De slechtheid van Netanyahu en zijn trawanten is nu overduidelijk. Het resultaat van hun zwarthartige, goddeloze moorden is dat iedereen die Israël steunt of verdedigt een schande voor de mensheid is.

Biden, Sunak en alle andere politici die Israël steunen of verdedigen (of die oneerlijk geld van hun belastingbetalers gebruiken om Israëls genocidale aanval op de Palestijnen te steunen) verdienen het om berecht te worden aan de zijde van de meedogenloze, nietsontziende zionisten achter deze wandaad, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Joden die denken dat Israël geen kwaad kan doen, zullen het internet vullen met anonieme beledigingen en bedreigingen, maar het feit is dat Israël nu de meest verderfelijke natie is die de wereld in generaties heeft gezien, en degenen die beweren dat Israël het recht heeft om zichzelf te verdedigen (en, door een perverse, obscene logica, het recht heeft om vluchtelingenkampen en ziekenhuizen te bombarderen en ongestraft baby’s af te slachten) leven in een morele woestijn die de verachting ver te boven gaat.

Ik meen me trouwens te herinneren dat de Israëli’s hadden beweerd dat de ziekenhuizen in Gaza tot de nok toe gevuld waren met Hamas-strijders en wapens.

Waar is het bewijs voor die bewering gebleven?

Het stuit me tegen de borst dat Westerse regeringen en de Westerse media Israël blijven steunen terwijl ze Netanyahu zouden moeten veroordelen en dreigen zijn wapens af te pakken. De grote vraag die Biden en Sunak et al zouden moeten overwegen is: moet Israël in zijn huidige vorm en situatie blijven bestaan?

De Westerse media blijven de genocide in Gaza op de achtergrond plaatsen bij de kruiswoordpuzzels en kleine advertenties. Beroemdheden zijn te laf om zich uit te spreken anders worden ze veroordeeld als steunbetuigers van terroristen en bestempeld als antisemitisch.

  Westerse media 'cancelen' het Oekraïne-conflict terwijl Palestijnse genocide hun leugens en nepnieuws blootlegt

Toch trekken de Israëlische strijdkrachten, zoals voorspeld, de Westelijke Jordaanoever en het zuidelijke deel van Gaza binnen. Hun plan is sinds begin oktober overduidelijk.

Ik merk overigens op dat het corruptieproces tegen Netanyahu nu is hervat. Het proces werd gepauzeerd na de gebeurtenissen van 7 oktober. Netanyahu is de eerste zittende Israëlische premier die voor de rechtbank verschijnt op beschuldiging van fraude, schending van vertrouwen en omkoping – in drie afzonderlijke zaken. Netanyahu ontkent de aanklachten. We hopen dat Netanyahu, wat de uitkomst van dit proces ook zal zijn, aangeklaagd zal worden voor oorlogsmisdaden. Vreemd genoeg heb ik op de website van de BBC geen enkele verwijzing kunnen vinden naar de hervatting van Netanyahu’s rechtszaak. Misschien staat het daar ergens.

Een opmerking dat `Adolf Hitler trots zou zijn op Benjamin Netanyahu’ werd naar verluidt aangevallen als zijnde antisemitisch.

Als dat de kern van de opmerking was, dan zie ik niet in waarom die tot ophef zou moeten leiden. Het was, lijkt mij, een redelijke opmerking over Israëls senior oorlogsmisdadiger.

Betekent dit nu dat iedereen die een Jood ergens van beschuldigt automatisch van antisemitisme wordt beschuldigd?

Er schijnen zeker mensen te zijn die ervan uitgaan dat elke kritiek op een Jood automatisch antisemitisme is. Het is, zo lijkt het, volkomen acceptabel om bot te zijn tegen christenen, maar nooit acceptabel om bot te zijn tegen Joden.

Dit is natuurlijk niet alleen onzin, maar ook elitair en racistisch en ik weet zeker dat geen enkele weldenkende Jood zou willen dat de wereld hen automatisch als superieur beschouwt alleen vanwege hun religie. Dat zou net zo absurd zijn als te zeggen dat Baptisten niet bekritiseerd mogen worden omdat ze Baptisten zijn of dat Methodisten automatisch niet bekritiseerd mogen worden. Het zou betekenen dat we bijvoorbeeld geen kritiek meer mogen hebben op Goldman Sachs.

  WOIII Alarm! Biden-regime treft voorbereidingen om 2.000 Amerikaanse troepen naar Israël te sturen

En hoe zit het met Hitler? Joodse schrijvers hebben de mogelijkheid ontkend, maar sommige studies hebben in het verleden gesuggereerd dat Hitler Joodse connecties had. Als dat vermoeden juist zou zijn, zou dat betekenen dat kritiek op Hitler antisemitisch en dus verboden zou zijn.

Waar het op neerkomt is dat de acties van Israël duidelijk buiten proporties zijn en net als velen in de wereld vind ik het moeilijk te begrijpen waarom de NAVO zich er niet mee bemoeit om Gaza te verdedigen en een einde te maken aan de genocide die er plaatsvindt.

Of we nu christen, moslim, boeddhist of jood zijn, we hebben allemaal de plicht, de verantwoordelijkheid, om op te staan en Israël te veroordelen.

De aanhangers van Israël, blind voor het menselijk lijden, zullen ongetwijfeld het internet vervuilen met anonieme scheldpartijen en bedreigingen.

Wat ze zich niet realiseren is dat hun blinde boosaardigheid de dingen alleen maar erger maakt en bijdraagt aan de wereldwijde storm van antisemitisme die zich opbouwt en die, vrees ik, binnenkort niet meer te stoppen zal zijn.

Degenen die van Israël houden zouden Netanyahu samen met de rest van ons moeten veroordelen en moeten eisen dat er een einde komt aan de genadeloze slachting van onschuldigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Nieuwe Oorlogsorde – Israël, Gaza en de Derde Wereldoorlog: Ongemakkelijke waarhedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU “overbetaalt” €185 miljard voor gas als gevolg van Russische sancties
Volgend artikelHet is geen veronderstelling … het is een feit, dat Rusland vecht tegen een gecombineerd Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. 35 jaar geleden zij een mij bekende jood, dat bloed dikker is dan water…dus dat zijn neef een mij bekende vrouw heeft aangerand, vond hij dat wat betreft een Ontslag niet aan de orde was, zelf’s geen vermaning…omdat het tenslotte een joodse neef was.. met joods Bloed dat dikker was dan water… wij waren het water.. zijn (best bekend) Braziliaans Restaurant is korte tijd later failliet gegaan..Wraak is écht zéér zoet..(de Keyserlei in Antwerpen).. zijn illegaal personeel heeft hem de das om gedaan…ja ik ben toen antisemitisch geworden, hahaha…eigen schuld dikken bult…een Argentijns Steakhouse, een beetje verder heeft daarna ook in de klappen gedeeld… zelfde bloed hé…😡 ja ik kan ook een smeerlap zijn..😁….én dat was lang voor Netanyahu

 2. Ik heb mijn leven lang respect gehad voor het Joodse volk, maar als dit Joodse volk NU niet snel in protest gaat en in actie komt tegen de genocide in Gaza zullen ze dat respect voor eeuwig verliezen, niet alleen van mij vrees ik.
  Dat heeft niets met anti-semitisme te maken. Anti-semitisme is een haat tegen een bevokinggroep enkel en alleen vanwege hun afkomst. Wat nu op het spel staat is een haat of disrespect tegen een bevolkingsgroep vanwege hun DADEN, niet AFKOMST.

  • Amen. Aan de vruchten zult gij de boom kennen. Het Joodse volk is, vanwege hun gedrag, een aanfluiting geworden voor de gehele wereld. Ze zijn dat al circa 3.500 jaar voor God – Romeinen 2:23,24. Zij gaan zeer barre tijden tegemoet.

   • Onmisbare Peter reactie…..god gaat het dit keer wel regelen? In 1942 tot 1944 was ie vast op vakantie!!! Of zat ie toen ook in Auschwitz de stiekemerd?

  • Ik niet. Als librtarier heb ik een afkeer van elke vorm van collectivisme. Ik respecteer individuen, geen volkeren.
   Ik tel een aantal (vnl. seculiere) joden onder mijn vrienden en ook een paar moslims.
   Maar daarnaast hoef ik niet categorisch een volk te respecteren, ook niet o.b.v. de geschiedenis van hun voorouders: noch wanneer die bewonderenswaardig is, noch wanneer die tragisch is. Zo ja, dan moeten we nu blindweg pro-Armeens zijn of zo? Zoniet maken we ons schuldig aan anti-armenisme? Zeg nou zelf: hoe belachelijk klinkt dat nou toch?

 3. Paarse vrijdag in Nederland 8-12-2023

  Paarse vrijdag: hoe kinderen op scholen overstelpt worden met LHBTI propaganda

  https://ci3.googleusercontent.com/meips/ADKq_NYD2H1gO6d2VSN5WUnesAthFjuFef04dwttz3MOnANZ_7IUnKuHbpR4mbhqqvRsmmgPa86CasRXq5Ez8XvXc5FA9BlT2T7iXLW8BGexJc1Z_Uxq7AzISdncOpgqaAtLJtzhLKN1WMX9uXyai3s2=s0-d-e1-ft#http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/12/Greta-Thunberg-Time-723×1024.jpg

  Laten we in dit kader zien wat de regenboogvlag in werkelijkheid betekent, om zich te kunnen realiseren, wat voor smerigheid het publiek wordt opgedrongen :
  Rood = sodomie
  Oranje = tegen natuurlijk verlangen
  Geel = vroege sexualisering van kinderen
  Groen = weigering van de Schepping
  Blauw = verminking van het eigen lichaam
  Paars = vernietiging van het traditionele gezin

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.12&permmsgid=msg-a:r2602688321485220608&th=18bbbfac2ef9bbe5&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-DngrvT1eSwo6IXBU_H3nQkn38HJkdOVTVPWSUcZp73gIFB1IcxLRqIiDeNHuGfODJUgnEebF5ozx-bkQMupkR1irZhIrL10tevbIAeOO3P4xnArqyPwCZ_5k&disp=emb&realattid=ii_lotce8na0

 4. Voor iedereen die zo tekeergaat tegen Israel: als je zo begaan bent met het lot van Gaza, vertel Hamas dan dat ze capituleren en de gijzelaars vrijlaten. Dat scheelt tonnen doden. Of denken jullie dat Hamas de oorlog gaat winnen? Klaag dan niet over burgerdoden, want zo gaat dat in een oorlog.

 5. De VN Guterres heeft in ieder geval zijn mond open gedaan, de rest in het Westen is veelal doof en blind maar hij in ieder geval niet, moge het Zionistische regime branden in de hel, voorlopig krijgen ze de vrije (moordende) hand!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in