Er zijn veel samenzweringstheorieën over dit ongeluk, maar voorlopig zie ik dit liever als nog een voorbeeld van het feit dat onze Cabalistische meesters geen voeling hebben met de werkelijkheid, schrijft Henry Makow.

Ik vergelijk het met de implosie van [het biermerk] Butt Lite. Alleen een Cabalist kon niet inzien dat het aanvallen van de geslachtsidentiteit en de instincten van uw klanten een slecht idee is. Op dezelfde manier dachten de duikbootvaarders dat een hype belangrijker was dan de realiteit. Hetzelfde principe is aan het werk in Oekraïne en het veranderen van geslacht. Daarom zullen Agenda 2030 en de NWO uiteindelijk falen.

Tycoon die kaartjes voor hem en zijn zoon op de tot mislukken gedoemde Titanic-onderzeeër afwees, onthult teksten van de baas van zijn bedrijf die hem op het laatste moment voor $100.000 aan goedkope stoelen probeerde te slijten en hem vertelde dat “het veiliger was dan de straat oversteken”. – Dailymail

Een geldschieter uit Las Vegas weigerde stoelen tegen gereduceerde prijs op de tot mislukken gedoemde reis van de Titan nadat hij zijn bezorgdheid over de veiligheid had geuit – maar kreeg van de baas van het bedrijf te horen dat het “veiliger was dan de straat oversteken’, zo kan Dailymail vandaag onthullen.

Jay Bloom heeft teksten gedeeld tussen hemzelf en OceanGate chief executive Stockton Rush waaruit blijkt dat hij en zijn zoon een “last-minute prijs” van $150.000 per persoon (€137.000) werd aangeboden – een korting op de gebruikelijke $250.000 (€228.000) vergoeding.

De heer Bloom, een aanhanger van de Democraten die met Joe Biden op de foto is geweest, heeft zijn verdriet beschreven over de dood van de heer Rush en zijn verdriet dat Shahzada Dawood en zijn zoon Suleman, die net 19 was, hun plek hadden ingenomen en waren omgekomen, evenals de Franse marineveteraan Paul-Henri Nargeolet en de Britse miljardair Hamish Harding.

  Ik ga geen f*cking ongedierte eten: Een Manifest

Shahzada Dawood, een van de vijf mannen die in de Titan-onderzeeër zaten – is lid van het World Economic Forum. – Weforum


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF dringt erop aan “bepaalde soorten actoren en transacties” uit te sluiten van het gebruik van gedecentraliseerde financieringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev roept ALGEMENE mobilisatie op – ALLE MANNEN 18-65 moeten binnen 10 dagen het leger in
Volgend artikelWesten in ontkenning over mislukking Oekraïens ’tegenoffensief’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. “Cabalistische duikbootvaarders botsen met de werkelijkheid”

  De eigenaar wilde geen blanke vijftig jarigen of oudere vakmensen aan het werk hebben maar liever jonge acne smoeltjes die net van de MTS kwamen en even een duikbootje in hun jeugdige enthausiasme in elkaar flansten, nou de waterdruk heeft hun ideeën overmeesterd, diversiteit is white genocide.

  • Blanke mannen zei hij. Als het blanke vrouwen of transgenders o.i.d. waren geweest had het nog net door zijn beugel gekund. In ieder geval hield hij voet bij stuk en stapte zelf in die doodskist waar hij al met een been in stond. Daar moet je respect voor hebben.

  • De ironie wil dat het eerst de ‘Titanic’ was en nu de ‘Titan’.
   Titanen dagen blijkbaar het noodlot uit…

   • De ‘Titanic’ zou ook het zusterschip ‘Olympic’ kunnen zijn. Laten we hopen dat daar dit jaar uitsluitsel over komt.

   • Titaan betekent ‘aardgeborene’. Het is de Griekse versie van nephilim; op aarde gevallenen. De reuzen nakomelingen van de engelen uit Genesis 6 die de aarde terroriseerden voor de zondvloed. Ze dagen dus God uit, niet het ‘noodlot’.

    Dit soort mensen vereren de titanen omdat ze denken hun genen te hebben en dat ze daarom ook ‘godenzonen’ zijn. Inteelt is hen niet vreemd omdat ze de ubermensch, de Atlantier, proberen terug te fokken.

    Ironisch hoe ze letterlijk geimplodeerd zijn door hun waanideeën zoals de titanen verdronken in Atlantis.

 2. Ik heb dit verhaal de laatste paar dagen met groeiende verbazing zitten lezen… Afgezien van die zielige figuren die veel geld neerleggen voor een ritje in dit gedoemde blik, toont het dat het niet zo makkelijk is om diep de zee in te gaan. Toch nog een plek dan waar de mens niet kan doordringen om te plunderen en waanzin uit te halen. Hopelijk gaat het ook weer een keer goed fout met dat idiote “space toerisme”. Mensen moeten accepteren dat zij van de Aarde zijn, en niet andersom, en dat de regels overschrijden voor de lol en poen er van geen nut heeft.

 3. Nu is de tijd voor de Xpace met een paar billionaire binnen die egoïsten zijn en alleen bezig zijn met vervuiling te maken

 4. Het belangrijkste voor mij is dat de woke mentaliteit ervoor zorgt dat bepaalde mensen echt niet meer in staat zijn om verstandige beslissingen te nemen. Als je je laat leiden door magisch denken en de natuurwetten denkt te kunnen negeren is dat vragen om ongelukken. Als je van een hoog flatgebouw afspringt val je te pletter en ga je dood. Als je bij je geboorte een baarmoeder, een vagina en eierstokken hebt ben je een vrouw en met testikels en een penis een man. Mensen zijn geen draken, poesjes, hondjes, vogels of eenhoorns. Maar wokies kunnen het niet aan. Natuurwetten zijn volgens hen fascisme. Samenvattend: Ik kan geen medelijden hebben met de mensen die omgekomen zijn in die onderzeetobbe. Eigen schuld. Klaar.

  • @Gert Visser
   Volkomen gelijk .
   Zonder hoofd kun je niet uit het raam kijken .
   En wat een geld voor zo’n tochtje .

   • De oorzaak van de ondergang is veel duisterder dan de geschiedenis, het voorgeschreven verhaal, je wil doen geloven. Er is vuil spel gespeeld vanwege een aantal mensen dat aan boord was die niet mochten aankomen. De genomen koers was volstrekt onlogisch en bekend gevaarlijk.

    Ik zou het nog eens moeten opzoeken wie dat waren en waarom. Maar het was geen toeval of overmoed.

 5. Wat als ze DENKEN in space te zijn?
  Ik ken er 1 die in een doosje wordt bewaard door nasa en heel af en toe mag hij naar buiten om iets uit te kramen en dan is het de bedoeling dat je luistert, want hij is tenslotte astronaut en een astronaut is HEEL geleerd.
  Hij is in “space” geweest en toen hij terug kwam op “aarde” ging hij boodschappen doen met zijn vrouw. (vandaar dat opbergdoosje)
  Hij mag nog een keer, zegt hij.
  Ik verheug me er nu al op, dat wordt weer lachen.
  Maar er zijn zat mensen die hem geleuven.

 6. Zie het positief, misschien gaan ze een grotere duikboot bouwen en maken een groeps uitje met de hele Davos club, nationale feestdag.
  Ik heb nul emoties voor deze grafschennis.
  Laat de doden rusten.

 7. Vanaf het begin dat ik hierover las, had ik het gevoel dat het niet klopte. Eerst de Titanic laten verongelukken, er ook nog eens een spannende film over maken, en nu dit verhaal er bij. Waarom? Wat wil men hiermee zeggen? Kijk eens wat wij kunnen doen?

  • De Titanic is uiteindelijk gezonken door een langdurige sluimerende kolen brand welke het staal aan de voorzijkant erg kwetsbaar heeft gemaakt, een ijsberg deed het verzwakte staal te ver openscheuren!!!

 8. Blijkbaar was het concept niet helemaal goed, 3 km diep, een druk van zeg maar 230 atmosfeer, volgende keer een paar goede ingenieurs en mensen met visie en kunde van sterkteberekeningen in dienst nemen.

  • Apart..
   Op een diepte van 3.8km kom ik op een druk van 381 atmosfeer. Elke 10m 1 bar. Dat is een flinke druk.

   Als je erover nadenkt dat een potvis (zoogdier) tot over een kilometer diep komt zonder dat zijn bloed gaat koken voordat hij weer lucht kan happen. Wat zijn wij dan stumperds. Ik haal net 6 meter.

   • Dat komt omdat is een grote voorraad aan olie in zijn kop heeft, deze kan de druk compenseren….. en wij gebruikte deze olie vroeger om houten raderen mee te smeren!

  • ‘Het lot’ bestaat niet. Er is alleen actie en reactie. Domheid en pijn. Zonde en dood.

   Als je een glas wijn omstoot zeg “ach wat zonde”, want het was niet bedoeld om te verspillen maar om van te genieten. Dat heeft niks met het lot te maken maar met onze eigen verkeerde acties.

 9. Stockton Rushis was een volslagen idioot die uitsluitend in zijn eigen gelijk geloofde! Hij zocht contact met rijken om hen over te halen mee te gaan met de Titan voor een reisje naar de gezonken Titanic. Negeerde alle veiligheidsregels bij de bouw van de Titan en beweerde dat de NASA en universiteit van Washington mee hebben geholpen aan de ontwikkeling van de Titan, wat een pertinente leugen was.
  Wat mij meteen verbaasde is dat mensen zich uberhaupt voor 250.000 dollar laten opsluiten ( luik wordt van buitenaf dichtgeschroefd ) in een klein duikbootje richting enorme diepte van de zee. Zelfs gratis was ik zelf nooit meegegaan! Jay Bloom nam vooraf wel de moeite om onderzoek te doen naar de duikboot waarvan sinds 2018 bekend was dat de Titan o.a geen veiligheidscertificering heeft… Op basis van zijn eigen onderzoek sloeg Bloom de last-minute aanbieding voor hem en zijn zoon, af.
  Wat dreef de inzittenden om uberhaupt mee te gaan in een ” zelfbouwpakket ” van krankzinnige Rushis?! Bekend is dat de omgekomen jongen Suleman van 19jr wel doodsbang was om mee te gaan, maar uiteindelijk meeging om zijn vader een plezier te doen. Als moeder van Suleman zal dit gegeven van haar zoon nu extra hartverscheurend voor haar zijn!
  Vertrouw een buitenstaander (in dit geval Rushis ) nooit blindelings, is wat dit trieste verhaal mij wederom heeft aangetoond.

  https://www.gelderlander.nl/buitenland/directeur-bedrijf-duikboot-titan-sloeg-meerdere-waarschuwingen-in-de-wind-ongegronde-kreten~a292724b/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

 10. Waarschijnlijk een vorm van psychose, die deze CEO had. Helaas herken ik het hebben van veel te veel zelfvertrouwen wel bij meer voornamelijk mannen die beroemd en rijk zouden willen zijn. ALLES moet wijken voor HUN carriere. En dan zichzelf ook nog geloven ook. Tot de leugen (eindelijk) doorgeprikt wordt door de natuur of een gebeurtenis…

 11. Dom idee, Je ziet ook weinig in zo’n duikboot
  Kan veel beter een robot met heel goede lampen en cameras naar beneden sturen
  En dan bouw je een fijne cinema aan boord van het moeder schip
  Met voor ieder een xbox controller
  Veel comfortabeler en goedkoper want bestaat al

 12. Zelfbouw onderzeerers zijn zowiezo verdacht

  The murder of Kim Wall, known in Denmark as Ubådssagen (transl. ”The submarine case”), took place on 10 August 2017, after Swedish freelance journalist Kim Wall boarded the midget submarine UC3 Nautilus, in Køge Bugt, Denmark, with the intent of interviewing its owner, Danish entrepreneur Peter Madsen.

 13. Zo “verdwijnen” rijke mensen! en poppen op in ex: Venezuela met nieuwe identiteit. Later komt de bagger in het nieuws die ze hebben achter gelaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in