Massale geestesziekten vieren hoogtij over de hele wereld en de Duitse wetenschapper Dr. Michael Nehls biedt een aantal interessante inzichten over waarom.

Dr. Nehls, auteur van “The Indoctrinated Brain”, verscheen samen met Mike Adams, de Health Ranger, in een aflevering van het “Health Ranger Report” om de zaak verder te bespreken, bericht Ethan Huff.

In de volgende video legt Dr. Nehls uit wat hij de afgelopen decennia heeft geleerd in zijn studies over het menselijk brein en hoe de globalistische “elite” het uitbuit.

“Ik zag de aanval op het menselijk brein indirect door het gezondheidsbeleid van de afgelopen decennia”, legt Dr. Nehls uit.

“Maar wat we hebben waargenomen in 2020 en nog erger met het mRNA-injectieprogramma in 2021 toen het begon, werd het helemaal duidelijk dat dit een echte grote aanval is op het menselijke mentale immuunsysteem.”

Bekijk zeker de volledige video hieronder om het hele interview te zien:

Mensen kunnen niet meer denken door aanval op menselijk immuunsysteem

Hoewel de aanval op het menselijk brein al vele jaren aan de gang is, werd deze pas echt intensiever met het uitbreken van de coronavirus “pandemie”.

Voor het eerst in de recente geschiedenis geloofden de mensen overal de leugen dat er een eng “virus” circuleerde waardoor ze in angst thuis moesten blijven, hun vrienden en familieleden moesten buitensluiten en de ene chemische injectie na de andere moesten nemen om “veilig” te blijven.

COVID en de Operatie Warp Speed “vaccin” campagne die ermee gepaard ging schakelde met succes de hersenen van de meeste mensen uit, waardoor ze niet meer op hun hoede waren en gewoon geloofden wat de “autoriteiten” hen vertelden.

  Dr. Robert Malone zegt dat de mensheid momenteel te maken heeft met 5e generatie oorlogvoering: "Je weet niet wie je tegenstander is"

Om als soort te overleven moeten mensen hun mentale immuunsysteem op een gezonde en constructieve manier inschakelen, wat in veel opzichten niet meer mogelijk is omdat de mensheid wordt aangevallen door een steeds kwaadaardiger wereldwijd bestuurssysteem dat de menselijke autonomie niet respecteert en mensen berooft van de vruchten van hun arbeid.

Het is een situatie geworden waarin het niet langer zinvol is om het zelfs maar te proberen, tenminste niet in de mate die het natuurlijke instinct zou voorschrijven, omdat dit een zinloze poging wordt.

Aan het begin van ons leven is het menselijk brein gevuld met verwondering en mogelijkheden over de toekomst. Het immuunsysteem van de hersenen coördineert met de rest van het immuunsysteem van het lichaam om de samenwerking tussen de darmen en de hersenen te vergemakkelijken.

Die samenwerking wordt door van alles en nog wat aangevallen, niet alleen door COVID-inentingen en andere kind-“vaccins”, maar ook door 5G en andere gerelateerde draadloze technologie, genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) in de voedselvoorziening, mediaprogrammering die de hersenen beschadigt en welig tierende corruptie in zowel de publieke als de private sector die de mensheid tot slaaf maakt in een matrix van een hersendood bestaan waaruit geen ontsnapping mogelijk is.

Voeg daar de komst van kunstmatige intelligentie (AI) en de vervanging van het menselijk brein door computers en robots aan toe en de situatie wordt nog nijpender. Zijn mensen bij wijze van spreken nog relevant of hebben de globalisten al hun gepeupel overbodig en achterhaald gemaakt?

Dr. Nehls gelooft dat er oplossingen zijn die de neurogenese in de hersenen kunnen “deblokkeren”, waardoor mensen weer hun volledige hersenkracht kunnen benutten. Kijk hierboven voor meer informatie over zijn ideeën.

  Lufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italië heeft opzienbarend bewijs vrijgegeven dat aantoont dat Covid mRNA-vaccins “uitgebreide hersenschade” veroorzaken bij ontvangersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Kevin Stillwagon: Stop nu met vaccineren, of we gaan echte problemen tegemoet
Volgend artikelZe kweken ze dom…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • LSD? Daar zou ik niet oprekenen. LSD kan een (mini) psychose veroorzaken. Cq is extreem grensverleggend. LSD komt uit een Zwitsers laboratorium (VS lab denk ik). Werd vanaf jaren vijftig veel mee geëxperimenteerd door het VS leger en door curieuze ‘psychiaters’. Ik werkte in jaren zeventig in de hulpverlening A’dam. Veel ellende gezien bij ‘verlichte’ druggebruikers. VS geheime diensten gebruikten allerlei drugs (ook riskante seks en alcohol) incl. lsd om de kritische en vragenstellende naoorlogse generatie studenten, jongeren, anti-oorlog demonstranten, de zwarte gemeenschap en First Nations te verlammen/te ondermijnen. Een onderdeel van Operatie Chaos. Wat redelijk is gelukt.
   Idd kunnen sterke geest-veranderende substanties ook ten goede worden gebruikt. Maar ik heb dat zelden gezien. Wees voorzichtig.

  • Het narratief muteerd nu ook al, net als het virus

   Van “Flatten de Curve” naar “Flatten de Vaxed”

   Maar eerst veranderd het geheugen van de vaxed in een soort cassette bandje dat je elke dag kan overschrijven.

   P.s.: Er is al een paar jaar een YT video over iemand die dat heeft.

   Elite heeft het goed voor met ons ….

 1. Je kunt je voorstellen welke gewelddadige stromen van opzettelijke waanzin elke beweging voor het goede overspoelen! Waarom denken aan verre hiërofanten van het kwaad, terwijl gewone mensen, die tegen het kwaad lijken te strijden, het kwaad feitelijk tot het maximum aan het vergroten zijn. Dat is de situatie op aarde. De ondankbare zonen van de Aarde haasten zich om de catastrofe dichterbij te brengen, en elke waarschuwing wordt als een belediging opgevat. Zo heeft de wereld de waarheid over Golgotha opgeschreven.

 2. Gedachten zijn een gevolg, geen oorzaak.

  Ze hebben ons geleerd dat wij de oorzaak zijn van gedachten, terwijl zij al onze gedachten maken via al hun kanalen. Ik heb het al vaker gezegd. We leven echt in een matrix die ons van geboorte tot ons graf bestuurd via onze psyche. De programmering van onze psyche is het ego. Wij zijn het ego niet, het ego is het programma waarmee ze ons besturen. Het ego bestaat niet, het is de rol die wij krijgen van de matrix.

  Ze hebben ons bewustzijn vervangen door slimheid (geheugen) om ons af te kunnen richten. Bewustzijn is soevereine intelligentie, slimheid is alleen dom getraind geheugen. De slimste mens is niet de intelligentste. Het ego is slim, de ziel is intelligent. Een aap die kunstjes doet voor een beloning is slim, de aap die ontsnapt is intelligent.

  • Een aap die kunstjes doet voor een beloning is slim, de aap die ontsnapt is intelligent

   Die ga ik onthouden. Hahaha, verdomd je hebt gelijk.

  • Je wordt hele dagen gebombardeerd met prikkels en borden en reclames en verplichtingen en regels en wetten en complexe dingen die simpel horen te zijn.

   Iedereen wilde ineens naar Thailand op vakantie, nu is Scandinavië ineens helemaal hot. De kudde wordt gewoon bestuurd en iedereen leeft in zijn/haar bubbel van verlangens die worden gevoed en gecreëerd door de ontelbare imput die je overal om je heen krijgt. Momenteel vinden veel mensen die tiny houses ook helemaal leuk, want de tell a vision laat ze geloven dat het leuk is. Er is nu ook al een “programma” waarin mensen al hun spullen gaan uitstallen om te zien dat ze veel te veel bezitten.

   Ik kom in het veld… en de schapen hebben geen idee dat ze bestuurd worden. Ze willen gewoon ineens een tiny house en al hun spullen wegdoen. En dat is allemaal manipulatie van onze gedachten. Als U weer in het veld bent moet U maar eens opletten hoeveel gedachten er ontstaan… en ga dan een in een echt veld wandelen om te zien hoeveel gedachten er daar opkomen.

   Filmtip voor U;
   They Live

   • Gedachten en projecties creëren de realiteit waar wij in leven. Daarom zijn ze ons zo keihard aan het hersenspoelen. Want uit wat wij denken en geloven en uitspreken ontstaat de wereld, dus de elites hebben onze gedachten gehackt via ons brein en prikkels en propaganda en hersenspoeling.

    Ze besturen ons als afgerichte apen.

   • Ik heb eerder het idee dat velen het wel weten maar in het kader van “de hypotheek moet betaald worden” gewoon meedoen. Verder zijn mensen, in het algemeen genomen, altijd al klootzakken geweest, uitzonderingen daar gelaten. Wel eens experimenten gezien van kuddegedrag? Dan weet je wel hoe laat het is. Mensen willen geen verantwoording afleggen, daarom zijn er altijd “leiders”geweest. Als die leiders je het bos insturen dan doen ze dat gewoon, zie alle nutteloze oorlogen, religieuze twisten enz.

 3. “Ze hebben ons bewustzijn vervangen door slimheid (geheugen) om ons af te kunnen richten.” en “(…) waarmee ze ons besturen”. “Ze”, de heersende partij, en “ons”, het lijdend voorwerp wordt hiermee bedoeld?

  Ik word heel ongelukkig van dat constante onderscheid tussen “ze” en “ons’. “Ze” zijn niet meer of minder dan je eigen medemens, ze zijn niet beter dan jij, en of jij persoonlijk je laat beinvloeden door je eigen medemens is helemaal jouw eigen besluit en zaak. Wie zijn die “ze” in jouw ogen? Is dat een ander creatuur dan de mens hier op Aarde? Is dat een buitenaardse dompteur of zo die mensen temt? Inzake “ons” en mijzelf: ik zit ook niet bij die groep van “ons” die zich laat beinvloeden en africhten door “ze”. Ik zit bij de mens. En als er bij de mens iemand zit die een kwaadaardige shithead is, dan laat ik me niet beinvloeden door die persoon. Niemand heeft mijn bewustzijn vervangen door slimheid (of wat dan ook) om mij “af te kunnen richten.” Zo zit ik niet in elkaar, nooit en te nimmer, en van dergelijke stupiditeit wil ik dus niet beticht worden. Mensen die dit onderscheid tussen “ze” en “ons” maken: svp, spreek voor JEZELF, niet voor MIJ, niet voor “ons”! Dat gezegd, je mag best voor jezelf spreken, maar zeg dat dan gewoon: “ze” hebben MIJN bewustzijn vervangen door slimheid om MIJ af te kunnen richten. Dan spreek je ieg voor jezelf, met je eigen mening. Maar spreek niet meer voor mij met je “ons”, want ik zit helemaal niet in die club, en neem ook geen stellingen dat “wij” , en dus ik, “af te richten” zijn, of wat dan ook, door “ze”! Snappie? Je bedoelt het wsch goed, maar het komt heel lullig en betweterig over. Beter om gewoon voor JEZELF te spreken, dan voor “ons” allemaal. Bedankt alvast.

  • Ingewikkeld. Er is dus geen zionistische doodscultus maffia die we duiden als ‘de elites’ of ‘de parasieten’ of ‘ze’?

   Ik snap wel wat je bedoelt, maar er is een drijvende kracht die een deel van de mensheid aanstuurt om de rest (on)bewust te vernietigen. ‘Ze’ zijn de doodscultus, de sekte die ons met een agenda aan het vernietigen zijn. Rutte is een medemens (denk ik) maar hij hoort bij ‘ze’.

   En ‘ze’ hebben mijn bewustzijn niet volledig kunnen slopen. Het bewustzijn van iedereen op FN is hoger dan gemiddeld, daarom zijn we hier. Je maakt het persoonlijk, terwijl ik gewoon uitleg dat we allemaal (ik ook) in meerdere of mindere mate slim zijn gemaakt zodat we onze intelligentie niet volledig kunnen benutten. ‘Ze’ hebben overal alle macht en op scholen worden kinderen momenteel dommer dan dom gemaakt. Het komt lullig en betweterig over omdat je je aangesproken voelt en je voelt alsof je in de hoek wordt gezet. Maar ik heb het over de schapen die allemaal als robots zijn geprogrammeerd (afgericht). ‘Ze’ hebben ons via hun ONDERwijs afgericht… daar kan je aanstoot aan nemen, maar tis zooo…

   Fijne dagen Immortal en alvast een goede jaarwisseling

   • Ik zeg alleen om niet naar “ONS” te verwijzen. Dat betekent dat je mij er ook bij gooit. En dat is niet jouw taak of zaak. Spreek voor jezelf. Dank.

  • Hear, Hear Immortal.

   Bewustzijn betekend dat je nog kunt “schakelen”. Slimheid betekend denken in de richting van die “slimheid”!

   “Slimme mensen zijn dom als ze denken dat je met slimheid gelukkig kunt worden”.

   Fons Jansen
   Nederlands cabaretier 1925-1991

    • Het bewust zijn is een interresant onderwerp.
     De meeste mensen denken dat het ergens in het hooft zit, en de laatste tijd hoor je veel dat het buiten het lichaam zit.
     Zelf ervaar ik het als een soort aura om het hele lichaam.
     Ook heb je nog het onderbewustzijn waarvan ik denk dat dat nog wel eens het collectieve bewustzijn kan zijn wat dan buiten het lichaam zit, en waar b.v. je ideeën vandaan komen.
     Als je goed “afgestemd” bent kan je er ver mee komen.
     Het probleem zit erin dat het op alle mogelijke manieren verstoord wordt waardoor zoveel “gestoorden”.

    • Gijp december 27, 2023 Bij 03:18
     Mooi. Zolang het woord ONS niet gebruikt wordt. Ik ben niet van mening dat “ze” “ONS” hebben afgericht. Hebben ze jou wel afgericht dan? Jij bent toch ook een onderdeel van “ons”? LGTO verwijst naar ONS. Niet naar een bepaalde groep van hersendode debieltjes, maar naar ONS. ONS allemaal dus. En dat is hooghartig en feitelijk hetzelfde als wat de globalisten zeggen. Snap je. En wie zijn “ze” die het africhten doen? Beschouw “ze” als je eigen medemens, en laat je niet koeieneren – laat je niet koeieneren door niemand!!! “Ze” staan niet boven jou, of boven ook maar iemand. Dat is het gevaar in het dogma dat LGSTO propageert door te zeggen dat WIJ ONS laten africhten door “ze”, dat mensen zich gaan vernederen voor “ze”, hun eigen medemensen die kwaadaardige intenties hebben. Iaw, dat ze een medemens gaan zien als een dictator terwijl niemand een dictator van ook maar iemand is!!!! Ik zou zeggen, spreek mensen MOED in, ipv ze te vertellen dat ze als een aap afgericht zijn, en dat “ze” ONS indoctrineren. En spreek verder voor jezelf, niet voor anderen, dus niet voor ONS. Gedrag opleggen is hetzelfde als wat de globalisten doen. Dank en groeten.

     • Ik snap je wel Immortal, maar ik snap LGSTO ook wel. Kortom ik neem er geen aanstoot aan en het was me niet eens opgevallen. Maar inderdaad ik voel me ook geen ONS.

      Zo vriendelijk klapje op de billen en weer lief zijn voor elkaar.

 4. Hoe is het alleen maar mogelijk om een bewustzijn te vervangen? Puur bewustzijn en ondestructieve energie is wat je bent voor je geboorte en na je dood hier op deze aardkloot en andere aard-kloten, vervangen is dus onmogelijk. Zijn de ongevaccineerden, gedetineerden, dissidenten, bendes en maffiosi dan ook zo goed afgericht? Dat geldt dus voor bepaalde mensen en niet voor de hele wereld. Mensen in afrika die veelal zelfstandig ondernemers zijn en zelfvoorzienend zijn, zijn dat die “apen” die dan ook zo goed zijn afgericht? Intelligentie(s) zijn deeltjes van je gehele bewustzijn, slimheid is boekenwijsheid.

 5. LSD is ontwikkeld door CIA als brainwash programma, om mensen te kunnen” herschrijven” , wat er gebeurde dat t hele programma MX ,al de proefpersonen zombie hebben gemaakt
  Zou er niet aan beginnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in