© Ross Dunn (CC BY-SA 2.0)

Als je dacht dat paus Franciscus onmogelijk nog duidelijker kon maken dat hij een valse profeet is die actief werkt aan de ondermijning van het christendom, dan heb je het mis.

Als je dacht dat de paus die de conservatieve paus Benedictus verving in een globalistische coup georkestreerd door Obama, Clinton en Soros niet nog meer beschamende manieren kon vinden om zijn volgelingen te verraden, dan heb je het weer mis, schrijft Baxter Dmitry.

Zet je schrap, want paus Franciscus heeft zijn steun uitgesproken voor het openlijk accepteren van mensen die kinderen molesteren in de reguliere samenleving.

Paus Franciscus heeft zichzelf deze keer overtroffen door zijn satanische kaarten op de meest schaamteloze manier op tafel te leggen nu hij zich aansluit bij de oorlog van de globalistische elites tegen onze kinderen.

Organisatoren van Pride festivals moeten over hun vooroordelen heen stappen en pedofielen opnemen in de LGBTQI+ regenbooggemeenschap, volgens paus Franciscus die beweert dat we niet moeten oordelen over zogenaamde “pedoseksuelen” die zich seksueel aangetrokken voelen tot kinderen totdat we een mijl in hun schoenen hebben gelopen.

Franciscus stelt dat we het woord “pedofiel” moeten schrappen omdat het mensen stigmatiseert die zich seksueel aangetrokken voelen tot kinderen, en beweert dat hun gedrag “moreel” kan zijn.

Francis zou Pride-organisatoren aanmoedigen om de professor in sociologie Allyn Walker van de Old Dominion University te volgen, wiens boek “A Long Dark Shadow: Minor Attracted People and Their Pursuit of Dignity” werd geschreven om de acceptatie van pedofielen te bevorderen.

Walker legde de beweegredenen achter zijn gedachten uit tijdens het beantwoorden van vragen in een recente livestream.

“Ik gebruik de term minor-attracted person of MAP in de titel en in het hele boek om meerdere redenen. Ten eerste omdat ik denk dat het belangrijk is om terminologie te gebruiken voor groepen waarvan leden willen dat anderen die voor hen gebruiken, en MAP-pleitbezorgers zoals ‘Before You Act’ hebben gepleit voor het gebruik van de term MAP. Ze hebben er vooral voor gepleit omdat het minder stigmatiserend is dan andere termen zoals pedofiel.”

Het pro-pedofiele standpunt van paus Franciscus heeft slachtoffers van seksueel misbruik door geestelijken woedend gemaakt, en dat is begrijpelijk.

Overlevenden reageerden woedend nadat Franciscus weigerde een “zero tolerance” aanpak te beloven voor pedofiele priesters en de bisschoppen die hun misdaden in de doofpot stoppen, toen hij een top in het Vaticaan afsloot.

  Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aan

De opmerkingen van paus Franciscus veroorzaakten een storm in het Vaticaan, maar degenen die hebben opgelet bij het steeds kwaadaardiger gedrag van Franciscus moeten niet verbaasd zijn.

Dit is de paus die zijn pausdom begon met te verklaren dat de Bijbel fout was en dat evolutie en de oerknaltheorie echt waren.

Dit is de paus die de mensheid aanspoorde om zijn vertrouwen te stellen in Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, door te verklaren dat hij nu belangrijker is dan Jezus Christus en de man met het plan om de natuur haar primaatspositie in de wereldorde terug te geven.

Dit is dezelfde paus die elke gelegenheid aangrijpt om te verklaren dat het Bijbelse corpus moet worden bijgewerkt door Schwabs goddeloze WEF.

Als Agenda Contributor bij het WEF is Paus Franciscus vloeiend in godslastering en werkt hij actief aan het ondermijnen van het christendom en het promoten van globalistische doelen.

Dit is dezelfde paus die zijn gewicht in de schaal legde achter de technocratische uitrol van mRNA en verklaarde dat christenen die weigeren zich te laten injecteren met de mRNA gentherapie “ketters” zijn die door God streng zullen worden beoordeeld.

In juli nodigde paus Franciscus de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Alex Soros uit om hem te ontmoeten in zijn privéresidentie in het Casa Santa Marta. Gij zult hen aan hun vruchten herkennen, volgens Matteüs 7:16, en het trio bracht de middag door met het bespreken van globalistische prioriteiten, waaronder de noodzaak om de aarde te ontvolken.

De omgekeerde versie van het christendom van paus Franciscus is voor velen verwarrend, maar het plaatje wordt duidelijk als je begrijpt wie de paus eigenlijk dient.

Christenen hebben alle recht om zich diep verraden te voelen door deze paus die brak met eeuwen van christelijke traditie toen hij zijn kudde vertelde dat het gevaarlijk is om een persoonlijke relatie met Jezus te hebben.

Wat de vraag oproept: is paus Franciscus de antichrist?

In 2017 riep paus Franciscus op tot een “één-wereldregering” en “politieke autoriteit”, met het argument dat de oprichting van de ene wereldregering nodig is om problemen zoals “klimaatverandering” te bestrijden.

  Aartsbisschop Viganò over de Great Reset: "Een synarchy waarin het bevel in handen is van een paar gezichtsloze tirannen die dorsten naar macht"

In een gesprek met de Ecuadoraanse krant El Universo zei de paus dat de Verenigde Naties niet genoeg macht hebben en volledige regeringscontrole moeten krijgen “voor het welzijn van de mensheid.”

Dit geldt ook voor Amerikanen, benadrukte hij, die volgens de paus geregeerd moeten worden door een wereldregering “voor hun eigen bestwil.”

Paus Franciscus tart nu actief de Bijbelse geschriften door te werken aan een “één-wereldreligie.”

In 2019 ondertekende paus Franciscus een historisch verbond met de leiders van ’s werelds belangrijkste religies, waardoor we veel dichter bij een één-wereld religie komen, een van de belangrijkste doelen van de Nieuwe Wereld Orde.

Volgens het document dat door paus Franciscus werd opgesteld en op de officiële website van het Vaticaan werd gepubliceerd, moeten alle religies als gelijkwaardig worden beschouwd en is de islam even aanvaardbaar voor God als het christendom.

Vervolgens schokte hij de wereld door islamitische gebeden en Koranrecitals te houden in het Vaticaan en voerde hij een heidense ceremonie uit in een tuin bij het Vaticaan.

Op dit punt moet je jezelf afvragen, wat kan Jorge Bergoglio nog meer doen om de wereld ervan te overtuigen dat hij een valse profeet is?

Wat dacht je van het uitzenden van een ceremonie voor de hele wereld, waarbij Lucifer wordt geprezen, zijn op handen zijnde komst wordt aangekondigd en wordt gevolgd door een stortvloed aan godslasterlijke dogma’s van de Satanische soort?

Paus Franciscus heeft de identiteit van Lucifer, de antichrist, niet duidelijk gemaakt, maar waarnemers in het Vaticaan beweren dat de jezuïtische paus naar zichzelf verwijst.

Vanaf het moment dat kardinaal Jorge Bergoglio paus werd in 2013, gingen “profetie-experts” de ether in om te beweren dat de nieuwe paus “Petrus de Romein” is, de vervulling van de “profetie van St. Malachy” en dat Franciscus de laatste paus zal zijn en het einde van de wereld.

Volgens St. Malachy, een Ierse heilige die de afgelopen 111 pausen correct had voorspeld voordat de 112e paus werd benoemd, zou “Peter de Romein” de antichrist zijn.

  Dr. Coleman: Wij hebben nog zes maanden over

Doemsdagfans hebben manieren gevonden om elke zin te koppelen aan een overeenkomstige paus door de eeuwen heen. Dat geldt ook voor Johannes Paulus II, die wordt geassocieerd met zin nr. 110, “Van de arbeid van de zon”, omdat hij werd geboren op de dag van een zonsverduistering en ook werd begraven op de dag van een zonsverduistering. Benedictus XVI, nr. 111, is zogenaamd “glorie van de olijf” omdat sommige leden van een tak van de kloosterorde die door Sint Benedictus werd gesticht bekend staan als Olivetanen.

Dan is er nog nr. 112. Volgens St. Malachy: “In de extreme vervolging van de Heilige Roomse Kerk zal … Petrus de Romein zetelen, die de schapen zal voeden in vele beproevingen; wanneer deze beëindigd zijn, zal de stad van de zeven heuvels vernietigd worden, en de vreselijke rechter zal zijn volk oordelen. Het einde.”

Wat is het verband tussen “Petrus de Romein” en paus Franciscus, die in Argentinië werd geboren?

Zijn ouders waren Italiaanse immigranten, afkomstig uit Rome, en zijn geboortenaam bevatte de naam Petrus. Theologen zijn ervan overtuigd dat Franciscus de antichrist is. Een vooraanstaand geleerde, Michael K. Lake, wordt geciteerd als hij zegt dat “katholieke en evangelische geleerden dit moment al eeuwenlang vrezen.”

De wereld staat nu op een kantelpunt. Er woedt een strijd om de ziel van de mensheid. De globalisten en hun techno-communistische dromen van autoritaire heerschappij dreigen de mensheid te consumeren en de beschaving zoals we die kennen te vernietigen.

Paus Franciscus heeft meer dan duidelijk gemaakt aan wiens kant hij staat. Zijn schandelijke weigering om kindermisbruikende priesters te straffen en zijn schaamteloze steun aan pedofielen om geaccepteerd te worden in de samenleving zijn de laatste nagels aan zijn doodskist.

We moeten deze Jezuïetenpaus in deze kritieke tijden goed in de gaten houden.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Paus Franciscus hekelt “vaccinsceptici” en noemt de weigering van COVID-vaccinatie een “bijna suïcidale daad van verloochening”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-verkiezingen: Grote winst voor Wilders, pro-boerenpartij wint eerste zetels in EU-parlement
Volgend artikelHeb je je ooit afgevraagd waarom we zoveel grijze, wazige luchten hebben?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Aartsbisschop beschuldigt paus Franciscus van frequent seksueel misbruik van jongens

  ‘Paus heeft deur geopend naar decriminalisering van pedofilie in samenleving’ – Katholieke Kerk in VS keerde in één jaar $283 miljoen aan schadevergoedingen aan misbruikslachtoffers uit

  Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, vermoedelijk de meest uitgesproken criticus van het Vaticaan in de Katholieke clerus, heeft opnieuw van zich laten horen. Nadat hij eerder paus Benedictus al de geprofeteerde ‘valse profeet’ noemde, beschuldigt hij hem nu van het seksueel misbruiken van jonge leerlingen toen hij in Argentinië novicemeester was. Viganò krijgt veel bijval, maar ook veel kritiek van gelovigen die vinden dat hij eerst maar eens met bewijs moet komen. Gezien de dubieuze acties van Franciscus – het veelvuldig in bescherming nemen van ‘pedo’geestelijken – zou er wel eens waarheid in Viganò’s ernstige beschuldigingen kunnen zitten. (Afbeelding: Figuratief, AI gegenereerd.)

  De afgelopen jaren heb ik regelmatig aandacht besteed aan de immer uitgesproken Viganò. Vanaf 2020 toonde hij zich een verklaard tegenstander van de ‘fundamenteel kwaadaardige en tirannieke‘ corona maatregelen, en noemde hij de Great Reset van het World Economic Forum ‘een complot tegen de mensheid en tegen God‘ en ‘de oprichting van het Rijk van de Antichrist‘. De Covid mRNA injecties vergeleek hij letterlijk met mensenoffers aan de afgod Moloch.

  ‘Bergoglio beging zelfde misbruik als McCarrick’

  Viganò verhaalt nu van zijn ontmoeting met Benedictus op 23 juni 2013. ‘Wat is kardinaal McCarrick voor iemand?’ vroeg de paus hem plotseling. Viganò’s antwoord: ‘Heilige vader, ik weet niet of u kardinaal McCarrick kent, maar als u het aan de Congregatie van Bisschoppen vraagt, is er een dossier zó dik. Het heeft generaties seminaristen (geestelijke leerlingen) gecorrumpeerd…’

  Jose Bergoglio (de echte naam van de paus) veranderde daarop meteen van onderwerp. Niet zo vreemd, schrijft Viganò, want ‘hij heeft hetzelfde misbruik begaan toen hij novicemeester van de Jezuïten in Argentinië was, zoals een van zijn voormalige novices mij persoonlijk heeft toevertrouwd.’ >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/aartsbisschop-beschuldigt-paus-franciscus-van-frequent-seksueel-misbruik-van-jongens/

 2. De paus… tja… alle religies worden opgedoekt om straks in de NWO één nieuwe religie toe te staan, Ba’al is hun God. Iedereen kan lachen schelden over God, en roepen dat God en geloof totale onzin zijn, maar de vijand gelooft heilig in de duivel en daardoor zijn ze aan de winnende hand. Ze zijn niet echt aan de winnende hand, ze lijken te winnen zolang de mensheid slaapt en zich laat gijzelen in ruil voor GELD en spullen.

  De duivel is het materialistische ego in ons, de consument die ALLES doet en iedereen verraad voor materialistische doelen. Het ego leeft in leugens en illusies.
  God is de liefde in ons, dat is het geweten in ons ALLES doet om in de waarheid te ZIJN.

  Iedereen heeft een ego en een geweten. De wereld waar wij in leven ontstaat uit de innerlijke keuze die het individu maakt om uit egoïsme (angst) te leven of vanuit geweten (liefde). Egoïsme kan alleen worden genezen met liefde, tot die tijd is er oorlog tussen egoïsten die uit angst strijden om materialistische doelen ipv liefde te ZIJN.

  De mensen die de mensheid momenteel besturen zijn de bangste mensen die ooit hebben bestaan, omdat ze geen liefde kennen en nooit hebben geweten dat angst is aangeleerd en liefde is wat we allemaal zijn. Uit angst worden mensen materialistische egoïsten en kijk om je heen… de elites maken ons net zo egoïstisch als ze zelf zijn, allemaal om ons bang te houden zodat zij minder bang zijn. We zijn in oorlog met sociaal emotioneel onvolwassen mensen, mensen die zelf pure angst zijn omdat ze nooit liefde hebben gekend.

  De elites zijn zombies en hun hele maffia drijft op angst. Angst is aangeleerd en daardoor tijdelijk, de elites zijn daardoor tijdelijk… en dat weten ze, daarom zijn ze zo bang. Wij leven op het einde van hun heerschappij. De duivel heeft de afgelopen 2000jr totale macht gehad. Op de schaal van het bestaan van alles, is 2000jr één keer knipperen met de ogen. Wij maken het eindspel mee waarin de elites alles gaan verliezen. Ze weten dat het ALLES of niks is, daarom zetten ze alles in wat ze hebben.

  Ga er eens goed voor zitten om te beseffen hoe uitzonderlijk het is dat we hier met een groepje mensen nog wakker zijn… na duizenden jaren van propaganda en programmering is het bewustzijn bij de meeste mensen in ego verandert… en wij staan nog overeind en wij zijn aan het leren en groeien om terug in het bewustZIJN te komen. De satanisten weten zich geen raad, ze proberen de hele planeet te asfalteren met ego, maar het bewustZIJN is als gras dat gewoon overal door het asfalt groeit. Ze worden gek en de enige oplossing die overblijft om het bewustzijn te stoppen, is totale vernietiging.

  We zijn in oorlog met de domste en minst ontwikkelde mensen (egoïsten) die ooit hebben bestaan. De elites zijn precies als de massa… ns duizenden jaren kunnen ze nog steeds maar 1 ding, consumeren.

  De elites zijn als een teek op de rug van een leeuw die doet alsof hij de leeuw is.

  • Klopt…….

   ”Franciscus de laatste paus zal zijn en het einde van de wereld……..

   Dat hij de laatste fucking pope is moge duidelijk wezen. Met zo’n idioot aan het roer loopt dat schip vanzelf op een ijsberg.

   Einde katholieke kerk.

   Einde van zíj́n wereld.

   Nu kan ik heel goed zonder zonder dat stuk ellende. Kan me er niet zo druk over maken. Naar de hel met dat soort..

 3. Hij is dus de ‘ideale’ man die steeds meer mensen ertoe aanzet om de Verbinding met God, of het Hoogste, of De Ene, niet langer te laten bepalen door een externe macht, die in dienst van. een twijfelachtige entiteit werkt, maar die Verbinding aan te gaan vanuit ons Hart, met elkaar, samen.
  Zoals altijd vernietigt het kwaad zichzelf.
  Helaas sleept het wel velen met zich mee.

  • Wim,
   Ik vind het zo cynisch dat als dit bericht waar is, de leider van de Katholieke Kerk die dit gezegd zou hebben, ik geef even commentaar op deze Kerk, de personen die deze Kerk vertegenwoordigen en ervoor werken zowel de vrouwen als de mannen mogen geen sexuele relaties hebben want is verboden, juist door deze regel, voor mij is deze regel een onmenselijke want vrouwen en mannen zijn net als andere dieren, ja ik beschouw de mens als een dier,gewoon sexuele wezens, het onderdrukken van die gevoelens zorgt er juist voor dat je het tegenovergestelde gedrag gaat krijgen van mensen, we hebben dit al gezien in de praktijk toch of niet, dit is ook weer wat ik noem reactionair denken, voor mij als vrij mens blijf ik dan ook zover mogelijk van religies vandaan, onderdrukking van mensen, daar moet deze jongen niks van hebben, het kunnen Moslims,Joden,Hindu’s,Gereformeerden,Katholieken zijn of weet ik wat, ik respecteer ze allemaal maar leg niks aan mij op want ik weiger ze allemaal.
   Juist die Katholieke Kerk is een zo negatief voorbeeld, bekijk hun geschiedenis eens, ik kom uit een Protestante familie, ook al ben ik niet religieus meer ik zal altijd iets van sympathie voor sommigen houden want zij hebben wel bijgedragen aan onze bevrijding van die Kerk in dit polderlandje,amen!

 4. Eenvoudig op te lossen, uitschrijven bij de gemeente als je staat ingeschreven als katholiek.
  Er bestaat geen paus, niemand wordt als paus geboren. ‘t is een business en controle model, wat hen geld oplevert.
  Een belasting paradijs.

 5. De man ( een Sonterklours ) ook maar een Duitser in lange jurk daar broeit het naar illegale praktijken en stinken ze naar de hel zolang er geen witte rook onder die jurk vandaan komt en alle tulpen dood gaan waar bemoeit deze ongekozen man zich toch mee laat hij zijn boek die hij bij zich draag meer eens opnieuw door lezen!!!!!!!!!!

 6. Katholicisme is een geperverteerde versie van het christendom. Een cult, een sekte, en iedere katholiek bevindt zich, of gaat naar de hel.

 7. De corrupte illegale Factcheckers zijn al druk bezig geweest bij de BBC, Reuters en Snopes met zwendel praktijken met het ontkrachten van illegale BIO LABS GIF Covid- vaccins magnet challenge Sociale media zwendel zoals illegale corrupte BIO GIF LABS vaccins Het WHO gezondheidszwendel die zij gebruiken tegen de mensheid Video,s waarop die illegale Bio Gif vaccins gebruikt worden tegen de mensheid Mensen niemand is meer te vertrouwen in die corrupte GezondheidZwendel en miljoenen doen er niet meer aan mee

 8. Ze zijn allemaal schijt benauwd voor die illegale corrupte ( Rockefellers, Rothschild, BlackRock, Vanguard, enz.) wat een illegale criminele Maffia kartels zijn met hun illegale criminele zwendel zit achter die verzonnen fantasie en hun illegale corrupte omgekochte zwendel zaken De BIO GIF LABS vaccins de COVID Pandemic Operation”.

 9. Mooi zo, zo gaat het allemaal nog duidelijker voor de domme mensen hoe het allemaal in elkaar steekt. Langzaamaan openen ze zo de ogen van de mensen die ze nog niet open hebben

 10. Paus? Deze zieke oude gek is gewoon uitgepoept door zijn moeder die hem Jorge heeft genoemd uit de familie van Bergoglio. En nu is het niets meer dan een gluiperige ouwe zak. Paus? Deze titel is ruim duizend jaar geleden bedacht door een omhooggevallen bisschop. Dat komt deze machtsgeilen goed uit. Natuurlijk in de naam van onze lieve heer want dat werkt goed als je zelf naamloos bent. Macht corrumpeert dat is duidelijk.

 11. Les Huguenots hebben ’t altíjd al gewéten; en nòg stééds …. ! :
  Nog (éérder) “Liéver Truckx dan paaps ” !

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *”
  O9 VI 2O24 17:O7
  LiLi Me DiRiGe

 12. 💝🧒👶👧👦👸🤴💖 HANDS ofF OUR (Grand)CHILDREN ❗
  😣😠 🚩❗🗡🏒 B_Rg°gl!° 🛒🛒
  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *”
  O9 VI 2O24 17:11
  LiLi Me DiRiGe

 13. P_D°sSeXuJAILEN ❗
  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *”
  O9 VI 2O24 17:17
  LiLi Me DiRiGe

 14. Ik geloof voorlopig niets van wat de roddelsites te melden hebben. En bij grote beschuldigingen behoren grote bronnen. Bronnen en nog eens bronnen. Zonder goede bron geen nieuws. En wat is het geval? De bronnen deugen vaak niet.

 15. Wie de bijbel kent is helemaal niet verbaasd.
  Mar 13:22  Want er zullen valse christussen, en valse profeten opstaan, en zullen tekenen en wonderen doen, om te verleiden, indien het mogelijk ware, ook de uitverkorenen.
  Het lat alleen maar zien dat we in het einde der tijden leven

 16. “”Organisatoren van Pride festivals moeten over hun vooroordelen heen stappen en pedofielen opnemen in de LGBTQI+””
  Als de pedofielen al ergens tussen gestopt moeten worden, lijkt dit mij de beste groepering waar ze thuis horen. Het spoort allemaal niet. 👹

 17. Deze paus is de valse profeet uit Oprnbaring 13. Het is het beest die uit de aarde opkomt en spreekt als de draak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in