Nu bijna twee jaar lang zijn wij – de pers en het publiek – bijna hypnotisch in beslag genomen door de dagelijkse coronaverhalen van de autoriteiten. Wij hebben gestaard naar de schommelingen van de getallenpendel wat betreft de geïnfecteerden, gehospitaliseerden en doden met corona. En wij hebben de betekenis van de geringste bewegingen van de slinger ons laten uitleggen door deskundigen, politici en autoriteiten die ons voortdurend waarschuwden voor het sluimerende coronamonster onder ons bed. Een monster dat wacht tot we in slaap vallen, zodat het kan toeslaan in het donker van de nacht, schrijft Ekstrabladet.dk.

Constante mentale alertheid heeft van ons allemaal zijn tol geëist. Dus moeten wij – de pers ook – de balans opmaken van onze eigen inspanningen. En we hebben gefaald.

Wij zijn niet waakzaam genoeg geweest aan de poort toen de autoriteiten moesten antwoorden op de vraag wat het eigenlijk betekende dat mensen in het ziekenhuis worden opgenomen met corona en niet op grond van corona. Omdat het een verschil maakt. Een groot verschil. Om precies te zijn is gebleken dat de officiële opnamecijfers 27% hoger liggen dan het werkelijke cijfer voor het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt, alleen omdat ze corona hebben. Dat weten we nu pas.

Het is natuurlijk in de eerste plaats de verantwoordelijkheid van de autoriteiten om het publiek correct, nauwkeurig en eerlijk te informeren. De cijfers over het aantal mensen dat ziek is en sterft aan corona hadden, om voor de hand liggende redenen, reeds lang geleden moeten worden gepubliceerd, zodat wij een zo duidelijk mogelijk beeld hadden van het monster onder het bed.

Zonneschijn is de remedie tegen shedding

Over het geheel genomen laten de berichten van de autoriteiten en politici aan het publiek in deze historische crisis veel te wensen over. En dus liegen ze, zoals ze hebben gedaan toen delen van de bevolking hun vertrouwen in hen verloren.

Nog een voorbeeld: vaccins worden consequent aangeduid als ons “superwapen”. En onze ziekenhuizen worden ‘superziekenhuizen’ genoemd. Toch staan deze superziekenhuizen blijkbaar onder maximale druk, ook al is bijna de hele bevolking gewapend met het superwapen. Zelfs kinderen worden op grote schaal gevaccineerd, wat in onze buurlanden niet is gebeurd.

In andere woorden, er is hier iets dat het predicaat “super” niet verdient. Of het de vaccins, de ziekenhuizen of een mengeling van alles is, laat zich raden. Maar de manier waarop de machthebbers met het publiek communiceren verdient zeker niet het predicaat ‘super’. Integendeel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse krant vraagt alle kinderen om vergevingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe een oorlog met Rusland eruit zou zien
Volgend artikelHet ‘vaccin’kaartenhuis stort in elkaar: Europese geneesmiddelenregulatoren veranderen abrupt van koers over boosters
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Beetje bij beetje staat het kaartenhuis op instorten. Ben benieuwd hoe die kakkerlakken zich nu gaan opstellen. Tijd voor de volgende angstpsychose?

 2. Winkels op en 2G is een angstpsychose, zeker als dan de Pure Blood mensen de schuld van alles krijgen, en de politiek door massa dwang van de slaven op de pure blood zichzelf gered ziet van een ondergang….

  met andere woorden: het uitspelen van groepen en het tegen elkaar opzetten komt er nog aan…winkelen mag niet want….oningespotenen zorgen daarvoor….

  Komt er nog aan, en de pure of blood krijgen de schuld.
  Wapen U tegen de simpelen van geest…

 3. MET corona of DOOR corona; Een groot verschil.

  Bij elke ziekte begint men elk jaar opnieuw te tellen van de slachtoffers bij 0. Enkel bij corona telt men door. Indien we influenza op deze wijze zouden tellen dan zitten we op zeker honderden miljoenen influenza doden.

  Sinds wanneer zijn vaccins gestopt met het creëren van immuniteit? Sinds er een ‘vaccin’ is gekomen dat slecht vermindering van klachten geeft. Is deze vermindering in klachten meetbaar? Een dergelijk (eerlijk) onderzoek wordt niet gedaan door overheid/medische wereld.

  Kranten? Nieuws op televisie? Totale tijdverspilling, ik besteed geen energie aan propaganda en leugens. Ik heb geen angstporno verslaving.

 4. Ik vrees dat het establishment nog veel harder op hun dystopische orgel gaat trappen. Niet dat het veel uitmaakt, want ze hebben al verloren.

 5. Ik erger mij rot aan die kranten die het volk ervan overtuigd had dat corona zo gevaarlijk was en nu zeggen ze sorry laat dat maar aan Rutte over zou ik zeggen die heeft inmiddels er een dag taak aan en roep al in zijn slaap sorry mensen ik heb jullie domme eikels in mijn eendje vermoord, ik ben goed en jullie zijn nutteloze en die moeten dood daarvan ben ik over tuig wie denken jullie dat je bent, onze slaafjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in