De onlangs gedeelde video’s tonen de aanhoudende gevechten aan het front Svatovo-Kremennaya, waar het Russische leger doorgaat met offensieve operaties.

Een van de video’s toont een succesvolle Russische aanval op de Oekraïense vestingswerken in het bosgebied ten zuiden van de stad Kremennaya. De Russische BMP-3 met vuursteun van de T-72B3 tank van het Oeral-bataljon van de Russische Federatie ondersteunde het offensief. Verschillende Oekraïense militairen zijn gedood als gevolg van de Russische aanval.

Een andere video toont een luchtaanval van de Russische luchtmacht met hoge precisiebommen op het gebouw van het Oekraïense leger in dezelfde bossen.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat u en uw gezin moeten doen in de eerste 90 dagen na een catastrofale instortingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te worden
Vorig artikelChina verkoopt Amerikaanse schatkistcertificaten als voorbereiding op een blokkade van Taiwan en een oorlog met de Verenigde Staten
Volgend artikelHollywoodster geeft toe dat elites kinderen verhandelen voor adrenochroom: “Ergste horror die ik heb gezien”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Al de Oekraïense met NATO hulp gebouwde fortificaties die na de akkoorden van Minsk sinds 2014 worden nu een voor een opgeruimd, een hels karwei als je het mij zou vragen.

 2. heb totaal niet verwacht dat de EU en Belgie ons zo in de miserie zou duwen !
  heb ook niet verwacht dat deze Davos leiders WEF de bevolking zo doen LIJDEN en MISLIJDEN
  wij belasting betalers, betalen de riante wedden van onze Ministers en Co dus resultaat ipv ONZE BELANGEN te verdedigen , neen neen hun eigen Ego en Vriendjes zijn veel belanrijker dan wij !!!
  Waar zijn ze in godsnaam mee bezig ? al wat onze grootouders ouders hebben opgebouwd (er waren ook mankementen ) worden NU van de kaart geveegd ! RESPECT BESTAAT NIET MEER Hoe corrupter hoe meer men gewaardeerd wordt

  • Het ergste is dat europa volgepropt wordt met zgn. asielzoekers, allemaal van een achtelijke cultuur. En deze achtelijker krijgen overal voorrang en gratis dienstverlening, schandalige discriminatie van de oorspronkelijke bevolking.

   • eind januari 2023 waren er zo’n 90000 Oekrainse vluchtelingen bij de Nederlandse gemeenten geregistreerd en zoals het er naar uit ziet zal het denk ik bij velen niet om tijdelijke opvang gaan. En dat terwijl we een woningtekort hebben van 300000 huizen. Indirect heeft de bevolking dus wel last van deze oorlog

  • We hebben de Vrijmetselaars hun gang laten gaan in België. Het liberalisme is een ideologie die de teugels loslaat voor het individu – lees kapitaalkrachtigen en vermogens – om de samenleving te exploiteren in hun voordeel, zonder respect voor traditie, religie, natuur en cultuur en met een ethiek als een meterlange elastiek.

   • Koning der Belgen Leopold III (1901 – 1983) was bevriend met de schepper van o.a. Kuifje Hergé (pseudoniem van George Remi, 1907 – 1983) en ze waren beiden vrijmetselaar.

 3. vluchten voor je (r)overheid die jou bij voorkeur zsm dood laat gaan op een slachtveld of anders.

  wij zitten straks mogelijk in hetzelfde schuitje.
  Deze (r)overheden komen uit dezelfde hoed. Mogelijk afkomstig uit een oud netwerk.
  Zie de trage methoden,
  Voedsel, lucht, water vervuiling.
  Hoorde je ooit één politici hierover?

  • ‘Al’ deze vluchtelingen zijn misleid
   Dat is het spel, verdeel, Heers en onderdruk. Geldt voor beide kanten.
   Veel invoer ervan; lage arbeidskosten.
   En werkeloosheid voor de rest. Uitgezonderd hun 35% aanhangers die blijven zitten.
   The great reset , YOU own nothing .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in