Ik ga je een aantal video’s laten zien waarvan ik zeker weet dat sommigen ze schokkend zullen vinden. Anderen zullen misschien geeuwen en opmerken: “Waarom vertel je me wat ik al weet?”. Laat ik beginnen met een thema dat niet direct te maken heeft met de huidige oorlog in Gaza. Er zijn veel evangelische christenen die ervan overtuigd zijn dat de staat Israël een vervulling is van Bijbelprofetieën en die 100% overtuigd zijn in het steunen van Israël, schrijft Larry Johnson.

Ik denk dat die christenen verbaasd zullen zijn om te horen dat veel orthodoxe joden hen als goddeloze ketters zien en dat Jezus in uitwerpselen gekookt zou (of zal) worden. Ik verzin dit niet.

Deze video verspreidt zich onder sommigen in de christelijke gemeenschap in Amerika en begint ertoe te leiden dat sommigen hun onvoorwaardelijke steun voor Israël heroverwegen. Als iemand van jullie commentaar heeft op hoe je met zo iemand kunt onderhandelen, laat het me dan weten. Ik veronderstel dat men zou kunnen argumenteren dat deze ultraorthodoxe rabbijn een uitzondering is en niet representatief voor het mainstream zionistische denken. Oké, leg dan alsjeblieft het volgende uit.

Dit is Danny Neumann. Hij is van mijn leeftijd. Hij is een erkende beroemdheid in Israël vanwege zijn prestaties als voetballer. Toch heeft hij een mening over Gaza en de Palestijnen.

Ik denk dat hij zijn innerlijke Adolf Hitler aan het kanaliseren is. De laatste keer dat ik keek, omvat de zin “dood ze allemaal” ook vrouwen en kinderen. Neumann is geen extreemrechtse gek. Maar hij is niet de enige. Maak kennis met de heer Moshe Feiglin, de leider van de Israëlische Zehutpartij. Deze man is geen ultra-rechtse religieuze gek. Naar westerse maatstaven is hij een Reagan Conservatief die van wiet houdt. Kijk maar eens naar het platform van Zehut:

 • Tegen elke vorm van dwang: religieus, antireligieus, economisch, cultureel of educatief; en minimalisering van staatsbemoeienis met het leven en de vrijheid van privépersonen.
 • Geleidelijke vermindering van het aantal ministeries van 29 naar 11.
 • Legalisatie van cannabis voor de verkoop door bedrijven met een vergunning, met een consumptieleeftijd van 21 jaar.
 • Verlaging van de belastingen door de invoering van een vast belastingtarief, gelijke verlaging van de vennootschapsbelasting voor alle bedrijven en geleidelijke afschaffing van tarieven en importquota.
 • Hervorming van het onderwijs door de invoering van een schoolvouchersysteem op vrijwillige basis.
 • Verlaging van de huizenprijzen door privatisering van grond, afschaffing van plannings- en bouwcommissies en opheffing van de bouwstop op de Westelijke Jordaanoever.
 • Afschaffing van politiegeweld door het gebruik van geweld tegen niet-gewelddadige burgerlijke ongehoorzaamheid te verbieden en gemeenschappen toe te staan hun eigen lokale politiechefs aan te stellen.
 • Afschaffing van de biometrische database, omdat deze inbreuk maakt op het recht op privacy.

Tot zover klinkt het redelijk. Dan kom je bij dit:

 • Volledige Israëlische soevereiniteit toepassen op alle delen van het Land Israël.
 • Op de Westelijke Jordaanoever: Tenietdoen van de Oslo-akkoorden.
 • In de Gazastrook: elke aanval van Hamas op Israël moet beantwoord worden met een volledige herovering van Gaza (hoewel onnodige kleine invallen vermeden moeten worden).
 • Terroristen zullen de optie van vreedzame terugtrekking aangeboden krijgen, en individuele niet-joden zullen drie opties aangeboden krijgen: financieel ondersteunde emigratie naar een bestemming van hun keuze; permanente verblijfsstatus (gelijke rechten, behalve nationaal stemrecht) nadat ze hun loyaliteit aan Israël hebben verklaard en grondig zijn doorgelicht; of Israëlisch staatsburgerschap (volledig gelijke rechten) wanneer ze militaire of nationale dienstplicht vervullen.

De Hamas-aanval van 7 oktober heeft hem geradicaliseerd. Hij roept openlijk op tot het uitvoeren van een Holocaust op de Palestijnen:

Mijn punt met het tonen van deze video’s is ervoor te zorgen dat mensen in het Westen begrijpen dat Netanyahu’s oorlog in Gaza brede steun geniet onder Israëli’s, zelfs onder degenen die Netanyahu haten.

Ik suggereer niet dat er geen soortgelijke video’s zijn van Hamas- of Hezbollah-leiders die soortgelijke verklaringen afleggen over het uitroeien van Joden. En dat is het probleem. Er zijn maar twee manieren om hiermee om te gaan. De eerste is afschuwelijk – laat ze het maar uitvechten tot de ene kant de andere uitroeit. Ik geef de voorkeur aan de tweede optie – interventie van buitenaf om de partijen uit elkaar te drijven en ze terug in hun respectievelijke hoeken te krijgen (om een boksanalogie te gebruiken). Als andere landen geen manier vinden om dit moorden te stoppen, vrees ik dat de gebeurtenissen uit de hand zullen lopen en de wereld in een wereldoorlog zullen verwikkelen.

Het trieste feit is dat het enige land dat het moorden kan stoppen de Verenigde Staten zijn. Zij controleren het vermogen van Israël om door te gaan met het bombarderen van de Palestijnen in Gaza en verstrekken cruciale financiering. Maar het is een politiek jaar en AIPAC heeft zijn haken zo diep in de gapende muilen van zowel Republikeinen als Democraten dat noch Biden noch een leider in het Congres zal opstaan en een einde aan het moorden zal eisen.

Hier is de wekelijkse rondetafel met rechter Napolitano, Ray McGovern en mij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse bondgenoten krijgen koudwatervrees over Rode Zee Armada en wie kan het ze kwalijk nemen?
Volgend artikelOverleven van de sterkste: Machtige mensen en miljardairs bunkeren voor de “Apocalyps” (+Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Iedereen die Israël steunt om wat voor reden dan ook. De van origine Duitse bankier familie Roth is naar Engeland verkast en zijn naam aangepast naar Roth’s child, verbastert naar Rothschild! Die hebben besloten de Staat Israël te stichten om de Westerse “christelijke” geloof tussen hun Islamitische “buren” te planten en vijandigheid te creëren. Nu dit niet meer is vol te houden vermoorden ze hun “eigen” bevolking door iedereen te vaccen en te vermoorden. Dus het geloof heeft totaal niets van doen.

 2. die Ultra-Orthodoxe hun mening is wat men ook zegt ook de mening van héél Israël, en je moet het Nieuwe Israël’s weekly hun nieuwjaar’s uitgave een doorbladeren om te zien hoe de Hoeren van onze Regeringen zich lichend in bochten draaien, om de Joodse Orthodoxie te mogen likken en falicitieren om toch maar goegekeurdt te worden… Walgelijk is niet toereikend genoeg… mijnheer de moordende en Vervloekte jood…

 3. Is dit hele artikel met diverse voorbeelden ( juist niet een bewijs ) van hoe zionisten denken of ook minder extremere Israeli’s, in de menselijke geschiedenis krijgt een kolonialistische gemeenschap een manier van leven in zijn ban waarvan zij gewend raken aan het feit dat zij als bovenliggende gemeenschap zich alles kunnen permiteren wat zij wensen want de andere partij kan vaak nergens zijn gelijk halen, in de VS onder de slavernij, in het Indo-Nederland onder het Nederlandse regime, in Suid-Afrika onder de Apartheid.
  Ben je een Joodse inwoner dan wen je aan al die voorrechten die je hebt onder het zionistische regime, val je onder de andere bewoners dan ben je 3e rangsburger of gelijk een dakloze, o.a. de Palestijnen leven nu ook heel lang onder een apartheidsstaat en een illegale bezetting, hoe denken wij als Westerse mensen of als Joodse inwoners uit het beloofde land dat dit moet voelen????
  Ik zal NOOIT ook maar eens kunnen begrijpen hoe je dit onmenselijke regime van de zionisten, het is simpelweg een vorm van racisme of isme dat niet te verdedigen valt kunt verdedigen, nergens om, en ook niet kunt begrijpen dat dit Palestijnse volk in verzet komt, Sylvana Simons durfde het wel te benoemen als enigste in de 2e Kamer, zij zei, zij vechten tegen een racistisch, kolonialistisch regime onder een illegale bezetting en bij zulk verzet want dat is wat de Palestijnen soms doen vallen doden maar Hamas af doen als ja die waren er zomaar ineens, het doden van die Joodse bewoners is ook vreselijk maar bij verzet ontkom je daar niet aan, ik heb er veel bij gehaald maar dat is toch hoe ik erover denk.
  Je krijgt een ongelijke behandeling als je een Palestijn bent maar juist alle mogelijkheden als je nou eenmaal Joods bent in het apartheidsregime van de zionisten, groei je op in dat systeem als Jood dan krijg je overal om je heen de gedachte dat dit systeem normaal is rechtvaardig, slechts een enkeling kan daar niet meeleven als Joodse bewoner maar de overgrote meerderheid gaat niet tegen die manier van denken in want ja voor ons werkt het toch prima en G.d heeft ons dit land toch gegeven, kortom de cirkel is rond.

 4. Christenen die achter Israël aan gaan, volgen zeven demonen en kennen hun Nieuwe Testament niet, waar Jezus van ‘Israël’ zegt:

  ‘Wanneer nu de onreine geest uit de mens weggegaan is, gaat hij door dorre plaatsen om rust te zoeken, maar hij vindt die niet.
  Dan zegt hij: Ik zal teruggaan naar mijn huis, waar ik uit weggegaan ben; en wanneer hij komt, vindt hij het leeg, geveegd en opgeruimd.
  Dan gaat hij weg en neemt zeven andere geesten met zich mee, die meer verdorven zijn dan hijzelf, en wanneer zij naar binnen gegaan zijn, gaan zij daar wonen; en het einde van die mens wordt erger dan het begin. Zo zal het ook met dit verdorven geslacht zijn.’

  Met die ‘dorre plaatsen’ zou Khazaria bedoeld kunnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in