Een 49-jarige man uit Texas die herstelde van COVID – maar die volledig tegen het virus gevaccineerd moest worden voordat hij goedgekeurd kon worden voor een levensreddende longtransplantatie – overleed toen hij een longembolie en hartproblemen kreeg na zijn tweede Moderna vaccinatie, schrijft Childrenshealthdefense.org.

In een interview met The Defender zegt de vrouw van de man, Amy Bolin, dat er geen enkele reden was waarom haar man, Bobby Bolin, gedwongen had moeten worden om het vaccin te krijgen.

“In de medische wereld wordt je doel verondersteld het leven van mensen te verbeteren en te redden, en in plaats daarvan geef je hen één optie – je doet dit of je krijgt geen levensreddende transplantatie,” zegt Amy.

Amy zegt dat haar man geen keus had. “Hij wist dat hij zonder longen niet zou leven, omdat zijn longen hem in de steek lieten. Maar kijk naar wat er gebeurde door die keuze te maken.”

Na zijn tweede Moderna-prik, die hij op 17 april kreeg, ontwikkelde Bolin een longembolie en atriumfibrillatie – een hartaandoening die wordt gekenmerkt door een onregelmatige hartslag, kortademigheid, pijn op de borst en extreme vermoeidheid. Zijn gezondheid ging snel achteruit en hij overleed op 20 augustus, voordat hij nieuwe longen had gekregen.

Bolin had het COPA-syndroom, een zeldzame genetische auto-immuunziekte. “Het neveneffect van de ziekte was een aanval op zijn longen, en hij had een longcapaciteit van 15% toen hij werd geëvalueerd voor een dubbele longtransplantatie,” zegt Amy.

Bolin begon het evaluatieproces voor nieuwe longen in september 2020. “Tijdens dat proces ontdekten ze dat hij een blokkade had in zijn hoofdslagader en een paar andere slagaders, dus moest hij in september een stentprocedure laten uitvoeren,” zegt Amy.

Het evaluatieproces werd stopgezet omdat Bolin na de procedure bloedverdunners moest nemen.

Toen Bolin uiteindelijk werd goedgekeurd voor nieuwe longen, kreeg hij te horen dat hij zich moest laten vaccineren tegen COVID om in aanmerking te komen voor de transplantatie, ook al was hij al hersteld van het virus.

“Onze hele familie kreeg COVID in december 2020,” zegt Amy. “Toen dat met Bobby gebeurde, kreeg hij onmiddellijk de antilichaamtransfusie. Zijn transplantatieteam was er zeker van dat dit vanwege zijn minimale longcapaciteit een zekere dood voor hem zou betekenen, maar hij heeft er niet echt bijwerkingen van gehad. Een verlies van reuk was het enige dat hem echt is bijgebleven.”

Toen Amy hoorde dat haar man het COVID-vaccin zou moeten nemen, heeft ze zich “behoorlijk verzet tegen het transplantatieteam.” Ze zegt dat ze niet begreep waarom het team haar man een COVID-vaccin wilde opdringen zonder eerst zijn antilichamen te testen.

“Het was niet logisch voor mij,” zegt Amy. “Hij was extreem immuungecompromitteerd. Hij had zelfs moeite om de griepprik te nemen, en we hebben daar zelfs ruzie over gehad met het team, omdat hij elke keer op de IC belandde als het aan hem werd gegeven.”

  Verpleegster maakte vreselijke gebeurtenissen mee in het ziekenhuis: "Ik zag alles. Ik heb niets te verliezen"

Amy zegt:

“Helaas was hij wanhopig. Hij was erg ziek. Hij voelde zich niet goed. De gedachte om dit vaccin te nemen of niet de kans te hebben om te leven was niet iets waar hij mee wilde gokken, dus stemde hij toe om het te nemen.”

Bolin kreeg zijn eerste dosis Moderna op 20 maart. Hij ondervond geen andere effecten dan “typische pijn en zich een beetje uitgeput voelen,” zegt Amy, hoewel hij zich over het algemeen niet goed voelde door zijn symptomen, dus het was moeilijk te zeggen of hij een bijwerking ondervond of dat het deel uitmaakte van zijn aandoening.

Kort nadat hij de tweede dosis had gekregen, gingen Amy en haar man drie dagen op reis naar Jamaica.

“Het zou een soort laatste hoera worden, wetende dat we op het punt stonden een grote verandering in ons leven te ondergaan,” zei Amy. “Als je op de transplantatielijst staat, kun je niet meer dan een uur van huis zijn. We hadden het gevoel dat we even weg moesten om weer contact te maken en wat tijd voor onszelf te hebben voordat het leven echt gek werd.”

Op de terugweg van Jamaica kreeg Bolin tijdens de vlucht een longembolie. Volgens de Mayo Clinic is een longembolie een levensbedreigende aandoening waarbij een door bloedstolsels veroorzaakte verstopping in de longslagaders van de longen optreedt.

“Plotseling begon zijn zuurstofsaturatie te dalen,” zegt Amy. “Hij had een pulsoximeter aan zijn vinger, en ik zag zijn zuurstofniveau dalen van 92 naar 85, naar 80, naar 60. Hij zakte helemaal naar de 40, wat een hersenschade niveau is.”

Amy zegt dat ze geluk hadden gehad omdat een ICU-verpleegster op de vlucht en een dokter die vlak achter hen zat, in actie kwamen. “Zij waren onze helden op deze vlucht,” zei Amy.

Het vliegtuig kreeg toestemming om op een lagere hoogte te vliegen en maakte een noodlanding in Houston. De bemanning gebruikte zuurstoftanks aan boord om Bolin pure zuurstof te geven.

Toen het vliegtuig geland was, werd Bolin onderzocht door EMT’s. Zijn sats waren weer normaal, dus besloot hij niet naar het ziekenhuis te gaan omdat ziekenhuizen in de buurt niet bekend waren met zijn toestand.

“Een paar dagen later belandden we in het ziekenhuis omdat ik merkte dat zijn cognitieve bewustzijn was aangetast en hij was gewoon zichzelf niet,” zegt Amy. Tijdens het evaluatieproces stelden ze vast dat hij een longembolie had tijdens de vlucht, ondanks dat hij geen voorgeschiedenis van bloedstolsels had. Ze stelden ook vast dat hij atriale fibrillatie had.

Amy zegt:

“Dit is een man die meerdere keren per jaar in het ziekenhuis werd geobserveerd voor zijn longaandoening en nooit, nooit hadden ze ooit enige ritmische problemen met zijn hart vastgesteld tot dit voorval gebeurde.

  Noorse gezondheidsautoriteiten waarschuwen dat meer volledig gevaccineerden in het ziekenhuis kunnen belanden

“En toen ik het [het vaccin] ter discussie stelde was het natuurlijk ‘Oh nee, dat heeft er niets mee te maken.’ En ik zei dat ik het feit niet kan negeren dat de tweede injectie net is gebeurd en dat hij nu hartproblemen en bloedstolselproblemen heeft ontwikkeld die er nooit eerder waren geweest, dus waarom sluiten we dat zo snel uit in plaats van te onderzoeken of dat een mogelijkheid is, maar dat viel in dovemansoren.”

Zijn artsen hebben nooit een verklaring gegeven waarom Bolin plotseling een van beide aandoeningen kreeg. Amy zegt dat het risico van myocarditis na een mRNA-vaccin nooit met hen was besproken, ondanks het feit dat haar man eerder een hartoperatie had ondergaan.

Amy zei dat haar man 22 dagen in het ziekenhuis heeft gelegen.

“Ze gaven hem bloedverdunners en medicijnen voor zijn hartkwaal. Toen hij overleed gebruikte hij 31 receptmedicijnen, dus ze gooiden alleen maar medicijnen naar hem proberend erachter te komen en het werd gewoon nooit opgelost,” zegt Amy.

Bolin had “verschillende bezoeken aan het ziekenhuis tussen mei en augustus, twee keer met de ambulance omdat hij op een punt kwam waar de AFib niet meer onder controle was,” zegt Amy. “Wanneer je een beperkte longcapaciteit hebt en je het gevoel hebt dat je geen adem kunt halen, wordt het gewoon een vicieuze cirkel van stress en angst, en opnieuw konden ze niet achterhalen hoe ze deze AFib onder controle konden krijgen.”

Amy zegt dat ze niet weet welke tijdlijn haar man had met zijn organen, maar ze zag een complete verandering in hem in vier maanden tijd. “Het was oneerlijk, het was onrechtvaardig en het was onmenselijk dat hij ’s nachts ging slapen en dacht: ‘wat doe ik hier?'”

“Mensen hebben het recht om een prik te nemen als ze denken dat dat het beste voor hen is,” zegt Amy. “Ik heb nooit het gevoel gehad dat dit het beste voor hem was… nooit, nooit, nooit. En om opnieuw verteld te worden dat je dit moet doen of niet in aanmerking komt voor transplantatie liet hem in een ruimte van complete wanhoop – en hij deed het uit complete wanhoop.”

Amy vertelt:

“Voor iedereen die een immuungecompromitteerd persoon in zijn leven heeft, ons leven veranderde niet toen COVID ontstond. We leefden al een COVID-levensstijl. We raakten geen deurklinken aan, we gingen niet uit met mensen die ziek waren, we namen als gezin al … die noodzakelijke stappen om onszelf te beschermen.

Dus het idee en het schuldgevoel dat door dit alles wordt gedreven dat we iedereen moeten beschermen. Dit zijn mensen die al weten hoe ze zichzelf zo goed mogelijk tegen dingen kunnen beschermen. De ziekte van mijn man waren zijn longen en je kunt niet niet ademen.”

  Italiaanse leraar overlijdt binnen uren nadat hij het AstraZeneca serum kreeg ingespoten - onderzoek naar doodslag gestart

Amy zegt dat ze haar eigen autopsie aanvroeg omdat ze antwoorden nodig had.

“Het maakt me gewoon ziek, echt waar,” zegt Amy. “Zijn nalatenschap is echt belangrijk voor me en ik wil niet dat een andere vrouw en familie met dezelfde dingen geconfronteerd worden als wij de afgelopen maanden.”

Zoals The Defender op 29 oktober meldde, hebben de Centers for Disease Control and Prevention hun richtlijnen geactualiseerd waarin wordt aanbevolen dat immuno-incompetente volwassenen een vierde boosterdosis van het Pfizer-BioNTech of Moderna COVID-vaccin krijgen zes maanden na ontvangst van hun derde dosis – omdat onderzoek aantoont dat mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem geen adequate immuunrespons krijgen na vaccinatie.

Het doel van de derde dosis was hun immuniteitsniveau te verhogen tot het niveau dat wordt gezien bij mensen met een normaal immuunsysteem na twee doses.

Het doel van de vierde dosis is om “afnemende immuniteit te bestrijden”. De vierde dosis zou hetzelfde doel hebben als een boosterdosis die wordt toegediend aan mensen zonder immuundeficiëntie, zes maanden nadat zij oorspronkelijk zijn gevaccineerd.

Sommige deskundigen maken zich zorgen over de effecten van het geven van een vierde dosis vaccin aan de immuungecompromitteerde populatie – een praktijk die niet is onderzocht op veiligheid of werkzaamheid, of is goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration of de veiligheidsadviseurs voor vaccins van de CDC.

“Het doseren van COVID-19 vaccins is zorgwekkend vanwege de ophoping van spike-eiwit in het menselijk lichaam,” zei Dr. Peter McCullough, een consultant en cardioloog.

“Bij elke injectie is er een ongecontroleerde productie van het SARS-CoV-2 pathogene spike-eiwit die weken of maanden doorgaat,” zei McCullough. “Recent bewijs in de SARS-CoV-2 luchtweginfectie heeft aangetoond dat het S1 segment van het spike-eiwit meer dan een jaar na de ziekte in menselijke monocyten kan worden hersteld.”

McCullough zei dat het spike-eiwit zich progressief zal ophopen in de hersenen, het hart en andere vitale organen – en bij elke dosis de snelheid van klaring overschrijdt – en dat het bekend is dat het ziekten veroorzaakt, zoals myocarditis, neurologische schade en bloedstolling.

“Het is niet te beschrijven. Ik kan niet eens één woord vinden om de moorddadige, misdadige, onmenselijke acties die gaande zijn te beschrijven. Er is geen grens aan de hoeveelheid leed die ze ieder van ons zullen aandoen om te krijgen wat ze willen. Onschuldige mensen worden gedood. Dit is oorlog,” schrijft een reageerder in de CHD commentarensectie.

“Het heet MOORD!”, antwoordt een ander.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinpleisters – een mijlpaal op de weg naar massale zelfmoord?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMedia zeggen dat toename van voetballers die plotseling instorten “toeval” is
Volgend artikelKinder-oversterfte in het Verenigd Koninkrijk na invoering van Covid vaccinatie, LinkedIn censureert daarop de psychiater erover
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Zo zie je maar weer, je kunt beter proberen een beetje gezond te leven en elk bezoek aan het dodenhuis/ ziekenhuis proberen te vermijden. Er zijn echt oprechte ziekenhuismedewerkers, maar ook heel veel foute met verkeerde motieven, of té dom om zelf na te denken.

  2. Inderdaad zijn er weldenkende, maar die verzuipen in het systeem. Veel van dat soort huizen worden ” bestuurd” door managers die managen zonder kennis van wat ze managen. Die staan mijlenver van de werkelijkheid. En voor geld.. …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in