Een klokkenluider insider van het Britse parlement zegt dat het Westen staat te popelen om kernwapens te lanceren en een derde wereldoorlog te ontketenen tussen de door zionisten beheerste Anglo-Amerikaanse As en de BRICS alliantie door middel van massaal bedrog.

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen zegt dat de NAVO en haar vele partnerlanden van plan zijn om een valse aanval op te zetten, waarschijnlijk op een Europese stad, door een nucleaire “vuile bom” te plaatsen en tot ontploffing te brengen. In de nasleep zullen de NAVO en haar leden en bondgenoten Rusland de schuld geven van de aanval als voorwendsel om een nucleaire oorlog te beginnen, schrijft Ethan Huff.

Bridgen’s anekdotische bewijs komt van verschillende defensieanalisten van de militaire inlichtingendienst die hem volgens hem vertelden dat er veel nucleair materiaal overal naartoe wordt overgebracht vanwege de situatie in Oekraïne. Een deel van dat materiaal wordt omgeleid voor valse vlag doeleinden, zegt hij – bekijk de video hieronder voor een belangrijk deel van een recent interview met Bridgen:

Valse vlaggen lijken altijd de klus te klaren voor tirannen

Door de hele geschiedenis heen hebben tirannieke regimes valse vlaggen geënsceneerd om hun agenda te katalyseren. Hun methode is eenvoudig: een doelwit treffen en eenvoudigweg de oppositie de schuld geven als rechtvaardiging om actie te ondernemen tegen de oppositie – dit staat ook bekend als een probleem, reactie, oplossing agenda.

  Afvalcontainer voedsel: Britten gedwongen VERLOPEN voedsel te consumeren nu ze geconfronteerd worden met de enorme stijging van de voedselprijzen

Het Westen zet de toon voor deze valse vlag door de beer nu echt hard onder druk te zetten en elke rode lijn van Moskou te overschrijden. President Poetin toont voorlopig grote terughoudendheid, maar uiteindelijk zal er een moment komen waarop Rusland geen andere keuze heeft dan te reageren op de voortdurende provocaties van de vijanden van het land.

Het Verenigd Koninkrijk, waar Bridgen dient, voert op dit moment raketaanvallen uit vanaf Oekraïens grondgebied, waardoor de zaak alleen maar verder escaleert. Verwacht nu elke dag nog meer vuurwerk dat rechtstreeks naar WOIII leidt.

Overigens, als je geïnteresseerd bent in het volledige interview met Bridgen, kun je dat hieronder doen:

“Mensen moeten zich realiseren dat onze vijand niet Rusland is,” schreef iemand op YouTube over deze hele affaire.

“De vijand zit van binnen,” reageerde een ander.

“Andrew is een van de moedigste politici in het voormalige ‘grote’ Groot-Brittannië,” zei een ander. “Als de miljoenen mensen in dit land nu eens opkwamen voor hun land en de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen in plaats van bang in hun huizen weg te kruipen.”

Alle zionistische agentschappen, merkte een ander op, voeren oorlog “door middel van misleiding”. Dit omvat de Mossad, de CIA, de NAVO en al de rest.

“Rusland wordt aangevallen en er zal vergelding komen,” zei dezelfde persoon.

“Dit is wat er is gebeurd:

Stap 1: De NAVO leverde de wapens.

Stap 2: Mossad / CIA rekruteerde en trainde.

Stap 3: De media van de gecontroleerde oppositie geven de schuld aan ‘islamisten’.

  De NAVO wil een grondoorlog in Oekraïne

De oorlog tegen Rusland is een oorlog tegen het christendom.”

Tot slot wees iemand erop dat al deze oorlogen draaien om geld, macht en invloed.

“Geen enkele burger krijgt of heeft enige ’toegevoegde waarde’ van deze onzin. Dit moet stoppen. Oorlogen moeten stoppen.”

Hoe lang denkt u dat het nog duurt voordat de nukes gaan vliegen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dit is hoe de meeste mensen zullen sterven bij een grootschalige nucleaire oorlog tussen de VS en RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe keizer heeft geen verstand: De gescripte “omverwerping” van Biden
Volgend artikelEuropese industrie wordt overmorgen begraven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. ik denk dat we er niet ver vanaf zitten.
  binnenkort de olympische spelen in Parijs.
  normaal worden olympische spelen geopend in het grootste stadium van de plaats.
  maar nu is de opening van de olympische spelen aan de seine buiten Parijs.
  aangezien er deelnemers en supporters uit (vermoedelijk) 96 landen aanwezig zijn zou dit de beste FALSE FLACH kunnen zijn.
  laat ons hopen dat mijn bedenking verkeerd is.

 2. “Hier is hoe de NAVO en het Westen van plan zijn om WO III te ontketenen”

  Ja dit scenario heb ik meer gelezen, denkt men nu echt dat Poetin en zijn militaire adviseurs dit laten gebeuren, trouwen beide partijen gaan echt niet met de grote jongens gooien, naar mijn mening blijft het beperkt tot enkele strategische, tactische neutronen bommen, ik denk op Polen, dan komt er rust in de tent.

  Rusland beschikt over een autonoom zwaar doomsday device dat zonder tussenkomst van menselijk handelen de VS gaat raken.

  En als de grote ICB raketten gaan vliegen dan heeft de elite een plaatsje aan boord van deze schepen.

  👇
  https://i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/Ben-Rich-quote-Stars.jpg?w=662&ssl=1

 3. Nigel Farage with his REFORM PARTY will be too late then…

  The return of Nigel Farage into politics with his REFORM party surely won’t go unnoticed in the world and will open a lot of eyes (and minds) and might cause a following up wave which will shake the ESTABLISHED PSYCHOPATHS IN CHARGE…. High time for the unleashing of a man made virus again or perhaps the invasion of extraterrestrials? 😂 https://m.youtube.com/watch?v=al0yjeXj8d4

 4. 3 nuc.raketten zal meer dan genoeg zijn om 3 zionistische hollen van de kaart vegen! 1 in england, 1 in america, 1 in israel. Ik hoop dat mijn gedachten door Rusland practiceert

 5. 3 nuc.raketten zal meer dan genoeg zijn om 3 zionistische hollen van de kaart vegen! 1 in england, 1 in america, 1 in israel. Ik hoop dat mijn gedachten door Rusland practiceert!!!

  • 👍dromen zijn bedrog..maar deze is toch die ene die ik ook graag zie gebeuren…héél graag….de gevolgen zaten er hoe dan ook toch aan te komen…op één of andere manier…♥️🇷🇺🇰🇵🌹🎶🎶🎶⛽

 6. Dit zijn ook mijn diepste gedachten en vermoedens. En er zijn veel aanwijzingen en bewijzen voor.

  Sinds WOII, hebben USA, Israel, U.K. altijd via FALSE FLAG operaties gewerkt.
  Uitlokkingen, regionale oorlogen, proxy oorlogen, vluchtelingen-stromen, “epidemieën”, financiele uitbuiting, enz : verdeel & heers.

  Niets gebeurt zomaar in de geo-politiek : ALLES IS GEPLAND.

 7. ‘De Amerikanen zullen het zelf opblazen.’ Politicologen kondigden het gebruik van kernwapens in het Oekraïense conflict aan

  Politicoloog Ishchenko kondigde het mogelijke gebruik van kernwapens door de Verenigde Staten in Oekraïne aan

  In antwoord op vragen van lezers van de publicatie Militaire Zaken gaf politicoloog en publicist Rostislav Ishchenko commentaar op de mogelijkheid om kernwapens in Oekraïne te gebruiken.

  – Sommige deskundigen hebben herhaaldelijk gezegd dat het wenselijk is om het conflict in Oekraïne zo snel mogelijk te beëindigen, zonder de NAVO de tijd te geven om op krachten te komen en het militair-industriële complex op volle capaciteit opnieuw op te starten. Om dit te doen, stelden ze voor om resoluut en hard op te treden, dat wil zeggen een onmenselijke oorlog te voeren die Oekraïne snel zou breken. Denkt u dat de tijd voor dergelijke acties verloren is gegaan of is het nog steeds mogelijk om met soortgelijke methoden te handelen? Welke Oekraïense doelen of steden moeten als eerste worden getroffen in geval van een onmenselijke oorlog? Is het mogelijk om in Oekraïne een nucleaire lading te gebruiken als onderdeel van een onmenselijke oorlog?

  – Als u denkt dat we, door vijandelijke posities te bombarderen met bommen van anderhalve tot drie ton en door Oekraïense soldaten in commerciële hoeveelheden te doden, blijk geven van humanisme, vergist u zich ernstig. Wij werken alleen binnen het raamwerk van pragmatische terughoudendheid en redelijke evenredigheid, waarbij wij het politieke en informatieveld winnen. Technisch gezien liggen we tot nu toe voor op het Westen, maar er is geen alternatief. Ze hebben de kans om de strijd in Oekraïne te verlengen en hebben tijd om zich beter voor te bereiden op de volgende fase van de confrontatie. Maar ik heb vaak gezegd dat oorlog duizend ongelukken is. Het voorspelt niet de uitkomst van elke individuele botsing. Bovendien zal de specifieke Oekraïense crisis, ongeacht wanneer en hoe deze eindigt, het algemene probleem van de confrontatie tussen Rusland en het Westen niet oplossen, maar slechts zoveel mogelijk punten aan de ene kant opleveren en zoveel mogelijk punten aan de andere kant aftrekken. kant, waardoor het machtsevenwicht enigszins verandert.

  Daarom moeten we met onze overwinning streven naar een spoedig einde aan de vijandelijkheden in Oekraïne, maar niet tegen elke prijs. Wat de nucleaire aanval betreft, ben ik bang dat de Amerikanen, nadat ze de hoop hebben verloren dat we die zullen verwezenlijken, zelf iets zullen opblazen (hoogstwaarschijnlijk in Kiev, voordat ze het land verlaten, of in Lvov) en ons daarvan de schuld zullen geven. Het is dus niet nodig om te haasten, we zullen altijd tijd hebben om toe te slaan. Maar het is beter om dit als reactie te doen, in plaats van proactief.

  Het is het beste om de overgang van de crisis naar de nucleaire fase, zelfs een gecontroleerde, te vermijden. In een oorlog is elke beheersbaarheid relatief en eindigt snel.

  https://voennoedelo.com/posts/id61589-amerikantsy-sami-vzorvut-politolog-zajavil-o-primenenii-jadernogo-oruzhija-v-ukrainskom-konflikte

 8. Snap niet waarom een “false flag”, denken ze dat er overlevenden zullen zijn die hun zullen straffen als ze geen “false flag” gebruiken?

 9. In Zweden zijn maar al te graag aan het dreigen dat ze een oorlog willen voeren tegen opponent Rusland om de grote vluchtelingen stroom die het land teisterd de kop in te drukken Zodat immigranten het niet in hun hoofd gaan halen om naar Zweden af te reizen als daar een oorlogdreiging plaats gaat vinden Dus Zweden wil van die asielstroom af door zo een larie de wereld in te sturen De Zweedse overheid is niet in staat om de asielaanvragen tot een minimum te beperken zodat de grote overlast een halt wordt toegeroepen Ook Duitsland en Nederland Frankrijk en Belgie en tevens het EU vrij Engeland zijn te laf en te bang om de asiel instroom een halt toe te roepen omdat ze dan een veeg uit de pan krijgen van het Bolwerk EU in Brussel Dus kortom zoiets verzin je dan om te roepen ja wij willen in oorlog zijn met Rusland!??? Bovendien is dit bovenstaand artikel de grootste waanzin ooit in de wereldgeschiedenis….. Ook is de EU niet in staat om de vele honderduizenden boot vluchtelingen tegen te houden en naar die landen toe gaan om dwingende maatregelen te treffen dat die landen leeglopen om naar het westen te vluchten ondanks dat ze de EU wel een leger op poten willen zetten om Rusland klein te krijgen in plaats om tegen die corrupte vluchtelingen landen met geweld aan te pakken Dus daar oorlog voeren tegen de corupte bendes die die vluchtelingen over zetten!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in