Toen de Zweedse politie een criminele immigrant uit Syrië liet weten dat hij verdacht werd van drugsdelicten, werd ze met de meest grove beledigingen overspoeld. De agressieve moslim goot een stortvloed van scheldwoorden over hen heen en beval een politieagent om de plaats te verlaten met de woorden “ga daar staan, snel!” – een bevel dat de politieagent onmiddellijk gehoorzaamde, schrijft Fria Tider.

“Fucking aspirant”, “fucking pussy” en “pislullen” schreeuwt de 28-jarige Farok uit Syrië tegen een politieagent in een video die onlangs op social media werd gepubliceerd en door Samhällsnytt onder de aandacht van het grote publiek is gebracht.

De achtergrond van de uitbarsting lijkt te zijn geweest dat de politie Farok informeerde dat hij verdacht wordt van drugsdelicten. De video toont Farok die een vriend vraagt om te filmen wanneer hij agressief uitbarst en een politieagent begint te vernederen en verbaal aan te vallen.

Backup:

 

Aan het begin van de clip probeert de politieman de situatie onder controle te krijgen door Farok aan te sporen zich kalm te gedragen. Het wordt echter al snel duidelijk dat iemand anders dan de politie de leiding heeft over de plaats delict.

“Haal hem hier weg zodat ik kan kalmeren. Laat hem daar staan. Laat hem daar gaan staan. Ga. Snel!”, schreeuwt, Farok tegen de politie.

“Waar moeten we gaan staan?”, vraagt de politie.

“Ga daar staan, ga bij de auto staan”, zegt Farok.

In de film hoort men toeschouwers lachen als de politie gehoorzaamt aan de instructies van Farok. Na het incident publiceerde Farok zelf de film op Facebook en beschrijft het incident in meer detail en noemt hij de politie “zeurkinderen”.

  Greta zadelt om - wordt Corona-activist

Volgens Samhällsnytt is Farok veroordeeld voor een lange lijst van misdaden, waaronder beroving, zware mishandeling, mishandeling, voorbereiding op zware mishandeling, onwettige vrijheidsberoving, geweld tegen een ambtenaar, bedreigingen tegen een ambtenaar, verschillende mishandelingen in de rechtszaal, verschillende drugsmisdrijven, diefstal, overtreding van de messenwet en illegaal rijden. Het incident zou hebben plaatsgevonden in Örebro.

Moslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – “wij zijn met meer”

Vorig artikelZweedse gevangenissen overvol met criminele immigranten – nu worden er woonmodules gebouwd
Volgend artikelBomaanslag op huis Trump-supporter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dezelfde video had opgenomen kunnen zijn ergens buiten Zweden maar binnen de EUSSR.
  De Zweedse politie is, nét als de NL-politie én andere politiekorpsen binnen de EUSSR verworden tot een stelletje softies, mislukte Maatschappelijk werk(st)ers; hiermede wil ik beslist niks ten nadele van de Maatschappelijk werk(st)ers suggereren.
  Zo’n gillende woestijn-rat haal je toch ff de z.g. “lange lat” over z’n aangezicht, gevolgd door een gericht schot in z’n knieën , na twee of drie van dat soort voorvalletjes , kruipt dat ongedierte in hun holletjes en zul je er véél minder last van hebben.

  • inderdaad een paar keer flink meppen en dat de regering er achter staat en gelijk afvoeren naar land van herkomst vliegtuig vol uitladen ja we nemen ze niet terug nu pech wij ook niet meer

 2. Jaaaaaa!!!!!!!, in hun land worden ze gewoon in elkaar geklopt door de politie, punt andere lijn, dat ongevraagd en ongewenst tuig mag en kan hier alles in Europa, wij moeten het eens riskeren om gewoon onze hond te laten loslopen, men kan zich indenken wat een gewone, brave, de wet respecterende burger vermag tegen dit tuig, wanneer men dit hier ziet op het filmpje.

 3. Ze hebben tasers en pistool. Als ik zo’n gast moest arresteren en hij had een grote bek: taseren. Werkt dat niet schot in zijn poten.
  kwestie van wie is de baas.

 4. Terwyl hitler gebruik maakt van rassenhygiene maakt nu de zweedse vrouw psyche omgekeerd gezond zaad invoeren .
  Zo uit de hand gelopen idiotie
  Zelf gewoond aldaar tussen mn 20e en 40e spreek ik zweeds zo vloeiend dat men denkt dat ik zweeds ben ondanks myn uiterlyk
  Het erbarmelyke zweeds der buitenlanders is niet te verstaan
  Laat staan hun veracht voor n lief volk die
  Hun huis en haard bied .
  Untergang des abendlandes.
  Det är verkligen synd om den svenska människan om jag får citera Strindberg

  • Ik. Kan geen woord Zweeds, maar volgens mij staat er
   Om dat voor mekaar te krijgen worden Zweedse mannen opgejaagd.voor strindberg.

   Klopt het een beetjekaroly of de admin.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in