Rusland zal de oorlog niet stoppen en streeft er zelfs naar om in 2024 nog vijf Russischtalige regio’s van Oekraïne over te nemen, aldus een rapport van de Britse inlichtingendienst MI6 ( Britse diensten zijn onderverdeeld in MI5 voor inlichtingenoperaties en MI6 voor spionageoperaties) en om dit te bereiken zullen ze een miljoen manschappen inzetten, bericht Pronews.

Vervolgens zullen ze deze regio’s ook opnemen in het Russische nationale lichaam.

Dit zijn de gevolgen van het mislukte Oekraïense tegenoffensief dat het Oekraïense leger zijn bloei heeft gekost met nul resultaat voor Kiev.

Om in 2024 de verovering van Kherson, Mikolayev, Odessa en twee andere regio’s te bereiken, zullen de Russen naast een miljoen manschappen ook 100 T-14 Armata tanks van de 4e generatie inzetten en nieuwe versies van de UAV’s en zweefmunitie die het verloop van de oorlog de afgelopen zes maanden in het voordeel van Rusland hebben veranderd.

Volgens het rapport:

“Rusland is niet van plan om het bij het “bezetten” van slechts vier Oekraïense regio’s te laten. Moskou is van plan om nog vijf regio’s van Oekraïne te “bezetten”, en dat is het minimum.

Als de vijandelijkheden in 2024 doorgaan, loopt Oekraïne het risico om nog eens vijf regio’s te verliezen, tenzij het erin slaagt om de opmars van het Russische leger te stoppen en het terug naar de grens te duwen van ten minste 2022.

Het Kremlin heeft al een plan voorbereid om de zuidelijke en centrale regio’s van Oekraïne in te nemen en verder te integreren in Rusland. Kiev zal van de zee afgesneden worden en dan zijn waarde voor het Westen verliezen.”

  Nucleaire oorlog is aan de horizon

Volgens MI6 bereidt de Russische legerleiding een offensief voor, dat gelanceerd zal worden wanneer het tegenoffensief van de Oekraïense strijdkrachten is afgezwakt.

In totaal, zeggen de in Londen gevestigde diensten, kan Rusland tot een miljoen troepen bij de offensieve operatie betrekken.

De Britten hebben al informatie over een mogelijke aanval en gebiedsverlies doorgegeven aan de Generale Staf van de Strijdkrachten van Oekraïne en aan het kantoor van Zelensky.

Naar verluidt heeft het Russische leger het gemunt op de regio’s Chernigov, Sumy, Kharkiv, Poltava en Dnepropetrovsk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Scott Ritter: De waarheid over tanks – Hoe de NAVO haar weg naar een ramp in Oekraïne loogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHerinner Je Naam
Volgend artikelTotale wereldverbanden en acties onthullen de kwade agenda van het Eén Wereldregeringscomplot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Teminste iemand die strijd voor gerechtigheid. Alle nazi opruimen, geld ook voor de EU. Putin gaat het nog druk krijgen. De samenwerking met het nieuwe US maakt de wereld vrij. Take and God Bless the Nation.☘️

 2. Het zal allemaal wel, en morgen komt zeker het bericht dat de Russen nog discussiëren over doorlopen naar West-Europa en dat ze geen gevangenen nemen.
  Het westen is in gevaar !
  We moeten wat doen !
  We gaan allemaal dood !
  De Russen sturen ook kannibalen !

  Ik geloof er geen kloten van.
  Maar dat is persoonlijk natuurlijk.

  En als het wel waar is : Hartelijk bedankt grote westerse leiders. Geweldige politiek, ongeevenaarde klasse !!

  “daverend applaus dat minutenlang aanhoudt van westerse burgers die hun geluk niet op kunnen en hun leiders met tranen in de ogen van dankbaarheid toejuichen”‘

 3. Hoe eerder hoe beter, en hoe harder hoe beter.

  Laat die westerse massamoordende fascisten maar eens goed voelen wat ze aanrichten! En dan ook meteen ff die Davos-kliek aan de muur zetten…

 4. Die specialisten in het Westen, ze weten het allemaal zo goed, ondertussen gaat Rusland rustig verder met hun plan van de hele lange adem, f.ck die Azovs in Kiev en de leugenaar en bedrieger Zelensky!

 5. Bijna goed; maar eerder.
  Vermoedelijk 2023, maar in ieder geval in de winter.

  Reden: een bevolking wil resultaten zien voor hun inspanningen; zo niet, wordt het politiek moeilijk.

 6. Als geheime diensten zoveel zouden “weten”, zou alles er heel anders uit zien, en zou alles heel anders gaan.

  MI5 en MI6 “weten” dit dan ook niet, maar formuleren / verzinnen het — uit politieke motieven,
  en om bepaald beleid door te drukken.

  CIA en MI5/6 bepalen op de achtergrond altijd al het beleid van V.S. en U.K.

  • Ik denk dat in “salons” waar zich op de situatie dat langst verschillende kanalen bijeenkomt, de verschillende diensten hun instructies krijgen om de acties te formaliseren. Waar de koordjes van alle trekpoppen bijeen komen. Wij noem “hem” of “hen” Krimpson, zoals de figuur uit het stripboek Suske en Wiske.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in