OECD Organisation for Economic Co-operation and Development / flickr / (CC BY-NC 2.0 DEED)

Veertien grote Amerikaanse steden hebben een overeenkomst getekend met het World Economic Forum (WEF) om het verbod van de ongekozen organisatie op het bezit van privévoertuigen en vlees- en zuivelconsumptie onder het grote publiek af te dwingen.

Het WEF heeft de “C40” steden opgedragen om grote beperkingen op te leggen aan het publiek om “de planeet te redden” van de “opwarming van de aarde,” schrijft Hunter Fielding.

C40 is een groep burgemeesters die samen actie ondernemen om de “klimaatcrisis” aan te pakken.

Er is echter geen klimaatcrisis.

Het is een bedrog dat is bedacht om alle land en voedsel te controleren.

Door jaren van slimme marketing op scholen hebben de globalisten Affirmative Action afgestudeerden geïndoctrineerd om te geloven dat als ze hun rechten en eigendom van privé-eigendom opgeven, ze de planeet zullen redden.

Met voedsel als wapen hebben ze de studenten ervan overtuigd dat ze in een wereld zonder CO2 en andere “broeikasgassen” moeten leven om het algemeen belang te dienen.

Een wereld zonder CO2 en broeikasgassen zal geen leven hebben.

In feite worden afgestudeerden in onze overheids- en bureaucratische functies gecoacht om het menselijk ras uit te roeien.

Het globalistische doel is altijd ontvolking.

Globalisten hebben de massa ervan overtuigd dat een “duurzame” levensstijl – een leven onder strikte controle van de elite – de planeet zal redden van extreme weersomstandigheden (een leugen).

Wat is een makkelijkere manier om boeren van hun land te verdrijven dan koeien te veroordelen als de boosdoener, door te beweren dat koeien de planeet vernietigen door broeikasgassen uit te stoten?

  Advocaat Fuellmich: "Drosten's PCR leugen bewijsbaar", pandemische constructie zal vallen

Natuurlijk vermelden ze nooit dat 95% van de broeikasgassen uit waterdamp bestaat en dat de resterende 5% nergens invloed op heeft, behalve op studenten zonder een wiskundige of wetenschappelijke achtergrond die deze feiten nooit zullen begrijpen.

Afgelopen herfst ondertekenden meer dan 1.600 wetenschappers en andere geleerden de ‘No Climate Emergency’ verklaring, waarin ze onder andere verkondigden dat het elimineren van eiwitten uit het dieet het lichaam verzwakt.

Maar globalisten beweren dat het eten van vlees – dat de mensheid voorziet van de broodnodige eiwitten – een van de hoofdoorzaken is van onze zogenaamde “klimaatnoodsituatie..

Maar de echte wetenschap onthult dat we minder energie, ambitie, zelfvertrouwen en geduld hebben bij een lagere eiwitinname.

Voldoen of sterven

“Iedereen zal zich schikken” is het doel van de globalisten.

Het doel van de klimaathoax is niets anders dan de massa dwingen om meer te doen met en voor minder, passief de herverdeling van rijkdom uit de handen van de middenklasse in de greep van de elite toe te staan en ervoor te zorgen dat de resterende boeren niets bezitten en daar blij om zijn.

Vanwege de Amerikaanse focus op de god van het geld, zijn de burgemeesters van 14 Amerikaanse steden op de kar gesprongen en zullen ze de beperkingen van de Agenda 2030 van de VN volgen en vlees verbieden.

De burgemeester van NYC, Eric Adams, is al begonnen met het verbieden van vlees in openbare instellingen zoals scholen en gevangenissen.

Vandaag de dag bezitten en controleren buitenlandse landen een groot deel van het voedsel in Amerika. Wie weet wat we eten of hoe het wordt gemaakt?

  Mel Gibson: Mondiale elites zullen blijven sterven om de weg vrij te maken voor de antichrist

China controleert ’s werelds grootste varkensvleesverwerker en varkensvleesproducent, Smithfield Foods. Hoe kunnen we, nadat China ons willens en wetens COVID heeft gegeven, weten wat er in onze bacon zit?

Sommige staten worden echter wakker geschud door de gevaren van buitenlandse landen die Amerika willen vernietigen door eigenaar te worden van Amerikaanse landbouwgrond. Het is een slecht idee.

George Bush (POTUS 41) stond buitenlandse landen toe om Amerika te “kopen” met Uitvoeringsbevel 12803.

Maar een uitvoeringsbesluit is geen wet. Het is tijd om die in te trekken.

Gouverneur Sarah Huckabee Sanders van Arkansas was de eerste die eind 2023 zo’n wetsvoorstel ondertekende.

Het wetsvoorstel vertelt China dat het twee jaar de tijd heeft om de landbouwgrond in Arkansas af te stoten.

Arizona blokkeerde onlangs Saoedi-Arabië om water op te pompen voor hun landbouwgrond terwijl Arizona leed onder een 15-jarige droogte.

Maar als je het artikel leest waarnaar het verhaal linkt, let dan op de leugens in de laatste alinea van het artikel, die lezers laten denken dat ze de droogte kunnen verhelpen door af te zien van fossiele brandstoffen en vlees.

“Menselijke luchtvervuiling is een van de belangrijkste oorzaken van de opwarming van de aarde, dus afstappen van vuile brandstoffen, minder vlees eten en recyclen zijn kleine maar nuttige manieren om de hoeveelheden schadelijke, planeet-opwarmende gassen die we jaarlijks produceren te voorkomen.” Juist.

Wetenschappers hebben subsidies nodig om te overleven, dus publiceren ze artikelen die feiten weglaten om het globalistische narratief te ondersteunen.

De media dragen dan het “water” in het valse narratief.

  Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

Liegen over vlees is een van die leugens.

Zodra boeren genoeg beperkingen opgelegd krijgen, wordt hun land nutteloos en kunnen de globalisten het land kopen voor een appel en een ei.

Beheers het voedsel, beheers de mensen. Hongerige mensen hebben weinig interesse of energie om te vechten tegen de regering die hen gaat voeden.

Leer de waarheid. Duurzaamheid betekent controle. Wil jij hieraan voldoen?

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Niemand behalve de globalisten zal oud mogen wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS congreslid roept op tot ‘Hiroshima en Nagasaki’ oplossing in Gaza en Oekraïne
Volgend artikelIs de Covid-psyop mislukt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Het gehersenspoelde volk wil brood & spelen (Juvenalis) en is vooral bezig met het satanische eurovisie songfestival (11.05), wk voetbal & tour de france en nog oneindig veel meer plat vermaak.

    • Smaken verschillen maar Lance Armstrong (1971) heeft d.m.v. doping zeven de maal de tour op z’n naam gezet. Nadat het bedrog was uitgekomen zijn de zeges hem ontnomen en dit is slechts een van de vele voorbeelden.
     Nou ja nog twee: Michael Boogerd en Thomas Dekker wisten m.m.v. de ploegleiding wel raad met middelen als epo.

 1. De vraag is of er een revolutie gaat uitbreken aangezien dit alles gebaseerd is op één grote hoax of zit de hersenspoeling te diep? Mensen hebben de neiging om pas in opstand te komen als het echt pijn begint te doen. Het is nu ondubbelzinnig duidelijk dat de geforceerde ellende al op het punt staat om op hun eigen deur aan te kloppen. Schijnbaar worden de meesten pas wakker als ze het mes op de keel wordt gezet.

  • Goed idee van die Burgemeesters, moet heel Amerika doen en dan uitsterven.
   En dan het land terug geven aan hen, waar ze het eerder van GESTOLEN hebben…!!!!!
   Lang Leven de Indianen….!!!!

   • en wie zaten er voor de Indianen ?

    dus das onzin en of kan je dat overal gebruiken, have fun.

    erger, de Zionisten/Joden beheersen Amerika, ook wel de JewSA genoemd, na ISISrael zitten de meeste Joden in Amerika, bijna het gelijke aantal als in ISISrael.

    ga er vanuit dat de JewSA het nwe ISISrael word, is het al, maar nog niet in naam.

 2. Nouja, het was me niet zo heel duidelijk wat ze nu bedoelen; Staten of Steden. In geval dat ze Staten bedoelen zijn het er rond de 50 dus 36 die er (nog) niet in mee gaan. Het blijk overigens dat Nederland al rond de 2500 steden heeft.

  • Poorly written clickbait article. It is cities, not states. It would have been nice if they would tell us which cities – but that’s how stupid this article is.

 3. wanneer pakken ze deze idioten eens een xx op ? en dat hel W E F gebeuren ook zij maken dat de wereld steeds meer gekker gaat worden !

  • Het oppakken van de schoften gebeurt niet eerder dan als Openbaring 19 werkelijkheid wordt. Van figuren als Trump hoef je het niet te verwachten, met zijn Q-anon, ‘drain the swamp, lock them up, military tribunals’ – zgn. ‘white hats’ zijn onderdeel van het probleem.

   https://www.youtube.com/watch?v=IYtGYGButRQ&t=3s

   Trump maakt goede kans bij de nominatie voor ‘beest uit de zee’, Netanyahu voor ‘beest uit de aarde’.

   • Dat mensen nog steeds in die psy-ops van Q-Anon en Nesara Gesara geloven is uitermate treurig. De boodschap is – ga maar op je handen zitten want het komt allemaal goed. Er zijn zelfs mensen die geloven dat een heleboel van die rotte appels van de Cabal allang en breed geëxecuteerd zijn. Hoe krijg je het bij elkaar verzonnen?

   • @ Peter – Overigens heeft Trump niks te maken met Q-Anon wat hij ook publiekelijk liet weten. Dat er onder sommige Trump aanhangers Q-Anon aanhangers zitten is weer een ander verhaal.

 4. De smeerlappen, het tuig dat de wereld denkt te kunnen regeren zonder enige steun van de gewone bevolking. Alleen de schoothondjes van de vuile WEF bende , die hopen door aan deze verneukerij mee te doen, een beter baantje ergens te krijgen en waar hun egootje zo liefjes gestreeld wordt. Wat een walgelijke volksverraders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in