Alexander Blecher, blecher.info / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DE DEED)

Via New York Post:

“Gemuteerde wolven die rondzwerven in de mensvrije Chernobyl Exclusion Zone hebben kanker-resistente genen ontwikkeld die de sleutel zouden kunnen zijn tot het helpen van mensen in hun strijd tegen de dodelijke ziekte, volgens een studie…

Mensen verlieten het gebied nadat de explosie kanker veroorzakende straling in het milieu lekte en een zone van 1000 vierkante kilometer werd afgezet om verdere blootstelling van mensen te voorkomen.

Maar in de bijna 38 jaar sinds de kernramp hebben wilde dieren het gebied teruggewonnen – waaronder roedels wolven die niet aangetast lijken te zijn door de chronische blootstelling aan de straling.”

Via The Society of Integrative and Comparative Biology

“Love en collega’s gingen naar het CEZ, namen wolven met een radiohalsband op en namen bloed af om de reacties van de wolven op kankerverwekkende straling te begrijpen. Met behulp van deze speciale GPS-halsbanden gewapend met stralingsdosimeters “krijgen we real-time metingen van waar ze zijn en aan hoeveel [straling] ze zijn blootgesteld,” aldus Love. Ze ontdekten dat Tsjernobylwolven hun hele leven lang elke dag worden blootgesteld aan meer dan 11,28 millirem straling, meer dan 6 keer de wettelijke veiligheidslimiet voor de gemiddelde menselijke werknemer.

In tegenstelling tot wolven die uitsluitend buiten de CEZ leven, ontdekte Love dat wolven in Tsjernobyl een veranderd immuunsysteem hebben, vergelijkbaar met kankerpatiënten die bestraald worden. En het meest veelbelovend is dat ze specifieke delen van het genoom van wolven heeft geïdentificeerd die resistent lijken te zijn tegen een verhoogd risico op kanker. Het meeste onderzoek bij mensen heeft mutaties gevonden die het risico op kanker verhogen.”

  Angstverhaal "Smeltend Antarctica" ontmaskerd als FRAUDE: Antarctisch ijs MEER stabiel dan eerder gedacht

Het leven slaagt er dus in om zich aan te passen aan zelfs de meest barre omgevingen. Fijn voor de voorouders van de beste vrienden van de mens; wolven zijn prachtige wezens, dus God zegene hen voor het feit dat ze zich niet door een beetje nucleaire straling hebben laten doden, schrijft Ben Bartee.

In het vreemdste stukje toerisme dat ik me had kunnen voorstellen, bezocht ik Tsjernobyl in 2020, nadat ik min of meer door het lot op een paar uur rijden van de locatie was beland:

– de ontvolkte zogenaamde exclusion zone (kilometers en kilometers aan bossen teruggewonnen door de natuur, nu de thuisbasis van wilde paarden en wolven)

– verlaten dorpen op het omliggende platteland vol huizen met ingestorte, rottende daken

– de nieuwe quasi-stad die aan de rand van de oude stad Tsjernobyl is gebouwd ter ondersteuning van onderzoek en toerisme (waar water door een gigantische pijpleiding van buitenaf wordt gepompt omdat het water uit het gebied nog steeds als besmet wordt beschouwd)

– de beruchte spookstad zelf, waar de reactoren staan

In het eigenlijke Tsjernobyl, dat ooit een hoogtechnologisch centrum was dat wetenschappers en hun gezinnen uit de hele Sovjet-Unie aantrok, lijkt het alsof de tijd gewoon bevroor op 26 april 1986 toen de inwoners ’s nachts werden geëvacueerd, waarvan de meesten nooit meer terugkeerden om hun bezittingen op te halen.

Poppen en kinderkleren lagen verspreid op stoffige vloerplanken. In één kamer van een somber flatgebouw uit het Sovjettijdperk dat aan een tiener toebehoorde, hangt een Metallica poster aan de muur. Winkelwagentjes staan te roesten in wat nog steeds een kruidenierswinkel lijkt. Op een recreatieplek zijn de stangen die de botsauto’s aan het plafond bevestigen ook bedekt met roest, net als de botsauto’s zelf.

  Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates' genocidale "zonnestralen verduistering"-project

Overal roest.

Als en wanneer de vrede ooit terugkeert in Oekraïne, raad ik een bezoek ten zeerste aan om te zien wat het resultaat is van een giftig brouwsel van menselijke overmoed en technologie die niet op de juiste manier wordt gerespecteerd.

Ik heb onlangs Mary Shelley’s Frankenstein herlezen. De lessen zijn er allemaal, in de literatuur en in de geschiedenis, als iemand er aandacht aan zou besteden. Helaas, zoals de Unabomber klaagde, lijkt het erop dat er geen remmen zijn op de krankzinnige trein naar de auto-annihilatie van de mensheid.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het Britse geschenk dat blijft geven – Met uranium bestraalde wind en regen ook voor Polen, Duitsland, Nederland en LondenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe WHO overspeelt haar hand en ziet steun wegvloeien
Volgend artikelCNN’s Israëlische vooringenomenheid is blootgelegd. Maar CNN is de norm, niet de uitzondering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De geneesmiddelen die de mens nodig kan hebben zijn denk ik al lsng en breed in kaart gebracht. Wij krijgen alleen maar ziekmakers ipv medicijnen en gif in alles wat we eten, drinken en ademen en in de stralingsvelden die ze overal maken.

  We leven in een killroom… een globale gaskamer, ze hebben alles tot een wapen gemaakt, echt alles. Het is makkelijker om de wereld/mensheid uit te roeien, dan om alles op te lossen. We moeten stoppen om te leven alsof wij bestaan om te consumeren. Wij zijn scheppers, maar we vernietigen alleen maar omdat we alleen maar consumeren.

 2. Geweldige studie, heeft veel geld en tijd gekost. Heeft als doel gehad, werkgelegenheid. Niet meer en niets minder.
  Na de ramp, zijn niet alle mensen vertrokken uit het gebied, laten die mensen tot vandaag de dag nog steeds leven en al die jaren eten uit eigen tuin,kinderen gekregen en een normaal leven hebben. Dan zou je zeggen dat die mensen ook imum zouden zijn. Als je dan bewijs wil, zou je bij die mensen bloedmonsters moeten afnemen en niet bij wolven. Tussen mens en dier zitten grote verschillen. Dat is ook de rede dat er veel mensen sterven na medicatie dat op dieren is getest. 💯 % studieprooaganda..
  Beter om je eigen hersens te gebruiken, dan het slappe aftreksel van een ander.

  • het is een Never Ending Story… Zionistische Amerika en vergiftigen van mens én natuur, als de Angelsaksische monsters het vroeger al deden met de Zwarte Pokken besmette mensen op landen/eilanden zetten om de plaatselijke bevolking te vergiftigen…en later tot heden..al 281 jaar is vergiftigen amerika’s doelstelling geworden…

    • De hele mensheid is het gepeupel, karma is niks anders dan de uitkomst van wat je doet. Wij doen wat we al 80jr doen, zoveel en zo snel mogelijk consumeren, het karma van consumptie is vernietiging. Willen geen vernietiging, dan moeten we stoppen met fysiek en mentaal consumeren.

 3. Gezonde en dode mensen leveren niets op, ziek mensen daarentegen is een uitstekend verdienmodel. Kanker kon al in de jaren 40 genezen worden. Duitse onderzoeksrapporten zijn na de oorlog gestolen en veilig opgeborgen in Amerika.

 4. Andere conclusie: radio actieve straling is helemaal niet zo schadelijk als ze ons altijd wijs hebben willen maken. Dat was gewoon bangmakerij. Er meerdere plaatsen op Aarde die een natuurlijke achtergrond straling hebben die hoger is dan de omgeving van Tsjernobyl. Sommige daarvan zijn zelfs een kuuroord, vanwege geneeskrachtige omgeving.

 5. Gemuteerde wolven? Na zeg maar 10 generaties Wolven al gen effecten? Dat is te kort. Onzin dus. Een effect van betere gezondheid na radioactieve straling staat ook bekend als Hormesis. Je cellen maken onder invloed van straling stoffen aan de DNA herstellen. Dit effect is ook gezien bij stralings “slachtoffers” die aan een bepaalde niet dodelijke hoeveelheid straling blootstonden en veel gezonder bleken dan een omringende peer groep (Taiwan op 10k+personen) . DNA breuk, wordt maar in minder dan 1 op 300 (kan ook 1 op 3000 zijn) veroorzaakt door achtergrond straling bij 3 mSievert/jr , de rest door andere oorzaken:virussen, toxinen thermische activiteit. Stralingsschade wordt sterk overschat en blijkt minstens 2 grootte ordes kleiner te zijn dan van de uitgangspunten van de BEAR normen,de uitgangspunten van Nobel laureaat Hermann Mueller en zijn onduidelijke fruitvlieg proeven 80 jaar geleden, blijken fout te zijn. Zijn conclusies leidden tot het aannemen van een lineair verband tussen dosis en schade zonder drempel (LNT). Tegenwoordig wordt stralingsschade rechtstreeks op cellijnen uitgevoerd en DNA breuk rechtstreeks gemeten. Het hormese effect is duidelijk aangetoond door moderne onderzoeken en statistisch onderzoek op aan straling geëxposeerden en de theorie van Mueller bleek niet juist. Effecten van lage dosis zijn met fruitvlieg proeven niet te meten. Mueller deed metingen vlakbij de dodelijke dosis. Zelfs bij een enkele dosis van 500 mS, dat is 1/10 van 5000 mS, L50 dodelijke dosis ,krijgt een aantal mensen stralings ziekte maar zal slechts een zeer klein gedeelte van die mensen kanker krijgen. Dat is van belang bij de straling bij een kernramp en het plannen van evacuatie zones.
  Stralingscahde wordt gerepareerd op celniveau. Alleen als de schade zo groot is dat de reparatie mechanismen worden gesatureerd door schades zal er DNA schade optreden. Stralings angst is een van de angsten die uitermate dienst doen in de politiek. Het valt in de categorie van Covid 19, CO2, Stikstofmest, zeespiegelrijzing etc. Het verhindert, mede, de bouw van kerncentrales in het Westen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Radiation_hormesis
  https://www.youtube.com/watch?v=1n5HF3ex4tE
  https://www.youtube.com/watch?v=6zkkt6C9EyM

  • Radioactiviteit heeft twee aanvals vectoren.

   1 – Straling
   2 – radioactieve deeltjes die met ademhaling of
   voeding in het lichaam komen en daar schade aanrichten

   Veel deeltjes in tjernobyl zijn nu vastgelegd in de grond en vegetatie.
   Na een bosbrand was er weer stralings alarm
   Zolang dieren laag besmette zaken eten is er weinig probleem
   Maar everzwijnen in zweden zijn nu nog te zwaar besmet en mogen niet gegeten worden (Door mensen)
   Radioactieve deeltjes waaien nu nog rond in irak en syrie
   Vergifftigen het voedsel en leiden tot enorme stijging aan geboorte defekten

 6. Helaas heb ik je zo vaak gezien
  Iedereen die je niet kent, zal denken: oh, wat mooi
  Er is eindelijk iemand die net zo denkt als ik
  En die het in alles volledig met mij eens is

  Het is gemakkelijk om te denken dat je een vriend bent en dat je er bij bent
  We drinken, lachen en zingen nog steeds met ons tweeën
  Maar wat gebeurt er stiekem achter jouw façade
  Niemand weet het, want wat je denkt, zeg je niet

  Huichelaar – jij bent een huichelaar
  Huichelaar – je lacht ons allemaal uit
  Huichelaar – omdat je geen echte vriendschap kent

  Je bent het altijd eens met de mening van anderen
  Je toont bezorgdheid, doet alsof het jou aangaat
  In elke vriendenkring begeef je je maar één keer
  Als een vampier put je ons vertrouwen uit

  Diep van binnen ben je gelukkig
  Je lacht ons allemaal in het gezicht uit
  Je kent geen echte vrienden
  Want op een gegeven moment zal je ware zelf zich laten zien

  Huichelaar – jij bent een huichelaar
  Huichelaar – jij bent een huichelaar
  Huichelaar – jij bent er één
  Huichelaars – jullie uitspraken zijn zo vals en vrijpostig
  Huichelaar – jij verdomde
  Huichelaars – jullie vriendschap is hypocrisie

  Huichelaar – hypocriet – hypocrisie

  https://youtu.be/S9ru6tHFmnU

 7. Er is nog een andere optie, dat hele nuke, nuclear spul is fake!!!
  net zoals hiroshima en nagasaki, volgens mijn scheikunde engineer kon je daar tot 800-100 jaar niet meer naar toe, onleefbaar waren zijn woorden. Dus waarom shoppen en co we daar dan al 60-80 jaar?
  Carpet bombardementen zijn dodelijk genoeg….maar niet radioactief…..
  Ze liegen…..over alles!!
  Als je na een kleine 5 jaar nog steeds cojona als zoete koek neemt ben ik klaar met je…
  Ik wacht het wel af….oh wacht dat doe ik al vanaf maart 2019, EN ik leef nog, stelletje leugenaars.
  Stelletje schijtlaarzen; durf te denken en conclusies te trekken, oh wacht daar moet je onderzoek voor doen, en dan wordt je ge-wappie-fiseerd.
  POPCORN!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in