© Roger Starnes Sr op Unsplash

Zowel in Amerika als in de rest van de wereld trekken nationale, provinciale en lokale overheden alles uit de kast om experimentele COVID-19 vaccins aan kinderen vanaf 12 jaar te geven.

Daarna komen baby’s en kinderen tot 11 jaar aan de beurt.

De inentingen zijn “veilig en effectief”, zo verkondigen de propagandisten.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft echter een andere insteek. De WHO zegt dat kinderen niet moeten worden ingeënt, althans nu nog niet.

Op haar website geeft de WHO dit advies over het geven van experimentele COVID-19 vaccins, waarvan sommige niet eens vaccins zijn in de normale betekenis van het woord, aan kinderen:

Kinderen moeten op dit moment niet worden gevaccineerd.

Er is nog niet voldoende bewijsmateriaal over het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen om kinderen tegen COVID-19 te vaccineren.

Kinderen en adolescenten hebben meestal een milder verloop van de ziekte dan volwassenen.

Kinderen moeten echter wel de aanbevolen kindervaccins blijven krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede redenVolg Frontnieuws op Telegram

Brief aan een Covidiaan: Een tijdreis-experiment

5 REACTIES

    • Wat zijn onderzoeken, deze dagen nog waard ? Er word door de politiek, “wetenschap” en media, onbeschaamd op los gelogen, vervalst en gemanipuleerd alsof er geen morgen komt.

  1. Israël loopt vanaf het eerste begin van de corona ‘pandemie’ voorop met maatregelen en vaccinaties. Daar is goed te zien hoe het vooraf geplande ‘Event 201’ scenario uit oktober 2019 naadloos wordt gevolgd. Terwijl de WHO nu adviseert om kinderen voorlopig niet te vaccineren, staan jonge Israëlische tieners in de rij nadat de overheid en media opnieuw paniek hebben gezaaid, deze keer vanwege de ‘Delta’ variant, die bij hen overigens normale verkoudheidsverschijnselen geeft. Er is dus niets bijzonders aan de hand, maar de mondkapjes op de scholen zijn weer terug. Begint de ellende weer van voor af aan, straks ook bij ons? Precies zoals in Event 201 werd gepland?
    https://www.xandernieuws.net/algemeen/who-vaccineer-geen-kinderen-maar-tieners-israel-staan-in-de-rij-na-paniek-om-delta-variant/

    • Elke generatie word gewoonweg dommer, onwetender en volgzamer , dat hebben de narcisten en sociopaten in de politiek en media al lang door, omdat ze de denkpistes en bijpassend onderwijs er voor hebben opgezet, en dan krijg je iets zoals dit.

  2. De overheid wil natuurlijk heel graag laten zien dat iedereen deze gifspuitjes ook voor kinderen geschikt zijn. Daarom liegen ze continue in de polls. Dat je als ouders denkt. Nou iedereen doet het dan zal het wel goed zijn. Blijf sterk-er! Samen! Never ever dat wij het gaan doen. Nu proberen ze jongeren te lokken met een DJ bij het prikstation. Het is de krankzinnigheid ten top…. Ik blijf vechten tegen de corruptie en de leugens van de overheden. De maskers, de 1,5 meter .. de meeste vrienden trappen er helaas in… Het kost ook vriendschappen. Het valt ook niet te te ontkennen. Mensen zeggen dat ik asociaal ben maar ik ben kerngezond en al 25 jaar niet ziek geweest. Ik kan alleen maar ziek worden gemaakt door deze experimenten… NEVER EVER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here