De Kinzhal hypersonische raket op de buik van een MiG-31 jachtbommenwerper van de Russische luchtmacht (VKS)

Water is nat, vuur is heet en…

Biden heeft angst voor ‘enorme Joodse invloed’ – Witte Huis-medewerker. De Amerikaanse president wil het niet riskeren om de lobby in Washington boos te maken, vertelde een veiligheidsadviseur aan Project Veritas.
De Verenigde Staten hebben geen Amerikaans buitenlands beleid. Het heeft een Israël-centrisch, militair-industrieel complex-centrisch, banken-centrisch buitenlands beleid, maar GEEN Amerika-centrisch buitenlands beleid, omdat het Amerikaanse buitenlandse “beleid” is wat de Verenigde Staten effectief heeft vernietigd, wat niets meer is dan een wereldwijde uitsmijter voor AIPAC en neocons. – RT

Daarover gesproken, gezien de volslagen incompetentie van de Amerikaanse militair-politieke “elite”…

Troepen van het zuidelijke militaire district van Rusland zijn dinsdag begonnen met de eerste fase van de onlangs aangekondigde tactische nucleaire oefeningen, zo heeft het ministerie van Defensie in Moskou bevestigd. Bij de aankondiging van de oefeningen een week eerder, legde het ministerie uit dat de oefening is bedoeld als afschrikmiddel temidden van voortdurende escalatie tussen Rusland en het Westen, door te laten zien dat Moskou in staat is om te reageren op dreigingen van buitenaf. De oefening omvat het afleveren van kernwapens aan de troepen vanuit opslagplaatsen, het bewapenen van tactische kernraketten en het voorbereiden van raketlanceringen, kondigde Moskou aan in een verklaring op Telegram. De troepen zullen de Iskander-M systemen gebruiken, die ballistische raketten van het type 9M723-1 of kruisraketten van het type 9M728 kunnen afvuren, die beide tactische kernkoppen kunnen dragen met een vermogen tussen vijf en 50 kiloton. De strijdkrachten van het zuidelijke militaire district zullen ook geheime inzetoperaties oefenen met de systemen, als onderdeel van oefeningen ter voorbereiding op de lancering, aldus het leger. – RT

Vrij standaard spul, alleen om eraan te herinneren dat de genoemde Iskander zo’n beetje heel Europa kan bereiken. Definitie van NIET-STRATEGISCHE (niet “tactische” zoals RT meldt, een enorm verschil) wapens is een nogal rekbare definitie omdat bijvoorbeeld een nucleair bewapende Kinzhal (die ook meedoet) die tot op een afstand van 2.500+ kilometer vliegt een nogal aanzienlijke, volgens verschillende schattingen, nucleaire munitie tot 50 kT kan dragen en Brussel in één keer van de kaart kan vegen, God verhoede natuurlijk dat dit gebeurt. Is het “strategisch”? In termen van impact zeker wel. Maar het past niet onder de paraplu van de “strategische wapens” en wordt gedefinieerd als “niet-strategisch”. Russen hebben namelijk ook verdomd goede advocaten. Twee kunnen het spel spelen. Dus Rusland traint, voor het geval dat.

  Wat u en uw gezin moeten doen in de eerste 90 dagen na een catastrofale instorting

Ondertussen stuurden Mike Turner en de groep andere gelijkgestemde congresleden van de Knesset, ah, pardon, Huis van Afgevaardigden een brief naar Mr. Austin waarin ze er bij hem op aandrongen om 404 toe te staan Russisch grondgebied aan te vallen met Amerikaanse wapens.

Vandaag hebben Congreslid Mike Turner (OH-10), voorzitter van de House Permanent Select Committee on Intelligence en hoofd van de Amerikaanse delegatie naar de Parlementaire Vergadering van de NAVO, Congreslid Jim Himes (CT-04), rangschikkend lid van de House Permanent Select Committee on Intelligence, en Congreslid Gerry Connolly (VA-11), voormalig voorzitter van de Parliamentary Assembly van de NAVO, zich aangesloten bij hun collega’s in een tweepartijdige brief aan minister van Defensie Lloyd Austin waarin ze er bij de regering Biden op aandringen om extra middelen naar Oekraïne te sturen. Na een ontmoeting met een delegatie van Oekraïense parlementsleden benadrukten de congresleden dat de Verenigde Staten, om Oekraïne in staat te stellen zich beter te verdedigen tegen Rusland, het gebruik van wapens door Oekraïne zou moeten toestaan zodat het Oekraïense leger strategische doelen in Rusland kan aanvallen, extra Oekraïense F-16 piloten zou moeten trainen en de Oekraïense luchtverdedigingssystemen zou moeten versterken. – Intelligence.house.gov

Deze mensen begrijpen natuurlijk niet wat de gevolgen (zoals verwacht van Amerikaanse wetgevers) van zulke acties zijn, omdat de VS veel militaire bases heeft die weerloos zijn tegen elk salvo van Russische raketten, maar voor leden van de Select Committee on Intelligence in het Huis is dit allemaal voer om hun eigen kansen op herverkiezing in de volgende cyclus te vergroten door hetzelfde soort mensen die in Arizona of South Carolina voortdurend oorlogsmisdadigers als wijlen John McCain en zijn nu nog relatief levende maatje Lindsey Graham verkozen. Wat betreft het “versterken” van wat dan ook: er is geen enkel wapensysteem in het Amerikaanse arsenaal, en zeker geen luchtverdedigingssysteem, dat ontworpen is om op het moderne slagveld van de XXIe eeuw te vechten tegen moderne stand-off wapens. Maar ik weet zeker dat zij, die in de Select Committee on Intelligence zitten, dat zouden moeten weten, toch?

  EU economieën zijn op hun knieën

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een nanoseconde voor middernacht – MUST READVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-Commissie VP: “We geloven dat onze factchecking het gedrag van gebruikers al beïnvloedt”
Volgend artikelTegen het einde van de maand wil de WHO een Orwelliaans pandemieverdrag aannemen om wereldwijd algoritmische bewakings- en controlesystemen te implementeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dus als de Amerikaanse minister van Defensie ja zegt op het verzoek van de Amerikaanse congresleden, kunnen de lange afstandswapens naar de Oekraine gestuurd worden en bestaat de kans dat Europa in een nucleair holocaust verandert.
  Hebben de Europeanen zelf ook nog iets te zeggen ?
  Oh wacht….De EU…juist…
  De burgers moeten maar afwachten wat de elite inclusief politici voor hen in petto heeft.
  Een referendum kan niet meer.
  Dit heeft de elite afgeschaft daar het lastig was om naar de burgers te luisteren.

  Dus beste burgers van Europa : u merkt het wel.

 2. Volgens de eerste vice-voorzitter van het Defensiecomité van de Staatsdoema, Alexei Zhuravlev, kan de Russische Kinzhal-raket elke Europese hoofdstad raken. Hij merkte op dat dit wapen met succes werd getest tijdens gezamenlijke oefeningen van de Russische en Wit-Russische luchtvaart.

  “De luchtvaart Kinzhal is ruim voldoende voor de Europese hoofdsteden, en het gebruik ervan werd gisteren ook getest – de Russische en Wit-Russische luchtvaart patrouilleerden door het luchtruim met kernraketten,”
  citeert de plaatsvervangend NEWS.ru.
  Zhuravlev merkte op dat de aanhoudende nucleaire oefeningen rechtstreeks verband houden met verklaringen van enkele westerse functionarissen die voorstellen hun troepen naar Oekraïne te sturen. De Russische manoeuvres moeten de Verenigde Staten en hun bondgenoten eraan herinneren dat Moskou over capabele kernwapens beschikt.

 3. Biden heeft angst voor ‘enorme Joodse invloed’ – Witte Huis-medewerker.
  Wat een onzin, de gehele administratie van Biden bestaat uit Joodse personen met een dubbele nationale identiteit, Israëli en Amerikaans.
  Als je zoveel Israëliërs cq pro Israëli benoemd, wat zou je dan kunnen verwachten, anti Israël beleid.?
  De man is tot in zijn poriën zo goed als Joods.
  En dan bang zijn voor de enorme joodse invloed.?
  De schrijver van dat verhaal, moet een ereplaats krijgen in het Sprookjes boek van Grimm. https://www.thejc.com/news/world/joe-bidens-very-jewish-family-fkv634oo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in