Er was een Australiër voor nodig om de stilte rond de gezondheid van Joe Biden te doorbreken. Cori Bernardi van Sky News Australia vraagt zich af of de wereld gediend is met een demente president in het Witte Huis, waarbij hij in dezelfde ademtocht zich uitlaat over Nancy Pelosi, die “onzeker was over de geestelijke toestand van Trump en zijn bezit van de nucleaire codes.”

We zouden onzekerder moeten zijn over politici die andere politici zo haten dat ze alle overwegingen opzij zetten en pure wrakken als marionetten naar binnen laten schuiven. “When elephants fight it is the grass that suffers”, zeggen de Kikuyu. Het gras is hier niet de hooglanden rond Nairobi, maar de natie, de democratie en, uiteindelijk, de veiligheid in de wereld.

“Het is duidelijk dat de Amerikaanse president Joe Biden niet opgewassen is tegen de taak waarvoor hij “beëdigd is”, aldus Sky News-presentator Cory Bernardi.

“Nooit eerder is de leider van de vrije wereld zo cognitief gecompromitteerd geweest.

Het is voor mij op zijn minst duidelijk dat de Amerikaanse president Joe Biden worstelt met dementie en duidelijk niet opgewassen is tegen de taak die hem is opgedragen”.

Bernardi zegt dat het iets is dat “duidelijk” was tijdens de verkiezingscampagne, maar de “partijdige en giftige” mainstream media verkoos niets te belichten dat “een overwinning van Biden had kunnen doen ontsporen”.

“Zelfs nu, nadat hij is beëdigd, weigeren velen van hen nog steeds de waarheid te spreken over het gebrek aan capaciteiten van Biden”.

Joe Biden dook onlangs op om zijn “sanitised” presidentiële Town Hall Debuut te maken, waarbij de nieuwe president “prompt met zijn teleprompter faalde”.

“Het resultaat was niets minder dan een ramp … het was bezaaid met totale onwaarheden. 

Het is allemaal nogal pathetisch, maar zelfs normaal gesproken slimme mensen worden verblind door de onzin die door de mainstream media naar buiten wordt gebracht. Ze geloven elke vermeende zonde van Donald Trump terwijl ze van plan lijken om St. Joe heilig te verklaren”, aldus Bernardi.

Poetin daagde Biden uit om deel te nemen aan live online discussie - werd afgewezen

Democraten verkiezingsfraude – Nieuw ontdekte video toont ’s avonds laat de levering van tienduizenden illegale stembiljetten, 8 uur na de deadline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here