Woordvoerster Karin Jean-Pierre van het Witte Huis werd gevraagd wat het Biden-regime doet aan landen die afstappen van de Amerikaanse dollar en hun eigen valuta gebruiken voor de afwikkeling van de buitenlandse handel. Haar antwoord was verbluffend…

“Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers.”

Het Witte Huis dreigde vervolgens met sancties tegen landen die de dollar weigeren bij onderlinge verrekeningen, schrijft Hal Turner.

Het is al trending op social media:

Daar heb je het dus. Landen over de hele wereld hebben IN FEITEN verklaard de Amerikaanse dollar niet langer te zullen accepteren, of zijn al begonnen de Amerikaanse dollar te weigeren.

Het Witte Huis heeft het nu tactisch erkend.

Dit is nu een langzame treinbotsing voor de Verenigde Staten. Onze federale regering heeft zoveel landen misbruikt met onze “economische sancties” en doet dat al zo lang, dat landen over de hele wereld de Amerikaanse dollar zijn gaan verwerpen als betaalmiddel voor de internationale handel.

Als landen de Amerikaanse dollar niet langer accepteren, heeft de Amerikaanse regering geen middelen meer om economische sancties op te leggen. De Amerikaanse regering wordt tandeloos tegen al die buitenlandse landen.

Bovenop het misbruik van economische sancties heeft diezelfde federale regering van de VS zoveel te veel uitgegeven en zoveel schulden opgebouwd, dat de wereld snel het vertrouwen verliest dat de Amerikaanse dollar überhaupt nog waarde heeft.

  China koopt de wereldvoorraad GOUD op ter voorbereiding van een nieuwe wereldreservemunt die bedoeld is om de DOLLAR op te heffen

Wat dit betekent voor de mensen hier in de VS, is dat hyperinflatie al onderweg is.

Dit is waarom:

Al bijna 100 jaar is de Amerikaanse dollar DE valuta voor de wereld. Het was de enige betrouwbare valuta voor iedereen.

Welk land ook koos voor handel met een ANDER land, beide landen wisten dat de handel in Amerikaanse dollars de waarde van hun handel behield en een rotsvaste waardemeter was.

Om die buitenlandse handel soepel te kunnen uitvoeren, hielden centrale banken overal ter wereld een voorraad Amerikaanse dollars aan, zodat de handel kon worden afgewikkeld.

Op dit moment liggen er bij de centrale banken in de hele wereld minstens 6,4 BILJARD Amerikaanse dollars.

Naarmate steeds meer landen de dollar niet meer gebruiken, hoeven buitenlandse banken die dollars niet langer bij hun centrale banken te bewaren.

Die dollars zullen terugkomen naar de VS.

Naarmate die dollars thuiskomen, zal de waarde van de Amerikaanse dollar ten opzichte van buitenlandse valuta’s beginnen te dalen. (Omdat niemand de dollars wil hebben)

Wij hier in de VS produceren niet veel meer. Dankzij de imbecielen van het bedrijfsleven, die ons hebben gedwongen een “diensteneconomie” te worden, is veel van onze productie naar het buitenland verplaatst.

Vervolgens hebben we, dankzij de andere imbecielen die “vrijhandel” propageerden, de invoerrechten op buitenlandse goederen in ons land afgeschaft. Het idee werd ons verkocht door de “vrijhandelsfraudeurs”, die beweerden dat als de VS de tarieven lieten vallen, alle andere landen de tarieven zouden laten vallen, waardoor in Amerika gemaakte producten in het buitenland goedkoper zouden worden, waardoor de vraag zou toenemen en er meer Amerikaanse banen zouden komen.

  Honderden doodskisten met lichamen van NAVO-soldaten keren terug op vluchten uit Oekraïne

DAT WAS BEDROG.

De mensen die “vrijhandel” propageerden, waren überhaupt niet van plan om producten van Amerikaanse makelij aan meer buitenlandse landen te verkopen. Wat ze ECHT wilden, was Amerikaanse banen naar het buitenland verschepen, goedkope buitenlandse arbeidskrachten gebruiken en diezelfde producten dan hier in de VS verkopen voor dezelfde hoge prijzen en zonder invoerrechten! Op die manier konden de fabrikanten de hogere winsten door het gebruik van goedkope buitenlandse arbeidskrachten in hun zak steken, maar toch hetzelfde product hier in de VS voor dezelfde hoge prijs verkopen.

Uiteindelijk werden alleen Amerikaanse banen geëxporteerd, geen Amerikaanse producten.

We zien nu dus het resultaat van de “double-whammy”. Klap 1 was toen we overschakelden op een “diensteneconomie”. Klap 2 was toen we trapten in de leugen van de “vrijhandel”, waardoor de raden van bestuur van bedrijven banen uit de VS konden verplaatsen om de winsten van goedkope buitenlandse arbeidskrachten in eigen zak te steken.

Dat brengt ons terug bij de waarde van de Amerikaanse dollar. Aangezien wij hier niet veel meer produceren, en de meeste dingen die wij gebruiken bij buitenlandse fabrikanten moeten kopen, zal, als de waarde van de dollar daalt, alles wat wij Amerikanen moeten kopen VEEL duurder worden; honderden procenten duurder!!!

Dit is wat UW leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, en UW leden van de Amerikaanse Senaat hebben gedaan. Zij hebben zoveel landen misbruikt met de dreiging of daadwerkelijke toepassing van economische sancties, dat die landen nu de Amerikaanse dollar in de steek laten EN, zij hebben zoveel te veel uitgegeven, dat de mensen wereldwijd de Amerikaanse dollar nu zien als ONBETROUWBAAR en op weg naar waardeloosheid.

  Russische troepen zijn begonnen posities uit te rusten met speciale bescherming tegen FPV-drones

UW lid van het Congres heeft dit veroorzaakt.

UW lid van de Senaat heeft dit veroorzaakt.

Wanneer U zich geen voedsel kunt veroorloven en UW gezin honger lijdt … of wanneer U niet de normale dingen kunt kopen die elk gezin nodig heeft … onthoud dat wanneer U uw leden van het Congres en de Senaat op straat ziet.

Als u ze ziet, houd ze dan ter plekke ter verantwoording.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Deconstructie van Westerse waanideeën van Oekraïne en RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWagner-chef verklaart Artjomovsk “formeel veroverd”
Volgend artikelDe waarheid over de economische macht van Rusland: is het land echt zo klein en zwak als het Westen beweert?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Voor alles in het leven is kredietwaardigheid nodig, is niet te koop, niet aan te trekken en niet af te dwingen. De enige manier is jezelf bewijzen als betrouwbaar en woord vast.

  Betrouwbaar en woord vastheid zijn gebruikte woorden, net als normen en waarden, maar uitgestorven als begrippen.

  Als regeringen en overheden liegen en hun eigen afspraken niet nakomen dan heb je een totaal maatschappelijk verlies en is aftakeling het enige logische gevolg.

 2. 😅🤣😅😅 That’s what you get from woke appointments.
  That KJP is really too dumb to tie her own shoe laces.

  And the US have thought they had the right to rule the world for far too long, so they had this coming.

 3. Er is een spreekwoord dat luidt: wie een kuil graaft enz.
  Of nog een: boontje komk enz.
  Oeps, dat zal pijn doen. Vooral bij het gewone volk, dat het toch al heel moeilijk heeft.

 4. onthoud dat wanneer U uw leden van het Congres en de Senaat op straat ziet,houd ze dan ter plekke ter verantwoording.
  En knoop hen ter plekke op.
  Ik heb de strop klaar liggen voor dit satanische tuig.

 5. Bijma 1 op 1 voor West-Europa geldig.
  Zowat alleen onze boeren brengen nog producten voort die voor het buitenland interessant zijn.
  Het gebeurt willens en wetens.

 6. Dit zal de euro meesleuren in de ondergang.
  En de daarbij behorende inflatie en armoede…….maak je borst maar nat……
  Met alle huidige armoede werkeloosheid, ziekte verzuimen en asiel zoekers…….

  Misschien raakt het Europa niet direct maar de “ verwevenheid “ van beide economieën zijn te sterk om deze dans te kunnen ontspringen.
  Bovendien is ons geld stelsel meer op de dollar gericht dan andere valuta.
  Ook de euro is bij mijn weten NIET door goud gedekt.
  We kunnen dag zeggen tegen onze welvaart, en blij zijn dat de boeren “ nog “ niet weggepest zijn zodat we nog voldoende voedsel kunnen behouden voor ons eigen land.

  Dit zal ook een enorme schokgolf is Europa / Brussel zijn.
  En zal ons allemaal gaan raken en niet op een leuke manier…..

  • Euro zakt!
   Blij dat er nog Nederlandse boeren zijn die niet weg gepest zijn.
   Deze boeren moeten wel nog zaden en kunstmest kopen, om het andere jaar te kunnen oogsten.
   En de Euro zakt, wie zal dat betalen, wie heeft nog zoveel geld, Kaag heeft zojuist de laatste Nederlandse miljarden Euro aan Oekraïne beloofd.
   Misschien zijn er in België nog voedselbanken, die de verarmde Nederlanders nog een boterham kunnen missen.

   • Alleen de Nederlandse centrale bank heeft voor het eerst in zijn bestaan vanaf 1913 een verlies geleden van een half miljard euro. Daar voor hebben wij dan ook Kaag, deze transgender is met vele kruiwagens aan de positie gekomen, om ieder aan de bedelstaf te krijgen.

    • Politiekers als Wilfried Martens en Jean-Luc Deheane hebben verraad gepleegd aan de Vlaamse zaak en daarom betaalt de Vlaming gemiddeld 1.000 euro per jaar aan Wallonië als transfer; PS-kopstuk & burgemeester van Charleroi Paul Magnette lacht zich de ballen uit z’n broek.

 7. Het Witte huis heeft niet gedreigd.
  Daar zit nl niemend, het staat leeg.
  Het wordt een kraakpand.
  Het kartel The Biden, bewonen een filmstudie dat eruit ziet, ongeveer, ah Witte huis.

 8. Komt daarbij het blokkeren van buitenlandse tegoeden. In de praktijk draait dat uit op inbeslagname. In België is 2 miljard (2000 miljoen) Lybisch geld “verdwenen”, v e r d w e n e n, en het beste is; daar kraait geen haan over! Dan is het goud dat “in veiligheid” gedeponeerd werd. Venezuela vraagt het terug, hun goud, maar krijgt het niet. Het is een lange resem maffiapraktijken.

 9. “Op dit moment liggen er bij de centrale banken in de hele wereld minstens 6,4 BILJARD Amerikaanse dollars”

  Het bedrag aan “zwarte dollars”, dus het geld dat in mensen hun spaarsok zit of in stapels in donkere kamertjes van Pablo Escobar en vrienden en kennissen ligt, is een veelvoud van die 6.4 Biljard….als iedereen ze gaat inruilen voor ander geld of goud dan is de dollar failliet en stijgt de koers van andere munt of goud extreem.

  Alleen oorlog kan de VS dan nog van de financiële ondergang redden, of het totaal overgaan op digitale dollars en de fysieke niet meer accepteren…..einde rit is dus onvermijdelijk van de fysieke dollar…

 10. Al 3jr elke week berichten dat alles gaat eindigen en dat hel op aarde uitbreekt, maar er gebeurt niks, behalve dat we elke dag volledig worden besproeid. Ik lees al 3jr dat er voedselnood komt, ik heb genoeg geprept om de hele straat te voeden, en er gebeurt niks. Nu gaat de dollar dus imploderen. Ik heb al jaren wat goud, wat bitcoin en wat cash, maar dit zal ook wel weer jarenlang een horrorverhaal blijven dat nooit uitkomt. Ondertussen sta ik helemaal stil… mn buren leven alsof ze onbewust weten dat hun einde nabij is en ik ben al 3jr bezig mef afscheid nemen van alles wat me lief is. De vaccins zouden iedereen onvruchtbaar maken, maar in mijn 1000% gevaccineerde dorp heerst een ware geboortegolf. Achter elkaar worden er kinderen geboren. Ik snap er helemaal niks meer van. Wat een achterlijke waanzin allemaal.

  • preppen is voorbereiden in geval van catastrofe, niet wachten op de catastrofe. Genieten van het leven en weten wat er speelt maar het nieuws niet laten overheersen…uiteindelijk gaat het over jou huis en voordeur, alles verder dan dat is buiten jou controle, toch?

   preppen is niet fout, angst om te sterven en daardoor niet leven wel…

   • Het is geen angst om te sterven, ik voel mij verantwoordelijk om mijn medemensen te helpen omdat ik zie wat er aankomt en zij niet. Ik prep voornamelijk om straks anderen te kunnen helpen en mijn straat te kunnen verenigen. Ik leef wel en niet in angst, maar wat ik 3jr geleden nog leuk vond is nu bijzaak geworden. Auto’s, vakanties, etentjes, reisjes, dagjes, het is allemaal niet leuk meer terwijl dit boven de markt hangt. Misschien moet ik accepteren dat ik tegenwoordig liever een fijne wandeling maak dan dat ik met onderdompel in de ego zaken. Dood gaan we allemaal, daar heb ik vrede mee, maar ik weet dat anderen helemaal gek gaan worden als alles wat wij weten uitkomt en dan wil ik er kunnen zijn… hahaha… het voelt soms een beetje alsof ik een hele kleine ark van Noach moet bouwen…

    Maargoed… je hebt gelijk Duchesne, ik ga de focus wat verleggen en meer ontspannen. Wat komt dat komt. Thanks voor je woorden… 😊🙏❤

 11. Tja de klote yanken beginnen nu nattigheid te voelen naar mijn idee.

  Samenwerking met Den Haag of niet? Moment van de waarheid voor het Amerikaanse imperialisme

  Washington kan zijn imperialistische projecten of zijn morele imago redden, maar niet beide. En dat zal ernstige gevolgen hebben voor het vermogen van Uncle Sam om zijn eindeloze oorlogen straffeloos voort te zetten.

  Een commentaar van Bradley Blankenship

  Volgens een bericht in de New York Times ( NYT ) van 8 maart heeft het Pentagon pogingen van de Amerikaanse federale regering geblokkeerd om bewijs van vermeende Russische oorlogsmisdaden in Oekraïne naar het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag te sturen.

  De grondgedachte voor deze beslissing, volgens de NYT , is dat “Amerikaanse militaire functionarissen weigeren de rechtbank bij te staan ​​in haar onderzoek naar de Russen, uit angst dat dit een precedent schept dat de weg zou kunnen helpen effenen voor de vervolging van Amerikaanse – zou de weg kunnen effenen voor de Amerikanen”. Dit heeft nu geleid tot een geschil binnen de regering van president Joe Biden over wat goed en wat fout is.

  https://rtde.xyz/meinung/166814-zusammenarbeit-mit-haag-oder-nicht/

  • @Adriaan W.

   Ze staan bijna schaakmat ofniet? Pfff… ik wil plannen maken en mn leven leven, maar ik durf geen plannen meer te maken in deze rare shitshow.

   • Naam:* april 3, 2023 at 15:27

    Kan ik mij levendig voorstellen beste, zelf heb ik alle hoop opgegeven dat het nog goed komt, de beoogde dystopische maatschappijen door degene die aan het roer staan komen steeds dichterbij, maar misschien gloort er nog een sprankje hoop voor degene die realistisch zijn dat achter elke donkere wolk de zon schijnt.

    SCHEUREN IN DE EU! Mig Fighters van Slowakije naar Oekraïne. De tegenstellingen binnen de Europese Unie in het licht van het conflict in Oekraïne beginnen steeds extremer te worden. De Slowaakse minister van Defensie Jaro Nad kondigde aan dat “de eerste vier Mig-29-jagers uit Slowakije” veilig naar de strijdkrachten van Oekraïne zijn gestuurd.

    https://www.gospanews.net/en/2023/03/23/cracks-in-the-eu-mig-fighters-from-slovakia-to-ukraine-instead-hungary-rejects-icc-arrest-warrant-for-putin/

    • @Adriaan,
     Hay,
     Het zal een keertje gaan barsten he die ecnomie van de VS waarin zij iedereen die niet meewerkt tegen werken en vernietigen, nu zullen zij maar wij ook de val gaan meemaken, ach desnoods water en brood maar ik hoop op hun val, wat heb ik daar lang op moeten wachten, the times are a changing!!!!!!

     • flardinga april 3, 2023 at 16:00

      Denk dat deze voorspelde dystopie reeds in gang is gezet beste, afwachten is geen optie een schrale tijdelijke troost is om voorraden in te slaan vooral water is onontbeerlijk n.m.m.

      • Adriaan,
       Weet dat je ook wel van stevige muziek houd, zat net Take hold of the flame te luisteren van queensryche in Japan, man man man wat een band en power, of roads to madness heel toepasselijk in deze tijden, muziek kan mij ook op de been houden, haal ik steun, rockgroet aan jou vrije geest, never surrender Saxon zingt er ook over!!!

       • @ flardinga april 3, 2023 at 20:00,
        Wil je graag in een soort van trance komen, waarbij je weer alert wordt voor alle dingen in je leven. In de vroegere tijden waar Indianen zich voorbereide voor een oorlog, werden zij eerst in een soort van trance gebracht door met een trommel die 110/111Hz. uitzond en met een mannenstem van 114Hz. Oh – Oh – Oh enz. (bij een vrouwenstem levert dit geen resultaten op) Het resultaat van die trance is dat deze frequentie jouw hele lichaam alsware reset (want bij deze frequentie gaat je gehele lichaam tot in je botten resoneren) en jij je oerkracht weer oproept, zodat je lichaam en al je zintuigen weer optimaal functioneren. Klaar voor de strijd die komen zal.

 12. “Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers”

  Een schop onder die luie dikke reten verdienen ze en nu eens echt gaan werken in plaats van ‘we eat’ alias je helemaal volvreten ‘werken’ te durven noemen en dat wij geen werk zouden hebben met die luie kakkerlakken.

 13. Lijkt erop dat ze ; USA , EU op schema ligt. – en ca 50% aanhang/ uitvoerders

  Deze oorlog is de wijze waarop ze van
  “ teveel” mensen af komen.
  Dat de economie klapt…
  Men heeft voorraden, zie Billy’s grondgebied; voedsel, print voor 💴 goud, edelmetalen.
  En binnenkort de aardbol opgekocht.
  een nieuwe leider die de wereld komt redden, weg regenboog cult, komt een goehroe aan die het beter weet, ‘ bezit heeft U niet nodig’
  YOU own nothing, remember.
  Het zijn satanisten, illusionisten, misleiders.

  • Wie kwamen er na de piraten in de kolonies … ?
   De priesters met het nieuwe testament. ( ook deze waren gebrainwasht)
   Wat zien wij in de Hollywood films , nieuwe testament.
   Gooi mi alles overboord en bid tot de enige hoogste God.
   De Schepper van het heelal .

 14. “Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers.”
  Is het daar een krankzinnig zooitje of niet, hoe debiel moet je zijn om dat te denken en te roepen !!
  Hoogmoed komt ten val !!!!

 15. CBDC ……… Ik weiger hieraan mee te werken en daarom betaal ik mijn hypotheek voortaan contant bij de bank, Obivion/ Rabobank kan hier niets aan doen, ze dreigen wel maar ik betaal gewoon, wel even een briefje of mail sturen naar u verstrekker van u hypotheek, weigeren ze dit dan kunt verdere stappen ondernemen door de hypotheek nietig te laten verklaren, dus hoe meer mensen hieraan meewerken en weigeren automatisch te betalen des te beter, samen kunnen we heelveel bereiken want de echte macht ligt bij ons, het volk.

 16. Er bestaat een fundamenteel misverstand over het begrip State Department. Je gaat er redelijkerwijs van uit dat dit het ministerie van Binnenlandse Zaken betreft, maar integendeel is dit het ministerie van Buitenlandse Zaken. Terug naar de kern, de betekenis van de Staat is nergens het buitenland, maar het binnenland.

 17. “Een schending van de rechten van Amerikaanse burgers”

  Ongelofelijk hoe verzinnen deze idioten het !!!

  Welke rechten ???
  Om andere landen te terroriseren ???
  DOM volk, domme regering !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in