Uit de eerste gegevens van 2022 blijkt dat het aantal gevallen van myocarditis explosief gestegen is, vooral onder jongeren, bovenop de reeds explosief gestegen aantallen van vorig jaar.

Life Site News bericht over de gegevens waaruit blijkt dat er tussen 1 januari en 25 februari 11.289 gevallen van myocarditis gemeld zijn bij het Centers for Disease Control’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Dat is al bijna de helft van het totale aantal myocarditis-gevallen dat in heel 2021 gemeld is, namelijk 24.177.

“Het nieuws is de laatste duidelijke bevestiging van de ernstige bedenkingen die veel Amerikanen hebben over de veiligheid van de COVID-vaccins, die voor een groot deel voortkomen uit het overhaaste karakter van hun vervaardiging,” bericht Life Site News. “Het “Operation Warp Speed”-initiatief van de Trump-regering heeft de injecties ontwikkeld en vrijgegeven in een tiende van de tijd die de ontwikkeling van vaccins gewoonlijk in beslag neemt, en een kwart van de tijd die de vorige recordhouder, het bofvaccin, erover deed, maar de voorstanders ervan hebben weinig gedaan om de bezwaren van de aarzelende mensen weg te nemen.”

VAERS vermeldt nu 25.641 sterfgevallen na injecties in zijn meest recente cijfers die vrijdag zijn vrijgegeven. Zoals eerder gemeld heeft de CDC geschat dat VAERS de verwondingen met een factor 6X onderschat en onafhankelijke schattingen hebben zelfs een factor 41X geschat, wat betekent dat het aantal sterfgevallen tussen 153.846 en 1.051.281 zou kunnen liggen.

Dit nieuws komt op een moment dat de angstzaaiers waarschuwen voor nieuwe ziektekiemen, omdat zij meer onderwerping aan de prikken en boosters willen. Tegelijkertijd spreken meer mensen zich uit over de gevaren van de prikken, maar het wissen van de waarheid verhevigt zich.

  Ricardo Delgado - Grafeen verandert gevaccineerden in geleiders

Edward Dowd, een voormalig directeur van Blackrock, beschreef de COVID-19 injecties onlangs als de “grootste fraude in de geschiedenis”.

Sprekend over de buitensporige sterfgevallen die gemeld worden, zei Dowd:

“Het enige signaal dat voor mij zin heeft, zijn de vaccins. Tot nu toe schijnen de mainstream media geen belangstelling te hebben voor wat wij zeggen.”

Dowd, die de gegevens van de CDC analyseert, zegt dat minstens 61.000 Amerikanen van 25 tot 44 jaar door de prik de dood hebben gevonden.

“In principe zie je dat millennials in de herfst en winter van 2021 84 procent oversterfte ondervonden. Dus de oversterfte versnelde toen de mandaten en boosters toesloegen,” zei Dowd. “En deze leeftijdsgroep is belangrijk, want zij zijn gezond. En u kunt niet zeggen dat zij, u weet wel, hun kankerscreenings hebben gemist. Dit is de leeftijd van 25 tot 44 jaar. Dit is dus gewoon een vernietigend bewijs dat de vaccins ervoor zorgen dat deze leeftijdsgroep in een steeds sneller tempo sterft.”

Dowd voegde eraan toe:

“Dat is het Vietnam-oorlogsgebeuren dat de milleniumgeneratie net heeft meegemaakt – 58.000 stierven in de Vietnam-oorlog.”

In november jongstleden berichtte ik over klokkenluidster Brook Jackson, die in september 2020 ontslagen werd bij Ventavia, dat aan de fase III proeven van Pfizer werkte.

Jackson gaf onlangs een interview waarin zij het gebrek aan normen en het slechte toezicht beschreef dat bij de proeven plaatsvond.

“Vanaf het allereerste begin merkte ik onregelmatigheden op, dingen die twijfelachtig waren,” zei Jackson. “Ik bracht de zorgen ter sprake bij mijn managers en het was altijd ‘we zijn onderbemand, we doen echt ons best om dit te laten werken’.”

  Stop de boosters! 6 tot 42 keer hoger risico om aan de gevolgen van vaccinatie te sterven

Jackson beschreef de “nachtmerrie” die zich in de onderzoekslaboratoria afspeelde en die zij volledig documenteerde, maar de hoger geplaatsten weigerden dat serieus te nemen.

Over Pfizer gesproken, Steve Kirsch sprak met Dr. Flavio Cadegiani die een paper heeft gepubliceerd waaruit de geschiedenis van corruptie door Pfizer bij klinische proeven blijkt.

In januari schreef ik over de militaire artsen die klokkenluiden over de alarmerende gegevens uit de Defense Medical Epidemiology Database, waaruit een enorme toename van ongewenste bijwerkingen na de prik bleek, zoals een toename met 1000% van neurologische problemen en een toename met 300% van kankers.

Eén van die klokkenluiders, luchtmacht-chirurg Dr. Theresa Long, kreeg van het leger het bevel om niet over prik-verwondingen te praten toen zij deze maand voor de rechtbank getuigde voor een zaak die gebracht was door Liberty Counsel (LC), die soldaten vertegenwoordigt die religieuze vrijstellingen zoeken voor de vaccinmandaten.

American Greatness berichtte:

“Dr. Long getuigde dat zij de avond vóór de hoorzitting door een hoge officier benaderd werd, en dat haar gezegd werd dat zij haar bevindingen betreffende de explosieve militaire medische gegevens niet in de rechtszaal mocht bespreken. De klokkenluidster zei naar verluidt dat zij zich bedreigd voelde nadat zij geprobeerd had haar superieuren over de bevindingen te laten spreken, “vrezend voor haar leven en voor de veiligheid van haar kinderen.””

Gevraagd door Mat Staver, een advocaat van LC, naar de ongewenste bijwerkingen, zei Long:

“Ik heb opdracht gekregen die vraag niet te beantwoorden.”

Long, onder ede, getuigde:

“Ik heb zo veel soldaten die door dit vaccin vernietigd zien worden. Geen enkel lid van mijn hogere commando heeft mijn bezorgdheid met mij besproken … Ik heb niets te winnen en alles te verliezen door er over te praten. Ik vind dat niet erg, want ik zie mensen absoluut vernietigd worden.”

  De mensheid zoals die nu bestaat, staat op het punt van uitsterven: Een onvermijdelijke bedreiging

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeheimzinnige munitie in Oekraïne gevonden eindelijk geïdentificeerd; Rusland heeft dit ingrijpende wapenvermogen geheim gehouden
Volgend artikel5G-straling veroorzaakt symptomen van het “microgolfsyndroom”, zo blijkt uit een studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Volgens de Deense arts Peter Gotzsche (1949) werken de grootste criminelen op aarde bij de farmaceutische industrie. Lees hierover in zijn onvolprezen boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ uit 2015; nog immer actueel helaas.

 2. Het moge duidelijk zijn dat Big Pharma geen reet geeft om mensen hun gezondheid en alleen maar geïntereseerd is in geld verdienen. Hoe haal je de commercie uit medicijnenontwikkeling? Wat er de afgeloppen 2 jaar is gebeurd overstijgt vrijwel alle eerdere medische misdaden bij elkaar.

 3. Tja,,, dat deed dokter Jozef Mengele ook niet en hij gaf geen reet om het menselijk bestaan van de mensen die hij gebruikte als proefkonijnen De farma industrie van heden is geen reet beter te noemen omdat ze telkens ongevraagd miljarden mensen om zeep willen helpen door eerder te sterven dat verwacht werd omdat ze de opdracht hebben gekregen om het leven op deze aardkloot te redden van de ondergang Hoe doe je dat dan>>? Door mensen bang te maken dat ze zullen sterven als ze niet meewerken aan een experiment dat dan niet dood gaan!? En dat betekend:::: als doel de overeenkomst van Parijs nakomen in het klimaatakkoord van de groten der aarde!!!!!

 4. Ik begrijp er werkelijk geen moer meer van…
  Vanmorgen kreeg ik een reactie van iemand die een zeer spirituele website beheert, Geestkunde.net. Bijzonder interessant en zeer de moeite waard om te bekijken. Ik nam aan dat hij interesse zou hebben in de werking van de vax op de pijnappel klier en het verband met de ziel, en ik stuurde hem een artikel.

  Maar ik kreeg dit terug van hem: “ik heb het gelezen. we gaan vrijdag onze 4e herhaal inenting halen.”
  De 4e nog wel!! ik mag aannemen dat ze geen klachten hadden.

  Ik kreeg een zeer oncomfortabel gevoel in mijn maag, en in mijn hoofd zoiets van, ben ik nou echt zo gek… of is de hele wereld gek…of is de gifspuit slechts een illusie… is de hele wereld een illusie… 4 spuiten en niks aan de hand.

 5. Alle negatiefe reacties op de spuit is allemaal fake , dat snap je toch de tv spreek alleen waarde is ,, wetenschap is fake en hiv bestandsdeel en kankercose In de spuit is heel goed voor je , aids uitbraak komt daar echt niet van hoor!

  Donne schapen blijven slapen en kunnen niks meer opnemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in