Van 1946 tot 1964 kende de Verenigde Staten een enorme stijging van het geboortecijfer. Gedurende deze periode van 18 jaar werden in Amerika 76.000.000 kinderen geboren. Deze massale toestroom van nieuwe kinderen creëerde een generatie met de vaak verguisde naam The Baby Boomers.

De Boomers kwamen op de wereld in een Amerika op het hoogtepunt van zijn globale overheersing. De VS die als winnaar uit de Tweede Wereldoorlog was gekomen, was nagenoeg onaangetast uit de verwoestingen van de oorlog gekomen. De rest van de wereld had in 1946 minder geluk, schrijft auteur Arthur Sido op Identitydixie.

In Japan zijn de steden Hiroshima en Nagasaki de bekendste voorbeelden van de verwoesting, slachtoffers van ’s werelds eerste en tot dusver laatste nucleaire bombardementen, maar een groot deel van Japan was in puin gebombardeerd of verbrand door vuurbommen.

Europa kwam er niet beter af. Zowel Engeland als Duitsland hadden veel te lijden onder de bombardementen en toen de VS de oorlog inging, werden de bombardementen op Duitsland steeds intensiever, wat resulteerde in het meest beruchte voorbeeld van de vernietiging van steden als Dresden en Keulen.

Ook de Sovjet-Unie was verwoest. Meer dan 20 miljoen Sovjetburgers zijn omgekomen en veel steden zijn verwoest. Erger nog, het Sovjetregime had de hele Sovjet-Unie stevig onder controle: tientallen miljoenen Russen, Oekraïners en Oost-Europeanen zouden de volgende halve eeuw achter het IJzeren Gordijn doorbrengen.

China bevond zich midden in een burgeroorlog toen Chiang Kai-shek en de communistische krachten van Mao Zedong vochten voor de controle over China, een oorlog die gewonnen werd door de communisten en een keten van gebeurtenissen in gang zette die zou leiden tot de grootste massamoord in de menselijke geschiedenis door de communistische regering van China.

Maar Amerika in 1946?

De Amerikanen vierden hun overwinning in Europa en Japan door nieuwe auto’s te kopen en gigantisch seks te bedrijven.

  Bekijk het stelen in real time: bijna 20.000 stemmen gaan plotsklaps van Trump naar Biden tijdens CNN live stream

Terwijl de Tweede Wereldoorlog op de achtergrond verdween, rolde de jaren 1950 rond en in Amerika waren het nieuwe apparaten en nieuwe auto’s. Terwijl veel belasterd nu, waren de jaren 1950 waarschijnlijk het beste decennium in de moderne Amerikaanse geschiedenis, de dagen van Leave It To Beaver and Father Knows Best. Het vermaak was meestal heilzaam, de families bleven bij elkaar en we hadden alles.

De Boomers erfden een land dat onbetwistbaar in welvaart was. Dat was waarschijnlijk hun grootste obstakel. Ze werden vanaf hun geboorte verwend en door de markt bedolven. Ze protesteerden niet tegen de Vietnamoorlog omdat ze er principieel tegen waren, maar omdat ze zacht en laf waren.

In 1964 werden de laatste Boomers geboren en de eerste Boomers werden volwassen. Amerika was al een puinhoop. We waren hopeloos verstrikt in Vietnam. De Amerikaanse steden stonden in een reeks van rassenrellen in brand. President John F. Kennedy was het jaar daarvoor in 1963 vermoord. Binnen een paar jaar zouden Malcolm X en Martin Luther King, Jr. en vervolgens de broer van president Kennedy, Robert, vermoord worden. In 1973 creëerde Roe vs. Wade uit de lucht een “recht” op abortus en met de komst van gelegaliseerde abortus en geboortebeperking kwam de seksuele revolutie op gang en begon de ontaarding uit de schaduw te kruipen. De Civil Rights Act en de War on Poverty zouden de toch al kwetsbare zwarte familie vernietigen. Zonder dat de meesten het wisten, terwijl het land nog steeds overwegend blank was, zou de hervormingswet van 1965 inzake immigratie de wielen in beweging zetten naar waar we nu zijn, een snel verdeelde natie die zich ontwikkelt tot oorlogvoerende bevolkingsgroepen op basis van ras.

Zoals we als een peuter de trap op naar 2020 kruipen, zijn de Boomers een vaak verguisde demografische groep. Het grootste verwijt dat ik tegen hen heb is dat ze de wereld die ze hebben geërfd, hebben verkwanseld. Toen de Boomers op leeftijd kwamen, landde Amerika mensen op de maan. En nu de Boomers hun pensioen ingaan, pretenderen Amerikanen dat mannen die damesslipjes dragen niet krankzinnig zijn en in feite werkelijk vrouwen zijn. In hun nooit eindigende zoektocht naar amusement, afleiding en vermaak, gaven ze onze beschaving op in ruil voor valse veiligheid. Zolang niemand hun comfort onderbreekt, schijnen ze niet te geven om wat er met hun nageslacht gebeurt.

  Amerikaanse politie vindt BLM-wapenvoorraden in "protesttenten"

Laat me een moment onderbreken om erop te wijzen dat ik begrijp dat niet alle Boomers zo zijn, maar dat we het over de gemiddelden hebben en ze in hun geheel bekijken.

Hoe gedenkwaardig en belangrijk de Baby Boom-generatie ook was, we zijn nu klaar om het tegendeel te zien en het zal een paradigma verbrijzeling zijn. De oudste Boomers lopen nu tegen het einde van de actuariële tabel aan en binnenkort zal de rest ook volgen.

De komst van de Baby Boomers correspondeerde met de Amerikaanse ascendentie en de opwinding van de Boomers zal samengaan met de laatste doodsstrijd van het Amerikaanse experiment. Hoe het nieuwe Noord-Amerika er ook uitziet, het zal weinig gelijkenis vertonen met het Amerika op het hoogtepunt van haar macht en glorie toen de Baby Boom begon. We hebben nog nooit de massale instroom van baby’s gehad die we in de Baby Boom hebben gezien, 76 miljoen van hen, maar we hebben ook nog nooit een massale golf van sterfgevallen gehad die we nu gaan meemaken.

Een groot deel van de rijkdom van het land is geconcentreerd in de portefeuilles van de Baby Boomers en als ze sterven, zal er een massale overdracht van rijkdom plaatsvinden. U kunt er zeker van zijn dat de mensen in de hallen van de macht in D.C. gulzig hun handen wrijven en met manieren zullen proberen te komen om zoveel mogelijk van die rijkdom te onttrekken als ze kunnen.

Het Census Bureau heeft wat relevante informatie [Pdf] in deze grafiek.

  Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

Geen echte verrassing hier. In de 18 jaar van de Baby Boom van 1946 tot 1964 was de Verenigde Staten overwegend blank, minstens 85%.

Natuurlijk zou het gevolg moeten zijn dat de kinderen die uit die ouders geboren werden ook grotendeels blank zouden zijn. Tegen 2030, volgens deze schattingen, zullen de resterende Boomers bijna 72% blank zijn, maar de natie als geheel zal slechts nauwelijks een meerderheid blank zijn, 55%. Het is zeer waarschijnlijk dat dit veel te genereus is, maar ongeacht het exacte percentage, zal een groot deel van de blanke bevolking van de Amerikaanse erfenis in de generatie cohort worden gevonden die snel zal afsterven. Met andere woorden, nu de sterftecijfers van de Baby Boomer in een stroomversnelling komen, zal ook de demografische verschuiving van de Verenigde Staten zich in een stroomversnelling begeven. Met in elke staat blanke geboortecijfers onder de vervangingsgraad en met massa-immigratie die onverminderd voortduurt, met bedankt voor niks aan “America First” Donald Trump, gaat de demografische verschuiving van een blanke super-meerderheid naar een blanken-minderheidsnatie snel gebeuren.

De VS staat aan de vooravond van een massale uitstervingsgebeurtenis, maar het zal niet worden toegeschreven aan een asteroïde die de aarde raakt. De generatie die met een grote knal binnenkwam, zal met een gejammer er voor altijd uitgaan, en ondanks al hun gebreken, wanneer de Baby Boomers uitsterven, zal Amerika met hen sterven.

Duitsers binnenkort vreemden in eigen land: migrantenaandeel onder kinderen in grote steden loopt op tot 75 procent

Vorig artikelUber Eats begint etniciteit in kaart te brengen – discrimineert blanke restauranthouders
Volgend artikelGrensbescherming is haalbaar: in april kwam 86 procent minder asielzoekers naar Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het grote sterven: ze hebben haast met het omvolken…..https://www.ed.nl/dossier-coronavirus/nederland-neemt-gok-en-koopt-nog-onaf-coronavaccin~a3c08cfe/

  …ongetest en onafgemaakt word er een vaccin ingekocht, miljoenen dosis tegelijk. Mag u raden of dit ongeteste en zelfs nog net eens afgewerkt “vaccin” vrijwillig of geforceerd moet worden toegediend….is hier sprake van politieke stommiteit of zeer kwade opzet de eigen bevolking kapot te spuiten? Ten koste van alles wil men vaccineren. U krijgt geen betere voeding in de winkels maar de troep blijft, en wat natuurlijk en vitamine en mineralen rijk is word stervensduur, u krijgt voor uw betaalde zorgpremie terwijl zorg niet toegankelijk was geen pakket vitaminepillen of mineralen supplementen, zelfs geen doosje mondkapjes. Als als gebleken is dat men de helft minder kans heeft op het oplopen van griep, herstel, Covid19 door een normaal vitamine en mineralen niveau in het bloed dan zou je denken dat zoiets de meest logische stap is om de volksgezondheid te beschermen. Niet een van die politici heeft het zelfs maar voorgesteld.
  Wat nu word aangekocht is niet een vaccin maar en vergif. Maar net als met importeren van mislams en afrikanen, je moet ervoor open staan om de officiële redenen van dit programma tot aanwas van een reeds overbevolkt gebied van twee kanten te WILLEN bekijken, de voors en tegens. Politiek correct en de pers willen enkel de zelfbedachte VOORS benoemen. Daar sta je dan met logica of harde bewijzen.
  Politiek ongewenste incorrecte kut burger.

  Als nu niet bij iedere burger de alarmbellen gaan rinkelen dan gaan ze dat nooit meer doen.

  • Het is al telaat,een turk bij mij op het werk zei dit globalisme van Erdogan,toen nog maar net in de peilingen voor de voorverkiezing dat hij meedeed aan de islamisering van europa,Dus meer dan 2 jaar geleden op de dool van onze westerse ideologie(stompzinnige en egoistische regeringen in de eurozone)zonder enig besef dat we gedoemd zijn om nog te overleven.Europa is Europa niet meer,W O III is niet meer ver af,de Amerikanen gaan er zich niet meer mee moeien,trekken zich al terug uit Duitsland en schuiven op naar Belgie.De start is gemaakt van het einde

  • Ga niet gebeuren want het overgrote deel kijkt naar dat nepnieuws op NPO en worden zo geïndroctineert en nemen dit voor waarheid aan zonder te checken neen de enige manier burgerlijke ongehoorzaamheid en wat steviger protesten maar dan werkelijk met een paar honderdduizend ook de boeren, de vrachtwagenchauffeurs alle wegen vastzetten niet een dag maar een week lang kijk naar de Italianen?

 2. Laten wij hopen dat de media snel vermorzeld gaat worden de eenzijdige berichtgeving is net zo dodelijk als 3 atoombommen en dat komt door dar het volk zelf niet op onderzoek uit gaat wat er echt aan de hand is en zijn geworden tot weerloze schapen die zich zonder enkel verzet naar de slachtbank laten afvoeren, dat deden de joden ook en je zie het nu weer bij deze mensen gebeuren zij laten zich gewoon dood spuiten en bieden geen enkele weerstand naar hun moordenaars toe en wij hier Europeanen volgen nu de zelfde weg als de joden en wij moeten toch beter weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in