Moslims die signaleren dat Frankrijk van hen is, terwijl de Franse politie passief naar hun veroveraars kijkt

We doen ons best om erachter te komen – waarom is het Jodendom er zo op gebrand om zoveel mogelijk moslims naar Europa en de VS te importeren en tegelijkertijd de genocide op Gaza voor te bereiden? Doen ze het uit puur idealisme? Uit mededogen (moeilijk te geloven)? Of uit dwaasheid? Zou het kunnen dat deze berekenende mensen er geen rekening mee hielden dat moslims zouden kunnen reageren op genocide tegen Palestijnen? Toegegeven, Europeanen en Amerikanen hebben hun deel van de protesten gedaan, maar Joden wisten dat ze de Goyim op elk moment konden uitschakelen door simpelweg de magische Joodse spreuk “Holocaust – Auschwitz” uit te spreken, schrijft Israel Shamir.

Toch begrijpen Joden beter dan wie ook dat hun “medesemieten” uit het Midden-Oosten het juk van de Holocaust-schuld niet hebben geaccepteerd. Joden weten als geen ander dat moslims zich nog steeds ergeren aan het feit dat hun Palestijnse broeders de afgelopen 50 jaar in een “openlucht concentratiekamp” zijn vastgehouden. Dus hoe kunnen we de ogenschijnlijke tactische fout verklaren toen de ADL en andere Joodse organisaties de armen van Europese en Amerikaanse leiders omdraaiden om hordes moslims in  strijdbare leeftijd te accepteren vlak voor een Israëlische inval in Gaza? Zeker niet! Zulke fouten maken ze niet!

Toen vrijdag in Dublin een moslim émigré uit Algerije een Ierse schoolkinderen neerstak en aanzette tot een anti-moslim pogrom, kregen we eindelijk het ontbrekende stukje van deze puzzel. Ik wachtte op “de rest van het verhaal”, en het werd onthuld op een cruciaal moment in het drama – net toen Dublin massaal demonstreerde tegen de brute moord op Gazaanse kinderen, net toen het Ierse parlement dreigde de ambassadeur van Israël het land uit te zetten, net toen de berichten over antisemitisme een nieuw hoogtepunt bereikten. Net op dat moment leek het alsof de Joden van alle kanten belaagd werden en dat de hele wereld tegen hen was. Natuurlijk komt in elk goed verhaal het donkerste nieuws vlak voor de dageraad.

Joden zijn professionele slachtoffers. Ze zijn er goed in. Ze zijn bereid om de slechterik te spelen, maar alleen in verhalen waarin het Jodendom uiteindelijk in het gelijk wordt gesteld en vervangbare Joden martelaars worden. Joodse leiders geloven dat wraak het best koud opgediend kan worden. Dit beantwoordt de vraag waarom ze in de eerste plaats moslimvluchtelingen naar Europa en Amerika brachten. Onnodig, ongewenst, ongevraagd (tot zover de democratie), in een tijd van groeiende armoede en schulden, de economieën failliet en de bevolking grotendeels werkloos, is dit precies het moment waarop de Joden ostentatief legers moslims in het Westen dumpten.

  2024: Het jaar van de politieke hel - Martin Armstrong

“Ik denk dat er een opleving is van antisemitisme omdat Europa op dit moment nog niet heeft geleerd hoe het multicultureel moet zijn. En ik denk dat wij deel gaan uitmaken van de stuiptrekkingen van die transformatie, die moet plaatsvinden. Europa zal niet meer de monolithische samenlevingen zijn die het ooit was in de vorige eeuw. Joden zullen daarin een centrale plaats innemen. Het is een enorme transformatie die Europa moet doormaken. Ze gaan nu over op een multiculturele modus en Joden zullen ons kwalijk genomen worden vanwege onze leidende rol. Maar zonder die leidende rol en zonder die transformatie zal Europa niet overleven.” – Barbara Lerner Spectre, een van de oprichters van Paideia, het Europees Instituut voor Joodse Studies in Zweden.

Natuurlijk zal de woede van de ongelukkige autochtonen gericht zijn op de moslimimmigranten. Natuurlijk zullen de ongelukkige moslims dit kwalijk nemen. Dit conflict is niet alleen natuurlijk, het is bij uitstek voorspelbaar. En natuurlijk, als de werkelijkheid niet overeenkomt met het vooraf bepaalde narratief, kunnen we erop rekenen dat de media de gaten opvullen.

Het is niet moeilijk om een gestoorde moslimvluchteling te vinden, hem een mes te geven en hem de deur uit te duwen voor een amokaanval. Als hij niet bestond, dan zouden de Joden hem moeten creëren. Moslimgolems doen het met zwier.

Een Palestijnse man, Sirhan Sirhan, zit levenslang in een Amerikaanse gevangenis voor de vermeende moord op Robert Kennedy (een broer van JFK), ook al is de zoon van RFK, Robert Kennedy Jr, overtuigd van zijn onschuld. De meeste mensen begrijpen dat Sirhan erin is geluisd door een internationale cabal van bekwame handelaren in verhalen. Vrijwel niemand ter wereld gelooft dat Sirhan de moord heeft gepleegd, en toch houden onze wiki-geschiedenissen de fictie nog steeds in stand, alsof geen enkele “samenzweringstheorie” het kan opnemen tegen een officieel rapport. 55 jaar lang hebben ze de feiten in een soort mist gehouden, toegegeven en toch aannemelijk ontkend. Vergeleken met dergelijke keizerlijke strategieën is de steekpartij in Dublin amateurnacht.

  Van Rule Britannia naar aftandse oude bulldog

In hetzelfde tijdsbestek als de rellen in Dublin won in Nederland een moslimhater en groot liefhebber van Israël de verkiezingen. Dit was het hoogtepunt van een langetermijnproject van het internationale Jodendom. Hand in hand met alle leiders van Amerika en Europa had Israël zorgvuldig alle historische banden tussen de nazi’s van Europa en de VS uitgespeeld. Het internet gonsde van de neonazi-activiteiten. Bedreigingen aan het adres van Joden bereikten een recordhoogte. Er werden wetten aangenomen die boycots verboden. Herdenkingsdagen werden uitgeroepen. Staande ovaties voor Israëlische leiders werden normaal en werden zelfs verwacht. De dramatische spanning werd ondraaglijk toen het leiderschap trouw toonde aan Israël en het volk mopperde over de Joodse privileges. Te midden van al deze angst en vijandigheid coördineerde de Joodse diaspora een golf van moslimimmigratie met de Israëlische oorlogsmachine, waardoor een golf van volkomen gerechtvaardigde woede ontstond over de genocide in Gaza.

De anti-immigratie, anti-moslim reactie werd getimed om tot bloei te komen met de Israëlische invasie van Gaza, niet alleen in Europa en de VS, maar ook in Rusland. Je hebt waarschijnlijk gehoord over de Joodse pogrom in Dagestan, de enige pogrom in de geschiedenis van de mensheid waarbij geen enkele Jood werd gedood. Natuurlijk werd er geen enkele Jood gedood, maar er was wel veel van het gebruikelijke mediagelawaai. Joden en hun vrienden plaatsten honderden foto’s waarop de brute antisemieten van Dagestan te zien zouden zijn die op Joden jagen op een commerciële vlucht. Het is duidelijk dat de Dagestani’s niet veel meer waren dan pionnen in een media-val, naar het vliegtuig gelokt door buitenlandse berichten en vervolgens in een hinderlaag gelokt door camerazwaaiende verslaggevers.

Het is goed om in gedachten te houden dat Joden noch voor nationalisten noch voor nazi’s bang zijn. Hoe dichter de nazi bij de top staat, hoe meer hij openlijk zijn liefde voor Israël toont. Nationalisten Donald Trump en Georgia Meloni zijn dol op Israël. Blanke racisten verdedigen Israël of ze delen de rassentheorie met het Jodendom. Christelijke zionisten hebben de verering van de staat geïntegreerd in hun religie. Als Joden de racisten en nationalisten lijken te bestrijden, is dat alleen om ze vers in het nieuws te houden. Eerst moeten we de veer terugtrekken, zodat wanneer we hem loslaten de slagpin de kogel op weg stuurt. Als de kogel de schade aanricht, treft de Jood geen blaam. Russische Joden aarzelden niet om de nationalist Navalny te steunen toen zijn Russische marsen Moskou op zijn grondvesten deden schudden.

  De Amerikaanse marine is niet voorbereid op een langdurige oorlog met Jemen

Joden zijn over het algemeen extreme nationalisten, de rabbijnen vechten om het volk gescheiden te houden van de Goyim en ongerept in hun getto’s. Hitlerieten tolereerden Joodse nazi’s en stonden hen toe hun eigen vlag en volkslied te hebben. Hongaarse zionisten zoals Rudolf Kasztner werkten samen met de nazi’s om alleen de “beste” Joden naar Palestina te transporteren.

Lange tijd hebben Joden dialectiek toegepast als oorlogsstrategie. In de 19e eeuw leidden ze de arbeidersbeweging en de kapitalistische verrijking. G K Chesterton portretteerde een Joodse revolutionair die samenwerkte met een Joodse kapitalist. Nu werkt een Joodse voorstander van moslimimmigratie samen met een zionist die moslims uit hun voorouderlijk land verdrijft en met een nazi die mensenmassa’s oproept tegen moslims.

Dus hier is eindelijk het doel achter de vermeende tactische fouten van onze drukke kleine vrienden. Wielen binnen wielen. Zoals een oliebronbrand wordt geblust met TNT, hebben ze hun neonazi-brigades in de grondverf gezet en hen vervolgens een schare ongewenste moslims bezorgd. Terwijl de autoriteiten worstelen om de brand te blussen, zullen de mensen beginnen op te merken dat het geval van Gaza net zo is als het geval van Dublin en Amsterdam. Op dat moment zal de morele superioriteit verdwijnen en zullen de mensen achterblijven in de oorlogsmist die we zo goed kennen. De verontwaardiging van de mensen zal uitdoven, Palestina zal mechanisch worden gezuiverd van zijn inheemse bevolking en de eigendommen aan het strand van Gaza zullen openlijk kunnen worden opgeëist door raszuivere, nationalistische Joden. Zelfs de meest progressieve Joden zoals Benny Morris betreurden het dat niet alle Palestijnen in 1948 werden verdreven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Zal de connectie van het Rothschild Banking Empire Global Pedophile Network met Israël binnenkort worden ontmaskerd?



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne betaalt met bloed voor NAVO’s arrogantie
Volgend artikelCanadese regering weigert verklaring voor 135% stijging in ‘onverklaarbare sterfgevallen’ na uitrol vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. ‘Joden zijn over het algemeen extreme nationalisten, de rabbijnen vechten om het volk gescheiden te houden van de Goyim en ongerept in hun getto’s.’

  Inmiddels is wel duidelijk dat alles omgekeerd is van wat ons is wijsgemaakt. Joden (Khazaren) zijn de grondleggers van racisme en aanjagers van alle haat en ellende die we op aarde kennen. Slavernij is hun werkwijze. Ze staan met geheven vinger te zweren dat iedereen die niet joods (Khazaars) is, de oorzaak van alle ellende op aarde is, terwijl zijzelf de kanker zijn die alles dreigt te vernietigen. Zij zijn wat ze over anderen roepen. Ze bezitten alle media en al het geld en ze hebben met het WEF alle regeringen en grote bedrijven geïnfiltreerd.

  WIJ moeten gaan weigeren om hun bevelen/ons werk uit te voeren. Zonder ons zijn zij nutteloos. WIJ zijn de uitvoerders, zij zijn nutteloze eters die ons als slaven uitbuiten.

  • Juist, de hedendaagse “jood” heeft niks met semieten te maken..het zijn gewoon bloedcult kazaren, satanisten die t alleenrecht denken te hebben. Wat mij betreft worden ze uitgeroeid.

   • @ Donders december 7, 2023 Bij 10:44,
    Wat de Kazaren/zionisten doen is dat ze alles letterlijk 180 graden omdraaien. Moslims zijn niet hun vijanden, maar hun bloedbroeders. Zij vechten zij aan zij. Alleen voor de buitenstaanders de goyim wordt er verkondigd door die zionisten dat de moslims hun vijanden zijn voor de bühne. Zodat de goyim zich tegen de moslims gaan opzetten en als het escaleert elkaar gaan uitmoorden. Er moet chaos gecreëerd worden. Zodat de aanstichters de zionisten buitenspel kunnen blijven, wat ze al eeuwen zo doen. De zionisten wachten rustig af in veilige oorden, als de strijd tussen beide is afgelopen om dan als de bevrijder op te gaan treden. Waardoor zij omarmd worden door beide partijen en zo hun macht over beide partijen hebben. Door nu miljoenen moslims naar de goyim landen te deporteren, wordt de spanning opgebouwd in deze blanken landen. Want het blanke ras willen de zionisten uitroeien, want het blanke ras is een sta in de weg voor de zionisten. Zo staat het in het vaste wereld script wat door de eeuwen letterlijk wordt uitgevoerd door de zogenaamde gekozen regeringsleiders.

 2. De elite houdt van een volk dat, zonder zelfstandig kritisch te oordelen, bereid is de meest brute opdrachten uit te voeren. Een volgzaam volk, dat zich niet laat leiden door een geweten, maar dat gewoon doet wat hen verteld wordt. Er is één groep in de wereld die aan die omschrijving voldoet, alsof de middeleeuwen nooit zijn weggeweest. De aanhangers van islam.

  – Blondemevrouw

 3. jews are going te be resented because of our “”leading”” role …….

  uh nee , omdat we de offerraars zat zijn.

  A usurper is an illegitimate or controversial claimant to power, often but not always in a monarchy. In other words, one who takes the power of a country, city, or established region for oneself, without any formal or legal right to claim it as one’s own.[1] Usurpers can rise to power in a region by often unexpected physical force, as well as through political influence and deceit.[2]

  ga dat maar ff aan de binenkant van je oogjes bekijken.

  scource B&A

 4. Genetisch gezien zijn er in Palestina twee volkeren die dezelfde genenpool delen, de palestijnen en de semitische joden. Deze zijn beide abrahamistische volkeren, dus stammen af van de oervader Abraham. De asjkenazische joden behoren tot een ander volk, maar stammen niet af van de Chazaren. Je kunt dus zeggen dat de palestijnen en semitische joden bloedbroeders zijn. Als dit zo is, is het conflict in Gaza dan niet gewoon broedermoord? Of zou het niet zo kunnen zijn dat het conflict geheel in scene wordt gezet, t.b.v. een ander doel? Er lijken echte slachtoffers te vallen aan beide kanten, maar er is ook heel veel nep te zien, in scene gezet, vervalst, valse narratieven etc. Ik denk dat als je echt iets zinnigs wil kunnen zeggen over het conflict dat je erg diep moet gaan graven. Zelf heb ik er geen oordeel over, ik kan het simpelweg niet doorgronden. Ik wil vrede voor beide kampen, dat weet ik wel.

  Citaat Universiteit Utrecht:

  Genetic Legacies, waaraan onder anderen hoogleraar Antieke Geschiedenis Leonard Rutgers leiding geeft, ontkracht eerdere hypotheses die suggereren dat Asjkenazische Joden uit middeleeuws Europa afstammelingen waren van de Chazaren uit Centraal-Azië. Het laat zien dat deze belangrijke cultureel-religieuze groep binnen het jodendom afstamt van Joodse gemeenschappen uit het Mediterrane gebied, mogelijk uit Zuid-Italië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in