Oekraïense soldaat droomde ervan een beroemde TikTok-strijder te worden, maar dit zal nooit uitkomen. “We gaan orks verslaan”, verklaren Oekraïense soldaten trots op weg naar de frontlinies. Ze zijn echter al neergeslagen voordat ze het slagveld hebben bereikt.

Bonus:

Russische Lancet raakt Oekraïense militaire boot

Russische militaire bronnen hebben een video gedeeld van de vernietiging van de Oekraïense militaire boot door de Russische Lancet drone op de rivier de Dnjepr. De Lancet raakte de kajuit van de Oekraïense militaire boot. Na de precieze treffer van de Russische UAV zonk de boot niet, maar vloog in brand en brandde af. Leden van de Oekraïense bemanning die de aanval overleefden, slaagden er naar verluidt in te evacueren, maar alle militaire uitrusting brandde samen met het vaartuig uit. Volgens Russische berichten verijdelde de precieze aanval een andere poging van Oekraïense militairen. Russische militaire bronnen hebben een video gedeeld van de vernietiging van de Oekraïense militaire boot door de Russische Lancet drone op de rivier de Dnjepr.

De Lancet raakte de kajuit van de Oekraïense militaire boot. Na de precieze treffer van de Russische UAV zonk de boot niet, maar vloog in brand en brandde af. Leden van de Oekraïense bemanning die de aanval overleefden, slaagden er naar verluidt in te evacueren, maar alle militaire uitrusting brandde samen met het vaartuig uit.

Volgens Russische berichten verijdelde de precieze aanval een zoveelste poging van Oekraïense militairen om een aanval uit te voeren in het gebied van de stad Energodar, waar de kerncentrale van Zaporozhye zich bevindt. De Oekraïense boot met militairen aan boord en uitgerust met zware machinegeweren werd vernietigd in het Kakhovsky-stuwmeer.

  Video's van talrijke succesvolle gevechtsacties van Russische eenheden in de afgelopen dagen

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zijn ze echt zo dom als ze lijken te zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJa, de politieke elite van Amerika is echt zo gestoord
Volgend artikelChina brengt vrede in Jemen, Syrië en … Palestina?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het vreselijke is, is dat de meeste gedwongen dienstplichtigen die voor het Kiev regiem mieten vechten, uit midden- en zuid-regio’s komen : dus etnisch Russische mensen zijn.
    Want uit westelijke regio’s zijn ze allemaal vertrokken naar landen in het West-Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in