Atomische wolk boven Hiroshima

Zoals veel mensen zich beginnen te realiseren, maar er liever niet aan denken, komen de Verenigde Staten en Rusland gevaarlijk dicht bij een kernoorlog. De Russische president Poetin heeft nu openlijk beloofd het Russische grondgebied te verdedigen met “alle krachten en middelen die ons ter beschikking staan”. De Amerikaanse president Biden heeft geantwoord dat Rusland “catastrofale gevolgen” zal ondervinden als het zijn toevlucht neemt tot het gebruik van kernwapens, schrijft Jacob G. Hornberger.

Zoals Poetin terecht heeft opgemerkt, is het de Amerikaanse regering die het precedent heeft geschapen voor het gebruik van kernwapens in oorlogstijd. Dat waren natuurlijk de Amerikaanse atoombommen op de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki in de Tweede Wereldoorlog.

Laten we eens kijken naar de rechtvaardiging die Amerikaanse functionarissen aanvoeren om die twee steden met kernbommen te bestoken.

Amerikaanse functionarissen, evenals veel van hun aanhangers in de mainstream media, hebben altijd volgehouden dat het gerechtvaardigd was dat de Amerikaanse regering die twee steden bombardeerde, omdat het de oorlog zou verkorten. Daarbij zeggen ze dat de bombardementen duizenden Amerikaanse mannen hebben gered wier leven verloren zou zijn gegaan als het nodig was geweest Japan binnen te vallen.

Dat is echter een ongeldige juridische en morele rechtvaardiging voor het bombarderen van Hiroshima en Nagasaki. Het is immers een oorlogsmisdaad als soldaten in oorlogstijd burgers als doelwit nemen. Dat is precies wat Amerikaanse functionarissen deden met hun atoombombardementen op die twee steden. Er is geen verschil tussen wat luitenant William Calley in Vietnam deed toen hij onschuldige burgers doodde en wat Amerikaanse functionarissen deden met de inwoners van Hiroshima en Nagasaki.

  Britse troepen in Oekraïne zou een "oorlogsverklaring" zijn met risico op nucleaire reactie: Medvedev

Bovendien sterven soldaten in de oorlog. Dat is de aard van oorlog. Vrouwen, kinderen, bejaarden en andere burgers als doelwit nemen om te voorkomen dat soldaten sterven tijdens een invasie is volstrekt onrechtmatig.

Het is belangrijk op te merken dat Amerikaanse functionarissen en hun volgelingen in de massamedia nog steeds hun atoombombardementen op Hiroshima en Nagasaki verdedigen op basis van die specifieke rechtvaardiging – dat het de oorlog verkortte en daarbij het leven van Amerikaanse soldaten redde.

Hoe kan Biden dan dreigen met “catastrofale gevolgen” voor Rusland als Rusland kernwapens inzet in zijn oorlog met Oekraïne? Wat als Rusland zegt dat het kernwapens gebruikt om de oorlog te verkorten en zo het leven van Russische soldaten te redden? Met andere woorden, wat als Rusland precies dezelfde rechtvaardiging gebruikt voor het gebruik van kernwapens in oorlogstijd als de VS gebruikte – en nog steeds gebruikt – voor het gebruik van kernwapens in Japan? Wat zegt Biden dan: dat wij het kunnen, maar jullie niet?

En wat als Rusland, in tegenstelling tot de Verenigde Staten, het gebruik van kernwapens beperkt tot vijandelijke troepen en niet tot onschuldige burgers? Wat zegt Biden dan – dat de VS de bevoegdheid hebben om te bombarderen wie ze willen, inclusief onschuldige burgers, maar dat Rusland geen legitieme bevoegdheid heeft om kernwapens te gebruiken tegen vijandelijke troepen?

Wie had ooit gedacht dat de oorlogsmisdaad die president Truman in de Tweede Wereldoorlog pleegde, de Verenigde Staten zo’n 75 jaar later weer zou achtervolgen? Misschien heeft het op dit moment geen zin, maar het beste wat Biden op dit moment kan doen is openlijk en publiekelijk erkennen dat de atoombombardementen op Hiroshima en Nagasaki in feite oorlogsmisdaden waren en vervolgens oprechte en berouwvolle excuses aanbieden.

  Duitsland bereidt zich voor op contant geldnood leveringen, bankruns en "agressieve ontevredenheid" in afwachting van winterse stroomstoringen

Met het gebruik van zijn oude dinosaurus uit de Koude Oorlog, de NAVO, om de Russische invasie in Oekraïne uit te lokken, draagt het Pentagon de verantwoordelijkheid om Amerika en Rusland gevaarlijk dicht bij een kernoorlog te brengen, zelfs als dat gebeurt door een misrekening of een ongeluk. Het beste wat president Biden op dit moment kan doen (naast het aanbieden van excuses voor de Amerikaanse oorlogsmisdaden in Hiroshima en Nagasaki) is onmiddellijk stoppen met het leveren van wapens en andere steun aan Oekraïne, zich terugtrekken uit de NAVO, alle Amerikaanse troepen die overzee zijn gestationeerd naar huis halen en ze ontslaan in de particuliere sector, en alle buitenlandse militaire bases opgeven, vooral die in Oost- en West-Europa.

Met andere woorden, de Amerikaanse regering moet de wereld met rust laten. Zij heeft al genoeg schade aangericht, onder meer door Amerika en de rest van de wereld gevaarlijk dicht bij een nucleaire holocaust te brengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Het Rijk der Leugens”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelManoeuvre oorlogsvoering – Er is “iets groots” op til
Volgend artikelZelenskyy eist “preventieve” kernaanvallen op Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

63 REACTIES

 1. Lijkt me sterk dat die kneus van een Biden achter de knoppen zit. Die mongool ziet spoken die de de hand wil schudden. Die weet niet eens wat de voor of achterkant is. Die vent is zo incontinent als de pest. Lijkt me echt niet logisch dat hij de knoppen bedient.

 2. Geachte website-beheerder,

  Enige tijd geleden ben ik op uw website gewezen.
  Mijn dank aan degene die dat heeft gedaan.
  Echter, mijn dank begint in een rap tempo af te nemen!
  Waarom?
  Hierom: u blijft maar artikelen schrijven danwel over te nemen over kernbommen etc…
  Als u een echte waarheid-brengende website wilt onderhouden, dan raad ik u aan om dit soort onzinnige artikelen niet meer te plaatsen.
  Een ieder vrij, weldenkend en onderzoekend mens kan nl. maar tot 1 conclusie komen:
  Kern/atoom/….-bommen bestaan niet.

  Zo simpel is het 🙂

  Ik moest dit even kwijt, omdat ik me hieraan enorm erger.
  Verder runt u een website die ik graag lees.

  Tot zover mijn enige en wellicht laatste reactie hier.
  Ik ben nl. vnl. een meelezer en voel me weinig tot niet opgeroepen op mijn mijn mening te ventileren, op welke website dan ook.
  Maar het sprookje van kern/atoon/…. moet uit de wereld.
  Het is een leugen!
  Ik werk in een “kern”-centrale: het is niets meer dan een soort grote waterstof-centrale (simpel gezegd).
  En het “nuclaire-afval” is keiharde onzin.

  We worden op alle fronten besodermieterd en u werkt er aan mee door dit soort artikelen te plaatsen.
  Gaat er, na het lezen van mijn reactie, een lampje branden bij u?
  Bezint, eer u begint (te plaatsen met onzin)!

  PS.
  Dit bericht heb ik anoniem geschreven via een tor-browser, onder valse naam en email.
  En toch vrees ik dat ik eerdaags op “gesprek” moet komen.
  Het zij zo: het is tijd voor de waarheid: de leugen heeft ons lang genoeg geregeerd

   • Kwalificaties verkregen uit een systeem wat je dom wil houden stellen niet zo veel voor. Het is slechts verdraaide informatie en hoe de zon werkt weet niemand, alles wat “we” erover weten is fantasie.

    Mensen aanraden lessen te nemen die zijn opgesteld door jouw heersers die erop uit zijn je te belazeren is nogal kortzichtig. Kortom denk jij iets te weten maar dat is een leugen al die zogenaamde kennis.

    Leg jij mij maar eens uit waarom er in Hiroshima en Nagasaki gewoon leven is. Jij snapt de materie toch? En hoe zit het met de mensen die nog in en rond Tsjernobyl leven? Daar leven nog heel veel mensen namelijk en die zijn nooit vertrokken, uit de steden is iedereen weggehaald en toen is er een grote show opgevoerd.

    Dus ik hoor het graag van iemand “die het kan weten” hoe dit zit. Het vervelende van zaken doorzien is dat je ook moet toegeven dat je niets weet en alleen maar leugens kent. Als je een ego hebt wat trots is op je status doordat je een papiertje hebt is op zijn minst een last.

    • Ja maar op de NOS zijden ze dat ze kerst aan het vieren waren daarom al die mooie licht flitsen ook de geur van het barbecueën en het liep gewoon nog branden over de weg moet een echt feest zijn geweest en dat moet wel want Rutte is klaar gekomen bij het zien van deze prachtige beelden naar zoiets verlangd ik ook eens in eigenland te zien zij hij want in het echt hoor je ook het schreeuwen van de mensen en het volk die er aanwezig waren.
     Brussel heeft al gezegd dat zij dit feest naar de EU willen halen maar er zijn inmiddels zoveel landen die het ook willen organiseren dat ze eerst moeten kijken door een commissie welke Europeaan het langs brand en stink.

  • het kwartje is hier niet gevallen .ontkent u nu dat er een kern wapen is gebruikt op Hirosima en Nagasaki??of is alleen de term verkeerd gebruikt?

  • @Risico nemer. Waterstofbommen zijn net zo destructief als de volgens u nietbestaande A-bom. Dus of je door de hond of de kat gebeten wordt. Het doet beiden pijn en je kan er dood aan gaan.

 3. Hoi Risico nemer,

  U lijkt voor te komen uit de reageerdesclub hier die stellen dat virussen niet bestaan. Ondanks mijn meerdere pogingen met deze reageerders in gesprek te gaan kreeg ik nooit een antwoord. Bijvoorbeeld over hoe het toch kon dat na mijn vaders verjaardag 9 van de 10 bezoekers ziek zijn geworden.

  De kernwapen en kernenergie theorie die u uitgraagt Lijkt op het zelfde. Zelfs basale kennis van energie lijkt u te ontbreken. Dit aangezien u dit stelt ”Ik werk in een “kern”-centrale: het is niets meer dan een soort grote waterstof-centrale (simpel gezegd).” Als u ook maar enigsinds werkzaam bent in de energie sector weet u dat waterstof een ”energie drager” is en absoluut geen energie produceert. De energie verliezen die plaatsvinden om energie om te zetten in de waterstof drager en vervolgens weer om te zetten in energie zijn enorm.

  Aangezien u de basale verschillen tussen energie en energie drager niet kent kan ik uw reactie niet serieus nemen.

  Groeten,
  Hugo

  • Beste Hugo,

   Ik ben neutraal in deze, maar graag wil ik mijn licht laten schijnen over deze discussie.

   Met interesse volg ik de artikelen waarin wordt beweerd dat virussen niet bestaan. Er is weldegelijk een verklaring voor de verspreiding van ziektes, maar dit valt buiten het huidige wetenschappelijk kader en dat is precies de crux.

   Noem het ether, orgone of qi -er zijn nog veel meer namen- maar aangezien het wetenschappelijk onmogelijk is te bewijzen dat iets er niet is, zal het bestaan deze levensenergie nooit kunnen worden uitgesloten en als je iets niet wilt zien, zul je het nooit vinden.

   Over de bommen op Japan: waar is de fall-out gebleven?

   Nogmaals, ik weet het niet, maar iets uitsluiten omdat het buiten je kader valt is een heilloze weg.

   Groet,

   Stam-plus-t.

  • Hoi Hugo,

   Als virussen bestaan en ze zo besmettelijk zijn weet je ook vast hoe het komt dat er binnen een gezin vaak maar maar 1 persoon ziek is van een zogenaamd enorm besmettelijk en overdraagbaar virus.

   Je loopt niets op, bij temperatuursveranderingen gaat het immuunsysteem aan het werk. Is iemand niet helemaal op orde volgens dat systeem gaat het aan de slag. Wat de industrie ziek noemt is het genezingsproces. Dan gebruikt het alle energie voor herstel en daar kan koorts uit voortkomen bijvoorbeeld en dat is genezen. Dan komt alle rotzooi eruit en als je normaal gezond leeft ben je daarna klaar voor de kou.

   En als je geen eetlust hebt komt dat door de genezing, dan heeft het lichaam dat even niet nodig en haalt dit uit de reserves. Puur omdat eten verteren energie kost en die is nodig voor het genezingsproces. Lekker slapen is dan ook het beste want dan kan alle energie naar het schoonmaakproces.

   En dat vind altijd zo op vaste momenten plaats en maken ze ons wijst dat er een virus “heerst”…

   Mensen zijn ziek zonder dat ze het weten en het zogenaamde ziek zijn is de genezing, de zuivering maar farmaceuten werken het perfecte natuurlijke proces tegen. Die maken ons wijs dat we ziek en gaan ingrijpen terwijl ons lichaam al aan het herstel werkt.

   Dus die 9 mensen zullen wel door een bacterie ziek zijn geweest want ik heb nog nooit gehoord dat er van 10 mensen die bij elkaar zijn geweest er 9 een virusinfectie hebben opgelopen van waarschijnlijk 1 “besmet” persoon.

  • De geconstateerde vermeende overdrachtverschijnselen verklaren sommige virus-ontkenners als hoogstwaarschijnlijk een effect van bio-resonantie, de menselijke neiging om onbewust–temeer naarmate men zich sterker met iemand verbonden voelt–gedrag over te nemen, na te gaan doen…Ook bekend in onschuldige vorm van gapen, maar in stress en angst en onder hoge spanning en bij sterke inleving kan dat veel extremere vormen aannemen…

 4. @Risico nemer

  “Tot zover mijn enige en wellicht laatste reactie hier.”

  Waarom denken dombo’s toch altijd dat ze me kunnen tergen met wat ze wel of niet doen? Zowel de site als de nieuwsbrief zijn gratis, geen reclames noch gebedel, of andere financiële verdiensten. Kortom, wat u met FN doet, kan ik warm noch koud van worden.

    • Ach, ik word al bijna 2 jaar gebanned. Doet me helemaal niets meer. Wat me wel iets doet is dat deze wereld tot op het bot verrot is en dat ik een zoon heb die hierin moet leven..

   • Maar je voelt blijkbaar wel de behoefte om je zegje te doen.

    Vraag jezelf eens af waarom jij telkens een ban krijgt. Steek eens een hand in eigen boezem.
    Op de manier waarop jij op alles en iedereen afgeeft zou men haast de conclusie kunnen trekken dat je een tamelijk gefrustreerde persoon bent, die d.m.v. jouw reacties support van anderen probeert te krijgen voor eigen uitlatingen.
    Bij handhaving van jouw gedrag zul je nog vaak tegen muren te pletter lopen en weinig vrienden hebben die je helpen weer op te staan.
    Respect krijg je niet als je blijft rondschoppen naar alles en iedereen.

    Zoals ik eens heb geschreven; ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken.
    Maar ook om de gevolgen te accepteren van die keuzes.

  • Frontnieuws, begin mijn geheugen me in de steek te laten of heeft u daadwerkelijk mijn reacties op dit artikel verwijderd ? Daar heeft u alle recht toe, echter kun u uitleggen waarom ? Ìk ben nooit onbeleefd tegen andere bezoekers en roep nooit op tot haat of geweld.
   Bvb.

 5. Het westen is meester in dubbele standaarden: kijk wat het westen heeft veroorzaakt in Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Syrië, Libië etc etc
  Kijk wat Israël doet met de Palestijnen

  Smerige hypocriete huichelaars zijn het.

  • Beste Risico nemer,

   U lijkt mijn reactie niet te snappen. Of kunt u aantonen dat er gigantische toevoer aan energie in zeg Petten is om dat om te zetten in waterstof om het vervolgens weer als energie vrij te laten met kollosale verliezen?

   Groeten,
   Hugo

 6. Geachte website-beheerder,

  Mijn opmerking betrefffende het wel of niet meer reageren hier, heeft niets te maken met u of wat u schrijft.
  Ik ga uit van mijn positie.

  Zoals gezegd, ik heb bovenstaande geschreven via een tor-browser en met anonieme schermnaan en email-adres.
  Heb nog eenmaal antwoord gegeven aan ene reageerder Hugo.

  Hierbij houdt het op.
  Dat ligt niet aan u, uw website, of uw reageerders: dat ligt aan mij.
  Take it, or leave it!

  • “Zoals gezegd, ik heb bovenstaande geschreven via een tor-browser en met anonieme schermnaan en email-adres.” Zeer verstandig… Ik mag jou wel!

 7. Risico nemer
  Kernenergie bestaat niet.
  Radioactieve straling dan ook niet.
  Nu, als u een arts of ziekenhuis zo gek krijgt, ga dan continu röntgenfoto’s van uzelf nemen en kijk hoe lang dat goed gaat.
  Het zou een interessant onderzoek zijn wellicht gepubliceerd in een baktijd schrift.

 8. Goed artikel Frontnieuws!

  Ik heb me altijd al gestoord aan het goedpraten van deze misdaad nan de Verenigde Staten.

  Hoe kun je 2 steden met burgers, zonder militaire waarde, zo vernietigen met atoombommen om te demonstreren wat een superwapen het is.

  Voor een demonstratie had het bv. ook op een militaire basis gedropt kunnen worden.
  Dan was de boodschap ook over gekomen.

 9. Of ze wel of niet bestaan.ik hoop van wel . Wat ik wil is amerika oprotten uit Europa.blijf bij je eigen land . Europa moet uiteen vallen .nederland was samen met duitsland de sterkste munt ter wereld .waarom omdat we ons de tering werkte en innovatief waren daarom waren we O rijk. Dat alles is in 40 jaar weggeflikkerd door partijen waar ik nooit op gestemd heb . Als dit alles zo door gaat met het wef. Hoop ik dat het binnenkort 100en paddestoelen regent .want ik weiger om voor dit soort mensen te leven en dan hoop ik dat de hele wereld vernietigd wordt. Ik niks niemand iets . Dan heb ik toch nog gewonnen.ik werk niet vanaf 1985 en betaal me scheel aan belasting voor een ander .om dan voor een weffer te gaan lopen . Nee dan de hele wereld dood.heb ik toch nog gewonnen .ook al kan ik me er niks meer van herinneren .heb ik toch nog mooi vuurwerk gezien met mn vrouw .

  • Wow, als er wat drastisch mis gaat in jou gezin, dood jij je hele gezin en daarna jezelf om toch nog te “winnen” vet laf tot in je graf. Ike x3 en de rest kan stikken en anders wordt niemand het licht in de ogen gegunt indeedaad. Vijandelijkheid tegenover de rest van de mensheid, zo zijn er vele strijders als jij in het westen en vooral Nederland, vrouwen, mannen en X’en. Typisch een narcist die alles van zichzelf goedpraat en alle andere geluiden agressief tot zwijgen brengt. Nederland is zo eerlijk opgebouwd door bv handel en keihard werken zeg je eigelijk erop lijkend met de intentie om de piraterij, plunderingen, oorlogsmissies, perverse contracten etc in de doofpot te houden. Alles wat Nederland is, is toch zo perfect net als jij.

  • “Ik niks niemand iets”
   Lol, weer straf dat dit uit de mond weer moet komen van een diepgelovige…
   Echt verschieten doe ik niet meer want – God bless America – en dropten hun bommen zonder pardon op de onschuldige mensen en vooral de kinderen.
   Foto van het jaar werd zelfs dat napalmmeisje Kim Phuc…
   Ik als niet-gelovige zou gewoon een touw kopen, want uw hemelpoorten gaan voor u dicht blijven.
   Tenminste als die onzin waar is, hé
   Het is wel een feit dat oude mannen meestal egoïsten zijn en geen probleem hebben om een kind mee te sleuren in hun graf.

 10. Hallo allemaal.
  Ik heb sinds gisteren een (zéér effectieve) “IP-ban” op http://www.biflatie.nl opgelopen.
  Ik mag dus daar niet meer reageren.
  Kan er even iemand onderstaande linkjes daar in een reactie onder het allerlaatste artikel plaatsen met de vermelding van de zin : “René Bahlmann heeft op deze site een IP’ban gekregen. Hier nog even namens hem de beloofde linkjes over de talmoed. René zegt u bij deze adieu”.
  Bij voorbaat dank, René

  ■ The Truth About The Talmud : https://goyimgazette.com/truth-talmud/
  ■ Talmoedig tekstje : http://www.viewzone.com/g-tora.html
  ■ Talmud & pedophilia :
  http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html

  ■ About the Talmud :
  http://www.fathersmanifesto.net/talmud.htm

  ■ “Pedophilia : the talmud’s dirty secret” :
  http://www.truthtellers.org/alerts/pedophiliasecret.html

  ■ “Sex with children by talmudic rules” :
  http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html

  ■ Talmud on christians & goy :
  http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html

  ■ “Kol Nidrei Liar’s Liturgy” :
  http://revisionistreview.blogspot.nl/
  &
  http://davidduke.com/kol-nidre-the-core-of-yom-kippur/

  ■ The Talmud Unmasked :
  http://www.biblebelievers.org.au/talmud1.htm
  &
  http://www.biblebelievers.org.au/talmud2.htm

  ■ “The laws against non-jews in two minutes” :
  http://vidrebel.wordpress.com/2011/11/18/israel-shahak-the-laws-against-non-jews-in-2-minutes/

 11. Pfffffffffff,

  Voor de zoveelste keer……

  Er zouden volgens de vele geleerden (ook hier!!) dus 2 atoombommen zijn gebruikt om Japan op de knietjes te krijgen…..oké, prima….

  Dan nu even het volgende en nog 1 x…..heeft dan toch geen zin meer.

  Deze twee bommetjes hadden een naam namelijk “Little Boy” wat een Uraniumbommetje was en “Fat Man” wet een Plutoniumbommetje zou zijn geweest volgens de geleerden!!!

  Dan nog even de cijfers welke erbij horen….namelijk….

  Plutonium 239 heeft een halveringstijd van maar 24.125 jaar…..en als enorme en gigantische klap op de vuurpijl

  Uranium 238 welke een halveringstijd heeft van een kleine 4,47 MILJARD jaar…….en enkele weken na de verwoesting van de steden werden deze alweer opgebouwd en zijn sindsdien groeiende net als alle andere steden welke groeiende zijn.

  Maar verder niets aan de hand daar…en nu mijn vraag….weet iemand van de geleerden hier wat de halveringstijd zoal betekend……ehhhh….

  Kijk eens eventjes voordat men commentaar geeft naar officiële foto’s van beide steden na de bommetjes en vergelijk deze dan eens met officiële foto’s van de steden Dresden en bijv. Hamburg welke zonder meer oorlogsmisdaden van de allerergste soort zijn uitgevoerd door onze “bevrijders”!!

  Om te walgen zijn ze…..”onze” bevrijders…….ze hebben sinds ze op deze wereld zijn uitsluitend en alleen maar misdaden gepleegd tegen de gehele MENSHEID en dus ook tegen jullie……en telkens blijft men er maar intrappen…..

  Ze hebben ook sinds ze op deze wereld zijn elke WAARHEID tot LEUGEN verklaart en elke LEUGEN tot WAARHEID…..

  Dat weten velen reeds en toch blijft men zelf maar telkens geloven in vele vele leugens van deze beroepsmisdadigers.

  Dit vind ik echt ONGELOOFLIJK en niet zo’n beetje ook!

  Veel succes met de bangmakerijhulp van deze misdadigers……

  Er bestaan geen kernwapens, hier is inmiddels nogal wat over te vinden en ik heb al vaker bronnen gegeven hier. Niemand doet de moeite om deze bronnen te bestuderen en wuift elke ontkenning van deze fearporn zonder behoorlijke onderbouwing van tafel…

  Ik zou zeggen blijf er maar in geloven en help zo de tuigbende maar mooi mee in hun pogingen om de mensheid in zijn geheel te vernietigen m.u.v. enkelen welke dan mogen dienen als hun slaafje….wat een geweldig idee nietwaar!

  Geef aub niet alweer dezelfde commentaren als altijd….dat gaat het niet worden namelijk. We hebben het over verschrikkelijke bommen en niet over …….

  En tot slot voor @Hugo,…..”Ondanks mijn meerdere pogingen met deze reageerders in gesprek te gaan kreeg ik nooit een antwoord. Bijvoorbeeld over hoe het toch kon dat na mijn vaders verjaardag 9 van de 10 bezoekers ziek zijn geworden”……..

  Beste, u had mij dit gewoon kunnen vragen en ik had u gewoon kunnen antwoorden echter dat heeft u schijnbaar niet gedaan…..

  Zou u werkelijk willen weten hoe dit mogelijk is dat 9 van de tien….ehhhhh….maar waarom dan niet alle tien….zijn toch alle tien in contact gekomen met dat ehhh….

  Een antwoord op uw vraag laat ik over aan mensen die dit tot in detail onderzocht hebben en dit ook al op internet hebben geplaatst en wel al heel vaak en al heel lang….

  Google maar gewoon op Dr. Tom Cowen, of Dr. Andrew Kaufman, of Dr. Stefan Lanka welke eigenlijk de voorvechter is in deze en er zijn er nog veel meer maar deze komen niet in het “nieuws” natuurlijk!

  En dan als laatste voor @peeters…..”Ben van opleiding licencaat physica en scheikunde ,denk dat je ook eens wat lessen over de materie zou moeten nemen , oa hoe werkt de zon enz”…..

  Oh…super geweldig…..dus u weet hoe de zon werkt…..dat is voor mij dan een echte opsteker……want ik zou graag van u willen horen hoe de zon werkt en vooral hoe het oppervlak eruit ziet of wat het is en de oppervlakte temperatuur van de zon (en dus niet va de zonnevlammen!!!!)……..

  Ik ben zeer benieuwd naar uw antwoord in deze…

  Gegroet,

  Gladiator

 12. Helaas is mijn commentaar wederom weg…..is er gewoon niet meer……misschien dat hier even naar gekeken kan worden en dan bij voorbaat dank.

  Heb telkens een kopie gemaakt en net nu omdat het al redelijk laat is niet en juist nu is het weg…..

  Gladiator

 13. Die twee atoombommen stelden feitelijk niet zoveel voor.
  De Amerikanen hadden met conventionele bombardementen, brandbommen op grote Japanse steden die voornamelijk uit hout en papier bestonden, al regelmatig meer slachtoffers gemaakt.
  Waarmee ik enkel wil aangeven dat Hiroshima en Nagasaki slechts twee incidenten waren in een ook destijds al lange reeks aan Amerikaanse oorlogsmisdaden.
  En de Britten hebben in Europa gedurende de tweede wereldoorlog hetzelfde gedaan, door gericht burger doelwitten te bombarderen.
  Het bombardement op Dresden is daar het meest trieste voorbeeld van.
  Maar als je tot de winnaars behoort dan kom je daar vervolgens gewoon mee weg.
  Ik zie Rusland overigens niet als eerste kernwapens gebruiken, gewoon omdat Rusland daar geen nood aan heeft, Rusland beschikt over meer dan genoeg conventionele middelen om de klus te klaren.

  • @ Ravian oktober 7, 2022 at 01:29,
   Nu blijkt dat niet Engeland of Amerika de zogenaamde bevrijders waren in de 2e wereldoorlog, maar Rusland. De schut de kaarten, want dan vervalt de Amerikaanse aanspraak op het Duits en het Nederlands grondgebied. Dit kun je vinden in het VN handvest onder artikel 106 en 107. Daar Nazi Duitsland min of meer aangestuurd werd door Engeland en Amerika. Toen Duitsland door de Russen dreigde ten onder te gaan, hebben de Angelo Zionisten Rijk de Duitsers aangevallen om kosten wat het kost de Russen tegengehouden, want anders was dit hele gebied nu Rusland aan de Noordzee.

   Daar Amerika en Engeland (vazallen van het Angelo Zionisten Rijk) al eeuwen lang meer burger slachtoffers maken in hun oorlogen, dan militairen uitschakelen. Omdat zij echte sadisten en eugenisten zijn, die de dood cultus hebben, zij vereren de God van Baäl. NAZI is de afkorting van Noord Atlatische ZIonisten. Ze laten met Oekraïne weer het zelfde beeld zien, door bewust burger doelen plat bombarderen. Daar schakel je de Russen niet mee uit. Zo hebben de CIA en M16 het ISIS opgericht om dood en verderf te zaaien in Syrië om zo hun olie te kunnen inpikken. Telkens proberen ze landen met delfstoffen door middel van o.a. moslims of nazi’s die getraind zijn door de CIA en M16 die zij met drugs uit o.a. Nederland extreem agressief en onoverwinnelijk gevoelsmatig maken, zo verkrijg je echte moordmachines die dood en verderf zaaien op een extreem gewelddadige manier. Van hoe meer doden hoe liever zij het hebben. Burgerdoelen zijn hun favoriet, want daar tegen behoeven zij minder allert te zijn voor dat burgers terug schieten. Het Angelo Zionisten Rijk handelt nooit met landen, zij veroveren landen en plunderen compleet die landen. De NAVO is hun handlanger, die alle handel controleert in dat plunder land onder het mom van zogenaamd militaire bescherming. De NAVO wordt ook regelmatig het privéleger van de Rothschilds genoemd.

 14. De imperialisme van Amerika en de EU colonisten willen alles plunderen voor zijn welvaart, maakt niet uit de mensen rechten in deze landen zijn plunderen gedraag gaat naar door ;Oekraïne de grondstoffen, Venezuela de olie, Kazachstan de gas en Russia zullen erg leuk vinden zijn rijkdom te stelen van grondstoffen maar dat gaat niet gebeuren. De yankies met zijn globalisme verdienen een grote klap

  • Ik reinig carburateur onderdelen en ander spul ultrasoon, dus met geluidsgolven. In combinatie met schoonmaak middelen krijg ik soms de meest gore drab door een mix van stoffen.
   Geluidsgolven werken het best als er een metaalvorm aanwezig is, dan kunnen de trillingen die de geluidsgolf veroorzaakt ergens op terugkaatsen, waarbij hetgeen dat word geraakt ook gaat trillen. Uit mijn bakje haal ik soms dingen die loeiwarm zijn geworden doordat ik een aantal keren achter elkaar de machine heb aangezet.

   Trillingen veroorzaken dus warmte. 5G is trillingen op ene dusdanig niveau dat ze als ze sterk genoeg zijn mensen kunnen verstoren. Dat was reeds met 3G het geval, waarbij bloed blootgesteld aan de 3G een soort beeld van chaos vertoonde. Iets wat water ook doet bij verschillende geluiden.

   https://www.walkintrust.be/nl/blog/masaru-emoto-water-experiment-het-geheime-leven-van-water

   Mensen bestaan grotendeels uit water……stop daar een ijzer bindende stof bij en je kunt ze ultrasoon “reinigen”…..en dat is slechts 1 van de opties.

   Iedere “inenting” geeft een dip in je immuunsysteem, wat vervolgens dit moet aanvallen en weerstand moet maken. Bij de covid spuiten is ondertussen heel duidelijk geworden dat een deel van de “klanten” die weerstand niet meer kan leveren en dat latent aanwezige ziekten daardoor de kans krijgen zich te ontwikkelen tot een hoop ellende. Dat wisten al die wetenschappers ook want dit is wat het golfsyndroom heeft veroorzaakt, een instorting van het immuunsysteem door zogenaamde “vaccins’ welke ook besmettelijk is. Deze info kun je overal terug vinden, incluis op de Amerikaanse overheid websites. Voor het golfsyndroom onderzoek en behandel programma word jaarlijks een aantal miljoenen dollars besteed en er zijn op enkele universiteiten ( Arizona o.a.) leerstoelen voor dit probleem.

   Met alle BEWEZEN kennis die er is kon de overheid van tevoren weten dat inspuiting niet goed was, maar toch deden ze het. Dat is geweldpleging met het oogmerk tot doden c.q. zwaar letsel toebrengen. Grappig is dat politie niet werd verplicht om ene spuitje te halen maar zorgpersoneel wel of anders geen werk. Dat zegt iets over het vertrouwen in dat spuitje….en de angst bij de overheid om eigen personeel tegen zich te krijgen.

   Over atoombommen weet ik niks behalve wat mij ooit is verteld. Met wat ik nu weet over bijvoorbeeld de tweede wereldoorlog en de aanloop daartoe is overduidelijk dat ik van jongs af aan als kind dus ben voorgelogen. Dat maakt alles qua informatie van de overheid of organen daaraan gelieerd niet betrouwbaar maar verdacht. Wil je geloofwaardig zijn dan moet je dat bewijzen.

   • Bedankt Duchesne, wat zeer verontrustend in dit alles is, dat de geweldpleging een tsunami aan het worden is, zonder dat mensen het in de gaten hebben. Ook de vax-vrijen zien het niet komen, hoe deze golf van geweldpleging steeds groter wordt en steeds dichterbij komt.

    • Ik ben gif-vrij en mijn slaapkamer is een kooi van Faraday!
     Alles is uitgemeten… en goed opgelost.
     Op straat kan je een soort muts of helm maken met lood ingewerkt zodat je brein een zekere percentage beschermt is.
     Beetje zwaar en raar maar je gezondheid primeert.
     Voor veel bestaat een oplossing maar veel mensen zijn niet creatief maar idioot geboren.
     Wel beetje opletten want lood is op zich niet erg gezond.
     Nu zijn we zelfs bezig met een paraplu waar lood ingewerkt is.
     We testen de juiste dikte van het lood om gewicht te minderen. Je zal de stralen geen 100% tegenhouden wegens de weerkaatsing maar 75% is mooi resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in