In een recente uitzending van “Ask Dr. Drew” onthulde de beroemde journalist A.J. Benza dat Jamie Foxx blind en gedeeltelijk verlamd werd nadat hij een covid-19-vaccinspuit had genomen dat van hem werd geëist door een filmstudio. Benza onthult dat het hele media establishment liegt over de toestand van Foxx om de waarheid over de gevaren van vaccins te verdoezelen, en dat Foxx’ eigen familieleden hem indekken en weigeren de waarheid over de medische toestand van de acteur te onthullen, schrijft Mike Adams.

Benza verklaart dat zijn bron “in de kamer” was met Foxx (schijnbaar in de ziekenhuiskamer), en legt uit dat Jamie “de prik niet wilde, maar door de film waar hij aan meedeed, werd hij onder druk gezet om hem te nemen.”

Hij voegt eraan toe: “Door de bloedprop in de hersenen… raakte hij gedeeltelijk verlamd en blind.”

Momenteel beweert de familie Foxx dat Jamie Foxx “communiceert”, wat zou kunnen betekenen dat hij bijvoorbeeld met zijn hand kan knijpen, of dat hij op een of andere manier kan vocaliseren.

Het feit dat we geen video hebben gezien van Foxx zelf, die verklaart dat hij gezond en in orde is, in zijn eigen woorden, geeft aan dat Foxx een ernstige medische ramp heeft meegemaakt na het nemen van de vaccinspuit. Het zou geen overhaaste conclusie zijn dat Foxx niet in staat is om op een samenhangende manier te spreken, hoewel veel slachtoffers van een beroerte met training grote vooruitgang kunnen boeken bij het opnieuw leren spreken (d.w.z. vocalisatiemotoriek).

Wij bidden voor Jamie Foxx voor een spoedig herstel en wensen Foxx of andere vaccinslachtoffers geen kwaad toe. In feite hebben wij onze inspanningen erop gericht om te voorkomen dat mensen schade ondervinden van vaccins door de waarheid te durven vertellen over de gevaren, de toxiciteit en de sterfgevallen van vaccins. Wij geloven dat als Jamie Foxx Natural News had gelezen, hij de giftige prik had afgewezen en nu gezond zou zijn.

  Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever

Vaccins vernietigen levens.

Bekijk de korte clip van Ask Dr. Drew (met AJ Benza) hier:

De vaccinindustrie zal Jamie Foxx begraven om de waarheid over door vaccins veroorzaakte schade en handicaps te verdoezelen

Maakt u zich geen illusies dat het hele genocidale vaccin establishment overuren maakt om dit alles in de doofpot te stoppen en ervoor te zorgen dat niemand achter de waarheid komt over het leven van Jamie Foxx dat naar verluidt is verwoest door dezelfde vaccins die meedogenloos zijn gepusht door de payola-media en de criminele FDA.

Zoals ik in de Brighteon Broadcast News van vandaag zeg (zie hieronder): “Zwarte Amerikanen zouden beter moeten weten dan de medische wereld te vertrouwen met experimentele spuiten.” Wist Foxx niet van de geschiedenis van Tuskegee? Medische experimenten op zwarte gevangenen? Zwarte legersoldaten? Zwarte burgers?

Als een zwarte man of vrouw een experimentele medische injectie neemt, geeft hij zijn leven over aan een medisch kartel dat systematisch heeft geprobeerd genocide te plegen op gekleurde mensen, onder meer via abortussen. De oprichter van Planned Parenthood verwees naar zwarten als “menselijk onkruid” en promootte abortus als een middel om massamoord te plegen op zwarte baby’s voordat ze geboren waren.

Het is niet verrassend dat het gebruik van covid-vaccins onder zwarte Amerikanen beduidend lager is dan onder blanken. Om welke reden dan ook, blanken zijn vaak ongelooflijk goedgelovig en geloven vaak in valse autoriteit. Zwarten daarentegen zijn doorgaans kritischer bij het vertrouwen in “overheidsfunctionarissen”, om voor de hand liggende redenen.

Ongeacht je huidskleur of etniciteit is het een dwaze zet om je leven toe te vertrouwen aan de vaccinindustrie. Velen van hen die de dobbelsteen hebben gegooid, hebben het met hun leven moeten bekopen. Anderen betalen de prijs met levenslange handicaps en verwondingen veroorzaakt door experimentele mRNA-injecties. En de echt geïnformeerde mensen weten dat covid-19 “vaccins” ontworpen biowapens zijn die bedoeld zijn om de bevolking te ontvolken.

  Noordse gezondheidsautoriteiten: Vaccin verhoogt 15 maal het risico op hartontsteking

Pogingen tot ontvolking door de overheid zijn traditioneel gericht op mensen van kleur. Hetzelfde geldt voor de abortusindustrie en de kankerindustrie, waar zwarten routinematig het doelwit zijn van eliminatie door het medisch establishment, dat wordt gedomineerd door op winst gerichte, door hebzucht gedreven machtsmakelaars die zwarten alleen zien als een bron van inkomsten, niet als mensen die het waard zijn om te leven.

Meer informatie in het Brighteon Broadcast News van vandaag, waarin de volgende onderwerpen allemaal aan bod komen:

– Van Jamie Foxx is nu bevestigd dat hij VACCINSCHADE heeft opgelopen, waardoor hij een ernstige HARTAANVAL met blindheid en verlamming heeft gekregen.
– Target beweert dat je een “extremist” bent als je niet geniet van het verminken van kinderen via transgenderisme
– DEDOLLARISATIE: China bereikt overeenkomsten voor $582 BILJOEN in niet-dollarhandel
– Rusland-hater Victoria Nuland geeft toe dat de VS de oorlog van Oekraïne tegen Rusland leidt
– CEO van grootste koolstofkredietfraudebedrijf stapt op, geeft toe dat koolstofkredieten een zwendel zijn
– Webinar onthult het plan van de CCP om Amerika van binnenuit aan te vallen: Militaire slapende cellen worden geactiveerd
– VALSE VLAG: Media beweert dat “rechtse extremisten” het elektriciteitsnet zullen aanvallen – in werkelijkheid zal de FBI het afsluiten
– Volledig interview met John Fredericks: Culturele oorlogen, Target winkels en Trump’s weg naar victorie
– Waarom we Target-winkels voor het leven VERMIJDEN en niet slechts een boycot volgen
– Volledig interview met Dr. Pierre Kory over genezing van vaccinletsels en spike-eiwitvergiftiging


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

  Krijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Colemnan: Meest voorkomende leugens verteld door klimaatveranderingspsychopaten
Volgend artikelDe NAVO creëert nog een slagveld op het Europese continent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik ben afgehaakt met lezen toen men begon over dat ze zwarte mensen van de wereld af willen helpen terwijl heel duidelijk niet het geval is. Tja dat je als zwarte mens in een blanken omgeving woont, helaas voor je dan word je gewoon meegenomen met de rest en ja ze gaan de blanken ruimen en jij zwarte die hier woont word mee opgeruimd en Zuid Amerika komt het beste ervan af denk ik.

  • Exact.
   In Afrika wordt er niet geprikt.
   Alleen in westerse landen gaat de oversterfte door het plafond.
   Jamie is collateral damage.

  • lol, wist je dat in amerika de ‘abortion’klinieken zich voornamelijk in zwarte buurten bevinden??? dat het overgrote gedeelte van de vrouwen die zich laten aborteren nu juist zwarten zijn…
   de stichtster van de abortieklinieken was een fervente kleurlingenhaatster….
   de black lies matter organisatie, waar slaan die vooral toe voor en gedurende verkiezingen???? voornamelijk ZWARTE buurten…vernietigen daar huizen, winkels, bedrijven die VOORAL in zwarte handen zijn of waar VOORNAMELIJK zwarten werken, leven….
   dat zijn maar een paar zaken in een ganse reeks van dergelijke ‘akkefietjes’…
   je hebt echt geen idee van hoe het er werkelijk aan toegaat, nietwaar?

 2. Zielig verhaal.
  Normaal gesproken zou 1 zo’n geval genoeg zijn om de hele rotzooi uit de markt te halen. Het is dus totaal bizar dat mensen elkaar zo blijven dwingen. En ook dat iemand als die Foxx zich laat dwingen. Wat zou mensen motiveren anderen te dwingen deze gifspuit te nemen? Geld? Vast geld. Spijtig dat Foxx (en vele anderen) niet bij zijn standpunt bleef.

  Een ander punt in dit Mike Adams verhaal is zeer interessant maar verschaft geen nadere details:
  “CEO van grootste koolstofkredietfraudebedrijf stapt op, geeft toe dat koolstofkredieten een zwendel zijn” – dit klinkt als een mogelijke grote openbaring mbt de giga leugen die Al Gore begonnen is met zijn klimaathysteria.

   • Herman juni 1, 2023 at 13:55
    Iedereen zou die moeten zien. Dit gif had al lang van de markt moeten zijn. Ongelooflijk dat er zo’n ophef was over bijv ephedrine, omdat het een paar hartaanvallen veroorzaakte, maar deze gifspuit veroorzaakt een hele lawine aan schade en dood. En het gaat maar door en mensen blijven het ontkennen.

    Daarom zeg ik, er zit een heel andere bedoeling achter deze griezelspuit – de bedoeling is om GMO’s van mensen te maken; de vax is een groot experiment om het menselijk DNA permanent te veranderen. De spijker eiwitten die aangemaakt worden in de goedgeslaagde GMO impacteren zijn hersenfuncties en alle processen die met die functies in verband staan (fertiliteit, neurologische processen, etc). De bijwerkingen moeten maar geabsorbeerd worden om dit experiment door te laten lopen. Wat er overblijft is GMO-mens.

  • Ging hij weer Stevie Wonder spelen?

   Sorry. Inkoppertje. Ik heb de neiging nogal cynisch te worden als het over bekende Hollywood artiesten gaat. Satanistische slangenkuil.

 3. “De vaccinindustrie zal Jamie Foxx begraven om de waarheid over door vaccins veroorzaakte schade en handicaps te verdoezelen”

  Jamie Foxx is de luis in de pels van allerlei Amerikaanse overheidsinstanties die niets liever zien dat zijn non-conformistische geest de aarde verlaat, maar hoe doen ze dat? Dat zou de vraag moeten zijn, dat zijn vaccin schade leidt tot zijn dood of ernstige lichamelijke en mentale klachten juichen die vuile flikkers alleen maar toe, maar ze moeten wel een goed verhaal verzinnen om dit narratief recht te trekken, als eerst denk ik dat de overheidgerelateerde organisaties via een leger van advocaten zullen vertellen dat hij de vaccinatie vrijwillig nam.

  • p.s. valt het ook op hoe ze altijd zo bezitterig zijn over die gifvax – ze hebben het altijd over “I took my third vaccine shot” en nooit over “ik nam DE derde spuit”. Altijd MY, of MIJN vaccinatie. Alsof het hun goddelijk recht is een gifspuitje te krijgen. Dus. Tsja…dan heb je wat van JOU is. Dat je het doet voor Opa, of voor een ander, is gelul van je.

   • Hahaha, ja, het is alsof ze trots zijn op ” hun ” moordenaar, gevalletje Stockholm syndroom denk ik.

    Maar ze mogen de spuitjes die Hugo de snuivert voor mij reserveerde ook als die van hun zien. Ik ben niet zo bezitterig, neem ze maar.

    De daders moeten hangen, zoveel is zeker maar voor de sukkels kunnen we niets meer doen. Die toonden een rabiate haat tegen ons en nu mogen ze hun eigen poep eten, eet smakelijk.

    En ja, ik vind het sneu voor ze en gun ze het beste verder maar hun haat en onverdraagzaamheid vergeet ik nooit. En zij die pushten en hun invloed aanwenden om anderen over te halen, voor hen zeg ik RIP, Rest In Pieces..

 4. Na twee alinea s afgehaakt. Hij heeft geen ruggengraat. Gewoon weigeren was ook een keuze geweest. Nu kan hij helemaal niks meer, dan was ik liever even werkeloos.

   • Ik zie geen verschil hoor, ik had ook een keuze en die was heel erg duidelijk. Al zou het mij alles kosten inclusief inkomen dan nog zou ik dezelfde keuze maken.

    Het probleem alleen is dat mensen hechten aan ego en spullen, en hoe meer men heeft hoe lastiger het is om los te laten. Dat staat ook ergens in de bijbel dat de rijken het het moeilijkste zullen hebben omdat zij veel meer verloren zien gaan. Dus ingezet op de verkeerde zaken die uiteindelijk geen waarde hebben.

    Ik ben heel blij dat ik door ervaren op het juiste pad ben gekomen, van zeer goed naar zwaar in de shit. En die periode in de shit was niet leuk maar leerde mij wel wat belangrijker was en daar ben ik dus heel dankbaar voor. Op het moment zie je dat anders, dan brokkelt alles af en ben je er ziek van. Je voelt je slachtoffer van omstandigheden, wat later begreep ik wat het me heeft gebracht.

    Het leven zit vol met lessen alleen we moeten ze wel herkennen en snappen dat elke gebeurtenis die zwaar ingrijpt iets verteld. Comfort doet mensen inslapen, letterlijk en figuurlijk want die vertrouwen ook op prikjes.

    • Do U See It juni 1, 2023 at 15:41
     Mijn theorie is dat de meeste mensen niet volledig uit de bindingsfase zijn gegroeid / of willen groeien. Ze denken nog steeds dat er Pappa’s en Mamma’s voor ze zijn. Eerst waren dat de Pappa en Mamma. Toen de Juffrouw en de Meester op de Schooltjes, toen de Baas op het Werk en de Ver(k)eerden in de Regering. Mensen worden geacht zelfstandig te worden, maar ze zijn geen actieve deelnemers aan het beslissingproces waaruit het leven bestaat. Liever laten ze beslissingen aan Pappa en Mamma over, zodat ze rustig kunnen grazen en op de bank zitten. En dan komt er misbruik in het spel door de parasitaire medemensen die dan Pappa en Mamma gaan spelen. En nu willen die parasitaire Pappa’s en Mamma’s hun kindjes nog doodmaken ook. En de kindjes maar huilen…

    • Do U See It juni 1, 2023 at 15:41

     Ja ik ben het eens met de keuze die men maakt en ik heb ook totaal geen medelijden met degene die zich hebben laten prikken, mee dat het in junie 2020 was toen de eerste brieven in de bus vielen om zich te laten prikken, ik deed wat mijn intuïtie mij ingaf om mij niet te laten prikken, mede doordat ik een verschrikkelijk groot wantrouwen tegen alles wat aan de overheid is gelieerd.

     Stonden toen buiten te wachten in juni 2020 voor de sportschool het compleet idiote RIVM had besloten om blokken van 2 uur van ten hoogste 33 mensen in te voeren, een sympathieke sporter vroeg mij heb je je al laten vaccineren Adriaan, ik zei tactisch ik kijk de kat uit de boom, maar wij wel wees op zijn vrouw want we willen op vakantie naar Portugal.

     Daarna werd het alleen nog lelijker er ontstond een tweedeling onder de sporters die waren geprikt en degene zoals ik die het niet lieten doen, nu hebben ze een spotje laat polarisatie mensen niet uit elkaar drijven, dat is complete idioterie, want ik heb totaal genoeg van die schapen en deugmensen zonder intuïtie.

     Mijn schoonzus is er verleden jaar eind september eraan overleden dus ik ken de klappen van de mRNA “vaccins” trouwens ik train altijd in de dal uren vandaag ook twee man in de sportschool, avonds blijkt de sportschool drukker bezocht wordt heb ik van de receptioniste gehoord, hoofdzakelijk jonge mensen, de mense die zich hebben laten prikken zeker de boostershots nou die verdwijnen gewoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in