In een toespraak verklaarde de gezondheidsminister van Florida, Joseph A. Ladapo, dat de nieuwe Covid-“vaccins” een bijzonder problematisch veiligheidsprofiel hebben. Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid ging tekeer en berispte Ladapo schriftelijk, zeggende dat zijn uitspraken een gevaar waren voor de volksgezondheid, bericht Report24.

Ladapo werd in 2021 door de Republikeinse gouverneur van Florida, toekomstig Republikeins presidentskandidaat Ron DeSantis, benoemd tot Surgeon General, wat ongeveer overeenkomt met de functie van minister van Volksgezondheid.

Het jaar daarvoor publiceerde Ladapo een gezondheidsgids waarin Corona-vaccinaties voor gezonde kinderen werden afgeraden. Daarmee weersprak hij het gemandateerde openbare eenheidsadvies dat de medisch nutteloze en gevaarlijke kindervaccinatie ook in de VS aanbeveelt.

Report24 meldde: Florida Department of Health geeft waarschuwing voor vaccinatie: artsen moeten patiënten voorlichten. Ladapo ontraadde in het algemeen vaccinatie voor mannen tot 39 jaar, omdat vooral in deze bevolkingsgroep een toename van 84 procent aan sterfgevallen door hartziekten is aangetoond.

Verwijzend naar een studie gepubliceerd in Lancet, legde Ladapo uit dat de bescherming tegen infectie in feite zou afnemen na covid-vaccinatie. Na zeven maanden zou volgens deze studie het risico op infectie zelfs toenemen, wat betekent dat gevaccineerde mensen vaker covid zouden krijgen dan ongevaccineerde mensen. (Dit is immers in principe in overeenstemming met wat iedereen subjectief kan waarnemen als men de ogen maar een beetje openhoudt).

  Catastrofe scenario: De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebben

Het ministerie van Volksgezondheid, geleid door de extreemlinkse Democraten onder Joe Biden, is ontzet over Ladapo’s beleid en uitspraken. In een brief zeggen de ambtenaren dat zijn uitspraken een bedreiging vormen voor de openbare veiligheid. Florida is een van de Amerikaanse staten die het minst bereid zijn zich te onderwerpen aan het Corona-dictaat. De maatregelen zijn vroegtijdig beëindigd, er zijn wetten tegen discriminatie van niet-gevaccineerden. Zowel economische als gezondheidsgegevens tonen aan dat dit de juiste weg was – Florida, met zijn bijzondere weg, kan in vergelijking worden beschouwd als het “Zweden” van de VS.

Absurd genoeg beweerden FDA-functionarissen, tegen alle feiten in, dat er veel minder problemen met hartaanvallen zouden zijn onder de gevaccineerden dan onder de ongevaccineerden. Hieruit blijkt dat de strijd om de interpretatieve soevereiniteit rond de geclaimde Corona-pandemie nog lang niet voorbij is. De bevolking zal nog veel meer onwaarheden te horen krijgen totdat deze in de juiste rechtbanken worden behandeld. Het is aan ieder individu om zich te informeren en de nodige conclusies te trekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWe gaan de reaguurders fileren
Volgend artikelOekrainse leger lanceert zelfmoordaanslagen, bereidt offensief voor op Zaporozhie front (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Blijf de waarheid vertellen.
  Ook als wij gaan verliezen.
  Want ergens op de planeet leven mensen zoals jij en ik.
  Die vrij van woord en geest zijn.
  Daar zal het licht blijven schijnen, de waarneid verspreiden over alle mensen.
  Ook als het nu slechts kleine veilige havens zijn, wij kunnen hier deel van zijn en het laten groeien.
  Misschien win niet ik maar jij deze ongelooflijke strijd die nooit had mogen plaats vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in