Screenshot video

De voormalige leider van de Britse Labourpartij, Jeremy Corbyn, “werd ongedaan gemaakt” door beschuldigingen van antisemitisme. Vraag jezelf eens af waarom iemand kapot zou moeten gaan door zo’n nietszeggende beschuldiging, schrijft Paul Craig Roberts.

Om een antisemiet te zijn hoef je alleen maar kritiek te hebben, hoe klein of hoe legitiem ook, op welk Israëlisch beleid dan ook. Als je morele geweten wordt aangetast door, bijvoorbeeld, Israëls massamoord op Palestijnen in het openluchtconcentratiekamp waarin Israël hen vastgepind houdt, en je uit je legitieme gevoelens tegen een dergelijke onmenselijkheid, dan ben je een antisemiet. Per definitie is iedereen met een moreel geweten een antisemiet.

Dit is iets om trots op te zijn, dus waarom verpest het je?

Waarom censureerde het Amerikaanse Congres het enige lid dat zich tegen de massamoord uitsprak, in plaats van ervoor?

Waarom hebben de regeringen van Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk demonstraties tegen Israëls voortdurende genocide op Palestijnen en diefstal van hun land als antisemitisch verboden?

Waarom hebben Amerikaanse advocatenkantoren en bedrijven de namen verzameld van universiteitsstudenten die protesteerden tegen de slachting en hen op een zwarte lijst gezet van werkgelegenheid, alleen maar omdat ze een moreel geweten hebben?

Vraag jezelf nu eens af hoe de zionisten zo’n macht hebben gekregen over de hele westerse wereld dat Israël en de Joden niet meer bekritiseerd mogen worden, ongeacht hun gedrag?

Van alle volkeren op aarde kunnen alleen de Israëli’s doen wat ze willen en niemand mag er een woord tegen zeggen.

Waarom onderwerpt elke westerse regering zich aan een dergelijke vernedering?

  Ze proberen me te vermoorden... vanwege Israël!

Waarom stemmen ze ermee in dat hun stem en hun morele geweten het zwijgen wordt opgelegd?

Waarom krimpt de Westerse wereld ineen uit angst om voor antisemiet te worden uitgemaakt?

Het Biden-regime is zo bang voor Israël dat het zelfs de reputatie van Amerika zal opofferen voor Israël:

100 ambtenaren van het Ministerie van Buitenlandse Zaken ondertekenen een memo waarin ze zeggen dat Biden “medeplichtig is aan genocide” in Gaza.

De memo van het Ministerie van Buitenlandse Zaken beweert onomwonden dat de Verenigde Staten Israëlische “oorlogsmisdaden” steunen.

Worden 100 mensen met een geweten tot antisemiet verklaard en gedwongen ontslag te nemen?

https://www.zerohedge.com/geopolitical/diplomats-warn-white-house-gaza-crisis-destroying-us-image-middle-east#google_vignette


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëliërs klagen over “PR-ramp” nadat bevrijde Israëlische gijzelaar onthult dat Hamas “ons heel aardig behandelde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnheil en somberheid in Kiev: Voorlopig geen aanvullende militaire hulp van de EU en geen toetredingsonderhandelingen
Volgend artikelArts: Amputaties zonder verdoving; maden groeien in geamputeerden – geen antibiotica in Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het morele geweten is een Farce.. het bestaat niet.. kijk de geschiedenis er maar op na…. het is iets dwangmatig om een massa mensen in de pas te laten lopen, niet meer of niet minder… anders hadden we géén politie nodig..van zodra de man of vrouw thuis komt binnen 4 muren bepaald de machtsverhouding alles.. maar dan ook Alles… het aloude gezegde elk huisje heeft zijn kruisje bevestigd dat…alsook elke oorlog is daar een bevestiging van al dan niet opgedrongen om bescherming van have en goed..de rest is nog te ontdekken bev in welke mate is Artificiële intelligentie.. moreel ?? in het gedrag van hun ontdekkers, ??? want die wordt ingezet met een bedoeling van wat voor ons gerechtvaardigd is, ..is voor anderen Onrechtvaardig… geen echt moreel kompas dus…slotsom een moreel is iets wat onze leiders ons opdringen, de paus kan met God communiceren…Onze God hier…elders zijn dat andere maar mindere Goden..en voor wie vechten we ???..

  • Raphael Vangestel november 18, 2023 Bij 12:36

   Ho eens even.Moreel kan ook uit je eigen komen.Niet idereen heeft een leiband nodig om te voorkomen dat je uit stelen gaat.
   Wat betreft AI.Die draai(d)en op algritmes.Een soort van logica.
   Het ligt eraan,welke parameters je laat prevaleren om tot een gewenst model te komen.Deden ze ook met cojona.
   De discussie over AI is al een tijdje aan de gang en ik ben het met Musk eens.
   Voor AI hoef je niet zo bang te zijn,maar wie draait er aan de knoppen?
   AI is far more dangerous than nukes in the wrong hands and without regulation.E.Musk.
   Ken je de film”Children of a lesser God?”
   En laat je niets wijs maken de paus zit en zat ook in het complot.
   In WWOII sprak de paus zich niet uit TEGEN Hitler.
   Dat zegt toch al genoeg toch?
   Vaticaan is ook ZKM volgens mij.Ga ik vanavond niet meer uitzoeken maar wat kunnen we blij zijn met het internet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in