Klaus Schwab en Mark Rutte op het WEF in 2019 © World Economic Forum (CC BY 3.0)

Op het internet is een pdf-document van 51 bladzijden opgedoken waaruit blijkt dat Nederland de mondiale WEF-agenda aanvoert. Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset?

Zo schrijft het Wereld Economisch Forum in een brief aan D66-voorzitter Sigrid Kaag dat “de wereld de pandemie begin 2022 overwonnen zal hebben” en dat de discussie zich nu zal toespitsen op het vormgeven van het beleid in het “na-Coronatijdperk” onder het motto “Grote Reset”.

“Gezien de sleutelrol van Nederland in Europa, vooral op het gebied van handel en groene overgang, en gezien de wereldwijde diplomatieke inspanningen van uw land, zal uw perspectief van cruciaal belang zijn,” schrijft de voorzitter van het Wereld Economisch Forum Borge Brende in een brief aan Kaag.

De voormalige Noorse minister van Buitenlandse Zaken schrijft ook dat het belangrijk is om na de Covid-crisis een meer inclusieve, duurzame toekomst op te bouwen. “Ik hoop dat u zult helpen het voortouw te nemen in deze belangrijke dialoog,” schreef zij.

In 2019 hebben het WEF en de VN een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om de uitvoering van de 2030-agenda te versnellen. Beide partijen werken nauw samen op zes gebieden: Financiering van de 2030-agenda, klimaatverandering, digitalisering, gendergelijkheid, onderwijs en het vergroten van het effect ervan.

Klaus Schwab, de stichter van het WEF, zei dat wij ons op een kruispunt bevinden. Er zijn twee mogelijkheden, zei hij: Of wij kiezen voor een “betere wereld”, in welk geval wij een grote spade nodig hebben, of wij kiezen voor de oude wereld, in welk geval ons een “catastrofe” te wachten staat.

  WEF-lid eist 94% minder 'mensenvoeten' op planeet om Agenda 2030-doelstellingen te halen

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Megasteden en stedelijke dystopie – Onze toekomst is geplandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWelkom in uw toekomst als politiestaat: U zult KREKELS ETEN en PIES DRINKEN op een drijvend gevangenisschip
Volgend artikelBegrafenisonderneming klokkenluider: Ziekenhuizen verdoezelen vaccinsterfgevallen bij baby’s door ze zelf te cremeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

   • Maar wat te denken van die VVD ers en die linkse rotzakken die doen er even vrolijk aan mee ons volk zijn bijna allemaal NSB’ers wij worden geleid door criminelen instellingen die tegen de mensheid zijn en alles voor zich zelf willen hebben en ons volk help hun daar graag aan mee, wij zijn een laf volk en dat zit in ons bloed kijk maar naar Rutte die 17 miljoen Nederlanders verraad en lieg alles bij mekaar en de schaapjes knikken gehoorzaam, ik zal niet voor ons land vechten het is inmiddels ook niet meer ons land dat is van de rijken en de elite der aarde sufferds. EN ZIJN JULLIE AL RIJKER GEWORDN LAND VERRADERS>

  • Niemand kan ons helpen als burger de politiek en ons rechtssysteem is totaal verrot en over genomen door de elite dus er is nog maar een weg open ons zelf bevrijden uit de klauwen van deze moordenaars begin van boven af begin het WEF totaal op te ruimen alles wat daar mee in verbinding staat uit moorden, wat dan nog over blijft is het RIVM rechters WHO en als wij dat tuig hebben op geruimd gaan we over op de nazie typen die hoog ambtenaar zijn en mee hebben gedaan aan deze moord partij en natuurlijk heel veel politieke leiders en aanhang geen tweede kans meer geven afrekenen met dat tuig denk dan aan Kaag Hugo Timmermans Grapperhaus en Halsema Bruls enzv, opruimen zelfs hun nazaten kunnen weer straks een gevaar voor ons land zijn maar zo is ons laf volk niet ze laten zich liever zelf met hun kinderen door Rutte vermoorden.

 1. Tribunaal en alle nazi’s Rutte én co met zijn Gestapo oppakken deze landverraders die komen aan de beurt met een genocide op de bevolking.

 2. Leugens van de overheid:
  koeien produceren stikstof.

  Stikstof is niet van de koe,
  stikstof zit in planten
  die het zelf uit de lucht halen.
  Stikstof zit in de lucht,
  de planten nemen stikstof op
  en koeien eten planten,
  en geven de stikstof terug.
  KOEIEN PRODUCEREN
  GEEN STIKSTOF!

  • Als u iets van chemie zou weten, dan wist u dat ammoniak uitscheiding (o.a urine) bestaat uit 2 componenten.
   Waterstof (H) en stikstof (N) reageren naar NH4, ammoniak. Nog wat ureum en andere stoffen erbij en je hebt urine.
   Wat voor onzin het regime eraan hangt is pure flauwekul; dit proces is al eeuwen oud en is geen probleem.
   Alles wordt weer afgebroken, en de elementen worden weer gewoon in de natuur opgenomen.
   Bent u een èchte Esquire? Wat interessant om ons daar vooral op te wijzen.
   Laten we allemaal onze titels gaan vermelden hier op FN, dat gaat pas leuk worden…

 3. Verbaasd me niets dat rutte voorop loopt.
  Zijn familie geschiedenis is prominent aanwezig in nazi ideen. onder
  Seyss-Inquart werkte directe familie van rutte

 4. Er werd in een film een vergelijking gemaakt tussen Puttenaren in Duitse kampen en Rotterdammers in dezelfde kampen.

  Van de Rotterdammers overleefden er veel meer.
  Reden: Puttenaren waren streng protestant; voor hun was gezag heilig, komt van God.
  De puttenaren werkten zo hard ze konden; de Rotterdammers deden het minimum.

  Nog leuk feitje: de dominee sprak na de bevrijding op de kansel: de goeden zijn gebleven (dood) de slechten (overlevenden) zijn terug gekeerd.

  Nog een leuk feitje over WO2:
  –toen het leger zich overgaf waren er een stel militairen die in verzet gingen; die kregen geen cent betaald voor de hele oorlogsperiode.
  Degenen die zich overgaven kregen de oorlog doorbetaald.

  Nu zitten ze te zeuren over nationaliteit afpakken van Isis wijven.
  De nederlanders die tegen de fascisten in de Spaanse burgeroorlog vochten, verloren hun NL nationaliteit; kregen ze pas terug in de jaren 80…..

 5. Het lijkt wel alsof ALLES: HET HELE WERELD GEBEUREN HIER IN ONS LAND SAMENKOMT.
  DE BOEREN ZIJN EEN BELANGRIJKE FACTOR IN HET VERSTOREN VAN ONZE ECONOMIE. En niet allen onze economie maar de hele wereld Wij zijn een innovatief volkje en ijverig en vool met ideeën en dat loont. Getuige onze goede en welvarende landbouw. Het is ook hard werken met grote verantwoordelijkheid en ik heb ALLE RESPECT VOOR DE BOEREN…….WANT “ Even een weekendje weg “ is met 100 koeien in je wat niet mogelijk.

  En het WEF Weet dat onze boeren ijverig plichtsgetrouw hard werkend en innovatief zijn. ❗️
  En dit alle doorkruist hun plan❗️
  Het plan is “ dat de bevolking van de hele wereld niets zal bezitten toch gelukkig zal zijn “
  Daar draaien ze geen doekjes om.
  Daarom worden zij de boeren nu het eerste aangepakt.
  Het land en Europa moet honger krijgen dan vallen we in hun handen.

  (Bill Gates is niet voor niets inmiddels de grootste landbouwgrond bezitter van Amerika.Daar moet het de landbouw ook kapot, zodat hij erin kan springen) ( eerst vaccins en nu voedsel zo smerig is het )

  De landbouw zo wij die hier hebben MOET KAPOT GEMAAKT WORDEN.
  Wij zijn de 2 e grote exporteur van voedsel, en dat moet volgens het WEF gewoon kapot gemaakt worden om hun plannen door te kunnen voeren. We ( de boeren ) staan in de weg voor hun plan
  Eerst de voedsel keten kapot dan volgt onrust vanzelf en dan kun je ingrijpen ( met een Europees leger??) en een dictatuur vestigen.

  Ook warmte ( energie) speelt a.s Winter een rol in de kwade plannen van het WEF.
  ( En In Duitsland de industrie…met als gevolg werkeloosheid en armoede)
  De geschiedenis herhaalt zich❗️

  Wij denken dat we hierin alleen zijn maar in Amerika speelt op dit moment hetzelfde.
  Duizenden koeien vonden de boeren zomaar opeens dood op hun uitgestrekte land. Zonder aanwijsbare reden…. Vergiftigd??? ( de reden heb ik nog niet gezien)
  Treinen die kunst mest vervoeren ONTSPOREN zonder aanwijsbare oorzaak.
  Fabrieken voor de voedsel verwerking vliegen zo,aar plotseling in de brand.
  En niet één fabriek maar meerdere.
  De regering Biden heeft transporten naar boeren bedrijven om hun graan af te voeren verboden per trein ( wat daar gebruikelijk,is ) zomaar zonder reden.

  En de pers…. Die lijkt wel omgekocht hierover niet te rapporteren, hetzelfde als bij de covid pandemie…
  Wiens brood men eet wiens woord men spreekt…. SCHANDALIG . Gelukkig lijkt dit hier in Nederland mee gevallen en is de pers nog redelijk objectief als het over de boeren gaat.

  Het gaat niet om stikstof…… want als het land toevalt aan de staat worden er woningen gebouwd, dus dan wonen er mensen op het voormalige boerenland….. wie zijn grotere vervuilers, mensen met auto’s en kachels en de wegen die dit vraagt enz of boeren met hun geavanceerde landbouw methoden.
  Huizen vervuilen meer dan boeren.

  NEDERLAND IS GEWOON VOL STOP EENS MET HET TOELATEN VAN “ VLUCHTELINGEN “ andere landen hebben meer ruimt laat die het overnemen.
  Wij blijven doen waar we goed in zijn en dat is landbouw. ❗️
  Boeren ga door jullie vechten voor een rechtvaardige zaak. ❗️
  Den Haag is de rechtvaardigheid vergeten, ze werken met een dubbele ONGEKOZEN BODEM , met het WEF samen….Dit is een heel vuil spelletje. Zie de brief aan minister Kaag op 18 juni 20219 ❗️
  Ik mag wensen dat dit onze bestuurders nog duur komt te staan ❗️Je bent tenslotte verantwoordelijk voor je daden…❗️En hier zijn ze NIET VOOR GEKOZEN, ONS LAND VERRADEN AAN EEN STELLETJE BUITENLANDSE MEGALOMANEN. ❗️

  Nu komt hier( het plan van Klaus Schwab) nog wel een oorlog tussen door…..en het westen TART PUTIN HOELANG ZAL HIJ DIT NOG VERDRAGEN. Als de maat van Putin, vol is dat hij zich getreiterd en gepest voelt en het in de Ukraine helemaal ontspoort dan is het nu niet “ voorspelbaar “ wat er zal gebeuren.
  Een nucleaire oorlog? Groot of klein ? Waar zal Klaus Schwab met “ zijn legertje globalisten “ en zijn plan, dan zijn.
  En dan bedoel ik niet “overleven” want ze zullen wel stevige bunkers voor zichzelf hebben ( trouwens wel leuk om dit hier te vermelden in Zwitserland heeft IEDERE BURGER EEN PLAATS IN EEN SCHUILKELDER…..❗️)
  Dus Klaus zit in zijn kelder. Maar daarna???? Dan ligt Europa in puin met een gedecimeerde , zieke ? Bevolking.

  ( trouwens nu ik dit zo schrijf denk ik opeens aan de vele oversterfte……hoe zullen de complicaties van het vaccin op termijn uitpakken……. Zal de Europese bevolking hierdoor op termijn ook gereduceerd worden❓Dit was immers Bill Gates zijn plan ❗️)

  Of ….. Gaat het “ hart tegen hart “ worden tussen nu de NAVO die oorlogstuig levert, of gaat het verder, wordt de NAVO “ buitenspel geschoten” door een Russische nucleaire bom, en hoe zal Europa dan herrijzen???? Of kan de seniel Biden zijn hand niet van de knoppen houden???? Met dan een zekere reaktie van Rusland. ???❓

  Terug naar vandaag……
  Frankrijk heeft dit ; het stikstof probleem, niet zij heben maar zeer weinig plaatsen als natura 2000 gebieden aangewezen dus speelt het stikstof probleem daar niet.
  Want stikstof staat in relatie tot de natura 2000 gebieden.
  Dit is de meest smerige val waar wij ingetrapt zijn bij het toekennen van deze gebieden.
  Dit moet eigenlijk terug gedraaid worden.
  Bovendien zijn grote delen van hun ( Frankrijk ) land niet geschikt voor de landbouw zo wij die kennen. België IDEM .
  Waarom wordt dit nu niet Europees aangepakt.
  We denken toch zo globaal!!!!!
  Is dit niet het bewijs dat onze landbouw kapot gemaakt moet worden……. En nu ook weer de visserij….. bezwaren van Frankrijk tegen onze manier van vissen…..
  BLIJF STANDVASTIG EN RECHTVAARDIG.
  STEUN DE BOEREN IN HUN RECHTVAARDIGE EN EERLIJKE ACTIES.
  Er zijn al vele wetenschappers en nuchtere mensen die inzien dat deze regels helemaal niet kloppen.
  Wij gaan kapot aan alle domme regelgeving.
  En weet waarop u gaan stemmen bij de eerst volgende verkiezingen. ❗️

 6. WEF Schwab kan de grote schop gebruiken om het WEF graf te graven.

  Hoemeer er duidelijk word over agenda 2030 hoe minder mensen zin hebben hun eigen graf te graven.

  In mijn directe omgeving zijn heel wat mensen zich bewust geworden van de allesvernietigende agenda.

  Dat onze gekozen regering onder valse vlag is ontstaan.

  Partijen in de stads en dorpspolitiek scheiden zich af van hun landelijk gelijke partijen in den Haags pluche.

  Het Haagse pluche doet hen geen goed.

  Dorps en stads partijen hebben geen zin om hun graf te graven.

  Ik hoor regelmatig dat” Haagse pluche” niets maar.dan ook helemaal niets van de werkelijkheid weten.
  De coalitiepartijen zullen dan ook vele zetels verliezen.

  Ze zijn hun eigen graf aan het graven.
  Het is nu afwachten en er naartoe werken voor de bevolking dat de zaak implodeert.

  Of zoals MDH het noemde ” rennen als roadrunner de kloof in”.

  De macht word door het volk gegeven of genomen.

  Ze hebben zoveel macht als het volk hen geeft.

 7. Wij de mensen die de wereld heeft geschapen en op gebouwd daar is geen Jezus nog kabouter aan te pas gekomen en wij zijn nu de nuttelozen van deze planeet volgens het WEF, Bilderberg groep en de vele elite en nu leven wij met ons allen in een open gevangenis zonder hekken of muren maar je kan er niet meer uit want dat bepaald de elite dus ons land is een groot kamp waar wij samen met de gestoorde elite zijn op gesloten.

 8. Door de YT nieuwslezers Redacted wordt NL openlijk de Petridish van de WEF genoemd. Dus nee we voeren niets aan en hebben zeker de leiding niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in