijn helaas ook leugens om mensen te verdelen en zoet te houden. The second comming, the messias… dan zou die toch al geboren moeten zijn, of komt hij uit de lucht met vleugels? En wat kan hij doen om alles weer te herstellen? Heeft hij Alien krachten zoals bij de x men! De 1e keer is hij ook afgemaakt door de joden, als hij nog een 2e keer zou komen wordt hij nog sneller afgemaakt! Mensen moeten eens wakker worden en hun kracht in zichzelf zoeken.

   • Als ik de messias was, zou ik ver weg blijven van dit krankzinnigengesticht de planeet Aarde waar de moordlust hoogtij viert. Maar de messias zit lekker boven in de lucht (niet onder in de kelder), omringd door engelen en harpmuziek en zo, dus haast heeft de messias vast niet. En hij scheert zich ook niet heb ik begrepen.

   • Goeiemorgen Henk, misschien eerst even de bijbel lezen voordat je je bek een douw geeft? Je reageert door te zeggen dat het allemaal leugens zijn, om vervolgens zelf allemaal leugens te posten.. wie verdeelt hier nou? Als je niks weet moet je ook niks roepen!

     • Sekte boek vind ik het vol tegen strijdigheden, heb zelf de king James gekocht en ook over zijn duivels aan bidding, en het www bezocht over deze man, de bijbel is geschreven door meerdere mensen door de eeuwen heen en de echte bijbel met het echte verhaal die ligt in het Vaticaan, wij worden tevreden gehouden met hun bedachte leugens.

   • De wakkere mensen zuipen, anti depressiva vretend, workaholiken zich door het leven. Daar komt als het aan wef ligt perverse (kinder) seks bij als enige uitlaatklep.
    De niet wakkere wil niet weten wat de wereld aan ellende te bieden heeft. Moeten ze de realiteit op e.o.a. manier onder ogen zien moeten ze aan de anti depressiva of ze worden gek.
    Ze houden zich staande door te geloven in hun God.
    Vertel me hoe u het zich anders voorstelt bedenkende dat de meeste mensen zwak zijn.

   • Henk aan jou !! De wakkere mensen zuipen, anti depressiva vretend, workaholiken zich door het leven. Daar komt als het aan wef ligt perverse (kinder) seks bij als enige uitlaatklep.
    De niet wakkere wil niet weten wat de wereld aan ellende te bieden heeft. Moeten ze de realiteit op e.o.a. manier onder ogen zien moeten ze aan de anti depressiva of ze worden gek.
    Ze houden zich staande door te geloven in hun God.
    Vertel me hoe u het zich anders voorstelt bedenkende dat de meeste mensen zwak zijn.

    • Svea november 13, 2023 Bij 07:48
     Zo is het werkelijk goed opgesomd, Svea… treurig maar waar. Wat ging er toch mis met dit creatuur, het lijkt wel niet bestendig te zijn tegen zijn eigen leven en bestaan. Wat een ongelooflijke zonde, niet? God zou daar toch niet blij van worden dat ‘zijn’ creatuur zo’n zielig watje is.

  • Jezus kwam één keer als Messias. De volgende keer komt hij met grote Majesteit en onder luid bazuingeschal op de wolken en wel op het einde der tijden. Dan zal Hij als Opperste Rechter de bokken van de schapen scheiden.

   • Echt niet!!!! God bestaat niet!! Als het er wel was zouden we geen boek hoeven te citeren maar zat de kennis in ons DNA…. in de hemel vliegen vliegtuigen!!!

    • Wij zijn zijn DNA, wij zijn geschapen naar zijn voorbeeld………………. tenminste dat wordt beweerd, en doe je hier echt goed onderzoek naar dan zie dat het zo is, het www staat vol verwijzingen en half waarheden maar er zit zeker ook veel waarheid is wat jij en ik niet kunnen ontkennen of ontkrachten.

   • Djennis november 13, 2023 Bij 06:38
    Nietwaar. God zit naast de Kerstman op de zolder. Tot ook die weer van zolder mag komen. Nog een paar weken en dan mag de Kerstman weer de huiskamer in. Tsja, mss hebben muizen wel een nest in zijn baard gemaakt. En wanneer God omlaag komt, daar hebben we geen datum van. Nog steeds niet, niemand weet het, maar het wordt steeds maar beloofd. Zo worden we aan het lijntje gehouden. Niet leuk toch? Gelukkig weten we wel de datum van de Kerstman en ook van Sinterklaas die straks ook weer verschijnt.

 1. Als je dit allemaal hoort en ziet, begin je je af te vragen waar Hitler zijn profetische gave vandaan heeft. De Übermensch in al zijn facetten. En daarmee bedoel ik dit zionistische uitschot dat de wereld gegijzeld houdt.

 2. Main stream media journalisten: Wordt het niet ‘ns hoog tijd dat jullie gaan doen waar jullie voor opgeleid zijn. Wordt het niet hoog tijd dat jullie jullie cruciale rol in onze samenleving weer gaan oppakken? Of blijven jullie dit allemaal negeren? Zo ja, hoe lang gaat ’t dan duren voordat ’t gaat knagen? Of hebben jullie ouders verzaakt om gewetensvolle mensen van jullie te maken na de geboorte?

  • de hedendaagse journalisten zijn even rot zoals de Zionistische ondermensen..en het vergif sijpelt verder in hun pen én voor de camera’s voor iedereen in deze proxy-Hell..

  • Journalisten en Politieagenten die vandaag de dag nog werkzaam zijn, zijn samen met Boa’s (ik wil wel maar ik kan mentaal niks) het grootste uitschot dat wij hebben rondlopen. Ze likken de kont van elke nieuwe politieke partij en knikken en buigen!!! Daar hoef je als de vlam in de pan slaat totaal niks van te verwachten, ze opereren nu alleen als bonnen machine voor de belastingdienst!

 3. Beide ‘religies’ islam en het joods georganiseerde jodendom hanteren voor ongelovigen beide een term, de christenen wordt door de islam kafirs genoemd en de joden geven hun de term goyim.

 4. Overal waar Joden zijn heb je ruzie. Het uitverkoren volk heeft nog nooit gedeugd en ze vragen zich werkelijk af waarom er zoveel pogrom waren en zijn.
  Ze verraden elkaar zonder probleem. Ik sprak toen ik 20 was met een Jood die Auschwitz overleefde. Hij zei dat de nazi’s kwamen omdat zijn volk constant in zonde leeft en nog erger dan de nazi’s vond hij zijn Joodse broeders in de VS die ongegeneerd kapitalen verdienden aan het bloed en ellende van de Europese Joden. Dit kwam uit de mond van een wijs persoon en later begreep ik het pas. Moge deze man in vrede rusten.

  • Hans november 13, 2023 Bij 12:54
   “Overal waar Joden zijn heb je ruzie. ”
   Aanrader: The Eichman Trials. Documentaire. Zie hoe de Joden de Joden aangaven om afgevoerd te worden. Ze hadden geen idee, kennelijk, te zien aan hoe ze uit de bankjes in de rechtzaal omhoog sprongen toen ze DAT hoorden.

 5. ?? Eerst zien we dat de oekraieners de bad guys zijn en nu dat de isrealiers de slechtste zijn …. elke partij die in oorlog is heeft ze schandes

 6. Dit is nog niets vergeleken, bij wat er nog meer aankomt,
  Ben geen complot denker of dergelijk. Menig met een beetje verstand ziet hoe alles in deze wereld langzaam in razend tempo word opgeruimd.
  Overal wereld wijd zijn er problemen, en bergen geld verdienen aan hele smerige chaos, oorlogen, vaccinaties enz….
  Ik heb 6 jaar geleden voorspeld dat we in deze corona en Lock down… enzzzz zouden belanden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in