MDGovpics / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Zoals jullie allemaal weten, geloof ik niet dat het tij aan het keren is. Maar veel mensen denken van wel. Ze halen veel overwinningen aan, in de rechtszaal, op straat, bij familie en vrienden, schrijft Todd Hayen.

Het feit dat de agenda geen tweede golf van horror en angstpropaganda heeft gestuurd, is ook veelzeggend voor deze mensen. Waar is de volgende pandemie? Wat is er gebeurd met de duivelse eindeloze reeks mutaties van Covid, wat is er gebeurd met de apenpokken? Wat is er gebeurd met Ziekte X?

Ja, dit alles kan nog steeds gebeuren, maar het lijkt erop dat er meer valse starts zijn geweest, starts die nergens toe leidden. Maar als dat zo is, dan zou je denken dat ze die niet hebben gemaakt om ze niet door te laten gaan. Het is nogal vreemd geweest, zoals een elektrische storm die je aan de horizon ziet verschijnen met dreigende blikseminslagen, maar die nooit dichtbij genoeg komt om de kelderdeur te sluiten.

Hoe zit het met CBDC’s? En de digitale ID’s? Je hoort er veel over, maar er gebeurt niets concreets om ze te implementeren. Gebeurt het op andere plaatsen? Australië? Duitsland? Het Verenigd Koninkrijk? Natuurlijk wordt er veel over gezegd, op YouTube en in de alternatieve media. Veel pratende hoofden, maar hoe dreigend is het? Eigenlijk zal ik hier niet over uitweiden, ik twijfel er niet aan dat dit er allemaal aan zit te komen, maar is de draak al gewond? Zelfs maar een klein beetje? Is deze mars naar de vergetelheid vertraagd?

Misschien is er geen verwonding van de algemene moloch van wereldheerschappij door de schlemielen die de macht opeisen. Hoewel zelfs die onaantastbare organisatie misschien wel scherfschade heeft opgelopen. Was DAVOS niet alles wat ze het afgelopen jaar verwachtten? Is er niet een duidelijke whiplash geweest bij sommige leiders in hun kleine clubje? Hoe zit het met de VN en het “duurzame ontwikkeling” circus? Hoe gaat het daarmee?

  Britse minister zegt dat quarantaineregels niet gelden voor "belangrijke mensen"

Maar goed, ik dwaal af. Hoewel de gezondheid van de wereld-agenda, inclusief al deze projecten die ik noem, er allemaal deel van uitmaken, zijn Covid en pandemieën in het algemeen de specifieke onderwerpen van dit artikel.

Ik geloof niets van dit overwinningspraatje. Dit is net als kanker, je kunt pas victorie kraaien als het ALLEMAAL weg is, tot op het laatste restje. Remissies zijn leuk, maar als je nog steeds ergens kanker in je lichaam hebt, is het slechts een time-out. Ik heb het gevoel dat dit vergelijkbaar is. Zelfs als één cel het zou overleven, zou die zich weer gaan vermenigvuldigen en niet stoppen totdat hij groot en knoestig is en alle rotzooi uitspuugt waarvan bekend is dat dit monster het uitspuugt. Dus, ik geloof het niet… maar…

Is het mogelijk dat er tenminste één slag is gewonnen? Misschien, maar het feit dat ze de troepen hebben teruggetrokken betekent niet dat ze de stad niet hebben ingenomen en in wezen hebben gekregen waar ze voor naar binnen stormden. Ik zeg nog steeds dat dat een mogelijkheid is. Ik bedoel, wat wilden ze als gevolg van hun Covid-campagne? Wilden ze 100% naleving, met miljarden schapen die voor hen bogen? Wilden ze dat iedereen werd opgesloten in zijn eigen kleine kooi, ala 1984, ieder van ons in een smerig appartement met slechts een gigantische TV in het midden zodat Big Brother de hele dag tegen ons kon kletsen? Als dat waar is, dan is de psyop inderdaad mislukt, want dat hebben ze niet gekregen – nog niet tenminste.

Maar wat als ze dit wel hebben: een giftige injectie die wereldwijd bij miljarden mensen wordt toegediend en die in de loop van ongeveer 20 jaar miljoenen mensen het leven zal kosten? Niet alleen dat, maar de injectie zal nog eens miljoenen mensen steriel maken. Reken maar uit: hoeveel mensen zouden er in 20 jaar gesteriliseerd moeten worden om de wereldbevolking met 1 miljard te verminderen? 2 miljard? Welke andere ravage zou zo’n dodelijke injectie kunnen aanrichten? Welke onnoemelijke verschrikkingen staan ons nog te wachten? Jouw gok is net zo goed als de mijne. Denk aan zombies, denk aan zielloze geesten, denk aan mensen zonder empathie, denk aan verloren menselijkheid.

  Meer dan 4000 vrouwen in de VS hebben inmiddels hun baby verloren door het Covid-vaccin; dit is een stijging van 16.633% ten opzichte van het aantal foetussterfgevallen ten gevolge van de griepprikken

En dat zijn alleen nog maar de fysieke gevolgen. Hoe zit het met het psychologische succes dat ze hebben gehad met de Covid-campagne? Zeker, veel deelnemers werd het vuur aan de schenen gelegd met betrekking tot meer boosters en hebben niet de dreigementen genegeerd dat ze hun baan zouden verliezen door verzet tegen het vaccin. Natuurlijk hebben de rechtbanken in Canada geoordeeld dat de illustere leider hier een no-no heeft begaan met zijn roekeloze invoering van de noodwet en als gevolg daarvan stromen de rechtszaken binnen. Betekent dit alles dat niemand in de psychologische operatie trapte? Dat niemand mentaal is geraakt door de lockdowns, de maskers, de sluiting van scholen, kerken en andere instellingen? Betekent dit dat we allemaal hersteld zijn van het trauma van die drie jaar, en dat we mentaal en emotioneel gewoon weer terug bij af zijn – alles weer normaal?

Als iemand die dit leest iets over hypnose weet, dan begrijpt hij waarschijnlijk waar hypnotische suggestie over gaat. Het is echt, mensen. Wat er subliminaal in onze onbewuste geest is veranderd, kan behoorlijk indrukwekkend zijn. We worden geprogrammeerd voor betere prestaties in toekomstige projecten die de agenda voor ons in petto heeft. De meeste wappies die dit lezen zijn veilig voor deze hersenspoeling (hopelijk) omdat we onze ogen sloten tijdens de dodelijke meteorenstorm die werd veroorzaakt door de angstzaaiende agenda (kijk naar The Day of the Triffids om die referentie te begrijpen!) Maar degenen die erin verstrikt raakten en de vertraagde-reactie Kool-Aid dronken, zijn allemaal als slapende spionnen uit de Koude Oorlog, die op een toekomstige datum opnieuw worden geactiveerd om te blijven voldoen aan het bevelen van TPTB.

  Speciaal VN-rapporteur Melzer roept slachtoffers en getuigen van politiegeweld in Amsterdam op zich te melden

Daar ga ik weer. Ik word verondersteld de mogelijkheid te onderzoeken dat de Covid psyop mislukt is, niet bewijs voor te dragen om het grote succes ervan te bewijzen. Sorry. Misschien ging het niet zo goed als ze wilden. Het lijkt erop dat er veel meer benzine in de tank zat en dat ze nog wel wat verder hadden kunnen gaan. Ze deden het best goed, maar het ging gewoon niet door. Misschien hadden ze verwacht dat meer mensen zich zouden laten vaxxen, misschien was dat een teleurstelling. Het leek er in ieder geval op dat ze er helemaal voor gingen met al hun “je MOET je laten vaccineren!” hoopla. Misschien kregen ze teveel tegengas van ons wappies. Er kwamen vrij snel veel boze wappies opdagen. En de wappies die er al waren, die om te beginnen niet verbaasd waren over al deze bedriegerijen, werden alleen maar luider en luider. Zeker, niet veel schapen sloegen om, maar sommige wel. Hun booster-campagne is aan het floppen (naar mijn mening alleen omdat ze de verwarming lager hebben gezet, of helemaal uit).

Dus misschien zijn ze een beetje geraakt. Misschien zijn er een paar pijlen door het pantser gedrongen en hebben ze een paar stappen terug gedaan. Misschien verrasten we de klootzakken wel met onze vastberadenheid, vasthoudendheid, gevatheid en weigering om het spelletje mee te spelen.

Maar misschien ook niet.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom Armageddon nodig kan zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel14 Amerikaanse steden verenigen zich om WEF’s verbod op vlees en privévoertuigen af te dwingen
Volgend artikelDit is de manier waarop het Westen eindigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Eerlijk gezegd denk ik er precies zo over. Dat het nu zal stoppen is een utopie. De plannen die ze hebben geven ze echt niet zomaar op en zullen ze blijven proberen door te voeren op wat voor manier dan ook. Dát is denk ik de realiteit tegenover wishful thinking.

 2. “Is de Covid-psyop mislukt?”

  Nee niet naar mijn idee, gevaccineerde tijdbommen gaan af hoe dan ook, hoor de sirenes van de hulpverleners dagelijks een stille ramp voltrekt zich met regelmaat van de klok en de mRNA-influencers, Outbtreak Management Team en de bekende nu demissionaire politici wassen hun handen in onschuld.

  • “We know that they are lying, they know that they are lying, they even know that we know they are lying, we also know that they know we know they are lying too, they of course know that we certainly know they know we know they are lying too as well, but they are still lying.
   Aleksandr Solzhenitsyn

  • om nog maar te zwijgen over het feit dat ‘de citroenen’ – wij dus , weer meer financieel worden uitgeperst.

   letterlijk alles is toch duurder geworden – in dat opzicht dus een grote overwinning voor hen

   • @obiewan Niet alles is duurder geworden, ons geld wordt steeds minder en minder waard (inflatie en straks hyperinflatie) omdat ze onbeperkt bij blijven drukken én we betalen overal meer belasting over. Dat is een groot verschil 😉

    • @Anton…

     Scherpe toevoeging. Het is idd een groot verschil. Ze hebben een val gezet waardoor alle geld echt volkomen waardeloos gaat worden… en dan gaan ze ons de CBDC’s in dwingen.

     Ons geld is feitelijk minder waard dan het papier waarop het wordt geprint. Het is nu wachten tot dit omslaat naar hyperinflatie. De achtbaan tokkelt naar het startpunt, daarna komt een ongekende vrije val. De crash wordt bijbels, zodat ze hun profetie kunnen waarmaken, de Beast economie. Zonder ‘Mark of the Beast’ zul je niet kunnen leven… althans, dat is hun plan al duizenden jaren.

 3. Bereid je voor op een agressiever en verbeterd plan van de vijand.
  Dat maakt ons zowiezo weerbaar voor de volgende slag.

 4. Naar mijn mening is er niets mislukt.
  Over heel het ‘ circus ‘ is al lang geleden nagedacht en ze nemen de tijd om het uit te voeren.
  Zoek eens op de naam Johann Adam Weishaupt.
  En kijk ook eens bij de naam Coudenhove-Kalergi.
  e.e.a. gaat al honderden jaren terug, dus men moet niet denken dat het nu zal stoppen.

  Het lijkt mij verstandig om te realiseren dat er velen nog zullen sterven a.g.v. die prikken waardoor de totale mensheid gaat verzwakken en langzamerhand minder weerstand zal hebben om zich te verzetten tegen die duistere plannen.

  Ik heb de overtuiging dat er nog meer aan zal komen om de mensheid te reduceren. Wellicht met voedseltekorten, brandstoftekorten, oorlogen, enz. Alles in naam van het ‘ beschermen van de planeet ‘

  En in de tussentijd voeren ambtenaren en overheidsfunctionarissen hun werkzaamheden uit, zonder verder na te denken over wat ze aan het doen zijn zodat ze hun baan veilig kunnen stellen.

  In vroeger tijden gaven mensen een jood aan voor het bedrag van 7,50
  Nu zijn er de ‘ kliklijnen’ waarmee men anderen kan aangeven bij de autoriteiten.
  Voor geld en/of gewin doen mensen veel dingen, zelfs het uitmoorden van de mensheid.

  Ga op onderzoek uit en haal de informatie uit allerlei bronnen zodat je kunt zien ‘hoe de hazen lopen’.
  En, belangrijk, lees tussen de regels door en probeer te bevatten wat men je niet verteld.

  • Het is allemaal voor de buhne. Twee stappen naar voren, een klein stapje terug.
   Zo doen die oligarchen dat, en het gaat best wel snel.
   En dat zie sommige als overwinning.Ze hebben de laatste 4 jaar gewoon veel bereikt.
   Nu zitten we voor mijn gevoel in het oog van de storm.
   We zullen zien…..

  • Fluor is een residu bij de productie van aluminium en mede dankzij o.a. de wakkere huisarts Hans Moolenburgh (1925 – 2018) heeft de Nederlandse roverheid in 1967 bakzeil gehaald om dit goedje toe te voegen aan ons drinkwater. Fluor maakt passief en onderdanig.

   • Oke, niet aan drinkwater toegevoegd, maar wel fluoride spoelingen bij de tandartsen, zeer opdringerig aanbevolen omdat het tanden harder zou maken. Ja alleen mogelijk de buitenkant, maar niet van binnen, bovendien giftig. Afvalproduct aluminium en wat doet dat met de hersenen, jawel Alzheimer/dementie en nog wat zaken. Daarover wordt niet gesproken.

 5. Ze zijn genetisch gemanipuleerde voedsel keten aan het aanleggen, al vele hectaren.
  De oorsprong kas staat in IJsland, maar kan door de vulcaan activiteit niet meer gebruikt worden.
  Daarom wordt het nu in de noordelijke landen verspreid uitgevoerd.
  U eet, drinkt en ademd gif in.
  Het spuitje is nu bijzaak. Als het lukt is het meegenomen.

  Trouwens heeft de internet klok 12 uur lang een uur teveel vooruit aangegeven. Zo net weer uur terug gesprongen.
  Manipuleren met de tijd is zo makkelijk.

 6. We zeggen het allemaal wel eens: er is meer tussen hemel en aarde. En: je gaat het pas zien als je het doorhebt.
  WantToKnow heeft vandaag een bijzonder artikel over kunst en wat het je wil vertellen via de kunstenaar. Behalve het lezen van het artikel bleef mijn blik ging vooral hangen op het groene schilderij bos- en beekgezicht. Kijk zelf maar eens wat je daarin (en in de andere) opvalt. https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/wat-openbaarde-er-zich-in-de-kunst/
  Fijne dag verder

 7. Dit US al 100 haar gepland. 80+ procent is ingeënt.
  Dat is een enorm succes, wat Satan betreft. Satan heeft nog weinig tijd, maar dit is hem gelukt.

  • Satan heeft gefaald, het was gelukt als hij/zij hoe noem je zoiets, die 20% had mee gekregen. Om het anders te zeggen, Satan is een sukkel. Gegokt en verloren.

   Ik lach hem uit. En ik zal jullie ook uit eigen ervaring vertellen dat hij niet bestaat. Anders was hij allang bij me langs geweest. Hé Saat😂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in