Het Russische parlement, de Doema, is van plan de adoptie van Russische kinderen door burgers van vreemde landen met een geslachtsveranderende procedure te verbieden.

Volgens Doema-afgevaardigde Vasily Piskarev werkt het parlement aan het wetsvoorstel, meldt RIA Novosti. Hij gaf niet aan wanneer het nieuwe wetsontwerp dat de adoptie van Russische kinderen door buitenlanders verbiedt, aan de Doema zou worden voorgelegd.

“Ik wil hier opmerken dat we door dit verbod op de adoptie van kinderen door buitenlandse burgers in te voeren, in feite de adoptie van kinderen door NAVO-landen verbieden, aangezien de meeste landen van het blok het homohuwelijk toestaan,” zei Piskarev.

Op 1 augustus 2022 werd er ook een wetsvoorstel ingediend bij de Doema om de adoptie van Russische kinderen door burgers van Rusland-onvriendelijke landen te verbieden.

Rusland voerde in 2013 de Dima Jakovlev-wet in als reactie op de Amerikaanse Magnitsky Act. Hierdoor werd het Amerikaanse burgers verboden om Russische kinderen te adopteren.

Via Pravda.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Handen af van onze kinderen”: Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Nu Europa implodeert, plant de EU prijsplafond voor Russisch gas: Rusland dreigt met volledige stopzetting van Russische gasleveranties
Vorig artikel(Wie sterft er voor) vrede in Oekraïne?
Volgend artikelHezbollah’s krachtsvertoning: Israëlische militaire basis met ballistische raketten & drones weggevaagd – De ernstigste aanval tot nu toe! (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik geef ze groot gelijk.
  Het hersenspoelen van kleine kinderen zou verboden moeten worden.
  Maar nee,het wef beveelt ook nog,dat de pedo’s niet gediscrimineerd mogen worden.
  Nee ik discrimineer niet,ik doe wel wat anders.

  • wel dat bewijst maar weer eens, dat al die mensen pedofielen zijn. Zoals we jaren geleden zagen met de roze balletten, zit heel die nest er tussen. Waarom zouden ze dit anders doen? Wat we vroeger aanzagen als communisten zit nu allemaal in de westerse landen, en de vroegere oostblokkers hebben er hun verstand (grotendeels) bij gehouden. Wat me verbaasde is dat Putin meeliep met de covid gekte.

 2. Zodra rusland de oorlog heeft beeindigd en oekinazistan heeft ingeleefd bij moedertje rusland….hebben de russen veel kinderen nodig in de provincie/gewest oekraine…dus niemand de grens over en het nieuwe russische gewest oekraine bevolken met russische kinderen….

 3. Dat homo’s mogen trouwen allee maar kinderen adopteren zou ook in Europa verboden moeten zijn. Homo’s en kinderen is de kat op het spek binden.

 4. Ieder gezin dat ik zie in Nederland heeft wel een zwartje erbij; het dierlijke racisme mag geen blanken adopteren. Zij wier geweten enkel door de holocaust wordt gedicteerd hebben geen geweten, enkel een ziekelijke affiniteit ermee.

 5. In de jaren tachtig, op het internaat uit, waar de Deserteur, Provo Etter, Nazi Nicht vandaan komt, begonnen ze al met “jongens clubs”.
  Naar de sauna gaan om mekaar beter te leren kennen.

  Toen was mijn reactie al; oprotten, ik ken jullie al voldoende en het bevalt me niet!

  Zouden die Nazi Nichten niet eens stoppen om zich als Übermensch op te stellen.
  Gewoon doen, zonder andere lastig te vallen, lijkt al te veel gevraagd.

  Door het optreden van Deserteur, Provo Etter, Nazi Nicht en het lijf wat Bram genoemd wordt, moet het respect voor dat soort laten kelderen.
  De sukkels; de regenboog fascisten.

  • Iets zoals de spelen voor het proletariaat.
   Op het weiland tegen elkaar oprijen en dan samen onder de douche. Altijd over verbaasd waarom er niet gewoon douchehokjes zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in