Radio Canada had eind april melding gemaakt van de inzet van Cadieu in Oekraïne. Volgens sommige berichten is de Canadese NAVO-generaal Trevor Cadieu – in de berichten soms foutief gespeld als “Kadier” – in Mariupol, Oekraïne (de hoofdbasis van het Azov nazi-bataljon) gearresteerd door Russische of Donetskse troepen, terwijl hij door de riolen van het Azov Steel Complex probeerde te ontsnappen. Voltaire.net schrijft in het artikel “Canadese generaal gearresteerd in Mariupol“:

“Russische troepen hebben de Canadese generaal Trevor Kadier in de nacht van 2 op 3 mei 2022 in Mariupol gearresteerd. Hij werd overgebracht naar Moskou, waar hij terecht zal staan. Generaal Trevor Kadier was blijkbaar niet op een Canadese regeringsmissie, maar had de leiding over Biolab Nr. 1, waar 18 mensen onder zijn leiding werkten.”

Op een foto zou de arrestatie of het transport van Cadieu te zien zijn. U kunt er niet al te veel op uitmaken, maar de arrestant op de foto heeft op zijn minst dezelfde neus als Cadieu:

Klik voor groot.

Dat het Azov-bataljon (en andere bataljons zoals Aidar enz.) hun eigen detentiecentra runnen is geen geheim en is zelfs door Amnesty International aan de kaak gesteld. Als er inderdaad medische experimenten à la Dr. Mengele zijn uitgevoerd in de catacomben van Azovstal in Mariupol, dan mag u nu driemaal raden op wie die experimenten zijn uitgevoerd.

Foto: Militairen uit de VS en Canada ontmoeten Azov-nazi’s. De foto’s komen van de website van het Azov-regiment. Klik voor groot.

Wat de “spontaan met pensioen gegane” Canadese generaal bezielde om naar Oekraïne te reizen en nu “geheel privé” in Mariupol in volle actie te komen, schrijft Radio Canada in april 2022:

“Een hoge officier van de Canadese strijdkrachten (CFA) tegen wie een onderzoek loopt wegens beschuldigingen van seksueel wangedrag, is met pensioen gegaan en naar Oekraïne afgereisd. Het ministerie van Nationale Defensie heeft donderdag bevestigd dat luitenant-generaal Trevor Cadieu op 5 april na meer dan 30 jaar dienst met pensioen is gegaan, terwijl de militaire politie verder onderzoek doet naar zijn gedrag.

  De slag om Kiev is de meest idiote oorlog ooit, het niveau van de desinformatie is absurd

Zijn ontslag was volgens de juiste procedures en in overeenstemming met zijn wettelijke rechten om uit het FAC ontslagen te worden, zei woordvoerder Daniel Le Bouthillier van het Ministerie van Defensie in een schriftelijke verklaring.

Sinds het ontslag van de heer Cadieu is er geen materiële of andere bijstand van het CBF geweest met betrekking tot zijn persoonlijke stappen, voegde hij eraan toe.”

Opmerkelijk is ook het huidige gebruik van popcultuurgrapjes (“geboren op de planeet Vulcan”) door propaganda in de Franstalige Wikipedia om de kwestie-Cadieu af te leiden en uit te vlakken:

Klik voor groot.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Mariupol: Canadese generaal zou als hooggeplaatste westerse huurling uit de Azov staalfabriek gearresteerd zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInterview van minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov met het Xinhua News Agency (China)
Volgend artikelVoor het geval u zich afvraagt hoe WO III begint… Amerikaanse inlichtingendienst hielp bij zinken Russisch vlaggenschip
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Los van de bio experimenten troep daar beneden, heb ik steeds meer het vermoeden dat daar ook wel eens een NAVO/VS commandocentrum zou kunnen zitten om deze uitgelokte oorlog aan te sturen. Just my two cents.

 2. “Generaal Trevor Kadier was blijkbaar niet op een Canadese regeringsmissie, maar had de leiding over Biolab Nr. 1, waar 18 mensen onder zijn leiding werkten.”

  Neem mij niet kwalijk, maar wat doet een Canadese Generaal in een door Amerikaanse geld gefinancierde Bio laboratorium letten op de Petri schaaltjes en reageerbuisjes?

  Zelf denk ik dat Azovstal zijn hide out was voor kwade Geopolitieke zaken, enfin de Russen hebben hem bij zijn lurven gepakt en de volgende decennia ziet hij het daglicht niet meer.

  • Generaals hebben dikwijls een 33ste graad in vrijmetselarij. Zo had hij de relaties om dit waarschijnlijk zeer winstgevende zaakje naar zich toe te trekken.

 3. Adriaan:
  Dan zou er een hoop onheil uit die vent moeten komen, als hij goed ondervraagd wordt. Beetje raar verhaal weer, ja, ‘biolab nr 1’ – dat suggereert dat er ook Biolab nr 2, 3, 4, etc zijn. En wie bewaken die? En die 18 mensen, waar zijn die? Zitten die nog in de bunkers terwijl Cadieu er uit sloop? En die van de andere biolabs ook? Een hele ondergrondse stad van nijvere mieren die er niet uit kruipen zoals die vent.

  Ik zet nog een keer jouw red alert hier neer, over de versnelde uitrol van Agenda2030, want dat is nog erger dan die leipe oorlog, die alleen maar afleiding is voor de triple-ingespoten-vlagwapperende schaape.

  Red Alert: VN en WEF ondertekenen overeenkomst om Agenda 2030 te versnellen
  https://newspunch.com/red-alert-un-and-wef-sign-agreement-to-accelerate-agenda-2030/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in