De regering van Berlijn, Duitsland, heeft onlangs een kinderboek besteld waarin kinderen over prostitutie worden onderwezen in een poging om “de kinderen uit te leggen” wat er in de “Rosse buurten” gebeurt.

Het verontrustende boek met de titel “Rosie heeft geld nodig” is gemaakt voor kinderen van 6-12 jaar van wie de ouders of familieleden in de prostitutie werken, schrijft Kelen McBreen.

Kerstin Dobrick, ambtenaar voor Gelijke Kansen in Berlijn, legde uit dat buurtbewoners van rosse buurten de regering hadden gevraagd hoe ze met kinderen over sekswerk konden praten.

Dobrick zei: “Er werd een bestelling geplaatst voor een kinderboek dat aan de kinderen probeert uit te leggen wat er daar gebeurt. Interessant genoeg heeft uitgebreid onderzoek aangetoond dat educatieve boeken voor kinderen vanaf 10 jaar deze uitleg vermijden.”

Het boek werd volgens Dobrick ook gemaakt met de hulp van “basisschoolkinderen en andere mensen” uit de gemeenschap.

Gezien het feit dat een deel van het materiaal in het boek extreem grafisch is, is het verontrustend dat jonge kinderen hebben meegewerkt aan de creatie ervan.

“Rosie heeft geld nodig”

Hieronder ziet u een afbeelding uit het boek waarin een man een vrouw penetreert.

Volgens een vrouwenrechtenactivist gaat het boek “over een moeder uit Bulgarije, die gedwongen wordt haar kinderen achter te laten om naar Berlijn te gaan en zich door Duitse mannen te laten verkrachten voor geld”.

  Thierry Baudet waarschuwt: "De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven" (Nederlands transcript)

Het boek is geschreven vanuit het perspectief van een kind dat op zoek is naar een prostituee genaamd Rosie, de Bulgaarse moeder.

Wanneer het kind Rosie vindt, leert ze dat de vrouw seks ruilt voor geld, en dat condooms worden gebruikt om ziektes en zwangerschappen te voorkomen.

“Rosie heeft geld nodig”

Rosie vertelt het jonge meisje: “Mannen willen hun penis in mijn vagina stoppen. Een paar keer erin en een paar keer eruit – en je bent klaar. Er is niets meer aan dan dat.”

Dit bagatelliseert duidelijk de donkere kant van prostitutie en de behandeling van veel vrouwen in de industrie.

Zoals Reduxx nauwkeurig opmerkte: “Bizar genoeg wordt het boek afgesloten met citaten van kinderen en jongeren die in gebieden wonen waar straatprostitutie plaatsvindt. De meeste citaten zijn overweldigend negatief en worden gepresenteerd als voorbeelden van de houding van jongeren tegenover prostitutie waarover gediscussieerd moet worden.”

De kinderen die daadwerkelijk in de rosse buurten wonen, zeggen dat ze zich “schamen om daar te wonen”, “niet goed kunnen slapen”, “bang zijn voor de Johns” en dat de lokale vrouwen “lijden”.

Op dinsdag meldden Duitse inwoners aan Reduxx dat het PDF-bestand met het boek op de website van de Berlijnse regering was verwijderd.

Een X-gebruiker vroeg: “Is dit Duitsland?” in reactie op het pro-prostitutieboek, en gaf een link naar een artikel over een experiment dat was goedgekeurd en financieel gesteund door de Berlijnse senaat, waarbij weeskinderen bij bekende pedofielen werden geplaatst.

In een 560 pagina’s tellend rapport dat in 2021 door de Daily Beast werd gepubliceerd, wordt gedetailleerd beschreven hoe Duitse nonnen die in de jaren ’60 en ’70 een klooster runden, weesjongens “verhuurden” aan zakenmensen en geestelijken die hen verkrachtten voordat ze naar het weeshuis werden teruggestuurd.

  WEF verklaart oorlog aan koffie: 'Niet meer dan 2 of 3 kopjes per jaar'

Eerder dit jaar schreef Infowars over kinderdagverblijven in Duitsland die volgens Duitse media jonge kinderen op verontrustende wijze aanmoedigen om hun seksualiteit te verkennen in speciale “masturbatieruimtes”.

In het verslag van Die Welt werd besproken hoe de verdorven praktijk van het seksualiseren van kleuters zich ontvouwt in twee kinderdagverblijven in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Het lijkt erop dat Duitsland in de voorhoede staat van de seksualisering van kinderen die over de hele wereld gepromoot wordt door modern liberaal-links.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF beveelt scholen om kinderen te dwingen naar hardcore porno te kijken ‘voor hun eigen bestwil’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw een leugen van Kiev ontmaskerd
Volgend artikelVecht de Duitse Bundeswehr in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Nou nou nou, ik heb de linken aangeklikt. Het lijkt inderdaad of we inderdaad in de eindtijd zitten. Hier moeten toch echt een keer normale kerels met kinderen een eind aan gaan maken neem ik aan. Op laat 18e eeuwse wijze! Klats!

 2. “Duitse regering biedt kinderen boek aan waarin prostitutie wordt gepromoot als manier om geld te verdienen”

  Werkelijk alles wordt gesuksualiseerd door de Khazaarse maffia kinderen zijn niet meer veilig voor hen, denk dat de linkse juffen beginnen te glunderen met deze oproep tot zelfvernietiging.

  Een blikje in de nabije toekomst, velen weten precies wat de Europese burgers te wachten staat waneer de moslim jihadisten het bevel uit de moskeeën krijgen van de imams die niet oproepen tot de azan maar oproepen tot de langverwachte jihad tegen de kafirs, dan is zich prostitueren er ook niet meer bij, de jihadisten nemen gewoon de Europese kafir vrouwen hoe dan ook, de voorbeelden kan men in elke alternatieve media lezen en X staat er bol van.

  Het Moslim Broederschap Project

  door Patrick Poole,11 mei, 2006

  https://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  • Wij zijn alleen maar ruzie aan het maken en druk maken om kleine details. Mannelijkheid is bijna ten einde, tenzij je een vrouw bent 🙂 . De moslims gaan winnen en gaan een eind maken aan de transagenda, maar ook een eind maken aan de westerse cultuur. Eigen schuld dikke bult, iedereen slaapt!

 3. Duitsland, het land waar de Amerikaanse overheersers met opzet de economie kapot maken, zodat op de lange duur alleen nog met prostitutie de kost kan worden verdiend.

  • Als er geen geld meer is of heel weinig dan hebben ze daar ook geen geld voor.
   Denk dat iemand ze geld eerder uitgeeft aan voedsel dan aan de hoeren.

  • Ja en nee. Duitsland is een heel andere cultuur dan het ‘verklemmte’ (preutse) Engeland., en in extentie Amerika. In de Germaanse cultuur (Duitsland, Scandinavië) wordt veel minder moeilijk gedaan over seks en zijn vrouwen veel meer evenwaardig aan mannen.

   Maar dat heeft ook zijn schaduwkanten. Helemaal als je daar het Rooms katholieke systematische misbruik van sexualiteit invoegt. Dan bedoel ik het door repressie (celibaat) aangewakkerde kindermisbruik (pederastie, pedosexualiteit en erger).

   Dit maakt Duitsland een giftige voedingsbodem voor dit soort zaken. Het ligt dan tenminste nog aan de oppervlakte. Het gebeurt nog veel meer in andere katholieke en moslim landen maar daar gaat het allemaal stiekem. Je wilt niet weten wat er in het donker in het Vaticaan gebeurt.

 4. Waar blijft de reactie van feministen, die voor vrouwenrechten(meisjes) gevochten hebben.
  Is dit niet het legaliseren voor vernedering van vrouwen.

  • De feministen (inclusief feministisch maandblad ‘Opzij’) hebben nog altijd niet gereageerd op het feit, dat Oekraïense mannen tussen de 18 en 60 jaar zich dien(d)en te melden als kanonnenvoer voor de khazaarse ziomaffia in Kiev.

   • Ron Swart september 27, 2023 Bij 13:08

    Juist en nooit gereageert op de verkrachtingen van Europese vrouwen door de zgn. vluchtelingen, 8% van hen waren vrouwen en kinderen de rest jonge kerels van militaire leeftijd, Jezus het wil maar niet inzinken bij deze deugmenschen.

    • Adriaan, jij gebruikt in je reactie de naam van Jezus en dat zal mensen als Henk Binnendijk, Andries Knevel & bisschop Bonny van Antwerpen buitengewoon veel deugd doen.

      • De vierdelige VRT-documentaire Godvergeten over (kinder)misbruik binnen de rk-kerk heeft in Vlaanderen het nodige losgemaakt. In de negentiende eeuw zei de Duitse dichter Heinrich Heine (1797 – 1856) dat in Nederland alles 50 jaar later gebeurt.
       Deze materie is bij onze zuiderburen lang & breed bekend en de in 2010 teruggetreden bisschop Vangheluwe (1936) van Brugge wegens misbruik (van neef Mark notabene) leeft sindsdien betrekkelijk anoniem in een Franse abdij.

       • Ron Swart september 27, 2023 Bij 13:55

        Het Nederlandse volk (6 miljoen allochtonen maken de spoeling dunner) bestaat niet meer ook een uitspraak van de vrouw van de Koning der dommen gaat alles een tandje langzamer, waarom is op de alternatieve media zóveel nieuws te vinden dat niet in de regulier media verschijnt, gekochte journaille is 1 maar het zwakzinnige deugmensen front laat alles over zich heen komen en blijkbaar nog trots op zo’n houding t.o. vrijdenkers.

        • Ex-bisschop Vangheluwe ontvangt iedere maand nog een pensioen van de Belgische roverheid van 2.800 euro op basis van een uit 1802 daterend met Napoleon afgesloten concordaat.
         Hoe gek wil je het hebben?

     • Sorry Bonny is echte Judas als Judas IKARIOT die Jezus verraadde beugel zilverlingen.
      Judas Bonny doet met kinderen en huwd homo in, wat indruist tegen de leer van zijn Meester.
      Bonny Is een Jezus verrader en daardoor zichzelf geëxcommuniceerd en vele anderen die Judas Bergoglio volgen ook zichzelf geëxcommuniceerd heeft door de gebeden bewust te veranderen
      Waardoor Jezus niet meer aanwezigheid is de heilige kerk en heilige hosties.
      Het is zelf zo erg dat geen RestKerk meer bestaat, alles niet meer conform is volgens de oude leer van Jezus en in volledige verval.
      Het enige juiste zijn nog Latijnse missen.
      Bonny is dan ook geen wettige bisschop meer, als jij homo’s inzegende is gewoon onzin en bestaat niet en ook geen Christenen ze zijn nooit gehuwd, omdat Christine WET het verbied•
      DIT IS ONZE VRIJE MENINGSUITING.

  • Feministen zijn voor het overgrote deel wereldvreemde wezens. Ze zeggen wel tegen een beetje bloed te kunnen omdat ze menstrueren. Ze vechten de strijd met kleurpotloden en veel gekrijs. De sjw meeloopsters zijn vaak herkenbaar aan hun slechte lichaamsverzorging, overgewicht en kort blauw haar.

   Totaal onbezorgd over de bevoorrechte veilige positie die hun verschaft wordt echte mannen met echt bloedvergieten in echte strijd en daar met bosjes doodgaan.

   Dit soort ‘vrouwen’ zijn vooral druk met zichzelf bezig. Vechten voor het ‘recht’ op abortus (kindermoord) en zo. In New York hebben ze de wet sinds Roe VS Wade is afgeschaft snel even aangepast waardoor abortus niet beperkt is tot zoveel weken, maar eventueel ook postnataal gedaan mag worden. Vertaling: legaal vermoorden van gezond geboren babies die ‘even niet uitkomen’.

   Haarverf en tattoos zijn een teken van moreel verval.

   Feminisme was ooit een tegenbeweging die gezond was. Maar het is gekaapt (newage, wicca, communisme) en doorgeslagen. Kijk maar naar de laatste Disney films en series. Of Killary Clinton, Victoria Nudelman en Mariana ‘spirit cooking’ Abramovic.

   In de woorden van Gandalf:”Run! You fools!”

  • @Joooooo De echte feministen die in de jaren 60 en 70 er voor hebben gezorgd dat vrouwen mochten stemmen en een eigen bankrekening mochten hebben bestaan niet meer. De “vrouwen” die zichzelf tegenwoordig feministen noemen zijn transgenders. Dus ook de meeste prostituees zijn tegenwoordig trans. Echte vrouwen voelen niet meer de behoeften om voor deze figuren te strijden. De enige strijd die vrouwen nu nog strijden is het beschermen van hun kinderen tegen deze Woke gemeenschap.

   • Stemrecht in Nederigland was er voor de mannen in 1917 en voor de vrouwen in 1919, feminisme moest nog geïntroduceerd worden door de Rockefeller Foundation, zo’n 60 jaar later. De vrouwen die voor stemrecht streden werden in de GB en de VS suffragettes genoemd. Die stonden niet voor het omlaag trappen van mannen zoals nu veel moderne (would be?) feministes.

 5. Doet me denken aan het Berlijn van de jaren twintig……..waar moeders en dochters zich samen lieten prostitueren om rond te komen, om brood op de plank te hebben.
  Deze situatie werd gecreëerd door het alles versmachtende verdrag van Versailles.

  Zulk een boekjes is het conditioneren/normaliseren van losbandigheid en prostitutie.

  De geschiedenis blijft zich herhalen, men zou zich diep moeten schamen.

  • De prostituees van tegenwoordig zijn geen vrouwen meer maar transgenders of vrouwen uit mensenhandel. En ik ben bang dat kinderen tegenwoordig ook zullen leren dat trans in deze wereld van prostitutie normaal is. We moeten onze kinderen beschermen tegen deze onderwereld figuren.

  • De geschiedenis blijft zich herhalen? Ik hoop het. Laat het eindigen zoals het toendertijd in 1933 eindigde. Perverselingen werden met slaag verwijderd

 6. De negers in Washington zijn heel kien op de bestrijding van racisme.
  Duitsers zijn als massa het makkelijkst te onderwijzen door de afwezigheid van kritisch denken (en oprechte uitwisseling hiertoe). Dat hebben we ook geleerd van de geschiedenis. Daarnaast is door materialisme hun identiteitsbesef enkel biologisch bepaald.

  • Jij hebt helemaal niets geleerd van de geschiedenis. Je blijft alleen maar oude verwijten herhalen naar Duitsers toe maar je hebt geen idee onder welke omstandigheden zich het totalitarisme ontwikkelde.

   Zoals de Duitsers erin meegingen omdat ze weer hoop kregen ging de hele wereld mee in het totalitarisme onder de coronahysterie.

 7. Ik heb altijd hard voor mijn eigen geld gewerkt, zeggen ze toch (ook) in Rotterdam.
  Als je maar geld verdient, is het altijd goed.
  Daarnaast, niet alleen, moet de staat volgens de plannen, de democratisering, voor de helft uit vrouwen bestaan. Maar om racisme te bestrijden moet de helft van het volk, ten minste een even groot percentage als in de VS uit negers bestaan om hetzelfde niveau van gelijkheid te krijgen. (De andere helft hoer.) Nee, om een echte democratie te hebben moet het wiel opnieuw uitgevonden worden en moet het volk net als in Zuid-Afrika voor 95 procent uit zwarten bestaan. Of in ieder geval donkeren. Chinezen mag ook, China is immers een economische supermacht geworden. Dit alles in overweging genomen, is dan voor een kind nog de aantrekkelijkste optie hoer te worden. Als je er geld mee verdient, bestaat er bij blanken immers nog een bepaalde aanleg tot seks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in