Autisme is zowel een zegen als een vloek. Het stelt je in staat om te zien hoe de wereld echt werkt, of tenminste een oprechte poging te doen om te zien hoe de wereld echt werkt. De meeste mensen hebben niet eens de mogelijkheid om te proberen erachter te komen hoe de wereld echt werkt. Er is een enorm spectrum aan mogelijkheden, maar al die mogelijkheden worden eerst gefilterd door de lens van “wat vinden andere mensen goed dat ik geloof”, schrijft Rintrah.

Via Matt Yglesias Twitteraccount

Autisme is zowel een zegen als een vloek. Het stelt je in staat om te zien hoe de wereld echt werkt, of tenminste een oprechte poging te doen om te zien hoe de wereld echt werkt. De meeste mensen hebben niet eens de mogelijkheid om te proberen erachter te komen hoe de wereld echt werkt. Er is een enorm spectrum aan mogelijkheden, maar al die mogelijkheden worden eerst gefilterd door de lens van “wat vinden andere mensen goed dat ik geloof”.

Ik kan eerlijk gezegd geen beter voorbeeld bedenken dan de lockdowns. Het kostte de gemiddelde autist ongeveer tien minuten om erachter te komen dat dit een slecht idee was. Het is echt niet zo moeilijk. Iedereen met een IQ van boven de 115 heeft de ruwe rekenkracht die nodig is om het hele ding door je heuristiek te halen en uit te vinden dat het de test niet doorstaat. Als je slim genoeg bent maar er niet uit komt, zijn er drie mogelijkheden: Je bent hypersociaal, slecht of beide. En als het nog niet duidelijk was, de gemiddelde autist had het goed:

De meeste mensen kunnen hun mening niet baseren op feitelijk bewijs. Als ze het proberen, interpreteren ze het feitelijke bewijs door de lens van “wat moet ik geloven”. Een voorbeeld: ik vertelde mijn broer, die helpt bij het maken van COVID-beleid voor de regering, dat ze de ouderen vitamine D moesten geven. Hij werd erg boos en de volgende dag kwam hij terug en begon te klagen over een bepaalde studie die hij had gevonden, waarbij hij aanvoerde dat het van slechte kwaliteit was omdat er te weinig mensen in waren opgenomen, enz.

  Oekraïense vluchtelingen eisen kaviaar en garnalen in Duitse voedselbanken

Zijn brein is gewoon niet ontworpen om te zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Zijn brein is ontworpen om met andere mensen mee te gaan. Zijn bewuste geest probeert dan met een theorie te komen die bevestigt dat wat hem het beste in staat stelt om met andere mensen op te schieten echt juist is. Als je Yglesias en de rest van de Vox menigte neemt, wordt dat hele mechanisme duizend keer versterkt. Het hele bedrijfsmodel van Vox is dat het alles accepteert wat de machthebbers je op dit moment willen doen geloven, en dat het dit vervolgens aan je gaat uitleggen op een manier die aannemelijk klinkt. I rest my case.

De hemel brengt ontelbare dingen voort om de mens te voeden. De mens heeft niets goeds om de Hemel mee te belonen. Dood. Dood. Dood. Dood. Dood. Dood. Dood. Dood.

Er is nog iets wat je zal opvallen. Veel mensen hebben een wereldbeeld dat niet gebaseerd is op feitelijk bewijs, maar op een groepsconsensus die door slechte actoren met behulp van propaganda tot stand is gebracht. Op een bepaald niveau weten ze dit. De manier om dit te merken is dat zij de neiging zullen hebben om extreem boos te reageren wanneer je hen een stukje informatie geeft dat niet in deze groepsconsensus past. Over twintig jaar zullen deze mensen erg boos op je worden als je ze vertelt “er was eens een protest op het Plein van de Hemelse Vrede…”.

Als je autistisch bent, ga je een discussie aan op basis van “dit is wat de voor mij beschikbare informatie mij doet vermoeden”. De ander zal zich echter alleen maar bedreigd voelen, omdat jij het groepsverhaal bedreigt. Historisch gezien, is het betwisten van het groepsverhaal het soort dingen dat je doodde. “Kijk, is het niet een beetje vreemd dat een geit de stenigingsverzen van de Koran heeft opgegeten, als dit boek gelijk is aan Allah en perfect is geopenbaard?” is het soort vraag dat in bepaalde perioden van de geschiedenis de dood tot gevolg zou hebben (hoewel waarschijnlijk niet tijdens de islamitische gouden eeuw).

  Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin
> wanneer je vergiftigd werd met testosteron in je moeders baarmoeder

Tijdens een pandemie als deze en de totalitaire reactie daarop, wordt bij de meeste mensen het “als ik buiten de lijntjes loop, word ik gedood”-instinct in werking gesteld. Nederlanders overleefden de Eerste Wereldoorlog door niet mee te doen en de Tweede Wereldoorlog door iedereen lippendienst te bewijzen en geen kant te kiezen. Als je je verzette tegen de Duitsers zouden ze je vermoorden, als je de Duitsers steunde zou je als vrijwilliger aan het Oostfront sterven of zou het Nederlandse “verzet” je na de oorlog verkrachten of vermoorden. Er is een handjevol mannen uit de arbeidersklasse die zich tegen de bezetting verzette, maar dat waren bijna allemaal buitenbeentjes. Neurotypische mensen passen zich gewoon aan aan wat de overhand heeft. Dat is hun voornaamste talent.

Laten we teruggaan naar Matthew Yglesias. Het trieste is dat hij 100% gelijk heeft. Hij is geëvolueerd om zich aan te passen aan wat de mensen om hem heen doen, omdat dat is hoe je overleeft. Als je echter te veel van dat soort mensen om je heen hebt, heeft de mensheid de neiging om donkere hoofdstukken in te gaan, gevuld met wreedheid en gruweldaden.

Het mooie van mannelijkheid is dat je geest niet gericht is op wat je laat overleven. Het is gericht op datgene wat goed, mooi en waar is in deze wereld om te overleven. Het autistische hypermannelijke brein is in principe ontworpen om te sterven in een oorlog. Als alle mannen waren zoals Matthew Yglesias, zouden we nu geregeerd worden door Mongolen.

Ik zeg het niet graag, maar als ik naar Matthew Yglesias kijk, is het eerste wat ik denk “laag prenataal testosteron”. Als alle mannen waren zoals Matthew Yglesias, zouden vrouwen het moeilijk hebben om een man te vinden die ook maar de baarmoederhals kan raken. De hele reden waarom vakanties naar plaatsen als Gambia en Jamaica een ding zijn, is omdat na twee bloedige wereldoorlogen het Westen nu vol zit met mannen als Matthew Yglesias, maar dat is een onderwerp voor een andere dag.

  Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

De Mongolen hadden de volgende truc: ze verschenen aan de muren van je stad en ze boden je een deal aan: geef je aan ons over en betaal ons wat belastingen en geef ons wat troepen, of vecht tegen ons en je zult uitgeroeid worden. Zo breidden ze zich zo snel uit. Ze volgden de oosterse benadering van oorlog, beroemd gemaakt door Sun Tzu: Winnen door het gevecht te vermijden.

Maar sommige steden werden geregeerd door autisten, die bij zichzelf dachten: “Als we besluiten tegen hen te vechten, zullen we allemaal sterven, maar we zullen 10% van hun horde met ons meenemen. Zo kan de volgende stad die ze belegeren 15% van het overblijfsel neerhalen, tot ze uiteindelijk niet meer kunnen uitbreiden. Dan is het een kwestie van tijd tot ze imploderen door interne verdeeldheid.” Als je autistisch bent, d.w.z. je hersenen werden vergiftigd met testosteron in de baarmoeder van je moeder, is er een gerede kans dat je “die verdomde mongolen zijn terug” instinct werd geactiveerd op een bepaald punt tijdens deze hele smerige episode. Maar helaas, als het Westen nu gevuld is met hypersociale mannen als Matthew Yglesias en zijn verwanten, dan zal onze toekomst Chinees zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelImmuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemen
Volgend artikelDe Onzalige Drie-eenheid van Sociale Controle: Covid, Klimaatverandering en Kritische Rassentheorie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. “Er is nog iets wat je zal opvallen. Veel mensen hebben een wereldbeeld dat niet gebaseerd is op feitelijk bewijs, maar op een groepsconsensus die door slechte actoren met behulp van propaganda tot stand is gebracht.”
  Zo waar…. Vreselijk is dat, hè?

  Zal ik eens wat zeggen. Mensen noemen mij een zwart-wit kijken omdat ik dus nooit enige boodschap heb gehad aan groeps-consensus. Dingen die ik niet zelf kan verifiëren neem ik ter info aan, maar ik “geloof” nooit wat. Ik neem het aan voor feit of fictie op basis van wat ik er zelf van kan maken door verder te zoeken.

  Dat heeft mij nooit geliefd gemaakt. As a matter of fact, they hate me for that. En ja, ik heb zelf het syndroom van Asperger, wat verwand is aan autisme dus ik kan me 100% vinden in de uitspraak in het bovenstaande artikel dat het mij in staat stelt op een manier tegen de wereld aan te kijken die zowel een vloek als een zegen is. En mss is dat ook wel waarom in nu een “Wappie” ben.

  Ik heb intussen wel geleerd om mij geen groepsconsensus op te laten dringen. I am who I am en wie dat niet bevalt kan gewoon de kolere krijgen. Klinkt mss kortzichtig, maar als je er niet zo in staat wordt je gewoon gek. “I’d rather be hated for who I am than loved for who I am not” zoals Kurt Cobain gezegd schijnt te hebben.

  Ik schrijf nu fantasy-boeken. Iets wat ik in mijn overtuiging alleen kan door mijn realistische kijk op de wereld, hoe vreemd dat voor fantasy ook klinkt omdat je in dat genre juist een nep-realiteit creëert waarin dingen mogelijk zijn die in het echt nooit zouden kunnen. Maar de kunst met fantasy is om het geloofwaardig te houden, hoe onmogelijk alles ook is en dat kan alleen door kritisch naar de wereld die je zelf creëert te kijken en deze te vergelijken met de echte wereld.

  Mijn manier om te overleven? Ik denk heus wel aan het volk waar ik slechts 1 persoon in ben. Wij mijn politieke denkbeelden over verschillende thema’s kent ziet dat ook wel terug. Maar mijn manier van overleven is juist de drang geweest te zijn wie ik daadwerkelijk ben. Men heeft het geprobeerd de kop in te drukken. Maar dat heeft duidelijk alleen maar een contraproductief effect gehad. Ik ben er alleen maar stelliger in geworden. Ik ben niet “de Nederlander… Ik heb toevallig de Nederlandse nationaliteit. Ik ben niet “de man”, ik ben toevallig van het mannelijke geslacht. Ik ben niet “de hetero”, ik val toevallig op vrouwen. Dat zijn allemaal alleen maar kleine onderdeeltjes van mijn persona.
  En ik ben ook niet “de autist”. Ik heb toevallig Asperger en ik weet dat het me in staat gesteld heeft dat alles te beseffen. Ik behoor niet tot een groep. Ik behoor alleen tot mezelf. Ik ben Jeroen en daar moet men het mee doen.

  Ik hoor veel geleuter over identiteit van mensen die totaal niet weten wat “identiteit” daadwerkelijk is.
  Dat Matthew er duidelijk voor koos om zijn identiteit op te geven om dat dat is “what we are evolved to do” is eigenlijk gewoon zielig te noemen, maar dat is zijn keuze. Uiteindelijk zijn het over het algemeen wel de mensen geweest die anders dachten dan anderen die over het algemeen de geschiedenis de juiste kant op dreven. Of mij dat ook kan lukken, weet ik niet. Het is niet mijn doel en als ik dat toevallig wel zou doen, zou ik er nog best trots op zijn, maar uiteindelijk is mijn voornaamste zorg te zijn wie ik ben en dat ik erkend word voor wat ik ben. Of mensen me daar nu voor liefhebben of haten is aan hen.

 2. Ik kende iemand die Jan heet .
  Zijn motto ” Steun Jan nu het nog kan Giro 67543 ”
  P.s ik lees sinds kindsbeen al Sf fantasy boeken ..
  Ik zelf ben een soc maatschappelijk uitgeschetene dus zowie zo een andere kijk op de colectieve waanzin .
  Je post is mooi weer gegeven Jeroen P. Broks ?
  Ik zelf ben altijd de rat achter de plint geweest .
  Fijne dag Mate .

 3. Leuk stukje, en dat vechten tot de dood zodat er 10% minder is en de volgende stad 15% kan afmaken is uit het hart gegrepen. Dat is logica, net als iedere politicus in dienst van de elite en leden van de elite zelf die gehemeld worden om onze soort te laten overleven. Per stuk een bouwsteen minder en bij genoeg gaten in de fundering eindigd de onderdrukkende partij in leegte.
  Als je daarbij figuren zoals Rutte en ministers als dak van de terreurgroep ziet en wethouders en lokale voorzitters als fundering dan is het duidelijk dat een gat in het dak maken niet het huis neerhaalt, en ook nog vrij moeilijk is….maar die fundering, die is zo benaderbaar als een loopse teef…

  Als autistisch erkend persoon zie ik de dingen inderdaad wat anders dan wat mij word voorgeschoteld. Destijds bij de verkoop van Fokker las ik in de krant niet verkoop, maar sloop….en Fokker werd leeggehaald voor de patenten. Geef me twee schoteltjes en ik maak iets nieuws….ook een bijkomende afwijking….

  Als je het hebt over demonstreren en zeggenschap van de burger, dan herrinner ik me nog de anti kernrakketten protesten in Woensdrecht, alsof ik er zelf bij was….wat ik ook fysiek was, aan de andere kant van het hek dan. Terwijl de regering al wist dat het niet zou doorgaan en de leiding van de kernbeweging welke grotendeels AIVD zetbaasjes waren het ook wisten werden er toch nog marsen en manifestaties gehouden….en de regering deed alsof ze aan alle eisen gehoor gaven…alsof de urger werd gehoord…de uitdrukking”het kind in de melk verzuipen” stamt uit die tijd…ooit al gehoord van een burgerprotest waar de elite naar luisterde? Nou ja, in Roemenie dan, de enige. De foto van Ceausescu en zijn vrouw in de kogelregen zijn een inspiratiebron voor vrijheidstrijd. En hier, hele hordes milieuvrienden zijn gelukzalig huiswaarts gekeerd, terwijl ze gewoon in hun bek waren gepist. En ze blijven protestmarsen met verkleedpartijen en fietjes met vlaggetjes en kratonnen geslachtsdelen organiseren…ooit van een hooivork en touw gehoord? Wat wil je, feesten of je vrijheid terug en je kinderen een toekomst als vrij mens bieden…?
  Hoe stom en naief kun je zijn. Je wordn enkel gehoord als je in de positie zit waardoor de andere partij haar positie kwijtraakt. Onderhandelen heeft als basis een gewelds potentieel….we zien dat terug in de tweede kamer en in de regeringsvorming….of beter, daar zouden we het moeten zien. Maar aangezien nna de dood van fortuyn de opstand achterwege bleef hoeft de elite nietlanger rekenign tehouden met de burger en zijn of haar rechten, wat ze dus sindsdien ook niet meer doen. Iedere wet, zelfd de grondwet word gewoon overtreden omdat het kan, omdat de geweldsbalans weg is en daarmee het wederzijds ” respect”cq angst….
  Voor een leven in vrijheid met de burger de middelen hebben om dien vrijheid te kunnen handhaven, enkel slaven zijn machteloos, enkel slaven is het verboden zichzelf te verdedigen….en onderdanen dus….wat in diepte op hetzelfde neerkomt.

  Idem nu met asielratten, alles uit Afrika en Moslim landen is totaal anders qua denken en handelen dan wij. De christenlijke moraal stelt uw medemens te helpen, de Islamitische moraal stelt alles niet moslim dood te maken. Ze roepen het iedere virjdag vanuit de minaretten…Afghjanen schijnen volgens onderzoek 8x kmeer te verkrachten dan hun andere moslim broeders, die ook al een factor 5 meer dan christenen de handen niet thuis kunnen houden…..maar een vrouw met Bhoerka is veilig…..nou ja, betrekkelijk veilig…gelijkheid is het laatste in Afrika en de Moslim wereld…..de voruw als huisdier, en hier denken grieptjes van net 20 dat ze de wereld redden met het invoeren van horden verkrachters en moordenaars….statistisch gezien….hoe achterlijk kun je zijn…
  De enigen die asiel zouden moeten krijgen zijn vrouwen uit moslim landen, want DIE zijn de slachtoffers….en figuren zoals Laura ISIS Hansen verraders in het kwadraart, maar zij leeft en shopt met Bhoerka bij IkEA Eindhoven in groepsverband, terwijl hun christenlijke Jezidi slachtoffers als ongewenste vreemdelingen Europa uit worden gegooid….leg me uit hoe ons systeem van hulpvraardigheid en asiel verleen werkt want ik met mij boerenverstand snap het niet. Net als ik het bonnetje van Teeven niet begrijp, misdadigers beleonen met hun buit en een nieuwe identiteit. Het gaat totaal tegen mijn hele bestaan en de houvast daarvan in…..

  Als autist zie ik de wereld zoals ze is, onthoud ik de zaken zoals ze zijn gedaan en ik zie een criminele regering die totaal niet werkt vanuit een christenlijk of menselijk motief maar zonder geldige reden meedoet in oorlogen, misdadigers en terroristen faciliteerd en zelf uitnodiugt te kokmen, ze voorziet van huis en miele en de eigen bevolkinguitperst. Een gekochte regeging, zetbaasjes voor bankiers en miljardiars.
  Als een Russische oppositie “leider” door een Duits militair vliegtuig uit Rusland naar Berlijn word gebracht voor behandeling dan spreek je niet van een oppositie maar van een werknemer….en ik denk dat de Rus na de val van het ijzereen gordijn geen zin heeft om de een communistische dictauur voor en kapitalistische te ruilen….ik zie echt wel wat er gebeurd, en ik schaam me dat ik woon in eenn land waar een woord geven niets waard is en een leugen door een premier gevolgd kan worden door een dozijn meer leugens, zonder gevolg. Dat is pas echt armoede…..diepe armoede.
  Ik zie een ambtenaren apparaat dat zichzelf als GOD beschouwd en zelf beslissingen en besluiten neemt wetende dat ze wettelijk niet zijn toegestaan, simpelweg omdat de rechterlijke macht toch pas jaren later misschein tijd heeft om het te verbieden. En niemand is persoonlijk verantwoordelijk, maar ze beslissen wel zelf….
  Lang heb ik gegloofd dat het niet belangrijk was wie er een goede oplossing had voor een probleem, maar dat de beste oplossing gekozen werd. In het algemee belang. En da tis dus niet de praktijk, het is de grootste gluiperigste rat die beslist, omdat anderen ofwel te meegaand zijn, ofwel te beleefd, of niet rat genoeg op dat moment. In mijn optiek is creeren een stukje leven scheppen, mogleijkheden maken, vooruitgang. Het plezier in iets kapot maken heb ik nooit begrepen, het repareren daarintegen was een genot en een uitdaging. Mijn leven heeft ondanks alles in het teken gestaan van repareren, creeren en redelijkheid, de beste oplossing zoeken, niet op basi van ego maar van logica. Helaas, ben nu echt wel wakker.

  En als autist heb ik de conclusie getrokken dat ik in een dierentuin leef en enkel als het grootste roofdier ter plekke kan overleven. Weg met alle morele remmen, dat zijn de regels van de onderdrukker,van de ratten waar ik last van heb….Dus dan doen we dat, om mijzelf en wat ik liefheb te verdedigen, om mijn leefomgeving veilig te houden tegen overheids troepen die met plezier vastgebonden mens en dier in elkaar trappen en na onderzoek door hun organisatie volgens de geldende geweldsinstructie handelden…..misselijkmakend dekt de lading niet….en ik maak me geestelijk klaar om de ingevoerde en ingehuurde moordcommando’s het hoofd te bieden….en niet aan te bieden zoals de overheid dat wil.

  Als voormalig mens gelovende in een samenleving op basis van gelijkheid en sociaal zijn, ondertussen walg ik van hoe regering en ambtenaren en NGO’s handelen, en als oefenend overlever ben ik blij te weten wie mijn leven kapot willen maken en daar keihard mee bezig zijn.
  Het geeft mij richting…

  Ik heb geprobeerd weg te komen uit deze waanzin, maar zelfs emigreren word onmogelijk gemaakt. een toegangspass hier, spuit daar, lockdown zus, booster test en formulier daar….open grenzen…..whaaahaha….en van enige concrete reden of bewijs om achterlijke maatregelen te nemen is niet eens sprake, 70 jaar burgerbescherming en er ligt geen enkel duegdelijk plan op tafel, slechts adviezen van lui die als lobbyist in de Pharma bijbeunen…en dan kinderlijk doorzichtig gemanipuleerde cijfers en een nieuw bedacht algemeen code rood oid gevaar, omdat de klungelige fraude in de politiek en het wanbeleid door zogenaamde ministers en consorten op alle fronten van bestaan en bestuur zelfs de kleuterbreintjes niet meer kom ontygaan….. intelligent zijn ze helemaal niet, maar rat, dat zijn ze tot in hun genen…..
  Van mij mag het bloed vloeien liever dan in een leugen te moeten sterven, ik doe uit noodzaak wel mee. Ongevraagd , ongewild, geforceerd. Had liever mijn moestuin uitgebreid, maar onkruid groeit blijkbaar toch beter….We moeten de oiotie geweld serieus gaan nemen, omdat de muur nu tegen de rug drukt en de uitgang met een QR code en een angstige meute simpele burgers is dichtgemetseld.

  De fundering mensen, daar moet je zijn. Fundering en de MSM, dat zijn de dieven van onze vrijheid, de moordenaars van ons leven.

  Tussen mij en mijn vrijheid staat slechts een politieagent. Als we dan toch van de regering kapot moeten…

  was getekend, een kut autist.

 4. net de gruwelijk vele schrijffouten gezien, maar excuus, ik zie ze echt pas achteraf, ook als ik overlees mis is ze.pas na een tijdje zie ik ze dan. En grote vingers en kleine toetsen, ook een probleem….

 5. Je verhaal komt luid en duidelijk binnen.
  Mooi geschreven .
  Tis jammer dat er geen edit functie is op deze site.
  Heb het zelf ook dat er een “Voutje ” insluipt. ?
  Al dat ABN gedoe.
  Een ander afrekenen op zijn of haar schrijftrant is Bekakt en betweterig .
  Je straalt als persoon , tis al vaker geschreven hier door anderen dat ze zich niet laten sturen door collectief geneuzel . Wat ook opvalt is als er een topic enof spot is waar dan ff massaal op geantwoord wordt .. opdat we even graag opvallenen en willen weer geven dat men het voetstuk gepoetst heeft .. IPV in te zien dat de hele politiek de zelfde toer bouwt .
  De meeste postings zijn niet intressant en of de moeite waard voor het overgrote deel .
  Om even actuweel op te reageren de gods gelovige reageerd alleen om zijn eigen geloof en aandachtig de bijbel te promoten . de ander voelt zich te verheven en neemt de postings met een opgetrokken wenkbrauw weer .. Crux beste Duchesne je hebt vanuit het hart geschreven ..
  Moet wel bekennen dat FN een prima inhoudelijke site is .. en ik las wederom een betweter die zonodig ff moest ventilleren dat Quote ton welling”op topic
  Immuun voor Logica…. Daar snap ik de inhoudelijke zin niet van .
  Vandaar dat ik jouw stukje ?.
  Hartelijke groeten .

 6. De Hemel is door mensen bedacht, in werkelijkheid bestaat het eeuwige Rijk, wat niets met rijkdom heeft te maken, en strandrijken, waar mensen nog doordromen, tot zij de helpende hand aanvaarden, welke hun is toegereikt en echt slechte mensen moeten soms aeonen schuldbewust lijden, voordat zij worden verlost, of hun bewustzijn word opgelost!

 7. In mijn optiek zijn het juist de – Autisten- die zonder na te denken de bevelen opvolgen ( de zgn. one way laner’s )
  Dus die zijn het grootste gevaar voor de weldenkende mens.
  Alleen wat hun aanstaat doen ze , voor de rest : laat god’s water maar over god’s akkers vloeien.
  Echte ,, B.I. ers “ ……. Bruikbare Idioten.
  Of ,,E.B ers” …………. Eigen Belanger’s.
  Mensen Weert u !

  • …dan is 95% van de bevolking autist…..

   …komen we om in vernieuwing en innovatie…..

   Figuren als Rutte en Merkel zijn NARCIST, misschien bedoel je dat….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in