Ik vermoed dat sommige mensen denken dat ik hard ben voor de farmaceutische bedrijven. Algemeen wordt aangenomen dat, hoewel zij soms fouten maken, de farmaceutische reuzen hun best doen en onze belangen op het oog hebben, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De waarheid is echter dat de grote wereldwijde farmaceutische bedrijven de meest kwaadaardige organisaties op aarde zijn. Zij zijn meedogenloos, nietsontziend hebzuchtig, onverschillig en dodelijk. Hun enige zorg is geld verdienen. Zij hebben er absoluut geen belang bij levens te redden of zieken weer gezond te maken.

En waarom zouden zij?

De farmaceutische bedrijven zijn geen mensen. Zij bestaan maar voor één doel: geld verdienen voor de directeuren en de aandeelhouders. Bedrijven hebben geen moraal. Zij denken niet en gedragen zich niet als mensen. In de afgelopen twee en een half jaar heb ik herhaaldelijk aangetoond hoe grote geneesmiddelenbedrijven zoals GKN, Pfizer enz. tot de meest frauduleuze en oneerlijke bedrijven op aarde behoren. Ik heb vele malen namen genoemd en details gegeven over de boetes die zij hebben moeten betalen. Als ik iets fout had gedaan, was ik gesmoord in dagvaardingen.

Als een farmaceutisch bedrijf een geneesmiddel één enkele dosis zou vinden dat hartziekten of kanker zou voorkomen, dan geloof ik dat zij dat zouden onderdrukken. Ik ben er vast van overtuigd dat heel wat waardevolle geneesmiddelen verborgen worden gehouden omdat het gebruik ervan de winst van de farmaceutische bedrijven in de weg zou staan. Er is bijvoorbeeld een heel eenvoudig, goedkoop geneesmiddel – zonder recept verkrijgbaar – waarvan is aangetoond dat het kanker helpt voorkomen en bij sommige patiënten hartziekten kan helpen voorkomen. (Ik zal u erover vertellen in een artikel dat ik binnenkort zal publiceren. Ik zal u de naam geven en de onweerlegbare bewijzen beschrijven en uitleggen waarom ik het dagelijks neem).

“Ach,” zult u misschien zeggen, `maar de geneesmiddelenbedrijven worden door mensen geleid. Sommige van die mensen zijn toch wel fatsoenlijk en moreel?

  DNA-verontreiniging in COVID-prikken kan toename van kanker, stolsels en auto-immuunziekten verklaren

Naar mijn mening zou u het mis hebben, vrees ik.

Geneesmiddelenbedrijven worden niet echt door mensen geleid.

Geneesmiddelenbedrijven bestaan om winst te maken en de mensen die er werken worden gedreven om het bedrijf winstgevend te houden. Gewone morele waarden verdwijnen – ondergedompeld onder de voortdurende drang van het bedrijf om de winst hoog te houden.

Ik ben al meer dan 50 jaar bezig met het ontmaskeren en bestrijden van geneesmiddelenbedrijven – waarschijnlijk langer dan wie dan ook in leven – en de oneerlijkheden die wij sinds de lente van 2020 hebben meegemaakt zijn niet ongewoon.

Ik heb goede mensen vernietigd zien worden door de farmaceutische bedrijven. Ik ben zelf bedreigd, aangevallen en voorgelogen. Er zijn papieren van mij gestolen, ik ben freelance schrijfbaantjes kwijtgeraakt door toedoen van de farmaceutische bedrijven. Ik ben gevolgd door privé-detectives. Ik heb in een kamer gezeten en geluisterd toen een directeur van een farmaceutisch bedrijf tegen een uitgever van een tijdschrift zei dat als hij mij zou ontslaan, zijn bedrijf dan advertenties zou kopen – maar alleen als ik ontslagen zou worden. Ik ben ingehuurd om lezingen te geven aan NHS dokters en verpleegsters en ben toen ontslagen omdat een farmaceutisch bedrijf daar bezwaar tegen had. Lees mijn artikel getiteld `Een geneesmiddelenbedrijf, de EU en een held’ op deze website.

In de jaren zeventig schreef ik een boek met de titel The Medicine Men – een krachtige aanval op de geneesmiddelenindustrie en het medisch establishment. Mijn argument was dat, aangezien de medische wereld doet wat haar door de farmaceutische bedrijven wordt opgedragen, zij zichzelf nauwelijks een beroepsgroep kan noemen. Het boek is nu uitverkocht, maar het was de eerste keer dat iemand een boek schreef waarin artsen en farmaceutische bedrijven werden aangevallen, en het maakte furore.

  VN-troepen om protesten in Canada te onderdrukken - samenzweringstheorie of werkelijkheid?

U kunt zich dus mijn verbazing voorstellen toen een medewerker van een farmaceutisch bedrijf op een dag mijn spreekkamer binnenkwam en mij vertelde dat zijn bedrijf mij wilde betalen om op een landelijke tournee te gaan om mijn boek te promoten. Zij zouden de reis- en hotelkosten betalen en lezingenzalen en bijeenkomsten met artsen en het publiek inrichten.

Geschokt zei ik nee, dank u, en de man van het farmaceutisch bedrijf ging weg.

Ik ging toen zitten en probeerde uit te zoeken wat er aan de hand was.

Waarom zou een farmaceutisch bedrijf mij willen helpen een boek te promoten waarin de farmaceutische industrie wordt aangevallen?

Het antwoord was natuurlijk eenvoudig. Zij wilden mij kopen. Zij wisten dat het boek een levensduur van niet meer dan twee jaar zou hebben – de hardback en de paperback – maar dat als ik hun geld aannam, zij mij zouden bezitten.

De farmaceutische bedrijven doen het de hele tijd met liefdadigheidsinstellingen – vooral met liefdadigheidsinstellingen die met medische aandoeningen te maken hebben.

Een farmaceutisch bedrijf zal naar een kleine, worstelende liefdadigheidsinstelling gaan en aanbieden 500 pond te geven om een apparaat te kopen. Of zij zullen vrijwilligers royale onkostenvergoedingen aanbieden om naar een conferentie te gaan. Het gebeurt de hele tijd. En er zal in de toekomst meer geld komen.

En dan over zes maanden zal de vertegenwoordiger van een farmaceutisch bedrijf zeggen: “Wij hebben een nieuw geneesmiddel dat volgende maand uitkomt, het zal iedereen helpen die lijdt aan de aandoening die door uw liefdadigheidsinstelling wordt vertegenwoordigd. Zou u ons toestaan u te betalen om een van onze adviesfolders bij uw volgende mailing te voegen? Het zal uw leden enorm helpen. En wij betalen voor het drukwerk.

  Reiner Fuellmich: "De huidige crisis heeft niets met volksgezondheid te maken"

En dan, een paar maanden later, vinden wij dat uw liefdadigheidsinstelling echt een behoorlijk gebouw nodig heeft, dus wij zouden het geweldig vinden als u ons wat geld zou laten geven om een mooi kantoor te huren.

Knal.

Ze zijn uit de startblokken.

Binnen een jaar of twee is de liefdadigheidsinstelling eigendom van het farmaceutisch bedrijf. Veel van de grootste liefdadigheidsinstellingen hebben zeer innige banden met farmaceutische bedrijven – zo innig dat de liefdadigheidsinstellingen in feite weinig meer zijn dan marketing-instanties voor de farmaceutische bedrijven.

Ik vrees dat het ook binnen onze verzetsbeweging zal gebeuren.

Het organiseren van een conferentie of een symposium kost heel wat geld. Er zijn geneesmiddelenfabrikanten die graag zouden helpen met de kosten van het organiseren van een bijeenkomst.

“Laat ons u helpen,” zullen ze zeggen. “Wij staan echt aan uw kant.”

En dan, even later: “Wilt u ons helpen ons alternatieve middel te promoten? Het is veel veiliger dan het spul dat de grote bedrijven verkopen. Wij zullen u met plezier helpen met uw uitgaven.”

De meeste mensen, vooral zij die de geneesmiddelenbedrijven niet in actie hebben gezien, hebben er geen idee van hoe machtig, hoe corrupt en hoe kwaadaardig de geneesmiddelenbedrijven werkelijk zijn.

De farmaceutische bedrijven zullen zich altijd inkopen in elke pressiegroep die bestaat en die zij als een bedreiging beschouwen. Zij spelen het lange spel. En zij zijn de voorhoede van de gecontroleerde oppositie die de samenzweerders zo ijverig steunt.

Wees dus op de hoogte en wees waakzaam.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te levenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel1 op de 73 COVID-19 gevaccineerden was dood in mei 2022 in Engeland volgens de Britse regering
Volgend artikelYuval Harari, adviseur van het Economisch Wereldforum, is een marxist die gelooft dat er geen waarheid is, alleen macht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Het is toch algemeen geweten dat de big farma alleen maar gebaad is met zieke mensen,dode en gezonde mensen daar verdienen ze niet aan.
  Zodus maak de wereldbevolking ongezond is hun slogan.

 2. Wist ik al lang, en als ik het zeg tegen vrienden met hun 20 pillen per dag, dan ben ik nen onnozelaar…

  mijn huisdokter was tegen al die prospecteurs die zijn deur platliepen. (en nog)
  Ik neem geen medicatie op dagelijkse basis, hoogstens en indien noodzakelijk eens bij bronchitis, kater, koorts, opflakkering van spierpijn.
  Als ge een beetje let op uw voeding, gezond en divers eet, heb je alle nodige mineralen en vitaminen binnen.

  ‘De voedselzandloper’ en dr. Kris Verburgh, is door domusmedico afgekraakt.

 3. Beste Mensen

  Heel goed geformuleerd door Dr. Vernon Coleman.

  Die Hilly Billy Melinda Soros Fausi Ellon en meer op een kloetje die lopen niks ontziend overheen walsend
  Zien alleen maar hunzelf en niks anders
  Met allen maar dollar tekens draaiend in hun hoofden en ogen
  Niet wetende dat ook hun op een dag gaan sterven en niks maar dan ook niks gaan kunnen meenemen naar de Hell of hoe hunzelf de benaming aan die plaats willen geven

  Dank U

 4. De grootste aandeelhouders bij big phrama zijn en waren het Vaticaan en ons koninklijk huis…gates en tuig kwamen later…ons zorgsysteem is gebaseerd op doorverwijzen en pillen voeren, soms zelfs voordat er behandeling is….het is dan ook een zorgsysteem van aandeelhouders en winsten tot ver in de hemel…

  als ik geld had investeerde ik in aandelen zorgverzekeraar….aan de andere kant, al die “reuzen” zijn aan het instorten, medicijnen beginnen niet meer verkrijgbaar te zijn en meer van dat soort tekenen aan de wand. Dat er nu nog asiel konijnen worden ingevoerd is om te zorgen dat er een goed moordende burgeroorlog kan ontstaan, dat is het doen, Europa kapot zodat het kan worden leeggeroofd en de Great reset is simpelweg uitmoorden en overnemen….

  …dat er veel WEF aanhangers gaan sneuvelen maakt het WEF niets uit, en mij trouwens ook niet.

  • Heel goed gezegd
   Dit werd in 1992 vernomen van een persoon die heel ver kan zien / kijken de meester of vertegenwoordiger van het Alomtegenwoordige zoals de Rama , Krishna , Buddha , de echte Jezus , de echte Mohammed en ga zo maar door
   Hij vertelde :
   Deur aan deur zal er worden gevochten
   Elke hoek van de straat zal een moskee staan en heel vaak bij langere straten ook meerdere moskeën tussen in
   U Raad het zelf wat dat voor frustraties teweeg gaat brengen bij de meerderheid van de Russen sorry jood christelijke Europeanen , Nederlanders hihi ..

   Dank U

   • ´U Raad het zelf wat dat voor frustraties teweeg gaat brengen bij de meerderheid van de Russen sorry jood christelijke Europeanen , Nederlanders hihi ..´

    Echt.. Pffffff.

    • Beste Mensen

     Accusoptilt betekend een accu die kapot is en aan vervanging toe
     In vroegere tijden bestonden die Accus ook al ver voor de auto’s
     Dat was zo een Jezus figuur
     Zie geschiedenis van de egyptische pyramiden
     Daar heetten die accu’s dus occultist
     Die dat iets welk van energie voorziet
     Licht in het donker verschaft om het pad verder te kunnen bewandelen zonder veel hinder

     Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in