Er zijn tot nu toe geen sterfgevallen geregistreerd van mensen bij wie apenpokken zijn vastgesteld, maar wij hebben nu ons eerste bericht van iemand die kort na een apenpokken-vaccin is overleden, meldt Brian Shilhavy.

Michael Mosher, een make-up artiest uit Hollywood, is 9 dagen nadat hij een apenpokken-vaccin had gekregen overleden, volgens berichten op social media.

Hij zou op 25 augustus 2022 ingeënt zijn tegen apenpokken, en vervolgens op 3 september 2022 “plotseling” gestorven zijn.

Mosher was ook een fan van de COVID-19 injecties en heeft zich volledig laten inenten voor COVID, terwijl hij de “anti-vaxxers” die weigerden de injecties te nemen, belachelijk maakte.

Het Witte Huis heeft 2,5 miljoen doses van het apenpokken-vaccin besteld, en de CDC werkt aan een protocol om het gebruik van het Jynneos-vaccin van Bavarian Nordic A/S bij kinderen toe te staan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Eerste hond besmet met Apenpokken na “bed delen” met homostelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelYuval Noah Harari: “Klimaatverandering” kan leiden tot “Technologische Ark van Noach” voor “Elites”
Volgend artikelScott Ritter: Waarom Rusland nog steeds zal winnen, ondanks de winst van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ach iedereen die zich wil laten prikken moeten hetzelf weten als ze het overleven kun je nooit en te nimmer zeggen Ich es nicht gewissen 😜ik ga ze niet meer waarschuwen ze geloven het toch niet dus zeg ik maar heb nu meer plek op de parkeerplaats 🧐😜🤣🤣🤣🤣🤣

 2. Ik ben er inderdaad ook wel klaar mee. Ze doen het maar… de schapen hebben tijd genoeg gehad om het zelf te onderzoeken. Ondanks dat ik veel en hard werk neem ik toch de TIJD en MOEITE om alles na te pluizen. Als een andere liever dat niet doet (geen zin te veel gedoe pfff het zal wel wil het niet weten geen tijd kan het niet vinden ect. ect.) prima moeten zelf weten maar ik doe het ook NIET meer voor een ander. Zelfs niet meer partner, directe familie en vrienden.

 3. Doei, doei, geen medelijde met mensen die mij dood en/of in kampen hebben gewenst. Hij is nu vast in de Appenpokkenhemel. 1 freak less.

 4. Toch nog wat goed nieuws 🙂 Je bent toch ook echt een imbeciel als je na die covidonzin ook nog eens in die apenpokkehoax trapt he. Mensen doen maar, ze spuiten zich maar fijn hun graf in. Leven en laten lev….eeeeh DEAUDT 🙂

 5. Vanaf 19-09-2022 kunnen de imbecielen weer hun vervolgprikje halen. Ik zou zeggen doen !!
  De roverheid heeft het beste met jullie voor…….

 6. Het kan mij niets schelen dat zo een eikel zich de dood in laat prikken, wat een retards.
  Trots op hun zogenaamde bijdrage terwijl ze het puur voor zichzelf doen en dan lopen dwepen hoe goed ze zijn. Maar hij is zeker goed, die is mooi foetsie die sukkel en kan niet meer jubelen hoe blij hij is met de wetenschap…

  De wetenschap liegt en vermoord je, de overheid is hetzelfde en het grootste gevaar voor de mensheid. Fuck alle politci en de koning en alle landsverraders die nu meelezen en alles in kaart brengen wie het gevaar is voor de lamzakken die alles onder controle willen houden.

  https://www.degratiegods.nl
  Fuck de onwettelijke koning en zijn gepeupel

  • En…Heeft u het al eens geprobeerd ? Foert zeggen tegen alles ? Geen problemen gehad ? Ze gaan zo maar akkoord ? De politie laat u braaf met rust ? LOL

 7. Heerlijk dit bericht .hoe meer tijd achter ons ligt na alle waarschuwingen. Hoe blijer ik wordt van dit soort berichten . Ik hoop binnenkort 1000 per dag kijken of msn dat ook negeert

 8. Deze vaxxers die dit flikken: Opgeruimd staat netjes, je was sowieso al een waardeloos mens als je zo over je medemens(niet vaxxer) dacht

 9. Idd..als je nog niet eens de moeite neemt een en ander over deze gifspuit op te zoeken en jezelf in te lezen – want het is beslist geen vaccin – dan moet je niet klagen over de diverse bijwerkingen etc. Iig kun je zelfs dàt niet meer als je deaud bent. Hahaha.

 10. Ik vind het te betreuren dat men erachter komt dat het volgen van de rest tot verkloten van je lijf en leven resulteert…
  Dom gedoe om zonder na te denken iets te laten prikken…
  Ze komen niet meer bij mij, hebben het zo druk etc..
  Zeg gewoon dat je niet bij n antivaxxer wil komen…
  Maar de oneerlijkheid zat denk ik ook in die prik….

  • Dat merkt u goed op. Het serum heeft meer met mensen gedaan. Ik merk dit ook aan gedrag en discussies ,als het te moeilijk wordt en feiten op tafel komen, krijgen ze kortsluiting in hun bol. Kansloos. Het zijn soort NPC’s geworden zoals in een spel.

 11. Ja boontje komt om zijn loontje, geen respect voor vrije wil mensheid en wegzetten in een verdomdhoekje. Nu ligt hij op een donker plekje diep verborgen met zijn eigen shit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in