Tasnim Infographic - The Falconry.jpg / Wikimedia / (Public Domain)

De Russische luchtmacht heeft een Amerikaanse RQ-4 Global Hawk drone neergeschoten boven de Zwarte Zee, volgens berichten op Twitter en Telegram. Het neerschieten is niet officieel bevestigd, schrijft Stephen Bryen.

De Russen zeggen dat de Global Hawks in de Zwarte Zee worden gebruikt om raket- en drone-aanvallen op de Krim te coördineren, de laatste met 5 ATACMS raketten met cluster munitie. Rusland geeft de VS de schuld, die volgens Rusland de doelcoördinaten levert en ze fysiek in de ATACMS-raketten in Oekraïne laadt. Global Hawk stuurt de doelwitinformatie per satelliet naar Kiev.

De vluchten van de Global Hawk beginnen op Sicilië.

De Russen hebben eerder vandaag de Amerikaanse ambassadeur naar Moskou gehaald. President Poetin heeft gezegd dat er vergelding zou komen. Een aantal burgers waaronder twee kinderen werden gedood op het strand van Sevastopol. Zelensky noemde hen bezetters en dat hun dood gerechtvaardigd was. De ene was 3 jaar oud, de andere een 9-jarig meisje.

Ondertussen heeft Zelensky een van zijn topgeneraals ontslagen na klachten van de neonazistische Azov brigade.

Het ging om de commandant van het Joint Forces Command van Oekraïne, luitenant-generaal Yury Sodol. Hij werd ontslagen nadat de Oekraïense strijdkrachten de afgelopen week zeer veel slachtoffers hadden geleden na een aantal mislukte tegenaanvallen. Zelensky staat onder druk van Washington om grondgebied terug te veroveren op Rusland, met name in Kharkiv, en om betekenisvolle vooruitgang te laten zien vóór de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Update via Hal Turner:

Amerikaanse functionarissen hebben geruchten ontkend dat Rusland een Amerikaanse drone heeft neergeschoten boven de Zwarte Zee.

TWEEDE, DERDE en VIERDE Amerikaanse functionaris ontkennen dat er een drone is neergeschoten boven de Zwarte Zee.

  High Stakes nu de dagen van straffeloosheid van Uncle Sam eindelijk voorbij zijn

Alle eerdere berichten over een neergeschoten drone worden ingetrokken door de bronnen die ze hebben verstrekt! Dit lijkt op een VALS ALARM.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat is er nodig om u kwaad te maken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetins “oorlog” om de Amerikaanse tijdgeest opnieuw vorm te geven
Volgend artikelJulian Assange is vrij: WikiLeaks-oprichter sluit schikking met VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Nu de satallieten en de rootzoi in de ruimte opruimen de doel om de mens te onderdrukken die niet voor goede doelen worden gebruikt.

 2. Het doden van meisjes van 3 en 9 is prima volgens onze snuifkampioen!!! Bizar, Rutte zal er ook vast een harde plasser van krijgen, ik vind het verwerpelijk!

 3. De dollar raakt zijn bevoorrechte positie kwijt, is dat even huilen met 33.000.000.000.000 schuld (33 Triljard)

  Laatste stuiptrekkingen, gaan ze (nato) terroristiche actie uitvoeren, het zijn niet eens oorlogshandelingen want daarvoor moet je officieel in oorlog voor zijn

  😡😡😡🤮🤮🤮

  • ….op weg naar 35 ondertussen, niet dat een Biljoentje meer of minder het verschil zou maken, peanuts, zou k zeggen maar die zijn in principe meer waard dan bedrukt WC papier…..

  • De tri- staat voor 3×6 nullen en de -art voor duizend dus 3 nullen.
   In totaal dus 21 nullen achter de 33.
   Het is dus 33 biljoen. De bi- van 2 x 6. Dus 12 nullen achter de 33

 4. Hoe lang kan de legerleiding in Ukraine nog langer toezien hoe een betaalde clown hun land in de totale verwoesting stuurt?

  • @Oizaz lahcen…

   De legerleiding werkt voor dezelfde verborgen handen van Blackrock. Deze oorlog heeft NIKS met legerleiding of politiek te maken, het is de elite tegen de mensheid. De legerleiding in Oekraïne NIKS te zeggen, ze volgen allemaal bevelen op… voor geld!

   Als de corrupte verraders die ons de hel in slepen niet heel heel heel grof werden betaald zouden ze hun huidige werk niet eens doen. De echte kopstukken die ol sleutelposities zitten, worden allemaal gechanteerd met bewijzen van seks, pedo en moordfeestjes. Laat al je vertrouwen in dingen als ‘legerleiding’ maar los, want op dit moment zitten al deze organen vol met corruptie en verraad, vooral op ALLE sleutelposities zitten corrupte verraders, dat is hoe ze overal de macht hebben en houden… zij bezitten iedereen die een sleutelrol heeft.

    • @Frank W.

     Dat maakt niet uit. Wij zijn bezig om tot de kern te komen zodra we daar komen gaan we anders in het leven staan en anders reageren en communiceren. De verandering komt niet van de massa die niets doorheeft. De verandering komt ALTIJD van 1 mens of een klein groepje.

     Stop om te kijken naar de massa om te veranderen… WIJ zijn aan het veranderen en dat is de verandering die nodig is om alles te veranderen. Echt… stop nou eindelijk eens om te hopen dat de schapen in herders en leeuwen veranderen.

     WIJ zijn de herders en de leeuwen, maar zolang wij zitten te wachten op de schapen verandert er NIKS. WIJ zijn het leger dat deze oorlog moet winnen. De massa, ZOALS ALTIJD, volgt gewoon de winnaar. Laat de massa los en focus je op je eigen transformeren en voedt de leeuwen en herders om je heen.

     Je verwacht nu dat er 8 miljard mensen ineens allemaal Einstein worden. NEE… er is één Einstein en die is onder de wakkeren en daar begint de verandering.

     Mensen zien echt alles op de kop… mensen zetten het paard achter de wagen en snappen vervolgens niet wat er fout gaat en ze blijven het paard maar de schuld geven en eisen dat het paard het oplost. Als herders die de hele dag kwaad zijn dat de schapen zichzelf niet herden.

     • Beste Theme,
      Ik verwacht niet dat 8 miljard mensen “bewust” worden, dit zou effectief onrealistisch zijn.
      Ik zou wel graag hebben dat de groep mensen die weten hoe het hele systeem ineen zit een beetje groter wordt. Ik weet trouwens niet met hoeveel we nu zijn, in Nederland en Vlaanderen.
      Zijn we met 3%? is het 5%? of gaat het tot 10%? Meer zal het waarschijnlijk niet zijn.
      Ik ben er toch al in geslaagd om mensen bewust te maken, maar ’t is ongeveer 1 of 2 op 10 (naar schatting) en sommigen “hervallen” voor een stuk. En dat gebeurt dan effectief via face to face gesprekken. Men kan dat hier ook proberen maar men komt heel moeilijk of helemaal niet te weten of het een blijvend durend resultaat geeft.
      Niet iedereen die meeloopt in de kudde schapen blijft effectief een schaap. Men kan hen moeilijk een wolf of leeuw maken, dat weet ik, als ze maar geen schaap blijven, dat is het voornaamste.
      Samengevat: ik zou graag hebben dat we met wat meer zijn.
      https://www.scientificamerican.com/article/the-25-revolution-how-big-does-a-minority-have-to-be-to-reshape-society/

      • Frank W…

       Ik zou ook graag een dashboard hebben waarop ik kan zien waar we staan en met hoeveel. Maar zo werkt het helaas niet.

       Wereldwijd zijn we als een leger van bewustzijn. De kopgroep is zich inmiddels spiritueel aan het ontwikkelen/herinneren. In de slipstream volgen miljarden semi wakkeren. Er is al een nieuwe koers ingezet, het is nu wachten tot dat problemen gaat geven met de koers die de satanisten willen. Als het verzet wordt getriggerd zijn er niet her en der honderdduizend mensen op de been, dan gaan er miljoenen mensen de straat op.

       Ow… en ik verwacht in Nederland geen enkel verzet. Want Nederland is het totaal gehersenspoelde voorbeeldland dat de NWO gedachte moet verkopen als toffe democratie. Nederland is één van de laatste landen die zal worden ‘bevrijdt’.

       Weetje Frank… de echt wakkere mensen moeten gewoon hun gordel goed doen en hun zuurstofmaskers klaar hebben, want de crash gaat komen. Daarna zien we wel verder. Komop… de aarde bestaat al miljarden jaren, wat wij meemaken is niet het einde, maar een nieuw begin. We kijken niet naar de geboorte van het kwaad, maar naar het einde. Ze hebben hun spelletjes duizenden jaren herhaalt. Net zoals wij duizenden jaren afgeleid waren door brood en spelen, maar het spel is over en uit… we doorzien hun intenties op 5000km afstand, niks werkt meer. Alle leugens zijn op.

       Game Over.

 5. Die drones hebben ergens een basis van waar ze op moeten stijgen.
  Neerhalen is prima natuurlijk.
  Maar dat is dweilen met de kraan open.
  Accuut alle vliegvelden platgooien waar die krengen gestationeerd zijn.
  Daarna de fabrieken aanpakken waar ze geproduceerd worden.

  • Helemaal akkoord Thom..maar de smerige Zionistische US.. heeft alles op een Europees eilandje gepositioneerd.. moeilijk geval..al zou ik het heel hard toejuichen…

   • Dankzij dat gek makend geduld kunnen de schapen heerlijk ongestoord vanavond op de bank naar het EK voetbal kijken.
    Als Putin net zo gestoord zou zijn als die Biden kliek dan waren we allang geroosterd.
    Maar eens zal de koek op zijn.

 6. De Amerikaanse UAV RQ-4 die de Oekraïense raketaanvallen op Sebastopol coördineerde, landde in Kavala

  De RQ-4 vliegt nog steeds dicht bij de grenzen van het Russische luchtruim

  https://youtu.be/Vm5n3h755Gk

  Volgens rapporten en vluchtgegevens van het GPS-systeem heeft de Amerikaanse luchtmacht een RQ-4B Global Hawk verkenningsdrone gebruikt om informatie te verstrekken en de raketaanval van de Oekraïense strijdkrachten op Sevastopol te coördineren, die vervolgens hun toevlucht zochten op de luchthaven van Kavala! >>>

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/krimaia-amerikaniko-anagnoristiko-uav-xrisimopoiithike-gia-syntonismo-ton-pyraylikon-epitheseon-sti-sevastoupoli/

 7. Rusland maakte de schuld van de VS bekend bij de VN: het zal de Poolse spoorlijn die Oekraïne met de NAVO verbindt bombarderen voor de overdracht van strijdkrachten en wapens!

  Ze sloten zich aan bij het spoorwegnet van Oekraïne met de infrastructuur van de NAVO!

  De Russische Permanente Vertegenwoordiger bij de VN, Nebenzya, maakte de schuld bekend van de VS voor de aanval in Kiev op burgers in Sebastopol, op de Krim, en kondigde vergeldingsmaatregelen tegen de Amerikanen aan.

  ‘De Amerikaanse betrokkenheid bij de aanval op Sebastopol valt niet te ontkennen. De VS zijn rechtstreeks betrokken bij de ATACMS-terroristische aanval in Sebastopol.

  Washington en zijn bondgenoten steunen het neonazistische regime in Kiev en moedigen hun marionetten aan om terroristische daden tegen burgers te plegen.

  De terroristische aanval die het Oekraïense leger met hulp van de Verenigde Staten in Sebastopol heeft uitgevoerd, zal worden besproken tijdens een bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad in juli ” , aldus de Permanente Vertegenwoordiger van Rusland bij de VN.

  Nebenzya beschuldigde de VN ervan “geen zinvol antwoord” te hebben gegeven op de aanval, terwijl ze met twee maten meten . Hij voegde eraan toe dat de staking in Sebastopol niet onbeantwoord zal blijven.>>>

  https://warnews247.gr/diethnh/rwsia/h-rwsia-anakoinwse-thn-enoxh-twn-hpa-ston-ohe-tha-bombardisoun-ton-polwniko-sidhrodromo-pou-enwnei-oukrania-me-nato-sto-stoxastro-stathmoi-kai-baseis-ths-polwnias/

 8. Niemand legt mij uit waarom die spoorlijnen niet vanaf dag één een primair doel waren.
  Hetzelfde, steeds hetzelfde liedje: rangeerstations, de bruggen over de Dnjepr…
  Dit kan zowat de honderste keer zijn dat ik dit intik, maar geen enkele weetal antwoordt.

 9. Lepoudre Luc juni 25, 2024 Bij 17:17

  Spoorwegen in Polen vernietigen kunnen de NAVO doen besluiten om Artikel 5 doen uitvoeren, dan wordt het een heel ander balspel Luc.

  • Neenee, het gaat om de spoorlijnen IN Oekraïne die de verbinding met Polen verzekeren. Het is verwarrend als men die Poolse spoorlijnen noemt: die hebben ook een andere spoorbreedte, conform de Europese spoorlijnen, maar ze zijn wel degelijk in Oekraïne en betaald door de VS.

   • Ik had mij dat ook al afgevraagd maar ik denk dat Poutin hun doodgewoon wil uitputten,hij slaat hun rommel toch kapot in het binnenland ook hun opslagplaatsen en vliegvelden,hij werkt strategisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in