Pixabay

Wie zijn hand op mij legt om over mij te regeren is een usurpator en tiran, en ik verklaar hem tot mijn vijand.” ~ Pierre-Joseph Proudhon

We zitten midden in een gruwelijke misdaad in wat ten onrechte de “Amerikaanse” staat Hawaï wordt genoemd, zo verachtelijk en kwaadaardig dat iedereen die ook maar een greintje mentale kennis van de waarheid, medeleven of empathie kan opbrengen, er ziek van zou moeten worden. De aanval van de staat op de bevolking van Maui was naar mijn stellige mening met voorbedachten rade, wreed, onbegrijpelijk moorddadig en gericht op een vooropgezette agenda, namelijk de totale vernietiging van Lahaina door extreme verwoesting van eigendommen en de massale dood van een groot deel van de plaatselijke bevolking. Dit was nodig in de geest van de staat om het land te stelen en opnieuw op te bouwen op basis van het World Economic Forum en het plan van de V.N. voor veroverde steden, zoals blijkt uit het kwaadaardige stuk vuilnis van gouverneur Josh Green, die onmiddellijk beweerde dat hij het met opzet verwoeste land en eigendom voor de staat wilde verwerven door middel van diefstal, terwijl de smeulende sintels nog steeds brandden en er nog geen lichamen waren gevonden, schrijft Gary D. Barnett.

Vandaag ging ik naar de tien belangrijkste mainstream nieuwssites om alle nieuwsberichten te doorzoeken, en ik vond geen enkel verhaal over de branden in Lahaina, behalve één waarop de vunzige Biden slapend te zien was tijdens een bijeenkomst met de slachtoffers van Maui; dit nadat hij deze slachtoffers $700 per gezin had aangeboden nadat ze alles hadden verloren, inclusief veel van hun familieleden. Met andere woorden, dit verhaal is met opzet uit het zicht gehouden, niet anders dan wat er gebeurde nadat de opzettelijke chemische brand East Palestine, Ohio, verwoestte en die stad en vele andere achterliet met dodelijke vervuilende stoffen. Er werd een hoog zwart hek gebouwd rond de stad Lahaina, uiteraard op kosten van de belastingbetaler, en er werd een no fly zone ingesteld om de gruwelijke moordscène aan het oog en de aandacht te onttrekken.

Wat waanzinnig verontrustend is aan de berichtgeving over deze afschuwelijke misdaad in Maui door alle mainstream nieuwsorganen en zelfs veel alternatieve sites, is dat de meesten dit een “natuurbrand” blijven noemen, terwijl het bewijs voor zulke onzin niet bestaat. De anomalieën en reacties op deze zogenaamde ‘natuurlijke’ gebeurtenis zijn onherkenbaar en stinken naar totale corruptie op de hoogste niveaus. Dit was een landroof van historische proporties, maar het was nog veel erger dan dat, want de misdadigers van de staat streefden een hoog dodental na, terwijl ze de inwoners van Lahaina opsloten in de ringen van dodelijk vuur, misschien veroorzaakt door gerichte energie- en microgolfaanvallen; ze creëerden branden die strategisch gericht waren, met een hitte die in sommige gevallen dubbel zo hoog was als die van een natuurbrand. Dit was duidelijk te zien aan het smelten van aluminium en staal, en ook het smelten van autoruiten, waarvoor hitte van 2.500 graden of meer nodig is. Auto’s werden gesmolten terwijl er zelfs geen bewijs van brand was, en het tafereel leek griezelig veel, bijna exact, op wat er op 11 september 2001 in New York gebeurde. Dit is geen toeval, het is duidelijk en het wijst waarschijnlijk op een vooraf geplande slachting en massavernietiging.

  Gedwongen de misdaad in uitvoering voor je ogen moeten zien

De branden in Maui waarvan gezegd werd dat ze “natuurlijk” waren veroorzaakt, een schaamteloze leugen, waren ook bijna identiek aan de branden in Paradise, Californië; branden die gericht waren, waarbij huizen tot witte as werden verbrand zonder dat er bomen of plastic werd verbrand, en in gebieden die door de staatsmisdadigers gewenst waren voor de wederopbouw van zogenaamde “smart cities”. In Lahaina bleven de huizen van de allerrijksten op magische wijze gespaard, net als bepaalde staatsgebouwen, grote hotels en andere gebieden die in de gunst van de staat stonden. Maar de huizen en gezinnen van de plaatselijke bewoners werden frontaal aangevallen, zonder enige aandacht voor de levens of eigendommen van deze onschuldige mensen. De “misdaad” die volgens de staat begaan zou zijn, was dat ze niet vrijwillig bogen en hun huizen en levens opgaven, dus werd er een directe valse-vlag-actie van slachting en moord in het leven geroepen om de staatsagenda van landroof te voltooien. Naar de hel met de mensen en hun eigendommen was de privé strijdkreet van deze staatspolitici en hun moorddadige handhavers die politie werden genoemd.

Er werden geen sirenes aangezet, ook al waren er 80 actieve sirenes op Maui. Al het water werd afgesloten zodat branden niet bestreden konden worden. Wi-fi was uitgeschakeld, net als bijna alle elektriciteit. Uitvalswegen werden afgesloten en wegversperringen van de politie werden bemand om alle inwoners met geweld binnen de vuurhaard te houden, waardoor er opzettelijk massale sterfte werd veroorzaakt. Scholen werden gesloten, zodat kinderen alleen thuis waren toen deze opzettelijke branden door Lahaina raasden, en velen verbrandden zonder hulp van enige staatsdienst. De echte aantallen doden worden nog steeds verborgen gehouden, voor zover ik kan nagaan. Bovendien probeerden speculanten voor en na de brand deze eigendommen te kopen, en terwijl de lichamen nog niet gevonden waren, kondigde de regering haar intenties aan om dit land op te kopen. Dit zijn allemaal geen toevalligheden, maar de staat en de medeplichtige media willen u doen geloven dat al deze, en nog veel meer, onmogelijkheden allemaal toeval zijn. Hoe kan iemand met twee hersencellen in zijn hoofd geloven in de gepropagandeerde narratieven van de kwaadaardige staat?

  Directeur inlichtingendienst Rusland: "De indruk blijft bestaan dat de westerse elites de opkomende situatie alleen maar gebruiken om lang gekoesterde plannen uit te voeren om de middenklasse daadwerkelijk af te schaffen"

Ik realiseer me volledig, vooral gezien het bijna volledige gebrek aan enig vermogen om kritisch na te denken bij de massa, dat wat ik hier presenteer door een zeer groot deel van de bevolking genegeerd zal worden. De langdurige afstomping van individuen, en de nu digitaal gemanipuleerde bevolking, heeft onverschilligheid in zo’n grote mate omarmd, dat ze aan alle realiteit ontsnapt zijn. In feite lijken gezond verstand, logica en rede over het algemeen bijna niet meer te bestaan. Het is veel gemakkelijker voor de collectieve kudde om de narratieven van de staat te geloven dan om het werk te doen dat nodig is om feiten en waarheid te achterhalen. Helaas begrijpt de heersende klasse deze zwakke en apathische eigenschap die het zeer grote percentage wandelende doden onder ons lijkt te hebben gevangen. Hoeveel meer duidelijke corruptie, leugens en moord door toedoen van de staat moet er nog plaatsvinden voordat een meerderheid zich neerlegt bij de realiteit dat deze wereld eindigt ten gunste van massaslavernij en ontvolking? Zal de kudde ooit terugvechten?

De gedwongen annexatie van Hawaï, de uitgelokte aanval op Pearl Harbor, de wereldoorlogen, Operatie Northwoods, MK Ultra, de Cubaanse raketcrisis, de moord op JFK, Operatie Gladio, de agressieve invasie na invasie van de VS, 9/11, de Patriot Act, de War of Terror, de nep “covid pandemie,” nep “klimaatverandering”, opzettelijke chemische lozingen, en geo-engineering van het weer; dit zijn slechts een paar van de grote valse vlag gebeurtenissen, en terreuroperaties van de overheid die hebben plaatsgevonden. Nu zijn er opzettelijk aangestoken branden in Canada, overal in de V.S., Hawaï, Australië, Turkije, Griekenland, China en vele andere gebieden, en de schapen blijven hun spreekwoordelijke kop in het zand steken.

Alles wat er gebeurt is gepland en wordt opzettelijk gedaan om een bepaalde agenda te verwezenlijken. Dit is geschetst, openlijk besproken, er is voor gewaarschuwd, er is over geschreven in beleidstijdschriften bij het WEF, de WHO, de V.N. en bijna overal elders. Het grote geheel wordt al tientallen jaren besproken en de agenda die wordt nagestreefd is een één-wereld regeringsorde, waar de “elite” alles overheerst en de rest van ons slaven van de staat zijn. Deze agenda is zo klaar als een klontje, dus waarom kan de nederige collectieve kudde niet zien dat de manier om dit kwaadaardige doel te bereiken is dat de staat het huidige systeem vernietigt ten gunste van een systeem dat de controle over iedereen mogelijk maakt? Elke geplande gebeurtenis, of het nu gaat om brand, weer, oorlog, geo-engineering, de productie en het gebruik van biowapens, valse “virussen” en elke zogenaamde noodsituatie, wordt alleen in scène gezet om angst en paniek te zaaien door middel van economische verwoesting, diefstal van eigendommen, (landroof) digitalisering van geld en transacties, massasurveillance en totale censuur.

  EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!

Zullen de blinden ooit zien, zullen de doven ooit horen, zullen de stommen ooit spreken, of zal het grootste deel van deze afhankelijke en luie bevolking gewoon achterover leunen, opgesloten in hun mobiele telefoons en absurde “sociale media”, wachtend op het einde der tijden?

Niemand mag vergeten of negeren wat er in Maui is gebeurd en nog steeds gebeurt. Uw buurt kan de volgende zijn, en welke kans hebt u nog gezien de geavanceerde wapensystemen die tegen ons worden gebruikt door het militair-industrieel complex en zijn controleurs? De regering controleert niets, want alle politici en hun handhavers worden zelf volledig gecontroleerd en handelen op bevel van de echte heersende klasse. Klaag ze aan, laat ze in de steek en elimineer ze, zodat de echte heersers geen dekmantel hebben!

“Ik heb bepaalde regels waar ik naar leef. Mijn eerste regel: ik geloof niets van wat de regering mij vertelt. Niets. Nul.” ~ George Carlin

Best explanation by 48 year arborist concerning Lahaina, Maui fires

Maui Fire video and comments

Lahaina land grab

Lahaina, Maui and California fire anomalies

Arson, DEW, HAARP, fake ‘climate change’ and fires

The U.S. is the false flag empire

Hawaii governor declares ’emergency’ three weeks before Maui fire


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

We zijn in oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlle informatie over de vermeende “buitenaardse lijken” in het Congres van Mexico
Volgend artikelCDC-gegevens onthullen dat het COVID-vaccin het leven van mannen 24 jaar kan verkorten!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Als die agressieve amerinazi maffia klootzakken dit al met hun eigen bevolking uitvreten, dan wil je er geen eens over nadenken wat ze allemaal voor de rest van de wereld in petto hebben…

  • Als we het onder politiek zien c.q. beschouwen, zou dit een mooie valse A bom van Noord Korea kunnen zijn.
   De Amerikanen wachten al jaren, naar een aanleiding om Noord Korea, met atoombommen aan te vallen.
   Net als de 9/11, de aanleiding voor de Amerikanen om Afghanistan aan te vallen.
   De Amerikanen kunnen rekenen op de volledige medewerking van de MSM media.
   Ook de Europese MSM media staan klaar om positieve Amerikaanse propaganda te brengen.
   Elke oorlog is begonnen, nadat er leugens zijn verspreid, denk aan al die MASSA VERNIETIGING WAPENS in Irak, er moet namelijk een GEZAMENLIJKE VIJAND GECREËERD WORDEN, en daar zijn de Amerikanen meesters in.
   ANGST, waarmee ze het volk kunnen MANIPULEREN.

   • atoombommen bestaan niet, ongeremde kernsplijting geeft een meltdown, als atoombomen hadden bestaan waren er al honderden gegooid, waar heb jij voor het laats nog iets van ethiek gezien, ik al decennia nergens

  • @adriaan w, huilie huilie, oow die klimaatverandering toch die ons Hawaii ook heeft getroffen en al dat lijden voor de getroffenen, wat een vuile zionistische klootzak die gouverneur van aldaar

  • Ze zijn al minimaal 60 jaar bezig en zolang wordt dat al geroepen. Ik vraag me af hoeveel mensen ze moeten vermoorden voordat dat eindelijk gaat gebeuren. Volgens mij worden ze alleen maar sterker. Het is een geruststellende gedachte om te denken dat ze ooit op de brandstapel komen, maar is dat ook niet je kop in het zand steken? Ik denk namelijk dat ze veel te machtig en te omvangrijk zijn en bovendien zijn de echte hoogste engnekken onzichtbaar voor ons. Wat kun je doen aan criminelen die onzichtbaar zijn?

   • Om deze kliek op de ‘brandstapel’ te krijgen moet er toch een gerechtelijke macht zijn om dit voor elkaar te krijgen.
    Voordat dit kan gebeuren moeten we dus eerst af van al die corrupte rechters
    die bijna wereldwijd de touwtjes in handen hebben.
    Er is een lange weg te gaan en de vraag is of we op tijd de handrem kunnen vinden.

 2. kijk eens op google earth hoe Lahaina er nu uitziet, de verwoesting is in satelietmodus te zien.
  bemerk dat bedrijven en winkelcentra onbeschadigd zijn, dat de brand deze gebieden overgeslagen heeft.
  het klopt niet. u kunt dat zelf zien.
  (ja, ik heb dit al een paar keer eerder gepost op deze site. misschien kan dat niet vaak genoeg).

  • Inderdaad, bij sommige hotels en andere gebouwen zie je dat er netjes omheen gefikt is. Dat is zeker geen toeval. Ik krijg ideeën over een gebied voor de elite waar ze zich kunnen terugtrekken ver van de ellende die er in de wereld gebeurt. Ze willen het hele eiland voor zichzelf hebben.
   Denk aan Zona in de serie Z Nation, ook zo´n eiland.

   • Dat was ook mijn eerste gedachte. Lekker ver van continenten waar vermoedelijk, zeg maar gerust opzettelijk nog meer en grotere ellende gaat gebeuren.
    Geld is de wortel van alle kwaad. Als je niet omkoopbaar bent moorden ze je uit. Mijn hart gaat uit naar de nog levende Lahaina Hawaiiaanse inwoners.

 3. Toeval bestaat niet, gezien het onvermogen om kritisch, zelfstandig na te kunnen denken en om volledig mee te gaan in het overheidsverhaal, net zoals de juf in de kleuterklas je een sprookje had voorgelezen.

  • PS.

   Men zou zich beter kunnen afvragen hoe en waarom Amerika over deze krachtige technologieën kan beschikken die hele steden selectief in de as kan leggen en aardbevingen kunnen maken op bestelling van hun sataniscje, Kabbalistische elite.

   • Veel meer landen kunnen dit, het zwaard van vuur is een CERN installatie, daar zijn er een paar duizend van, zowel groter als kleiner dan CERN

 4. voilá houd dit artikel maar goed bij..voor zolang je leeft..Alles is daarmee gezegd, klaar en duidelijk geen overbodige blabla nodig…

 5. Ik denk dat de frequentie van z.g. natuurrampen spoedig naar een hoger niveau getild gaat worden.
  De cabal heeft de touwtjes op alle niveaus stevig in handen maar de false vlag aanslag op Maui heeft weer duizenden mensen wakker gemaakt. Ook de herdenking van 911 heeft weer veel extra mensen wakker geschud. Ook al die fake bushfires zorgen ervoor dat mensen wakker worden.
  Dus zullen ze doorpakken en ervoor zorgen dat we niet meer na kunnen denken en in een permanente angst modus zullen blijven.
  Du situatie waarin ze zichzelf gebracht hebben maakt ook dat ze nooit meer terug kunnen.
  Falen is geen optie voor hun want dat betekend hun doodvonnis en het einde van eeuwen voorbereiding.

  • 100% eens Thom.

   Ze weten dat ze hun hand hebben overspeeld en het is nu alles of niks. Ze hebben ons duizenden jaren een heel eenvoudig obv angst intimidatie bespeeld. Maar sinds Trump gaat alles niet meer zoals ze het gepland hadden, ze zijn in paniek en proberen hun eeuwenoude agenda’s gewoon door te douwen alsof niemand wakker is. Ze zijn zo arrogant dat ze geen plan B hebben en ze hebben al zoveel shit uitgevoerd dat ze niet meer langzamer of terug kunnen. Het is alles of niks. Nu is het wachten tot de westerse mensheid met de rug tegen de muur komt te staan en niks anders kan dan opstaan.

   Ik ben net op vakantie geweest en de wurggreep wordt alsmaar groter, ze zijn heel druk bezig om cash geld te ontmoedigen door betalen met cash moeilijk te maken. Ik ben 3 weken weggeweest zonder mn pinpas… met contant geld tanken gaf gezeik en bij de grote supermarkten worden caissières chagrijnig als je cash wil betalen. Ze oormerken ons het liefst. En de meeste mensen betalen uit luiheid maar gewoon digitaal. Persoonlijk contact is aan het uitsterven. Wandelend op lege stranden waar andere wandelaars die je tegenkomt hun best doet om geen hallo te hoeven zeggen. En overal zitten mensen met hun kop vastgelijmd op hun dumb phones. Stelletjes jong en oud die samen uit eten zijn, maar die enkel op hun schermen staren… kansloos om te zien. En het zijn er niet een paar, maar overal zitten mensen op hun schermen te staren.

   Ik ben benieuwd waar we over 5jr zijn.

 6. Dit zijn de exacte regels waarheen ik ook leef Het is allemaal doorstoken kaart . Als wetenschapper in de biochemie en psychiatrie zie ik onze toekomst ( het gewone volk somber in of ze moeten opeens wakker worden , maar wat helpt het nog om wakker te worden als een muis die reeds in de muizenval zit.)“Ik heb bepaalde regels waar ik naar leef. Mijn eerste regel: ik geloof niets van wat de regering mij vertelt. Niets. Nul.” ~ George Carlin

 7. de mensen die in de huizen bleven zijn gewoon instant tot as gelazerd en zij die buiten liepen ook tot as gebrand door de lazer. daarom dat ze in de vuur cirkel moesten blijven.

 8. De duivel 😈is uit zijn hol gekropen en woont tegenwoordig in Amerika……‼️‼️
  Zet daar zijn “handlangers” aan tot DUIVELSE DADEN❗️

 9. 23 september TSUINAMI OOSTKUST usa 1000%

  23 september / 23 september. “toevalligheden” worden ineens een patroon dat iets meer laat zien? Alles in films is daar met opzet geplaatst, met opzet…

  Het draagt alleen maar bij aan de reeds honderden convergenties die wijzen op 2017 als belangrijk.
  https://youtu.be/ebS4Ax9LSCw

  GEDEELTELIJKE LIJST
  Dit is geen allesomvattende lijst en heeft alleen betrekking op films en media tot 2015. Er waren in 2015 video’s die dit uitgebreid behandelden, maar deze zijn nu van YouTube verwijderd.

  FILMS:

  “Gone Girl”: met Ben Affleck in de hoofdrol. Het kwam uit op Grote Verzoendag 2014 (dezelfde dag als de film “Left Behind”). De vermiste dame in de film zegt: “Ik heb het gevoel dat ik zou kunnen verdwijnen”. In één scène, linksonder op je scherm, staat “23 september – Seven Weeks Home”.

  “Weten”: Een van de laatste data van DESTRUCTION in deze film is 9/23.

  “Deep Impact”: Deze film toont de nummers 9-21 en 9-23 op ondergrondse grotten. Een komeet treft de aarde en veroorzaakt megatsunami’s.

  “Red Dawn”: de trailer van deze film verwijst naar 9/22-23 als het begin van chaos die losbarst in de VS. Een voetballer, in een shirt #9 (september?), Roept “22, 22”, waarna de lichten in het stadion uitgaan vanwege een EMP-aanval op de Verenigde Staten. De volgende ochtend (9/23) breekt alle chaos los in Amerika.

  “I Frankenstein”: een camera draait langs een grote klokkentoren, met de wijzers naar 9:23.

  “San Andreas”: Dit is de film over de aardbeving in Californië uit 2015. Mensen staan rond de professor aan zijn bureau en kijken naar zijn computerscherm. Ze praten over de verwoesting van de aardbeving die ze waarnamen. Bovenaan het scherm, aan de linkerkant, staan de nummers 9, 2 en 3.

  “This Is The End”: deze film onthult de datums van 21-9-24-9. We zien de “Opname”-gebeurtenis, gevolgd door de opening van de afgrond, en de hel breekt los op de aarde. Vlak voordat dit plaatsvindt, ontmoeten twee van de hoofdpersonages elkaar op een luchthaven en de cijfers op de klok wijzen naar 9:21, 9:22, 9:23 en stoppen om 9:24.

  “Tomorrowland”: In de preview zie je op tv een jong meisje dat getuige is van ongebreidelde plunderingen en rellen aan de oostkust van de VS. Ze pakt een magische munt en wordt meteen getransporteerd naar een plek die op de hemel lijkt (een Hollywood-versie van de Opname?). In de volgende scène zien we een digitale teller die een atoomklok leest op 09 23, in grote gloeiende cijfers, gevolgd door 100% waarschijnlijkheid.

  “Pixels Movie”: De preview toont ons een spel van “PacMan”, met de hoogste score en de huidige score, beginnend met de cijfers 239 of, nogmaals, 9/23, aangezien de meeste landen datums coderen met de maand voor de dag. Het thema is een buitenaardse invasie van videogameconstructies en een meteorietinslag.

  “Evan Almighty”: Deze film toont 9/22 en zegt “een ark bouwen omdat er een overstroming komt”.

  “Ghostbusters” (alle 3 films): Deze film toont 9/22, zoals een personage zegt “vuur en zwavel komen uit de lucht”.

  “Little Shop of Horrors”: op 23 september worden mensen geconfronteerd met een dodelijke bedreiging voor hun bestaan.

  “Left Behind”: met Nicholas Cage in de hoofdrol, deze film kwam uit op Grote Verzoendag in 2014 (dezelfde dag als “Gone Girl” uitkwam). Beide filmpjes lijken een waarschuwing. Mensen verdwijnen uit een vliegtuig, in de Opname, maar ook over de hele wereld. Het toont Gates 9–23 en zegt: “We waren gewaarschuwd”.

  “Op zoek naar een vriend voor het einde van de wereld”: op 22 september en 23 september maakt een enorme asteroïde zich klaar om de planeet binnen 3 weken te treffen. Er staat “het einde komt eraan”.

  “The Number 23”: Deze film met in de hoofdrol Jim Carrey, en het is een hele film over het nummer 23. Het vermeldt de maand september, en dan het nummer 23. Een klok toont 9, 2 en 3.

  “Run All Night”: 9/23 datum is de datum op de krant. Deze film vermeldt: “de draak was woedend op de vrouw en vertrok om oorlog te voeren tegen haar nakomelingen”. (Zie Openbaring 12:17)

  “Volcano” (1997): We zien 9:23 naast een kruis, met een nummerplaat van 239 (23/9 – 23 september), met het vallen van een asteroïde.

  “Cast Away” (2000): In deze film speelt Tom Hanks de enige overlevende van een vliegtuigongeluk, gestrand op een eiland. Hij vindt de portemonnee van zijn collega en op de identiteitskaart die erin zit, staat dat de werkdatum van de werknemer 23-09-1987 was.

  TV:

  “Sleepy Hollow” (Seizoen 2): Het toont 9/23, en zegt “iemand laat ons een code achter”.

  “NCIS” (aflevering: “Last Man Standing”): Dit toont 9/23, en er staat “Vermoeden ze?”, en het antwoord is “Nee”.

  ADVERTENTIES

  Taco Bell: Shows 9/23, met twee mensen die door een barrière breken en naar een paradijselijke plek gaan.

  MUZIEK VIDEO’S

  Miley Cyrus: Nummer genaamd “23”, met nummers 666 en 923 (9/23).

  Spectrum: Zangeres met eenogige symboliek en haar horloge is ingesteld op 9:23.

  Nummer “Licks and Kicks” van Israel Vibration (1978): vermeldt twee keer de datum van 24 september. Song noemt Babylon, vervulling van heilige profetie en Grote Verdrukking.

  “Someday” een Black Eyed Peas-video, die 9/23 op de kalender laat zien.
  https://youtu.be/Ztv8AGinqnE

  https://youtu.be/zzEen2aE9tY?si=cu12xLvtsmY5bXRB

  https://youtu.be/zzEen2aE9tY?si=DbpmDoHjh9VQhV97

  https://www.bitchute.com/video/tGyWYMlgTjyO/

 10. Mooi als dan hier op de continenten 4 continenten weer een oorlog WO III o.i.d. is gevoerd (uiteraard door hen uitgelokt) kunnen de overlevenden (die er altijd zullen zijn) de koppen eens echt bij elkaar steken en in één keer met ALLE “middelen” (oorlogstuig dus) die over zij dit hele eiland waar dat hele gore zooitje bij elkaar zit even in 1x (zegge één keer) opruimen! 💥😱💥😱💥👎👎👎

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in