Rotterdam / NASA Earth Observatory images by Joshua Stevens, using Landsat data from the U.S. Geological Survey / Wikimedia / (Public Domain)

In de uitzending van Vladimir Solovjov op zondagavond op het tv-kanaal Rossija 1 heeft het Doema-parlementslid, Andrej Gurulev, opgeroepen tot een nucleaire aanval op Nederland om Europa “op de knieën” te krijgen. De reserve luitenant-generaal zei dat daar een zodanige hoeveelheid koolwaterstoffen geconcentreerd is, dat het in belangrijke mate voorziet in de behoeften van Europa, bericht Topcor.

“Ik heb ontdekt dat praktisch ergens tussen de 50-60 procent van Europa’s koolwaterstofvoorraad in Nederland ligt. Kun je je voorstellen, in Nederland aan de kust,” zei hij.

Dit is volgens het parlementslid een “zeer vet doelwit” voor een leger dat in staat is om “kritisch onaanvaardbare schade” toe te brengen die “Europa op de knieën zou dwingen.” Tegelijkertijd zouden er geen grote inspanningen nodig zijn.

“Bovendien is het een kwestie van een dag. Met een minimaal verbruik van kernkoppen,”
zei Gurulev.

Vladimir Solovyov specificeerde dat de munitie “nucleair” zal zijn.

“Dwingend,” benadrukte de generaal.

Hij is van mening dat we een dergelijke “vastberadenheid” moeten uitdrukken. Solovyov was het met hem eens. Gurulev is sinds 14 december vorig jaar niet meer uitgenodigd op de centrale televisie. Toen suggereerde hij in de uitzending dat de doodstraf zou moeten worden toegepast op “binnenlandse vijanden” van Rusland.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De nieuwe regels van Rusland – “Het interesseert ons niet wat het Westen denkt”Volg Frontnieuws op Telegram

  Waarom Poetin misschien de voorkeur geeft aan een compromis-vrede boven een eeuwigdurende oorlog

Lees meer over:

Vorig artikelHoe zijn GENETISCH GEMODIFICEERDE MENSEN en iedereen die Covid mRNA-injecties kreeg vergelijkbaar met gewassen met DNA-mutatie zoals genetisch gemodificeerde maïs en genetisch gemodificeerde soja?
Volgend artikelGeert Wilders stevent af op nieuwe grote overwinning, dringt er bij kiezers op aan om terreur en de misdaad van open grenzen af te wijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • Veel meer. Rotterdam is de grootste container haven in Europa. Dus er is dan meteen een enorm probleem aangezien die enorme schepen niet zomaar ergens anders kunnen aanmeren.
   En zoals hij al aangeeft; 50-60% van de olie die naar Europa komt, komt via Rotterdam Europa binnen. Dat betekent ook meteen een enorme klap voor de rest van Europa wat betreft energievoorziening. En alweer; die supertankers kunnen niet zomaar naar andere havens uitwijken. En al zouden ze dat kunnen, dan is daar niet de infrastructuur om al die olie op te slaan. Iets wat ook geldt voor de containers trouwens.

   Dus het is niet overdreven om te stellen dat het hele directe gevolgen heeft voor 100 miljoen mensen

 1. Dit verhaal alleen zou toch voldoende moeten zijn om verstandige mensen tot inkeer te dwingen en hen aan de onderhandelingstafel te dwingen!

  Want laten we wel wezen, deze mogelijkheid is zo realistisch en gemakkelijk uitvoerbaar voor het Russische leger dat we binnen 10 seconden moeten beseffen dat ophouden met de oorlog in Ukraine de enig overgebleven keuze voor ons is.

  • Het heeft niet zozeer met verstand te maken.
   De deep state met hun lakeien in Westerse regeringen en in de NAVO zijn psychopaten, psychisch abnormalen dus.
   “verstandige mensen” moet dus vervangen worden door “normale mensen”

  • Het kan de Amerikanen geen zak schelen wat er gebeurt in andere werelddelen wat betreft menseznlevens. Wat hen wel interessert is macht en grondstoffen net als de Chinezen.

 2. Gezien de rol die Nederlandse beleidsmensen hebben gespeeld bij het neerschieten van “MH370” geen onlogische suggestie. Maar gewone mensen zullen veel harder getroffen worden. Eerder financiële centra zoals de City van Londen en andere beslissingscentra zal uiteindelijk meer impact hebben. Maar inderdaad de suggestie alleen al moet ons doen huiveren, of is dit allemaal op het hoogste nivo gepland om de wereldbevolking sterk te reduceren?

  • Klopt, bommetje op Rotterdam, Antwerpen, De City en Frankfurt en we liggen plat. Dan kunnen de Yanken ons niet meer helpen en moeten we op de knieën naar Rusland bedelen om geld en voedsel.

   Als ze mild zijn laten ze Amsterdam en Zeebrugge met rust. Anders verhongeren we zeker. Maar vernietig dan ook in Godnaam de BIS Bank, pakken ze de Yanken ook te gelijk. Iedereen kapot en grondstoffen nodig om op te bouwen. En waar zouden die vandaan moeten komen? Laat me raden. Uit het Oosten misschien?

   Wat een gelul deze oorlog.

  • Oizaz l. June 6, 2024 At 09:25

   Other than the fact that those duplicitous, lying Dutch faggots falsely claimed that it was DPR that shot down the Malaysia flight, it was actually MH 17! MH370 “disappeared” somewhere over Indonesia.

  • Ik neem aan dat “MH370” geen verschrijving was, toch? Mijns inziens heeft de “zoek geraakte” MH370 in het luchtruim van Oekiland de plaats ingenomen van de MH17, en dat is dus het toestel dat is neergeschoten.

   Vandaar dat de lokale bevolking in de Donbass het had over lichamen van meestens Aziatische komaf die al heel lang geleden overleden leken, zonder bloed waren en roken naar een of ander conserveringsmiddel.

   Redenen genoeg voor onze regering (NCTV, IAVD, DHS, CIA, MI-6, Mossad, om het MH17 dossier zo gesloten en geheim mogelijk te houden. Het stinkt aan alle kanten, zelfs letterlijk.

  • Rutte kon en kan zijn gang gaan dankzij medewerking van kamerleden, ambtenaren en media. Had allang weggestuurd kunnen zijn als het hele korps niet corrupt zou zijn

 3. Gezien ‘ons’ beleid, de oorloghitserij die er hier heerst en ‘ons’ stemgedrag zou het nog terecht zijn ook als dit gebeurt. Hopelijk dat ze dan mikken DH zodat we zeker weten dat de bende die deze ellende veroorzaakt met ons mee gaat
  Maar ik zie het niet snel gebeuren

 4. Allemaal bluf en dreigementen, om Rotterdam en Den Haag te nuken mocht Putin dit experiment uit willen voeren, dan zal Moskou niet meer bestaan, en Putin houdt teveel van Moskou om dit uit te voeren, tenzij zijn geestes gesteldheid dermate is aangetast en zo levensmoe en wanhopig is door de door hem begonnen agressie, ja dan bestaat de mogelijkheid dat hij dit uitvoert.

  • Tenzij de Russen de minuteman 3 kunnen onderscheppen. We weten niet wat ze kunnen he? Die F16’s schieten heus wel uit de lucht. Maar als ze minuteman kunnen stoppen is uit het uit met de NATO

  • Waarom zou Rusland er niet mee wegkomen, duidelijk dat je totaal geen besef hebt van het arsenaal dat in de de Russische kasten staat. Misschien wat minder naar het nieuws luisteren en wat beter onderzoek doen. Niemand is opgewassen tegen Rusland, china , noord korea, iran etc…ik hoop dat je snapt dat Rusland niet alleen in zijn hempie staat. Wake up.

   • Greetings June 6, 2024 at 11:56
    There are a lot of ill informed people out there who are going to get a massive shock when the mushroom clouds start to rise above Rotterdam, the Hague and those duplicitous little Belguique peasants next door!

  • Mary June 6, 2024 at 10:32
   If you are so myopic that you think that Russias PROMISES are “all bluff and threats”, then you and all your cheese headed, two faced ilk are in for a really big shock! And Moscow will survive quite well, thank you! Holland and the Belgiques won’t be missed at all.

  • De door hem begonnen agressie…..? Waar heb jij onder gelegen of kun je toevallig niet lezen .Sinds 2014 is de eu en de vs niets anders aan het doen om de russen uit te lokken. Ik ga het hier allemaal niet uit de doeken doen want vermoedelijk snap je er geen jota van.

  • “Moskou niet meer bestaan”?

   En hoe zou dat dan moeten verdwijnen? Nederigland heeft daar niets bruikbaars voor in huis en de Yank gaat voor ons kutlandje de nek geen mm verder uitsteken dan voor hun eigen hachje wenselijk is.

   Leg eens uit.

  • Mary .it got nothing to do with Putin.. The whole Russian GOV. IS MAKING THE RULES stop putting everything on the shoulders of one man. Dumb Dutchmen

  • Door hem begonnen agressie? Sorry dan kijk jij alleen nos of rtl…onderzoek maar eens Oekraïne voor de aanval
   .Gek hé dat putin ingreep…uit je zeepbel komen

 5. den antwaarp en kleine brogel niet vergeten..aub….
  wat brussel betreft, de zogenaamde EU…lol nah…beter davos

 6. Also these idiotic Dutch socalled “politicians” are standing and shouting in line to attack Russia on orders of USA, jawohl. They are so afraid their political corruption will finally come out and on the surface that in panic they are now in such a state-of-mind and willing to do everything clown pResident Sleepy Joe is ordering them to do.

  IMO, the real mentality of their politicians like shortly before and even during WWII is opening up again.
  Netherlands is not a “free” country as they teached the children in school. Netherlands is still part of their gloriuos Third Reich and as most Dutch politicians, are contend with this status since 1940.

  They lie and lie, every day again, to the Dutch people, who are known in the world as a good, honest, hard working people with a fantastic potential and friendly to everybody on this planet.

  • You are so true, we Dutchies are still not free and still under the regime of the Fascists. Only a few of us know this, most are dumber than a horses ass. Unfortunately they will never wake up out of their mind controlled coma

 7. Oizaz l. June 6, 2024 At 09:25

  Other than the fact that those lying, duplicitous vipers at the Hague completely ignored all the evidence that showed that it was the Ukies that shot down the Malaysia flight it was actually MH17.

  MH370 was the flight that “disappeared” over the Indonesian area

 8. Poetin ziet ook dat het volk ondanks de snel toenemende staatsterreur, niet ingrijpt waardoor de fascisten in NL en de EU ruim baan hebben om hun plannen uit te voeren. Ik snap deze opmerking van Poetin dus wel, al moet ik er niet aan denken dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in