Vóór het COVID-19 tijdperk werd in de geneeskunde al eeuwenlang gezegd: “Syfilis wordt vaak aangeduid als “de grote maskerade”, omdat het zich kan presenteren met een breed scala aan klinische symptomen en een verscheidenheid aan andere ziekten kan nabootsen, wat de diagnose moeilijk maakt.” Het lijdt geen twijfel dat de COVID-19 vaccinsyndromen syfilis, sarcoïdose, amyloïdose of enige andere systemische aandoening ver zullen overschaduwen en de troon van “de grote maskerade” zullen bestijgen, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

In een recente uitgave van Current Neurology and Neuroscience Reports doen Chatterjee en Chakravarty verslag van het brede scala aan syndromen van het centrale zenuwstelsel en het perifere zenuwstelsel die optreden na COVID-19 vaccinatie.[i]

Klik voor groot
Chatterjee A, Chakravarty A. Neurological Complications Following COVID-19 Vaccination. Curr Neurol Neurosci Rep. 2022 Nov 29:1–14. doi: 10.1007/s11910-022-01247-x. Epub ahead of print. PMID: 36445631; PMCID: PMC9707152.

Omdat de vaccins lipide nanodeeltjes bevatten geladen met genetisch materiaal dat codeert voor het schadelijke spike-eiwit, staat elke patiënt voor een Russische Roulette of het zenuwstelsel al dan niet hemodynamisch wordt overladen met de schadelijke vaccindeeltjes.

Als voorbeeld van hoe verwrongen auteurs en redacteuren zijn geworden over papers over COVID-19 vaccinatie, stellen de auteurs in het abstract dat COVID-19 vaccinatie het “enige wapen” blijft dat we hebben tegen de ziekte. De volledige onwetendheid over het hele gebied van de vroegtijdige behandeling van SARS-CoV-2 zal bij nader inzien voor altijd tot hun ergernis zijn. Nog zorgwekkender is dat de auteurs stellen dat een eerdere neurologische ziekte geen reden is om vaccinatie te onthouden.

Als senior en ervaren academisch arts kan ik u zeggen dat de auteurs en de redacteuren die dit artikel hebben geaccepteerd, inderdaad blijk geven van een slecht medisch inzicht. Goede artsen zouden nooit een patiënt met een neurologische aandoening, bijvoorbeeld het Guillain-Barre syndroom of multiple sclerose, een nieuw genetisch biologisch product toedienen waarvan bekend is dat het verdere neurologische schade veroorzaakt en het risico inhoudt van een verergering van invaliditeit en overlijden. Auteurs en historici zullen op deze woorden terugkomen en wroeging en verdriet opwekken voor patiënten die hebben geleden onder deze ingrijpende fout van medisch inzicht.

  Oh-oh! 'Vaccin' verwondingsverhaal glipt door verduistermedia

Als u een neurologische aandoening hebt die in de figuur wordt getoond en die nieuw of verergerd is na COVID-19 vaccinatie, breng dan een bezoek aan uw arts en wijs hem erop. Zeg hem dat het het niet waard was. Dat voor u de risico’s van het vaccin niet opwogen tegen de mislukte theoretische voordelen voor een gemakkelijk te behandelen ziekte van de bovenste luchtwegen.

[i] Chatterjee A, Chakravarty A. Neurological Complications Following COVID-19 Vaccination. Curr Neurol Neurosci Rep. 2022 Nov 29:1–14. doi: 10.1007/s11910-022-01247-x. Epub ahead of print. PMID: 36445631; PMCID: PMC9707152.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLeider VS huurlingenorganisatie Mozart: Oekraïense soldaten “doden krijgsgevangenen die zich overgaven” – Oekraïne is een “corrupte, opgefokte samenleving”
Volgend artikelPoetin maakt duidelijk wat er van Oekraïne overblijft na afloop van speciale operatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ikzelf ben dan wel geen ‘medicus’ of neuroloog, maar filosoof. De mRNA injecties zetten het lichaam aan tot het aanmaken van spike-eiwitten, waardoor het bloed dik, klonterig wordt. Dit heeft tot gevolg dat vooral de kleine bloedvaten in de hersenen niet meer goed voorzien worden van bloed en zuurstof. Het is dan ook logisch dat deze gifinjecties invloed hebben op het gedrag. Zelf verwacht ik dat het aantal mensen met vasculaire dementie(lijkt veel op Alzheim) sterk zal toenemen door de gifinjecties. Dat wil niet zeggen dat dit alles in de officiele literatuur of msm media zal verschijnen. Nee, zo zit de wereld van de machtspsychopaten niet in elkaar.

 2. Ikzelf heb een ernstige neurologische aandoening. In het begin van de Corona hoax werd het mij echt afgeraden de injecties te nemen. Na enkele maanden werd dit als geen probleem meer gezien. Zelfs van mijn eigen huisarts (!) kreeg ik “dood” leuk diverse oproepen, terwijl ze dondersgoed wisten dat ze mij er mee konden ombrengen. Proef op de som genomen met telefonisch advies: ja mevrouw, een neurologische aandoening is geen enkel probleem, ( na welke aandoening word niet eens gevraagd – heb het idee dat het gewoon een call center was – medische kennis 0) iedereen kan de vaccinaties halen. Dus men deed dit moedwillig, mensen de dood in jagen.

  • Ja als je dit voor het eerst leest is het wel even schrikken dat geloof ik
   Maar waarom dit niet in de MSM komt, dat mag niet van onze overheid, dan wordt het gesencureerd, want we moeten allemaal denken dat deze expirimentele prikken goed voor ons zijn. En onze overheid heeft hierover internationale afspraken gemaakt , en het is beter voor ons ; denken ze, dat wij dat niet weten…….

   Enne 1. Omdat de farmaceuten dan geen verdiensten meer hebben.
   2. Omdat het WEF dan op termijn zijn doelen niet meer kan halen.
   3. Omdat dan de bevolking wakker wordt waar de wereld leiders mee bezig zijn.
   4. Omdat en de mensen wakker worden welke grote machten er achter de schermen het voor het zeggen hebben.
   5. Omdat het dan uit komt welk een smerig spel gespeeld wordt met de hele mensheid….
   6. Zo kan ik nog een tijdje doorgaan.
   Troost U het staat beschreven in de Bijbel dat dit zal gaan gebeuren.
   Ik wens u toe dat u snel ontdekt hoe je “ verlost kan worden “ van dit stelletje kwaadaardige mensen.
   Anna

 3. Ja mensen een iedereen die zich heeft vrijwillig laten dood prikken moet nu niet gaan zeiken jullie waren allemaal op de hoogte van deze misdaad tegen de mensheid er waren genoeg artsen en virologen die er voor waarschuwde maar deze mensen werden het zwijgen opgelegd of monddood en zelfs in een gekkenhuis gezet.
  Maar de angst hazen kunnen nu echt gaan bibberen en Rutte met Hugo en die kale knikker wat nu aan het bewind Kuipers worden steeds vrolijkere missie geslaagd en Maxima de zogenaamde koningin is onderdeel van het WEF en zij zijn de aanstichters met Bill en Swaab lachen zich nu een hoedje zij moeten er van geweten hebben.
  DE DOOD ZAL JE PAKKEN WANT DIE LAF IS ZULLEN OOK STERVEN ALS HONDEN.

  • Jcoolen, ze worden niet wakker of ontkennen de feiten die nu ook in de MSM naar buiten komen.

   Ik denk dat ik het ga omdraaien en mijn collega’s ga vragen of ik me zal vaccineren….gewoon wat hun advies is. Zou dat niet lachen zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in