Pixabay

De meeste mensen beseffen dit niet, maar al onze levens staan op het punt te veranderen. We gaan een tijd van wereldwijde oorlog tegemoet en de dood en vernietiging die we zullen meemaken zal ongekend zijn. De Eerste Wereldoorlog werd verondersteld “de oorlog om alle oorlogen te beëindigen” te zijn en resulteerde in ongeveer 20 miljoen doden. Het was echt een nachtmerrieachtig conflict en de mensen die toen leefden dachten dat we zoiets nooit meer zouden meemaken. Maar toen brak de Tweede Wereldoorlog uit, met ongeveer 75 miljoen doden tot gevolg. Helaas lijken de wereldleiders de lessen van de Tweede Wereldoorlog te zijn vergeten, want nu wordt de weg vrijgemaakt voor de grootste oorlog in de geschiedenis van de mensheid tot nu toe. Tijdens de Derde Wereldoorlog zouden miljarden mensen kunnen sterven. Helaas lijkt het erop dat er nu geen weg meer terug is, schrijft Michael Snyder.

Persoonlijk ben ik van mening dat de oorlog in het Midden-Oosten het eerste conflict zal zijn dat een apocalyptisch niveau zal bereiken.

Woensdag waarschuwde de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant de media dat hij vindt dat er “een verplichting is om de situatie in het noorden te veranderen“…

Israëlische functionarissen hebben woensdag de dreigementen tegen Libanon’s Hezbollah opgevoerd te midden van escalerende grensoverschrijdende vuurgevechten tussen de twee partijen.

“We voltooien de voorbereiding op land en lucht, versterken de inlichtingensystemen en bereiden ons voor op elke mogelijkheid,” vertelde de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant aan de pers, voordat hij een ontmoeting had met de militaire chef Herzi Halevi en hoge commandanten in het hoofdkwartier van het Noordelijk Commando in de stad Safed.

“We hebben een verplichting om de situatie in het noorden te veranderen,” benadrukte hij.

Met andere woorden, Gallant is volledig van plan om Hezbollah terug te dringen zodat ongeveer 100.000 Israëlische burgers veilig naar hun huizen in het noorden van Israël kunnen terugkeren.

Een andere Israëlische functionaris heeft een nog onheilspellender waarschuwing afgegeven

Ondertussen meldde de Israëlische nieuwssite Ynet dat een anonieme “hoge Israëlische regeringsfunctionaris” het nieuwsagentschap vertelde dat “als Hezbollah Israël blijft aanvallen, het zuiden van Libanon op Gaza zal lijken. Beiroet zal niet immuun zijn.”

Dat zijn zeer krachtige woorden.

Deze week heeft de regering Biden wanhopig geprobeerd om een diplomatieke oplossing te vinden die beide partijen tevreden zou stellen, maar dat zou nooit lukken.

Ondertussen hebben Israëlische functionarissen voorbereidingen getroffen voor een grondinvasie in Zuid-Libanon, en er wordt gemeld dat “operationele plannen voor een offensief in Libanon” officieel zijn goedgekeurd…

De Israel Defense Forces (IDF) kondigde dinsdag aan dat de plannen voor een offensief in Libanon tegen Hezbollah formeel zijn goedgekeurd.

De IDF verklaring zei verder dat het zich voorbereidt om “de paraatheid in het veld te versnellen” op een moment dat de situatie verslechtert, aangezien de Libanese paramilitaire groep gesteund door Iran in de afgelopen dagen honderden KAMIKAZE-drones en raketten naar het noorden van Israël heeft gestuurd. De verklaring verduidelijkte dat “operationele plannen voor een offensief in Libanon werden goedgekeurd.”

Ik was stomverbaasd toen ik dat las.

  Er zijn bewijzen dat het artillerievuur op de Oekrainse Azov-krijgsgevangen in Jelenovka werd afgevuurd vanuit de Amerikaanse HIMARS

Ik wist dat dit eraan zat te komen, maar ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan.

Als de IDF Zuid-Libanon binnenvalt, betekent dat een totale oorlog.

Op woensdag waarschuwde de leider van Hezbollah vaag voor “nieuwe wapens en inlichtingencapaciteiten” die zijn organisatie nu bezit…

Libanon’s Hezbollah heeft nieuwe wapens en inlichtingencapaciteiten die het kunnen helpen om meer kritieke posities dieper in Israël aan te vallen in het geval van een totale oorlog, waarschuwde de leider van de militante groep op woensdag.

Hassan Nasrallah’s opmerkingen kwamen op het moment dat het maandenlange grensoverschrijdende conflict tussen Hezbollah en Israël een kookpunt lijkt te bereiken en een dag nadat een topafgezant van de VS Libanese functionarissen ontmoette in zijn laatste poging om de spanningen te verminderen.

En deze week heeft Hezbollah ook zeer verontrustende beelden vrijgegeven

De terreurgroep Hezbollah publiceerde dinsdag beelden van wat het zei dat een van zijn verkenningsdrones was die over het noorden van Israël vloog, met inbegrip van de haven van Haifa, toen Israël zei dat het meer verdachte drones had neergehaald boven de westelijke Galilea.

Het was onduidelijk wanneer de ongeveer 10 minuten durende beelden die door Hezbollah werden vrijgegeven, werden opgenomen, en de Israel Defense Forces gaf niet onmiddellijk commentaar op de video.

Iran heeft Hezbollah voorzien van een enorm arsenaal aan zeer geavanceerde raketten, en zodra er een totale oorlog uitbreekt, zullen tienduizenden van die raketten neerkomen op Israëlische steden.

Er zal geen enkele stad in heel Israël buiten bereik zijn.

Hoe denk je dat Israël in zo’n scenario zou kunnen reageren?

Daar zou je eens over na kunnen gaan denken.

Elders lijkt het erop dat er geen kans meer is op vrede in Oekraïne.

Blijkbaar zeggen de Russen nu dat het volgende voorstel dat ze Oekraïne zullen doen een aanbod tot overgave zal zijn

Het Kremlin zegt nu dat het volgende formele voorstel aan de horizon een document van overgave van de Oekraïense regering zal zijn. Dit verklaarde Konstantin Gavrilov, Ruslands hoofdafgevaardigde bij de besprekingen over militaire veiligheid en wapenbeheersing in Wenen, in een interview met Rossiya-24 televisie.

“Er zijn onomkeerbare punten. Het volgende dat Rusland zal aanbieden is het document over de overgave [van de regering van Kiev],” zei hij. Hij noemde de voorstellen van Poetin van vorige week “realistisch” en zei dat ze de oorlog zouden kunnen beëindigen als ze werden aangenomen.

De Russen winnen gestaag terrein, dus ze hebben het gevoel dat ze alle pressiemiddelen hebben die ze nodig hebben.

Maar de westerse leiders zijn absoluut geobsedeerd door het winnen van dit conflict en ze blijven volhouden dat ze hun inspanningen zullen blijven opvoeren zolang dat nodig is.

Uiteindelijk lijkt het erop dat beide partijen bereid zijn om de zaken te blijven escaleren totdat iemand een stapje te ver zet.

  Oekraïne: De terugtocht uit Lysichansk is een prestatie voor Oekraïne en tegen de herfst zal Oekraïne met behulp van Westerse wapens het Russische leger verjagen 

Laten we hopen dat die dag niet snel komt.

Helaas, als we in een directe oorlog met Rusland belanden, kunnen we tegelijkertijd ook in een directe oorlog met Noord-Korea belanden, omdat deze twee naties net een wederzijds defensiepact hebben ondertekend

De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un hebben woensdag een nieuw pact ondertekend dat een wederzijdse verdediging belooft als een van beide wordt aangevallen.

De overeenkomst werd bezegeld tijdens een top in Pyongyang tijdens een zeldzaam bezoek van Poetin aan de afgelegen nucleair bewapende staat, nu beide landen geconfronteerd worden met groeiende confrontaties met het Westen.

Dit is echt groot nieuws.

Ik weet niet waarom de westerse media er niet meer aandacht aan besteden.

De Russen maken de laatste tijd allerlei ongewone bewegingen. Er wordt bijvoorbeeld gemeld dat Vladimir Poetin zojuist zijn nichtje heeft uitgekozen om vice-minister van Defensie van de Russische Federatie te worden…

Poetins nichtje Anna Tsivileva is benoemd tot viceminister van Defensie van de Russische Federatie, zoals staat in het officiële decreet dat is gepubliceerd op het Russische portaal voor rechtshandelingen. Pavel Fradkov, de jongste zoon van Michail Fradkov, directeur van het Russisch Instituut voor Strategische Studies en voormalig premier en hoofd van de buitenlandse inlichtingendienst, is ook benoemd tot viceminister van Defensie.

Anna Tsivileva is getrouwd met Sergej Tsiviljev, de Russische minister van Energie, die in mei in functie trad nadat hij de regio Kemerovo had geleid. Tsivileva, voorheen Anna Putina, zou volgens Agentstvo een achterneef van president Poetin zijn.

Zelfs voor Poetin vond ik dit nogal bizar.

Maar ik denk dat ze het daar anders doen.

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik ook nog een paar nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot China bespreken.

Een nieuw wapenpakket voor Taiwan ter waarde van ongeveer 360 miljoen dollar is goedgekeurd, en daar worden de Chinezen helemaal niet blij van…

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zijn goedkeuring gegeven aan een nieuwe wapenverkoop aan Taiwan van honderden bewapende drones en raketten ter waarde van 360 miljoen dollar, aldus het Defense Security Cooperation Agency (DSCA) van het Pentagon.

Onder de deal die dinsdag werd gesloten, zal Taiwan Altius-600M systemen ontvangen, dat zijn onbemande luchtvaartuigen uitgerust met granaatkoppen, en aanverwante apparatuur voor een geschatte kostprijs van $300 miljoen, aldus het agentschap.

Natuurlijk hebben de Chinezen zich ook voorbereid op oorlog, en bij die voorbereidingen hoort ook dat ze hun nucleaire arsenaal sneller uitbreiden dan wie dan ook

China breidt zijn nucleaire arsenaal sneller uit dan welke andere grote supermacht ook en heeft de beschikking over 500 kernwapens, zo waarschuwt een Europese denktank.

Het Stockholm International Peace Research Institute schreef in een rapport dat maandag werd gepubliceerd dat Xi Xinping de nucleaire voorraad van zijn land in één jaar tijd heeft uitgebreid van 410 naar 500. De toename van het aantal kernwapens betekende dat “China de grootste kernmacht van de wereld is.”

De toename van kernwapens betekent dat “China zijn kernwapenarsenaal sneller uitbreidt dan welk ander land ook” in absolute termen,” vertelde MVW-deskundige Hans M Kristensen aan Insider.

De meeste mensen denken niet graag aan een nucleaire oorlog, omdat het het einde betekent van onze samenleving zoals we die nu kennen.

  De onverzadigbare president Ziolensky eist elke maand €7 miljard van de Europese belastingbetalers

Op een dag, wanneer de VS in zo’n conflict verwikkeld raakt, zullen ze vertrouwen op een ICBM-vloot die vele tientallen jaren geleden voor het eerst in gebruik werd genomen en die voortdurend moet worden gerepareerd. Het volgende is een kort fragment uit een uitstekend artikel in Time Magazine

Als er een apparaat kapot gaat in het ondergrondse commandocentrum van kapitein Kaz “Dexter” Moffett in de Alpha-01 raketwaarschuwingsfaciliteit, wordt het gemarkeerd met een papieren label met de tekst “waarschuwing” of “gevaar”. Er hangen er een paar in deze krappe capsule die ongeveer 15 meter onder de hoogvlakten van oostelijk Wyoming ligt. Eentje zit vast aan de afsluitkleppen die de watertoevoer regelen in geval van nood. Er zit er nog een aan een ventilatieluik. De hele commandocapsule zelf staat op stalen palen omdat het schokabsorberingssysteem, dat in 1963 voor het eerst werd geïnstalleerd om een thermonucleaire ontploffing te overleven, nu niet meer werkt. Er is dus een label voor onderhoudsteams van de luchtmacht om dat ook te repareren.

Dan zijn er nog storingen die niet gemarkeerd zijn. De computermonitor van Moffett – de monitor waarmee hij een vloot van 10 intercontinentale ballistische raketten (ICBM’s) met kernwapens in de gaten kan houden – heeft een knipperende storing onderaan het scherm. Zijn geheime telefoonlijn heeft zo’n zwakke verbinding dat hij zijn collega luchtmachtofficieren nauwelijks kan horen die het bevel voeren over meer dan 100 andere kernraketten verspreid over 9.600 vierkante kilometer. “Je kunt ze vrij duidelijk horen als je schuin staat, op één been, en op en neer springt,” zegt Moffett lachend. “Het hoort allemaal bij het werk. We brengen veel tijd door met tegen onszelf te zeggen: ‘Hé, hoe gaan we dit vandaag voor elkaar krijgen?'”

De meeste Amerikanen realiseren zich niet dat onze strategische nucleaire strijdkrachten in een verschrikkelijke staat verkeren.

In veel gevallen zijn degenen die het systeem leiden gedwongen om draaischijftelefoons en 8 inch floppy disks te gebruiken.

Ondertussen hebben de Russen een nieuwe lijn ultramoderne intercontinentale ballistische raketten geïntroduceerd en de S-500 is met afstand het beste raketafweersysteem ter wereld.

Ik heb hier al veel over geschreven, maar ik denk niet dat het tot de meeste mensen doordringt.

In de afgelopen tien jaar is het machtsevenwicht drastisch verschoven.

Ik raad onze leiders ten zeerste aan om vrede na te streven nu het nog kan, want we zijn gewoon niet voorbereid op het soort oorlog dat ons nu te wachten staat.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetins waarschuwing aan de westerse leiders: ‘Oorlog is geen stripverhaal’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelANGST PSYOP: Vogelgriep met hoge mortaliteit kan al ontworpen zijn voor snelle overdracht op mensen, waarschuwt voormalig CDC-hoofd Dr. Robert Redfield
Volgend artikelJoe Biden’s Time interview zou alarmbellen moeten doen rinkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Allemaal omdat tumoren in alle westerse landen de macht hebben en het gezonde lichaam doet wat de kankercellen willen.

  WIJ doen het allemaal zelf… uit angst dat we onze huur/hypotheek niet kunnen betalen. We leven in een spinnenweb. De overheid maakt alles onbetaalbaar en complex, zodat mensen amper wat overhouden en banken, bedrijven en huurbazen staan klaar om je te pakken als je niet betaalt. Als je niet doet wat de staat of de bank of de gemeente of je werkgever of je verzekeraar zegt, dan heb je een probleem. En iedereen blijft maar gehoorzamen uit angst dat ze anders ‘de lul’ zijn, maar door het gehoorzamen zijn mensen JUIST ‘de lul’. Dit gaat net zo lang door tot WIJ weigeren mee te doen en mee te bewegen.

  Pfff… we worden via belastingen kaalgeplukt door criminelen die met dat geld oorlog tegen ons voeren en oorlog in de wereld maken en dan eisen dat wij op het slagveld onze levens opgeven. KOEKOEK… en we blijven deze totale criminelen gewoon 85% van ons geld geven… want cumulatief betaal je veel veel veel meer belasting dan je denkt.

  • Beste Theme,
   Je slaat de spijker op zijn kop.
   Wij zitten in een gouden (ego)kooi.
   De criminele organisaties spelen het spel goed.
   Heel weinig mensen zien de waarheid, verreweg de meeste mensen slapen in hun kooi.
   Maar ook wij zitten in die kooi, waar moet je tenslotte naar toe?
   Ik probeer mijn ziel de ruimte te geven, door de waarheid te vertellen en uit mijn eigen ikke te stappen.
   Maar de resterende tijd probeer ik ook nog te leven, samen met mijn geliefden.
   Misschien zien we elkaar nog eens, Theme.
   Een strijdig Tot Ziens ✌️

   • ‘Ik probeer mijn ziel de ruimte te geven, door de waarheid te vertellen en uit mijn eigen ikke te stappen.’

    Amen Libera nos a malo… 🙏❤

    Ik vermoed dst dit binnen afzienbare tijd tot één of ander hoogtepunt komt, waarna wij gaan weigeren, verzetten en overwinnen. Daarna gaan wij elkaar eens zien en samen versteld staan van de enorme groei die plaatsvindt temidden van de ellende.

 2. Ik ben jaren geleden gestopt met tv kijken en nieuws lezen/kijken en ik zit er sterk aan te denken om ook internet een tijdje te vermijden. Op een gegeven moment weet je wat je moet weten en wat je moet weigeren. Hoe vaak kan een mens horen/lezen dat er oorlog komt, dat er een nieuw virus is, dat we óók nog dood gaan door het opwarmen van de aarde. De msm maakt je bang, de alternatieve ontkennen dat in meer of mindere mate en vertellen de héle waarheid of een gedeelte daarvan. Kortom ik lees al maanden dezelfde verhalen opnieuw en opnieuw. Ik vind het persoonlijk héél belangrijk om positief in het leven te staan. Het leven is wat JIJ ervan maakt. En door steeds maar weer die doomverhalen te lezen wordt het moeilijker voor mij om positief te blijven. Ik heb heimwee naar de tijd dat we alleen wisten wat er in ons eigen dorp of stad gebeurde, de rest van de wereld wisten we niets van en maakte we ons dus ook niet druk om. Ik ga voor een tijdje in m’n eigen bubbel, familie, vrienden, dorpsgenoten. Want in ons dorp is het nog steeds prima leven en daar word ik wél weer positief van! De satanisten kunnen voorlopig m’n rug op, ik ga genieten van al het mooie dat er nog WEL is 😉

  • Dat dacht ik ook. Vooral ook omdat een aantal z.g. alternatieve kanalen gewoon een verdienmodel is voor sommigen. Na een aantal maanden niks geen informatie sluipt het er toch langzaam weer in. Nu ben ik weer zoals voorheen, dagelijks een half uurtje spotten naar wat er nu weer speelt. Waarom? Omdat je nu eenmaal nieuwsgierig in aanleg bent, dat ga je er echt niet uitkrijgen. Negatief nieuws of niet, het hoort bij je karakter. Maar ook vooral de boosheid, die onderliggende boosheid die telkens weer komt bovendrijven als je geconfronteerd wordt met de waanzin van de dag. En het houdt je toch op één of andere manier strijdvaardig, scherp.

 3. Ach ja beste mensen, de apostel Johannes heeft het allemaal gezien op patmos en voor ons opgeschreven in het boek openbaringen, we staan aan het begin van de grote verdrukking, zo heftig dat de wereld nog nóóit heeft meegemaakt, als je dacht dat ww1 heftig was, dan was dat nog niets van wat komen gaat, als je dacht dat de pest heftig was, dan was dat nog niets bij de ziektes die komen gaan,.
  En niet God de schuld geven, de satanische club doet het allemaal zelf, biolabs voor ziekteverwekkers, chemtrains en haarp voor natuurrampen, oorlogshitsende westerse lijders (geen spelfout) de leugenpers die eenzijdig de weffertjes bevelen uitvoert en de omroepen die meedoen met het brood en spelen (voetbal) om de gehersenspoelde massa te vermaken en dom te houden.
  Denk niet dat we dit nog kunnen stoppen, de trein zonder remmen is gaan rijden en is niet meer te stoppen!!!

 4. Wat zal die kleine Rothschild sodomiet Macron, die in de waan van Napoleon leeft giftig kwaad zijn

  In Tsjaad werd een enorm munitiedepot van het Franse leger opgeblazen: ‘Wat een schande! Je zult ze niet naar Oekraïne kunnen sturen”, zeggen de Russen

  Tientallen doden en gewonden

  https://warnews247.gr/diethnh/afrikh/anatinaxthke-terastia-apothhkh-puromaxikwn-tou-gallikou-stratou-sto-tsant-ti-krima-den-tha-mporesete-na-ta-steilete-sthn-oukrania-sxoliazoun-oi-rwsoi/

 5. Het is altijd de bedoeling geweest om 3 wereld oorlogen te beginnen, onderzoek de naam Albert Pike maar eens.
  Depopulatie is altijd nummer 1 geweest van Elites.

  • @Henk…

   Dat klopt… maar vooralsnog…

   Israël verliest
   Oekraïne verliest
   China is in staat van paraatheid

   Noord Korea schijnt te worden bevrijdt

   En de mensen die deze gore duivelse plannen hebben gesmeed liggen allemaal op hun reet te spartelen. Hoe gaan ze die 3 wereldoorlogen creëren en voeren dan? We zitten te wachten op een knal, maar volgens mij wordt het niet meer dan een ballon die gierend leegloopt en daarna militaire tribunalen voor alle westerse leiders. Want hoe gaat het westen in hemelsnaam nog een deuk in een pakje boter slaan dan? Het is wachten tot de westerse bevolking haar leiders afzet en uitlevert aan Rusland.

 6. citaat :
  “Deze week heeft de regering Biden wanhopig geprobeerd om een diplomatieke oplossing te vinden die beide partijen tevreden zou stellen, maar dat zou nooit lukken.”

  De Amerikanen (trouwens ook Europa) worden toch helemaal niet meer serieus genomen buiten hun bubbel ?
  Ze willen aan de ene kant van de wereld een potentieel kruidvat smoren en aan de andere kant zijn ze er een aan het aansteken.
  Stelletje dwazen, wat denken die wel ?
  Wie (die onafhankelijk is of onafhankelijkheid nastreeft) gaat nog in zee met dat stel ongeloofwaardige hypocrieten ?
  Ze snappen de echte boodschap van Brics niet.
  De gordon gekko’s zijn te ver gegaan.

 7. Ja ze willen nu minstens 3x het aantal doden van WW2 en ze zijn al hard opweg, immers al die vacciNazi’s en al die doden en gewonden en al die wat geen kids meer kunnen krijgen en of doodgeboren en als je dat doorzet vele generaties verloren, heb je al minimaal dat van WW2 en meer.

  Dan nog de komende zooi die ze in slapers willen spuiten en al doen en mRNA prikken in griep en andere vaccins, wat trouwens al in 2019 met de griepspuiten te zijn gedaan… zo konden ze de scamdemie oppompen.

  dus dat allemaal, niet geborenen en wie wil er nog kids in deze tijden,? een heel stel minder plus wat nog gata komen met die oorlogen, Israel kennende met zijn door de JewSA verkregen nucleaire zooi, denk aan 9/11 e.d. en Libanon in die haven (tac nuke) gaan dat weer doen, ze gaan Beirut opnieuw vernietigen wat ze destijds ook hebben gedaan wat velen alweer zijn vergeten of nooit te weten kwamen omdat ze nog niet geboren waren, ik heb het gezien wat ze in Libanon hebben aangericht maar we weten ook wat ze in andere landen hebben aangericht, bepaalde lieden denk aan atoom geleerden, uitschakelen, immers er mag er maar 1 overheersen en das de AshkeNazi’s de Joden (de foute dan natuurlijk niet alle maar das logisch) Amerika is bad, maar door wie wordt dat bestuurd? ow wacht, de Joden (foute daaronder) en hun hulpjes/slaven e.d. die ze kunnen kopen en of kunnen ‘besturen’ bv sex tapes en pedo dingen enz enz enz… vandaar niet de USA maar JewSA.

  zij zijn de as van het kwaad, Amerika/Israel en Israel is nr: 1 not America first, but Israel first, true story.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in