© Roger Starnes Sr op Unsplash

Zowel in Amerika als in de rest van de wereld trekken nationale, provinciale en lokale overheden alles uit de kast om experimentele COVID-19 vaccins aan kinderen vanaf 12 jaar te geven.

Daarna komen baby’s en kinderen tot 11 jaar aan de beurt.

De inentingen zijn “veilig en effectief”, zo verkondigen de propagandisten.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft echter een andere insteek. De WHO zegt dat kinderen niet moeten worden ingeënt, althans nu nog niet.

Op haar website geeft de WHO dit advies over het geven van experimentele COVID-19 vaccins, waarvan sommige niet eens vaccins zijn in de normale betekenis van het woord, aan kinderen:

Kinderen moeten op dit moment niet worden gevaccineerd.

Er is nog niet voldoende bewijsmateriaal over het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen om kinderen tegen COVID-19 te vaccineren.

Kinderen en adolescenten hebben meestal een milder verloop van de ziekte dan volwassenen.

Kinderen moeten echter wel de aanbevolen kindervaccins blijven krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede redenVolg Frontnieuws op Telegram

  Uit nieuwe studie blijkt dat 700 van de 827 vrouwen (82%) die het vaccin hebben gekregen een miskraam hebben gehad
Vorig artikelSpanje – Beschamend, op de afspraakkaart van een kinderarts staat: “Moeder is vaccin-ontkenner”
Volgend artikelIn Frankrijk is het beheer van de vaccinatie in handen van een stroman van de Rothschilds
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • Wat zijn onderzoeken, deze dagen nog waard ? Er word door de politiek, “wetenschap” en media, onbeschaamd op los gelogen, vervalst en gemanipuleerd alsof er geen morgen komt.

  1. Israël loopt vanaf het eerste begin van de corona ‘pandemie’ voorop met maatregelen en vaccinaties. Daar is goed te zien hoe het vooraf geplande ‘Event 201’ scenario uit oktober 2019 naadloos wordt gevolgd. Terwijl de WHO nu adviseert om kinderen voorlopig niet te vaccineren, staan jonge Israëlische tieners in de rij nadat de overheid en media opnieuw paniek hebben gezaaid, deze keer vanwege de ‘Delta’ variant, die bij hen overigens normale verkoudheidsverschijnselen geeft. Er is dus niets bijzonders aan de hand, maar de mondkapjes op de scholen zijn weer terug. Begint de ellende weer van voor af aan, straks ook bij ons? Precies zoals in Event 201 werd gepland?
    https://www.xandernieuws.net/algemeen/who-vaccineer-geen-kinderen-maar-tieners-israel-staan-in-de-rij-na-paniek-om-delta-variant/

    • Elke generatie word gewoonweg dommer, onwetender en volgzamer , dat hebben de narcisten en sociopaten in de politiek en media al lang door, omdat ze de denkpistes en bijpassend onderwijs er voor hebben opgezet, en dan krijg je iets zoals dit.

  2. De overheid wil natuurlijk heel graag laten zien dat iedereen deze gifspuitjes ook voor kinderen geschikt zijn. Daarom liegen ze continue in de polls. Dat je als ouders denkt. Nou iedereen doet het dan zal het wel goed zijn. Blijf sterk-er! Samen! Never ever dat wij het gaan doen. Nu proberen ze jongeren te lokken met een DJ bij het prikstation. Het is de krankzinnigheid ten top…. Ik blijf vechten tegen de corruptie en de leugens van de overheden. De maskers, de 1,5 meter .. de meeste vrienden trappen er helaas in… Het kost ook vriendschappen. Het valt ook niet te te ontkennen. Mensen zeggen dat ik asociaal ben maar ik ben kerngezond en al 25 jaar niet ziek geweest. Ik kan alleen maar ziek worden gemaakt door deze experimenten… NEVER EVER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in