Gezien de zware bewapening van de wereldmachten zijn oproepen tot onthoofdingsaanvallen of moordaanslagen op hun leiders uiterst gevaarlijk. Dergelijke verklaringen komen echter niet uit Moskou of Peking, omdat zij zich bewust zijn van de onomkeerbare gevolgen van dergelijke acties, schrijft Drago Bosnic.

In de afgelopen decennia was een van de favoriete strategieën van het politieke Westen de zogeheten “onthoofdingsaanvallen” tegen verschillende landen of niet-statelijke actoren. Een van de eerste voorbeelden hiervan vond plaats in de jaren negentig in Europa, tijdens de Amerikaanse agressie tegen Joegoslavië. De NAVO-strijdkrachten richtten zich toen rechtstreeks op de Servisch-Joegoslavische leider Slobodan Milosevic. Met volledige minachting voor de veiligheid van zijn familie vernietigde de NAVO de huizen en residenties van Milosevic, waarbij ook burgerslachtoffers vielen. Hoewel de aanvallen mislukten, werd de Servisch-Joegoslavische leider toch afgezet en later gevangengezet in de nasleep van een geslaagde, door de NAVO georkestreerde staatsgreep.

Een soortgelijke aanpak werd gebruikt tegen Saddam Hoessein in Irak. Deze aanvallen mislukten, maar nadat de door de VS geleide invasietroepen het grootste deel van het land hadden bezet, werd hij door Amerikaanse troepen gevangen genomen en na een schijnproces door het nieuwe marionettenregime in Bagdad in 2006 geëxecuteerd. Een zeer vergelijkbaar lot wachtte de leider van Libië, Muammar Kadhafi, die ook rechtstreeks het doelwit was tijdens de NAVO-aanval op Libië in 2011. In tegenstelling tot Saddam Hoessein kreeg Kadhafi nooit een schijnproces, maar werd hij op brute wijze door een menigte vermoord. Ook in beide gevallen leidden NAVO-aanvallen op de woningen van beide leiders tot de dood van hun naaste familieleden en burgers in hun omgeving.

  Wanhopig EU worstelt om de winter te stoppen - "Reëel gevaar dat de Europeanen bevriezen en de industrie moet sluiten"

Deze onthoofdingsaanvallen hadden gemengde resultaten. Hoewel ze een groot deel van de bevelstructuur van het beoogde land of de beoogde organisatie vernietigden, werden de chaos en het machtsvacuüm die daar het gevolg van waren meestal opgevuld door iemand die weinig oog had voor een zinvolle dialoog en die de bevolking van het getroffen land nog meer leed bezorgde, met tientallen jaren instabiliteit en factievorming tot gevolg. Dergelijke aanvallen werden altijd straffeloos uitgevoerd, aangezien de landen die het doelwit waren geen middelen hadden om te reageren. Het lijkt erop dat dit zo’n favoriete strategie van het Pentagon is geworden, dat de VS simpelweg vergeten zijn dat bepaalde landen “de gunst kunnen terugbetalen”, dus nu stellen ze hetzelfde voor tegen wereldmachten als Rusland.

Al maandenlang roepen sommige Amerikaanse functionarissen, zonder rekening te houden met de realiteit, op tot de eliminatie van het Russische leiderschap. Het bedreigen van een land dat niet in staat is tot vergelding is één ding, hoe moreel en juridisch verwerpelijk dat ook is, maar het bedreigen van een land waarvan de reactie letterlijk het einde van de wereld kan betekenen, is een duidelijke indicator van hoe afstandelijk het Amerikaanse establishment is geworden. En toch weerhoudt dit de genoemde functionarissen er niet van te blijven oproepen tot onthoofdingsaanvallen tegen Rusland, zoals verklaard door het voormalige CIA-hoofd David Petraeus, of rechtstreekse oproepen tot de moord op Poetin door zowel de voormalige Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur John Bolton als een zittende Amerikaanse senator Lindsey Graham.

De opmerkingen van deze Amerikaanse functionarissen trokken onvermijdelijk de aandacht van Rusland, met inbegrip van zijn minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov. In een dinsdag gepubliceerd interview met het Russische agentschap TASSnews veroordeelde hij dat Washington DC de moord op president Vladimir Poetin uiteraard niet uitsluit. De minister van Buitenlandse Zaken merkte op dat “sommige niet nader genoemde functionarissen van het Pentagon daadwerkelijk hebben gedreigd met een ‘onthoofdingsaanval’ op het Kremlin… Waar we het over hebben is de dreiging van de fysieke eliminatie van het hoofd van de Russische staat.” De topdiplomaat van Moskou waarschuwde tegen een dergelijke gedachtegang. “Als dergelijke ideeën daadwerkelijk door iemand worden gevoed, moet deze persoon zeer zorgvuldig nadenken over de mogelijke gevolgen van dergelijke plannen,” waarschuwde Lavrov.

  Poetin bouwt 'conservatief dorp' voor Amerikanen die willen ontsnappen aan de 'liberale ideologie' in de VS

Zijn opmerkingen waren waarschijnlijk gericht op een artikel van Newsweek van eind september, waarin verschillende functionarissen van het Pentagon een “onthoofdingsaanval om Poetin te doden in het hart van het Kremlin” voorstelden. Poetin verklaarde toen dat Moskou “alle noodzakelijke middelen zou gebruiken om Rusland en zijn volk te verdedigen”. Zoals gewoonlijk trok de westerse mainstream propagandamachine de woorden van de Russische president onmiddellijk (en opzettelijk) uit hun verband en suggereerde dat de opmerkingen “een duidelijk teken” waren van Moskou’s geplande gebruik van thermonucleaire wapens. Rusland heeft echter herhaaldelijk verklaard dat het niet van plan is een van de massavernietigingswapens uit zijn enorme arsenaal in te zetten.

Lavrov waarschuwde ook dat sommige vazallen en satellietstaten van de VS deze confronterende aanpak openlijk omarmen. “Ze lijken de grenzen van het fatsoen volledig te hebben overschreden,” zei hij, verwijzend naar een verklaring van de voormalige Britse premier Liz Truss, die “tijdens de verkiezingsdebatten zonder enige twijfel verklaarde dat ze bereid was een nucleaire aanval te gelasten.” De Russische topdiplomaat waarschuwde nogmaals voor dergelijke uitspraken, maar herinnerde er ook aan dat ze nog erger zijn in het geval van de neonazistische junta. “Ik heb het niet eens over de provocaties van het regime in Kiev die uit de hand lopen. Volodymyr Zelensky ging zelfs zover dat hij preventieve nucleaire aanvallen van NAVO-landen op Rusland eiste. Ook dit gaat de grenzen van het aanvaardbare te buiten”, waarschuwde hij.

Dergelijke retoriek is op zijn minst verontrustend. Gezien de zware bewapening van de wereldmachten zijn oproepen tot onthoofdingsaanvallen of moordaanslagen op hun leiders uiterst gevaarlijk. Dit soort verklaringen komt echter niet uit Moskou of Peking, omdat zij zich bewust zijn van de onomkeerbare gevolgen van dergelijke acties. Helaas lijkt dit niet het geval te zijn in Washington DC, waar een compleet gebrek aan (diplomatieke) etiquette de norm lijkt te zijn geworden. Hoe dit de wereld precies zal beïnvloeden valt nog te bezien, aangezien Rusland zich voorlopig terughoudend opstelt. Deze aanpak is de enige verstandige, maar het probleem is dat het politieke Westen dit vaak ziet als een teken van “zwakte”.

  Hoeveel de burgers van de NAVO betalen voor de oorlogen van de NAVO

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dit is wat we kunnen doen in de seconden na de nukes inslaan om onze overlevingskansen te vergrotenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMisvatting van Duitse politici: Een overwinning voor Oekraïne is geen optie
Volgend artikelWEF beveelt publiek om “één keer per week of minder” te baden om de planeet te redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. “Gevaren van “onthoofdingsaanval” van het Pentagon op Rusland”

  Vraag mij af of de psychopaten op Capitol Hill en in het Pentagon ook “Kim Jong-un “onthoofden” met een precisie geleide bom of raket, Noord-Korea is een van de weinige landen met een nationale staatsbank, dat zit de über zionisten familie Rotschild niet lekker, Muammar Kadhafi was wel het meest typische voorbeeld hoe de Yanken te werk gingen ongelofelijk het hele Westen siddert voor de tanende macht van de Verenigde Staten.

  • Beste Adriaan,

   Ik denk dat de VS aan het uitvogelen is hoe ze op een slinkse manier hun doel kunnen bereiken zonder het risico te lopen dat ze klappen terug krijgen.
   Bij Saddam, Gaddafi en in Joegoslavië ging het met de botte bijl omdat de VS niets te vrezen had.
   Het Rusland van Putin is een ander verhaal.
   De VS weten best dat ze flinke klappen zullen krijgen indien ze Rusland met de botte bijl willen aanpakken.
   Ze zullen het waarschijnlijk op de hun bekende stiekeme manier proberen.
   En in de tussentijd met de bekende grote dreigende bek lopen schreeuwen op een manier die we van de VS gewend zijn.( in mijn ogen is dat pure afleiding )
   Ik heb zo mijn twijfels of de VS beseffen dat wanneer het hun zou lukken om Putin uit te schakelen, er een andere Rus in de plaats komt die wellicht veel minder geduld zou kunnen hebben.

   • Tigron december 29, 2022 at 17:40 👍👍👍

    Begon al meer dan 100 jaar terug toen Amerika in de 1e WO en de 2e WO stapte, de beide Korea”s zijn officieel nog in oorlog met elkaar, Vietnam was een misrekening Afghanistan dito met een * de VS kan alleen tegen relatief zwakke landen optreden, Europa na de 2e WO een wingewest/protectoraat vooral de economische motor Duitsland.

   • Amerika en hun achterlijke vazallen durven allen landen aan te vallen die geen kernwapens hebben.
    Maar goed dat Rusland supersonische raketten heeft.

    Dat is het enige waarom het Amerika wel uit zijn hoofd zal laten om kernwapens te gebruiken tegen China en Rusland.

    Datis ook de reden dat Amerika, England, EU en NATO geen rechtstreekse oorlog aandurven tegen sterke landen…. het zijn laffe honden .

    Hetzelfde zie je met ICC ook alleen mensen uit zwakke landen die daar veroordeeld worden… nog z’n corrupte shit organisatie.

 2. Die smeerlapperij hebben ze ook in 1989 uitgehaald in Roemenië.
  Nicolae Ceausescu begreep, eigenlijk al veel te laat, dat hij in een wurgende strop terecht was gekomen en dacht hieruit nog tijdig te kunnen ontsnappen. Helaas voor hem was de ineenstorting van de Sovjet-Unie een feit. Nicolae en Elena Ceausescu waren vogelvrij verklaart door Washington en het “vrije” Westen. De rol van de staatsmedia, de juichstemming toen deze mensen geëxecuteerd werden, hebben we met ons allen tot vervelens toe kunnen zien.

  Ceausescu luisterde naar de lokroep van de VS.
  Met westerse leningen zou hij van Roemenië een zelfvoorzienende staat kunnen maken werd er in 1974 in zijn oortje gefluisterd…
  Zo kon hij de Roemeense economie moderniseren en zijn eigen en hoogontwikkelde zware en lichte industrie creëren. Sindsdien produceerde Roemenië haar eigen auto’s, tanks , vliegtuigen, en dan hebben we het nog niet eens over de grote hoeveelheden meubel-, voedsel-, textiel- en schoenenproductie. Ook het Roemeense leger werd aanzienlijk versterkt en werd een van de sterkste en best bewapende in de regio (de Sovjet natuurlijk niet meegerekend).

  Daarnaast vertelde de VN-agenda de westerse landen om vooral Roemeense producten in te voeren. Dit alles werd gerealiseerd volgens de socialistische principes. Het BBP per hoofd van de bevolking groeide explosief.
  Maar toen werd hem verteld dat hij, als Roemenië deze speciale status wilde behouden, afscheid moest nemen van het Warschaupact en het socialisme.
  Pas toe begreep Nicolae Ceaușescu in welke wurggreep hij terecht was gekomen en wie de strop steeds strakker zou aanhalen.
  Binnen een jaar betaalde hij de schulden aan de westerse banken af. Maar het was te laat…, ontsnappen aan die wurggreep was niet meer mogelijk.

  De Verenigde Staten en hun bondgenoten wilde hun plannen om de socialistische ideologie in Oost-Europa snel te vernietigen doorzetten. Daarom begonnen specialisten van de westerse speciale diensten actief een project te ontwikkelen om de verwerpelijke Ceausescu omver te werpen en controle over Roemenië over te nemen. Bovendien is Roemenië, gelegen nabij de grenzen van Rusland / de Sovjet-Unie, altijd van strategisch belang geweest voor het Westen – eerst voor Engeland en Frankrijk, vervolgens voor Hitler-Duitsland en vervolgens voor de Verenigde Staten van Amerika.

  Om in het hele land een ‘volksrevolutie’ op gang te brengen, gebruikten westerse agenten de nationale minderheid als aanstichter.
  Al snel verspreidde de onrust zich over het hele land en in Boekarest, op het Operaplein, verscheen een “Maidan”. Op 17 december 1989 openden militaire eenheden en medewerkers van de Securitate het vuur op de demonstranten. ‘S Werelds toonaangevende tv-zenders toonden deze beelden uit Roemenië, in een poging de wereldgemeenschap “de bloeddorstigheid van de dictator Ceausescu” te laten zien. Wat een smeerlappen!

  Ceausescu riep als laatste naar zijn beulen; “Wacht! Jullie snappen het niet!”
  En hij had gelijk…, de wereld snapte niet welk een kwaadaardige macht er achter deze misselijkmakende misdaad zat.

   • hmmm, dat er wreedheden begaan zijn,ontkent niemand….maar….
    mijn buurvrouw, roemeense : het leven was veel beter onder ceauscescu….
    je zoudt nog aardig verschieten…
    ps..ben geen linkse rat (noch communist, noch (nationaal) socialist aka nazi), maar heb wel wat leeftijd..heb mijn dienst gedaan aan de muur, weet af van refugees in mijn barrakken.., maar weet ook af van de val EN commentaar van oostduitsers die de eerste keer de ‘lijn’ passeerden….
    veel luxe in het westen…maar….geen bedelaars bij ons….eenieder had een woonst, hoe klein ook…eenieder had een inkomen en werk, hoe bescheiden het ook was…eenieder had te eten, hoe karig het ook kon zijn geregeld..
    begrijp me niet verkeerd….wens geen linkse toestanden…., maar niet alles was er slecht in dat systeem

   • @wake up alle grenzen weg en een complete geboortebeperking en een paar miljard bomen planten ipv al dat politieke gekonkel… het waterpeil stijgt best wel hard op deze planeet.. anders maar allemaal met boor naar kremlin en witte huis 🙂

  • Ceauscescu heeft een deel van de historische binnenstad van de hoofdstad Boekarest laten afbreken voor de bouw van een uiterst afstotelijk suikerpaleis, het huidige parlement. Sinds de jaren zeventig heeft hij willens en wetens een groot deel van het land laten veranderen in agro/industriële complexen waardoor vele dorpen werden vernietigd en vervangen door anonieme bouwsels waar inwoners van de communistische heilstaat elkaar naar believen konden verraden.
   Door de versnelde afbetaling van buitenlandse schulden in de jaren tachtig om in het gevlij te komen bij de westerse schudeisers was de levensstandaard in Roemenië dramatisch gedaald met een navenante daling tot gevolg van het aantal geboortes.
   Dit weerhield lieden als Philip van Groot-Brittannië, Juan Carlos van Spanje & natuurlijk ‘onze’ Bernhard van Lippe absoluut niet te gaan jagen in Roemenië op o.a. beren.

 3. Ik onderschat die VS zeker niet en die onderkruipers die het werk voor hen doen, misschien zijn die wel nog veel erger zoals nu die Polen bijvoorbeeld met 12.000 soldaten vechten al tegen de Russen, mogen zij branden in de hel en de Russen de aardkloot verlossen van die VS, de potentaat, hoop dat het niemand Putin lukt om hem te liquideren!

  • Polen hebben na WO1 flinke genocide gepleegt op de Duitsers die na WO1 ineens in Polen kwamen te wonen. Dat was de reden dat Adolf zich begon te verzetten en stukken land terug veroverde om de Duitsers te redden van massamoordende Polen. Polen is niet zo’n fijn land. Kijk The Greatest Story Never Told.

   • Klopt exact, Stalin moest niets van die kruiperige en asociale polen hebben…. vandaar de bloederige val van Warschau en vernietiging door de Duitsers!

 4. Ik denk dat in al dergelijke scenario’s is voorzien. Rusland is op haar hoede. Poetin en Medjevev zul je niet gezamenlijk in elkaars nabijheid zien.
  Mocht het onverhoopt lukken dan bestaat een gerede kans dat een hardliner aan de macht komt.
  Die zal niet zo’n engelengeduld hebben. De Sarmats worden alvast uit de hangars gehaald. 4 compleet uitgeruste stuks vagen oost- en westkust finaal weg. Er is een profetie dat New York niet meer gevonden zal worden.
  Maar… Londen is het eerste doelwit; in de vloedgolf zal half Nederland worden meegenomen (profetie van Alois Irlmaier en anderen.

  • Een Tsunami vloedgolf op een stukje zee dat maximaal 30 meter diep is, is vrijwel uitgesloten, het zal een golf worden maar geen tsunami die half Nederland onder water zet… pure bangmakerij

   • De Noorse geul is 700m diep, gemiddeld is de Noordzee 95m diep. Alleen een deel van de Doggersbank is relatief ondiep n.l. minder dan 50 meter. Afhankelijk van de plek krijg je wel degelijk en aardige watermuur.

 5. Het zit de Poolse regering nog steeds niet lekker over het feit van Katyn en het “verongelukken” van het verkeersvliegtuig vol met Poolse politici die tijdens dichte mist moesten uitwijken naar een ander vliegveld, maar de premier stond erop om toch te landen op de vooraf vast gestelde luchthaven.

  Bij het Bloedbad van Katyn zijn in april-mei 1940 ruim 22.000 Poolse slachtoffers gevallen, waarvan 4.400 Poolse officieren die vermoord werden door de NKVD, de geheime dienst van de Sovjet-Unie.

   • Juist ja mensen vergeten dt polen vol met joden zat en dat zijn” name steelers” . Ik vermoed dat meer dan de helft van de polen jood is. Daarmee ook dominant in rusland willen aanvalen. Het zijn khazaren geinfiltreerd als pool. Heel veel mensen zijn zich niet bewust dat er zoveel joden zijn in polen met dezelfde vierkante lelijke kop als jullie snappen wat ik bedoel, ze hebben allemaal dezelfde lelijke platgeslagen kop. Ik ken poolse joden met hetzelfde uiterlijk maar met krommme neus. Dus dat verklaard waarom de khazaarse joden tegen rusland zijn. En ook oekraine bestaat uit veel joden, khazaren die etnisch aan het zuiveren zijn zodat oekraine en khazastan polen joods worden. IEMAND WAKKER !!!!, ze flikten het met de palestina,maar omdat ze niet goed konden infiltreren tussen de moslims hebben zij ze met geweld verjaagd met de knipoog naar hitler die ze daarvoor nodig hadden. Dat is waarom ze moeten winnen, ze weten dat de jodenleugen die ons 75 jaar door de strot is geschoven begint te achterhalen doordat internet is ontstaan. Dat is hun grootste angst dat mensen erachter komen dat khazaarse joden de wereld besturen en hebben voorgelogen met hun gnocice, er word maar geluld over al die joden die doodgingen in de oorlog en gezwegen over de 10 voudige blanken en soldaten die doodgingen…….al dit wat nu gebeurd zijn kut khazaarsejoden die oligards zijn die met alle geweld mensen 75 jaar terug in de tijd willen stampen met geweld en leugens en manipulaties. Dat is dus wat een jood is, een manipulatieve liegebeest. Gelukkig vanaf 2032 komt de waarheid wereldwijd aan het licht. En zal palestine weer terug palestina zijn. En het interesseert me geen reet waar de khazaren zijn gebleven. Eigen schuld. Moet je maar geen namen en landen stelen.

  • Ja, laten we de meest smerige leugen die ze (VS/VK) samen met de nazi’s fabriceerden niet vergeten.
   Katyn is vergelijkbaar met die smerige leugens over Bucha.

   In 1939 hadden de Russen een aantal Poolse soldaten in gevangenschap. Deze mannen zijn in datzelfde jaar gewoon weer vrij gelaten (documenten).
   In 1943, toen het zichtbaar werd dat Duitsland het onderspit ging delven, vonden de einsatzgrupen plotseling een vers massagraf met geëxecuteerde Poolse soldaten…

   Het zal niemand verbazen dat de Poolse regering “in ballingschap”, hoe verrassend ook in Londen, net als nazi-Duitsland, het Rode Leger van Stalin de schuld gaf.
   Hoewel onomstotelijk vast staat dat de gevonden mensen niet eerder dan 1943 geëxecuteerd zijn en er ooggetuigen verslagen zijn dat de einsatzgrupen zelf de schuldigen zijn, beweren de Angelsaksen voorop tezamen met de Polen en de nazi’s, dat de schuldigen van dit misdrijf het Rode Leger van de USSR uit 1939 is. Snap je het nog?!

   Zelfs tot op de dag van vandaag worden deze oude en smerige leugens gepropageerd.
   Bucha zal hetzelfde lot ondergaan, tot in den treuren…

   De Angelsaksen maken van hun zelfgesponnen leugens de waarheid en hun vazallen buigen mee.
   Dat doen ze al eeuwenlang voor hun meesters. Ook al moeten ze een deel van hun eigen bevolking opofferen om de leugen in stand te houden.

   En die onjuiste inlichtingen in de informatieoorlog tegen Rusland is ook niet voor het eerst.
   Denk maar aan de bewezen Holodomor leugens — William Hearst bediende toen de leugenpers en gebruikte foto’s uit 1922 van de erge hongersnood in het Aziatische deel om zo het Amerikaanse volk op te zetten tegen de Sovjet-Unie. — Want zij (Angelsaksen) staan erom bekend dat zij ernstige misleidingen en leugens fabriceren en verkopen aan het volk, kanonnenvoer uit andere landen rekruteren, trainen, financieren en bewapenen zodat zij zelf, als de beide partijen bijna uitgespeeld en vermoeid zijn, de laatste genadeklap kunnen geven.
   Zo worden de Organisatoren gezien als bevrijders, net als in WWI en WWII…

   • Beste Lord of Hosts,

    De geschiedenis zoals wij hem hebben geleerd op school klopt van geen kanten.
    Dankzij goede onderzoekers en het internet komt de waarheid naar buiten.
    Het is alleen zo jammer dat de meeste mensen het niet van belang vinden, het is immers al zooo lang geleden. met als gevolg dat de verkeerde overheden het support krijgen van de bevolking.
    En maar zeiken over herstelbetalingen i.v.m. de slavenhandel.

   • Vergeet niet dat Amerika, Prescott Bush, Ford, GE, en grote Amerikaanse banken, Hitler in het zadel hebben geholpen.
    Neurenberg proces was een schijn proces waar de voor Amerika belangrijke mensen lichte straffen kregen en na hun straf belangrijke posities in Amerika kregen.

    • Dat heeft u goed.
     De enige die te goeder trouw was, was Joseph Stalin.

     Door de Westerse Wereld, werd en wordt, de Sovjet-Unie van Joseph Stalin, en Joseph Stalin zelf zelfs 70 jaar na zijn dood, nog zwaar gedemoniseerd….
     En waarom? Omdat de man niet te koop was.

     De NWO wilde, ook toen, de hele wereld, zowel financieel, economisch en maatschappelijk in hun bezit.
     Joseph Stalin was niet te koop en heeft zijn land, de Sovjet-Unie, mede door het communisme en de collectivisatie, één verenigd en sterk land/volk gemaakt gebaseerd op gelijkheid. De oligarchie van voorheen had het nakijken.
     Van een derde wereldland maakte hij een eerste wereldland.

     De VS/VK stonden aan de wieg van nazi-Duitsland,sinds WWI een vazalstaat van de Angelsaksen, maar zij waren te laat, de Sovjet-Unie was te sterk geworden, te goed georganiseerd…
     Ook met het leveren van kanonnenvoer uit alle Europese landen, Nederland leverde 45000 manschappen, moest nazi-Duitsland toch het onderspit delven.
     En moest VS/VK als de donder een plan realiseren om de macht over de Europese landen niet aan de Sovjet-Unie te verliezen….en hun gezicht te verliezen.
     Dus de geallieerden kregen hun opdracht… en er werd onnodig en in opdracht, maar wel met een financieel doel, zoveel mogelijk schade aan Duitsland en de west-Europese landen toegebracht…

    • President George W. Bush (1946) heeft in 2003 met terugwerkende kracht zijn grootvader Prescott Bush (1895 – 19720 vrijgesteld van vervolging. Onder ‘normale’ omstandigheden was deze schoft net als bijvoorbeeld de gebroeders John Foster (1888 – 1959) en Allen Dulles (1893 – 1969) wegens landverraad ter dood gebracht door een vuurpeloton.
     Lees het boek: ‘The Devil’s Chessboard’ van David Talbot.

 6. Laten we niet vergeten, dat de Angel-Saksen in de 2e WO 3,5 miljoen Duitse burgers hebben platgebombardeerd, na de bevrijding alle vrouwen tusse 8 en 80 hebben verkracht, 9 miljoen Duitse burgers hebben doodgefolterd, waaronder 1,4 miljoen krijgsgevangenen in uitroeiingskampen, Europa hebben verknecht, de wereld hebben leeggestolen met het opleggen van de USD, Zuid-Amerika door foltering en repressie hebben leeggezogen en verantwoordelijk zijn voor zowat alle oorlogen sindsdien.
  Wie dat niet gelooft, houdt zijn lompe smoel en verifieert eerst bovenstaande vooraleer hij hem weer opentrekt.
  Willen we echt als slijmslaafjes blijven kruipen voor die tirannetjes?
  Hoog tijd voor wat zelfrespect en verantwoordelijkheidszin.

  • De geallieerden hebben in opdracht van hun broodheren van de Deep State concentratiekamp Auschwitz niet gebombardeerd, in Frankfurt am Main stond na WOII het IG Farben-hoofdkantoor fier overeind en militair gouverneur Lucias Clay betrok dit gebouw met zijn staf in 1947.

 7. Eh. Er zujn ook berichten dat de echte Putin 3 jaar geleden door de Kazariaanse maffia na een jacht uiteindelijk is gedood.
  Hulpdiensten hebben het verwonde lichaam meegenomen.
  Enkele dagen later verscheen,(een nieuwe? )
  Putin op het toneel.
  Hij zou een bekeerde cabal zijn!
  En dus op de hoogte van vele plannen.
  Ik weet niet wat waar is hiervan.
  Maar je kunt verschillen zien in uiterlijk.

 8. De VS met hun lakeien denken dat ze nog steeds de enigen zijn met “superieure” wapens. Helaas, ze ontkennen de Russische en de Chinese militaire slagkracht om zelfs desnoods Washington aan te vallen! De VS is nog nooit op eigen bodem aangevallen. Dat zal een rigoreuze verandering teweeg brengen in de perceptie van de wereld mbt hun zelf uitgeroepen “hegemonie”!

 9. 30 Jaar terug hadden de USA de beste wapens.
  Al lang niet meer.
  Nu is dat RU, CH, en India.

  maar öntoofding”–politieke moorddus–is effectief.
  Stel je voordat iemand Khomeinie had afgeschoten voordat hij naar Iran ging; dat had meer dan een millioen levens gespaard.
  te je voor iemand had Rutte afgeschoten; hadden een suk of 10 boeren geen zelfmoord gepleegd, en zou ons land niet in armoede zijn gestort.

  De KGB was ooit heel effectief; toen er een paar Russen ontvoerd werden door Hamas, ontvoerden zij 4 Hamas leiders; castreerden er eentje, stuuden zijn onderdelen in een doos naar het hoofdvan Hamas, met de boodschap: Russen vandaag vrij, of je krijgt de rest in onderdelen geleverd.

  Russen werden zelfdedag vrijgelaten.

 10. Putin tiene el poder para hacer lo mismo. En este caso el kremlin debe estar preparado para hacerles lo mismo, es necesario para acabar con esos asesinos del PD, para acabar con esa tiranía gringa.

 11. Zou USA wat proberen tegen Poetin, zou het zoontje van Biden niet zo lang meer leven.
  Dit tot blijdschap van vele koters.

 12. The US wants to chop Putin’s head off –

  “IT IS IN FACT, THE LUBAVITCH JEWISH MOVEMENT OF WHICH THE NWO IS BASED”

  NOAHIDE LAWS, Decapitation for Confessing “JESUS IS LORD”

  The Jewish Encyclopedia envisages a Noahide regime as a possible world order immediately preceding the universal reign of the Talmud.

  It has to be understood that we are not dealing with the Noah of the Bible when the religion of Judaism refers to “Noahide law,” but the Noahide law as understood and interpreted by the absolute system of falsification that constitutes the Talmud.

  http://www.jewishencyclopedia.com/articles/9679-laws-noachian

  NOAHIDE LAWS-GOVT BEHEADING CHRISTIANS CONSPIRACY-WHY PEOPLE SAY JEWS BEHIND NWO.

  Noahide laws and ISIS
  US Public Law 102-14

  http://www.cuttingedge.org/ce1090.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in