Saleh Najm and Anas Sharif / Fars Media Corporation (CC BY 4.0 DEED)

Op het hoogste niveau wist Israël dat de aanval eraan zat te komen, schrijft Andrew Anglin. Ze lieten het gebeuren omdat ze een voorwendsel nodig hadden om Gaza etnisch te zuiveren, en dat is wat er nu gebeurt.

Het eerste wat ik zei toen deze aanval plaatsvond was: “Natuurlijk wisten ze dat dit ging gebeuren, en het zal uitkomen dat ze wisten dat dit ging gebeuren.”

Het is hetzelfde met 911: ze zeggen “niemand had het kunnen voorspellen,” dan komt het uit dat ze al die waarschuwingen hebben gekregen, dan ontkennen ze dat ze de waarschuwingen hebben gekregen, en als ze dan niet met succes kunnen ontkennen dat ze de waarschuwingen hebben gekregen, zeggen ze gewoon “oké, sorry.”

Ik denk niet dat Hamas hierbij betrokken was, maar ik denk dat Israël en de Verenigde Staten zeer goede inlichtingen hebben, en dat het gewoon onmogelijk is dat ze zich niet op zijn minst serieus op de aanval hadden kunnen voorbereiden, in plaats van volledig open kaart te spelen.

New York Post:

De VS heeft bevestigd dat Egypte Tel Aviv waarschuwde voor een mogelijke op handen zijnde aanval, volgens de voorzitter van de commissie Buitenlandse Zaken van het Huis – die zegt dat hij “niet helemaal zeker” is hoe Israël en de VS “het gemist hebben.”

“We weten dat Egypte de Israëli’s drie dagen eerder had gewaarschuwd dat een gebeurtenis als deze zou kunnen gebeuren,” zei Rep. Michael McCaul (R-Texas) woensdag na een briefing met geheime informatie, volgens de Wall Street Journal.

  Zwitsers hotel weigert Joden ski's

Ja, zie je – we zijn al bij “oké, sorry”.

“Ik wil niet teveel in geheime (details) treden, maar er werd een waarschuwing gegeven. Ik denk dat de vraag was op welk niveau.”

McCaul bevestigde schijnbaar de eerdere bewering van een anonieme inlichtingenambtenaar in Egypte, die vaak dient als bemiddelaar tussen Israël en Hamas.

“We hebben hen gewaarschuwd dat er een explosie van de situatie op komst is, en zeer binnenkort, en die zou groot zijn,” zei de ambtenaar, die Israël ervan beschuldigde dat het “dergelijke waarschuwingen heeft onderschat.”

Israël deed het later af als “absoluut vals” en “totaal nepnieuws” – maar alleen “dat premier Benjamin Netanyahu van tevoren een bericht had ontvangen van Egypte,” wat suggereert dat het bericht gemaakt kon zijn zonder de leider te bereiken.

McCaul zei dat zijn commissie ook zou onderzoeken hoe de Amerikaanse inlichtingendienst niet op de hoogte was van de dodelijke aanslag die “we weten dat dit al gepland was, misschien wel een jaar geleden.”

“We weten niet zeker hoe we dit gemist hebben. We weten niet zeker hoe Israël het gemist heeft,” zei hij volgens de WSJ.

“Het is een groot mysterie dat we het gemist hebben. Nou, we hebben het eigenlijk niet echt gemist. Maar we hebben het gemist door niets te doen, en het is een groot mysterie waarom we dat zouden doen. We zullen dit zeker snel tot op de bodem uitzoeken.”

Ik denk dat u die oude vraag nog een keer moet stellen, om er zeker van te zijn dat uw hersenen werken:

  Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3

Ik zie Bibi Netanyahu een heleboel bonoing doen.

Het is een letterlijke genocide in Gaza.

Ze gaan iedereen daar vermoorden en het land terugnemen. Want “baby’s die hun hoofd afgehakt worden.”

UPDATE:
Ik zag deze tweet van Simon Ateba, de Witte Huis-correspondent voor Afrikaans nieuws:

Dit deed me denken aan Tucker Carlson. Tucker heeft deze man geïnterviewd en was over het algemeen vriendelijk tegen hem.

Tucker lijkt zich in een ingewikkelde situatie te bevinden. De Oekraïense oorlog was erg comfortabel voor hem. Hij had een plek veroverd waar het veilig was om te zeggen: “Ach, ik ben geen voorstander van de Derde Wereldoorlog en ik denk dat we onze eigen grenzen moeten bewaken (en misschien een oorlog met de Chinezen moeten beginnen)!”.

Er zal veel meer druk zijn om Israël te steunen. En u zult hen moeten steunen of niet. U kunt dit niet uitzitten.

  Terwijl "Israël" naar een Bijbels "Groot-Israël" zwenkt, wordt de islamitische wereld steeds compromislozer

Ik ben erg benieuwd om te zien wie van de “anti-Oekraïne oorlog” menigte bereid is om “Amerika first” te blijven zeggen als het Israël is dat in oorlog is.

Ik denk dat veel mensen zich gaan realiseren dat ze niet echt “Amerika first, first” bedoelden, maar meer gewoon “Amerika op een iets hogere rang.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Gazanen breken uit ’s werelds grootste concentratiekampVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s vrouw geeft uit aan luxe in het buitenland terwijl haar volk lijdt onder het conflict
Volgend artikelHet is niet de ‘Israël-Hamas oorlog’, het is het Israël-Gaza bloedbad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Op Facebook, David Sörensen, is een filmpje geplaatst met wat ze van plan zijn. Kijken en delen voordat ze het wissen. Het mysterie van Israël opgelost!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in