Het vaccin versnelt de dood om andere redenen,” zei hij. “Dus als iemand kanker heeft, versnelt het vaccin het proces. Als iemand een hartziekte heeft, verhoogt dat de kans op een fatale hartaanval of beroerte.”

“Het staat buiten kijf dat het vaccin bloedstolsels veroorzaakt, een veel voorkomende doodsoorzaak,” vervolgde McCullough.

Hij wees erop dat bloedklonters dodelijk kunnen zijn als zij bijvoorbeeld de longen of de hersenen bereiken. “De vrouw van Justin Bieber had een bloedklonter in haar hersenen, al die atleten die op het veld sterven, het vaccin is ongelooflijk gevaarlijk,” zei hij.

“Als het de bedoeling van het vaccin is om de wereldbevolking uit te dunnen, dan doet het zijn werk,” benadrukte de cardioloog. Wij weten nog niet precies hoe het vaccin de vruchtbaarheid zal beïnvloeden, maar het is wachten op het onvermijdelijke, waarschuwde de cardioloog.

Via Uncutnews.ch


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”

  "Slimste man van Amerika" ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale elite
Vorig artikelDuits bord: Geen vluchtelingenhulp voor blanken
Volgend artikelInvloedrijke Russische filosoof Alexander Dugin zegt dat Rusland met de oorlog in Oekraïne strijdt tegen “mondiale liberale elites”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Sinds twee jaar worden we konstant belogen en bedrogen. Zowel door de politiek als door de media. Een ieder die zich tegen het “offiziele” narratief stelde werd minstens als covidioot daargestellt of van vrienden familie en bekenden uitgesloten en isoleert. Dokters en andere mensen die in het gezondheidswezen werkten kregen zelfs beroepsverbod opgelegt wanneer ze twijfels durfden uit te drukken aan de maatregelen of het zogenaamde “vaccin”. En de kudde van hersengespoelde sheeple zijn intussen tot ware vervechter van het corona “geloof” evolueert. De getuigen coronas zijn fanatiek en onverdraagzaam geworden tegenover afwijkers van het ware geloof, en ketters zouden het beste op de brandstapel landen. Ook ik was in het begin kritisch wat de konspiratietheorien betreft, maar ben intussen kompleet overtuigt dat hierin zeer veel waarheid heb geschuild. Het is alleen noch veel erger en onvoorstelbarer dan ik voor mogelijk hield.

    • Sinds april 2021 zijn er nu 6 bekenden en vrienden aan het vaccin overleden. De laatste afgelopen donderdag. Allemaal rond de 65 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in