Foto Credit: Gatesofvienna.net

Dames en heren, met spijt kan ik u meedelen dat we een nieuw Nederlands kabinet hebben. Het wordt het kabinet Beria 1. Het bewijs dat Geert Wilders niet de leider is zoals hij zich voordoet. Maar niet helemaal. Hij verloor op zo’n beetje alle belangrijke punten tegen het combo Omtzigt – Yeşilgöz. Pieter Omtzigt deed het vuile werk, op de achtergrond gesteund door Dilan Yeşilgöz, schrijft H. Numan.

Omtzigt gedroeg zich als een onhandelbare kleuter. Hij zeurde. Hij huilde. Hij stampte met zijn voeten. Hij liep wg. Maar hij kreeg zijn zin:

 • Geen enkele partijleider zal deelnemen aan het kabinet.
 • Alle door Wilders voorgestelde kandidaat-premiers zijn afgewezen.

Dat is behoorlijk indrukwekkend. Het is gebruikelijk in de Nederlandse politiek dat de grootste partij de premier levert, en die persoon is bijna altijd de leider van de partij. Met andere woorden: Wilders. Om het wat smakelijker te maken, spraken Omtzigt en Yeşilgöz af dat er geen partijleiders in het kabinet zouden komen. Toch zwichtte Wilders waar hij zijn moed had moeten tonen.

Tijdens de onderhandelingen stelde Wilders verschillende kandidaten voor die allemaal werden afgewezen en vernederd. Laten we eerlijk zijn. IEDERE politicus heeft iets te verbergen. Misschien niet veel, maar wel allemaal. Zelfs Wilders en Trump. Je mag ze bewonderen, net als ik. Zolang je maar beseft dat je niet op die positie komt zonder op een paar tenen te trappen en een paar fouten te maken. Wat Omtzigt deed was wat vuiligheid vinden en dat aan de media geven om de rest te doen. Elke kandidaat vanaf Wilders werd op de korrel genomen.

Zowel Omtzigt als Yeşilgöz zeiden tegen Wilders – onder vier ogen, natuurlijk – het maakt niet uit wie je nomineert, wij zullen hem blokkeren. Zelfs als je Willem de Zwijger zelf opgraaft, zullen we hem afwijzen. Je accepteert onze kandidaat, of er komt geen kabinet.

  Geert Wilders is de ergste nachtmerrie van de EU

Wilders is uiteindelijk gezwicht. De nieuwe premier wordt Dick Schoof. Deze man is op dit moment zonder partij, wat hem acceptabel maakt volgens de regels van Omtzigt en Yeşilgöz. Zijn vorige functies waren echter hoofd van de AIVD en NCTV. Met andere woorden, Omtzigt en Yeşilgöz hebben hun man op de eerste plaats. De AIVD staat voor Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst, dat is onze FBI. NCTV staat voor Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, onze Binnenlandse Veiligheid. Met andere woorden, Lavrenty Beria zelf. Hij is een carrièreambtenaar, bekend om het zetten van de puntjes op de i.

We hebben geen idee hoe dit kabinet zal werken, maar ik ben er niet al te optimistisch over. Op dit moment worden er op het laatste moment nog aanpassingen gedaan. Een PVV-kandidaat (wie anders?) is net afgewezen vanwege zijn veiligheidsklaring. Dat betekent dat er iemand anders moet worden gevonden, goedgekeurd en doorgelicht. Ik zal je niet lastig vallen met hun namen. Je kent ze niet. Ze zijn toch allemaal tweederangs.

De algemene opinie is echter optimistisch. Op een bepaalde manier deel ik dat gevoel. Het is zeker beter dan niets. Het alternatief zou slechter zijn geweest. Toch is het feit dat Omtzigt zijn kandidaat als premier kon krijgen en dat deze man vroeger de man was die dissidenten opruimde, geen goed nieuws. Vooral omdat deze man zich volledig richt op rechts-extremisme en vreselijk naïef is over moslimextremisme. We hebben niet eens rechts-extremisme in Nederland. Niets. Nul. Oh, sorry. Ja er zijn een paar werkloze mafkezen, maar die zijn op de vingers van één hand te tellen. Die paar tieners, want dat zijn het voornamelijk, zouden een ernstige bedreiging vormen voor onze nationale veiligheid. Maar geen woord over de vele sterk georganiseerde links-extremistische netwerken of eveneens moslimextremisten. Niet van onze Beria.

  Kabinetsformatie in Nederland op sterven na dood

Dat baart me zorgen. Officieel is de Nederlandse minister-president een soort burgemeester, primus inter pares, oftewel eerste onder gelijken. Hij wordt verondersteld de beslissende stem te hebben als de stemmen gelijk zijn. Meer niet. In werkelijkheid is het heel anders. Om een voorbeeld te geven: deze week verbood de burgemeester van een kleine stad het bekijken van een documentaire in het plaatselijke buurthuis. Het stadje heeft een asielzoekerscentrum en begrijpelijkerwijs werd de bevolking daar niets over gevraagd. Deze film is niets anders dan een documentaire over asielzoekers, zij het een conservatieve (we willen ze niet, we hebben redenen!).

De gemeente vroeg niet om een verbod. De wethouders vroegen niet om een verbod. Niemand in de stad zelf vroeg om een verbod. Maar de burgemeester vond deze film ‘controversieel’ en ‘haatzaaiend’ en verbood hem. En… niemand klaagde. Het bevel werd gegeven en uitgevoerd. Geen film. We weten niet of Dick Schoof ook zo zal regeren. Het is mogelijk. Het is zeker niet onwaarschijnlijk. Maar we weten het niet.

Dat is de sleutelzin hier: we weten het niet. Alles kan gebeuren. Pessimistisch als ik ben, verwacht ik de eerste maanden helemaal niets. Het is juni. Onze hardwerkende parlementariërs nemen binnenkort hun welverdiende zomervakantie van drie maanden. In september komen ze terug. Tegen die tijd moet de begroting zijn goedgekeurd en pas daarna kan de show beginnen. Ergens in oktober – november.

Ik ben er vrij zeker van dat zowel Omtzigt als Yeşilgöz hopen dat er ‘iets’ gebeurt dat de PVV schaadt. Waarschijnlijk kan er wat modder verspreid worden over één of meerdere ministers. De media werken al op die manier. Dick Schoof werd geïnterviewd en herhaalde zijn antwoord voor de pers. Dat was eigenlijk een heel mooi gebaar van hem, om de pers te helpen. Normaal gesproken laten de media niet beide versies zien, maar nu wel. Waarom? Om hem eruit te laten zien als een nietsnut. Niets ernstigs, hoor. Maar het geeft je een idee.

  The Great Reset - Greta

Om af te sluiten, dit is het beste wat we konden krijgen. Wilders wordt gezien als een zeer gewiekst en ervaren politicus, maar dat zijn de anderen ook, en zij hebben sterkere kaarten. Zie het als volgt: Wilders heeft 37% in het kabinet. NSC en VVD hebben allebei +20%. BBB heeft 10%. NSC en VVD kunnen – en zullen! – het het kabinet zo moeilijk mogelijk maken. Zolang Omtzigt en Yeşilgöz elkaar de hand boven het hoofd houden, kunnen ze veel schade aanrichten. Laten uitschijnen dat de PVV niet in staat is het land te besturen. Dat dit gedrag het land ruïneert – who cares?

Ik denk niet dat dit kabinet het lang volhoudt. Het is vrij uniek: een soort buitenparlementair kabinet zonder dat het nodig is. Normaal gesproken wordt zo’n kabinet gevormd tijdens oorlog, een nationale ramp of een andere ernstige crisis. Niet omdat de elites de verkiezingen dit keer niet leuk vinden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Europese Commissie stopt Wilders’ plan om uit EU-migratiepact te stappenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland heeft de wereld zojuist laten weten dat ze de roofzuchtige patenten van Big Pharma NIET zullen beschermen
Volgend artikel“Nieuwe formule voor vrede”: Vladimir Poetin maakt Kiev en het Westen nerveus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

 1. In België wordt het Vlaams Belang ook vakkundig aan de kant gezet omdat ze letterlijk een paar stemmen tekort kwamen dank zij de invloed van krachten die opriepen om vooral niet te gaan stemmen.
  Verdere discussie (met die stemweigeraars) hierover is niet nodig; de cijfers liegen niet.

   • Met stemweigeraars discuteren heeft totaal geen zin. Zij denken altijd dat ze gelijk hebben, maar door hun stem NIET te laten horen hebben ze in mijn ogen geen recht van spreken.
    Ik heb gestemd en mijn partij heeft nipt verloren. Jammer, maar zo werkt de democratie. Ik maak dus gebruik van mijn democratische rechten. Iemand die dat weigert te doen moet zich dan ook niet bemoeien met diezelfde democratie. Zo zie ik het.

    • Dat klopt, als alle zogenaamde patriotten hier in Weffistan wel naar de stembus waren gegaan dan had FVD zeker gewonnen…of de telling is frauduleus!!!

     • Het gaat er niet om wie er had gewonnen als iedereen was gaan stemmen. Het gaat erom dat het niet uitmaakt wie er wint. ALLE partijen zweren trouw aan onze WEF koning en koningin. We hebben geen regering meer in Nederland, we worden geregeerd door zionistische globalisten en iedereen in Den Haag is een puppet van die globalisten (ook FVD, Thierry is een zionist met een joodse vrouw). Dus het maakt geen fluit uit hoeveel mensen gaan stemmen, de globalisten winnen altijd in alle westerse WEF landen.

      • Dat Thiery met een Joodse vrouw is getrouwd zou zijn maak hem geen zionist. Dit is heel kort door de bocht om zo te ‘denken’. Daarbij heeft hij zich meerdermale duidelijk uitgeproken tegen de zionistische elite.

  • beste Matt, de Belgische prinses Astrid gaat een economische handelsmissie leiden naar Noorwegen. Haar beheersing van de belangrijkste taal van België, het Vlaams is nog altijd abominabel. maar de DPG-Media/ Mediahuis zullen haar dat nooit aanrekenen.
   Vorige week hebben Astrid, haar echtgenoot + ouders gegeten in in een Antwerps sushirestaurant vanwege Alberts 90ste verjaardag maar Delphine mocht niet aanschuiven.

  • Wilders is idd een valse vlag. Heeft al die jaren al poppenkast gespeeld. Want anders had hij het laten klappen heel de boel. Denk dat Schoof alle vuile was van hem flink achter gesloten deuren heeft verstopt. Van menigeen in deze regering en het Koningshuis. Wilders is een eerste klas zionist. Heeft zijn opleiding genoten in Israël bij de geheime dienst in de jaren dat hij daar woonde. Van alles wat hij al die jaren roept komt niks van terecht. Een man die zei, we kunnen niet heel de wereld op onze schouders dragen en doet nu even hard hieraan mee. Ik ben benieuwd hoe deze poppenkast verder gaat verlopen als je nu ziet wie ze allemaal op die posten hebben neergezet. Een grote giller. Bijna allemaal uit het nest van het WEF. Gelukkig zijn de meeste nog zo dom en zo doorzichtig als de pest.

 2. Ik moet juist erg lachen om dit geschreven artikel, ik sluit zelfs niet uit dat dit allemaal de tactiek is van Wilders zelf, straks komt er geen kabinet en zal hij nog groter worden, Wilders is voor mij juist een persoon die dictatoriaal denkt, niemand kan ook lid worden van de PVV want daar gaat Wilders over, hij heeft alle controle, over alles, niks gebeurd zonder zijn goedkeuren, ik vind het dan ook vooral grappig dat er in dit artikel de aandacht gaat naar anderen, kijk hoe ons land er nu voor staat, Wilders komt zelf uit de VVD en die partij heeft met vele partijen ervoor gezorgd hoe ons land er nu voorstaat, ik vind het op zoveel dingen een verschrikkelijke puinhoop, dit beleid heeft Wilders met alle maatregelen altijd gesteund als PVV, maar ik weet en denk bijvoorbeeld zeer autonoom als mens, ik denk dan ook willen de meeste Nederlanders dit beleid en ook nu een Wilders, het zij zo, zelfs nu gaan de ogen,oren nog niet open van de schrijver van dit artikel blijkbaar, nou bij mij is het al heel lang wel zo, ons land is letterlijk van G.d los en op zoveel terreinen, op deze weg verder gaan, wat vele Nederlanders blijkbaar willen, ok dan gaan we lekker zo door!

  • Dat de politiek verrot is tot op het bot is een feit maar dat ze er zitten komt omdat het volk (tenminste hun aanhang) op hun gestemd heeft.
   Als iedereen, ook de stemweigeraars, een ander beleid willen dan hadden ze allemaal op Forum gestemd, de enige partij die zich te weer stelt tegen de gevestigde orde.
   Ze (het gewone volk) roepen altijd : “eenheid maakt macht” maar als het er echt op aankomt is er van die eenheid geen sprake en daardoor kunnen die globalisten aan de macht blijven middels hun ‘verdeel en heers’ politiek en dat lukt hun aardig want veel mensen denken dat hun stem geen zin heeft en blijven thuis terwijl die globalisten (mede geholpen door hun eigen media) hun achterban wel naar de stembussen laat gaan en ze dus winnen.
   Kijk naar de EU verkiezingen: een forse draai naar rechts, maar niet voldoende om het verschil te maken en hoe komt dat? Door de thuisblijvers!

 3. Wat je ook stemt het zijn altijd de globalisten die aan de macht zijn. Met andere woorden ALLE partijen zijn puppets van de globalisten. Links/rechts is er alleen om de mensen die nog steeds in verkiezingen geloven zoet te houden.

 4. LOL. Het Peroxide Wildersbeest schreeuwt al 20 jaar en heeft geen flikker uitgevoerd. Weet je nog hoe deze schreeuwlelijkerd tegen Job Cohen tekeer ging en de rest zat er maar een beetje lullig bij en zei niks? Wildersbeest ging gewoon zijn gang, manieren boeiden niet. Dat is NL voor je. Nu wordt er weer iets anders bekokstoofd olv Wilders met Schaap Schoof. Je lacht je een deuk als het echt theater was.

  Kweel mee, brave Nederlanders! https://www.youtube.com/watch?v=sE2yz-L64ag

 5. NL op weg naar de volgende 4 jaar-drama, waarbij de eigen bevolking niets in te brengen heeft en dus nog verder in het gewenste harnas geduwd wordt. De uitvoering van de belangen van de globalistische organisaties, zoals Anton ook vermeldt, en natuurlijk die van de EU bende gaan gewoon door. Dus, noteer Agenda 2030 maar met HOOFDLETTERS in uw Agenda.
  Kijk maar naar Utrecht, waar een begin is gemaakt met de 10-15 minutenstad.
  Wilders stond ook te klappen voor de moordenaar die Zelensky heet.
  Maw, ik heb op voorhand al geen vertrouwen in dit cluppie. Daarvoor is er door de betreffende partijen in de voorgaande kabinetten al teveel rotzooi gebracht voor de burgers in NL. En werd er op een hypocriete wijze weg gekeken naar het Gaza drama.
  Ooit schreef een medereageerder: politiek is van de duivel. De man of vrouw had gelijk, 100% gelijk.

  • “NL op weg naar de volgende 4 jaar-drama, waarbij de eigen bevolking niets in te brengen heeft”

   Jan, daar kiest het volk zelf voor.

   • Dat vraag ik me echt af. Zouden de uitslagen echt zijn en niet in een bepaalde richting geduwd zijn? En het volk? Teveel hebben nog de oogjes potdicht en weten via de leugenmedia niet wat er echt in de wereld / land gebeurt. Diegenen die op FN en andere alternatieve sites zitten, zien meer, veel meer en weten veel meer.

    • @Jan…
     Alles wordt volledig aan elkaar gelogen en gemanipuleerd. De meeste mensen zijn volkomen onwetend.

     Als je mensen de echte keuze geeft tussen een hel of een hemel op aarde, dan kiest niemand voor de hel. Maar de hel wordt ons verkocht en beloofd als een hemel. Daarnaast is het hele stemmen één grote bullshitshow, ze tellen zoals ze willen dat de uitkomst is.

     Ze doen alles hetzelfde… ze bepalen een doel en liegen zich er naartoe met onderzoeken en verkiezingen die ze volledig manipuleren. Het zijn regelrechte criminelen en verkiezingen zijn FAKE, partijen zijn FAKE, programma’s zijn FAKE.

     En dan roepen mensen nog dat we hier allemaal zelf voor kiezen. Haha… gehersenspoelde mensen kiezen niet, die doen wat de hersenspoelers willen. Niemand kiest voor een hel op aarde… Niemand. Ze DENKEN allemaal dat ze op verbetering en een hemel op aarde stemmen.

 6. “Democratie is een bestuursvorm gekozen door het volk”. Deze regel bestaat alleen als je nog in sprookjes gelooft. Verkiezingen zijn een illusie; ooit bedacht om het volk het idee te geven dat ze een stem hebben. Niet dus. Dat is altijd al zo geweest en de verkiezingsuitslag staat al vast vóórdat je een rondje hebt roodgekleurd. En nóg trappen mensen in die poppenkast en gaan elke keer weer braaf naar de stembus. Word wakker! De regering zit er niet voor ons, ze dienen alleen hun eigen belang, en ze zullen er alles aan doen om hun agenda’s uit te voeren en door onze strotten te duwen. Terwijl zij er in alle luxe op los leven mag het volk geen vlees meer eten, niet meer roken, niet meer vliegen, geen benzineauto’s meer rijden, niet meer leven enz. Herinner je die reclameslogan nog van “drank maakt meer kapot dan je lief is”? Laten we er dit van maken: “Uw Overheid Maakt Alles Kapot Wat U Lief Is”. Nog even en we mogen helemaal niks meer. Hoezo vrijheid? Nederland is een kutland geworden. Zo, dat moest ik even kwijt allemaal. Lucht even lekker op. Toch nog een fijn weekend allemaal, hoor 😉

 7. Dat hele zootje roept bij mij steeds weer die tekst van Joop Visser op……” Onze Jan is manager geworden “. Lelijk gezongen, maar die tekst is briljant……..en precies waar het over gaat.

 8. ‘/Zowel Omtzigt als Yeşilgöz zeiden tegen Wilders – onder vier ogen, natuurlijk – het maakt niet uit wie je nomineert, wij zullen hem blokkeren. Zelfs als je Willem de Zwijger zelf opgraaft, zullen we hem afwijzen. Je accepteert onze kandidaat, of er komt geen kabinet./’

  Dat is het enige wat ik al vanaf dag één zeg.

  Wilders had meteen toen de eerste afgewezen werd de boel moeten laten klappen voor nieuwe verkiezingen, dan was hij zeker de grootste geworden, want iedereen was die Rutte helemaal zat en de meeste zijn dat nu alweer vergeten, nu is het weer te laat .

  • Wilders was opgegeven by de WEF ( Israelis ook)niet naar nieuwe verkiezingen te gaan. Nederland zal nog meer narigheid mee gaan maken

 9. Deze columnist slaat de plank op hoofdpunten flink mis.
  Niets is meer gewoon. De Rutte dynastie heeft politiek onoplosbare problemen achtergelaten. Noem: huisvesting, klimaat, migratie, financiën, oorlog.
  De politieke stormbal is uitgehangen, want NL verkeert in nood. Niets meer, niets minder. Een soort extraparlementair noodkabinet, of zakenkabinet, om de kernproblemen zakelijk aan te pakken, was het logische vertrekpunt bij de informatie. Met een noodzakelijke loskoppeling van de kleffe verhouding tussen kabinet en het (meerderheids-) stemvee in de Tweede Kamer.

  Afgezien van de verschuiving van enkele poppetjes krijgt NL nu weer een ‘gewoon’ meerderheidskabinet.
  De politiek heeft dus weer gewonnen, terwijl m.n. Pieter Omtzigt en NL het nakijken hebben.
  Maar de praktijk zal binnen de kortste keren een einde maken aan iets dat bij het begin al wordt bestempeld als een illusie.

  • Democratie is een trein waar je uitstapt als je je bestemming hebt bereikt.

   -Reycep Erdogan

   Ennuh… Omtzigt = WEF. Het hele nieuwe kabinet = WEF.

  • Onze linkse WEFFERS??? Ze zoeken hun toevlucht in fantasie. Promoten een oorlog die niet gewonnen kan worden tegen een supermacht in Oekraïne en brabbelen waanzinnig over “winbare” nucleaire uitwisselingen. Steunen de slachting in Gaza. Voeren oorlog tegen softdrugs, armoede, terrorisme en ziektekiemen en maken het allemaal nog erger. Iets zoals privatisering van het openbare een garantie was voor het opheffen van alles wat niet winstgeven genoeg was, en de privatisering van zorg en energie en telecommunicatie een garantie voor duurder en slechter, zo is het dienen van andere heren door leiders een funeste ontwikkeling voor een volk….land….
   Na de val van contant geld volgt slavernij en dodelijke willekeur door de machthebbers, welkom in Ruttekaagistan wij slopen op bevel van het WEF Nederland.
   Blijven lenen, uitgeven, beloven, liegen en stelen. Blijven economisch destructieve wetten en regels uitvaardigen. Migranten blijven betalen om illegaal het land binnen te komen. De windmolens hakken vogels in stukken als hamburgervlees. En hebben een suïcidaal effect op insecten. Ja, de hele “groene energie” agenda van D66 en groen links en haar klimaattsaar en idioot, Timmermans, is slechts een andere zwendel bedoeld om steeds meer controle over het menselijk gedrag uit te oefenen. Zij trekken uw portemonnee leeg en geven helemaal niets om het milieu.
   Incompetentie van het “juiste” ras, etniciteit, seksuele geaardheid of geslacht blijven bevorderen. Oppositie of verraad blijven roepen en bij elke gelegenheid tiranniseren.
   Terzijde, je moet je afvragen hoeveel van hun fantasie wordt gevoed door cocaïne-ego-snoep of andere drugs. Onze machthebbers zijn Tony Montana tijdens de laatste schietpartij in Scarface – arrogant zich niet bewust van de gevaren die hen bedreigen en schijnbaar zo high als een vlieger. Zelensky die eist dat Rusland afstand doet van al het Historisch Russisch grondgebied dat het ”nu” weer bezet houdt, Biden’s State of the Union tirade, Macron die dreigt Franse troepen naar Oekraïne te sturen, Netanyahu die een Iraans consulaat bombardeert, Von der Leyen, Trudeau, Rutte en een groepje mindere figuren (Kaag, Jetten, Olongren en Klaver)en de waanzin elke keer dat ze hun mond opendoen – dit zijn manifestaties van een verslaafde geest. Uur nul is gekomen!!!

    • Wij (de stemmers) voelen in ieder geval. Jij blijft meters van die kachel verwijderd en zult het dus nooit warm krijgen.
     We leven nu eenmaal in een tijdperk dat het volk kan stemmen en de machthebbers doen er van alles aan om die stem te beïnvloeden, in hun voordeel natuurlijk.
     Zwijgen is toestemmen dus de zwijgers zorgen er voor dat de machthebbers aan de macht kunnen blijven. Leuk of niet, we leven nu eenmaal in deze wereld en niet in een fantasiewereld waar mensen denken dat de zwijgende meerderheid het ooit voor het zeggen zal krijgen.
     Kom uit die droomwereld en sta recht in de echte wereld, zie wat de machthebbers met ons voor hebben en gebruik het enige wapen dat we hebben: STEM ZE WEG !!
     De ‘verdeel en heers’ techniek van de machthebbers werkt perfect hier.
     Zo kunnen WIJ nooit winnen.
     Dank u.

     • STEM ZE WEG……dat is nou precies wat jij over het hoofd ziet. Je kunt ze niet weg stemmen omdat ze ALLEMAAL voor dezelfde globalisten werken. Links en rechts is dezelfde vijand. Kijk naar Nederland: grote vreugde na de verkiezingen PVV heeft gewonnen, nu gaat er wat veranderen, zie je wel dat het nut heeft om te stemmen. NIET DUS! We hebben een WEF minister en Wilders heeft zo’n beetje al z’n beloftes laten vallen (er gaat dus helemaal niets verander in NL) Linker vleugel/rechter vleugel: beide vleugels van dezelfde vogel. Een satanische vogel die genocide goedpraat en aan de lopende band kinderen laat verdwijnen én die onze jongeren wil laten afslachten in een naziland. NOOIT geef ik deze criminele massamoordenaars mijn stem (stemmen is instemmen met) Als mensen nu nog niet zien dat stemmen instemmen is met héél veel criminaliteit door de elite dan zijn ze of staatstrol of stekeblind.

      • Hulde Anton. Perfect verwoord. Wij moeten in verzet komen net zo lang tot dat stemmen er weer toe doet. Nu legetimeren wij met elke nieuwe stemronde deze vorm van politiek. Op naar het Zwitserse model. Referenda ( bindend) voor de ambtenarij en alle burgemeesters worden vervangen door via lokale referenda verkozen burgers. Openbaar Ministerie en Rechters worden per referendum direct gekozen door de belastingbetaler. DDR666 heeft zelfs het raadgevend referendum afgeschaft. Dit zijn landverraders die echt schijt hebben aan het gewone (werk) volk.
       De huidige vorm van stemmen en politiek bedrijven is morsdood gemaakt door Rutte die lak heeft aan ALLE door de Staten Generaal uitgevaardigde wetten.
       Stem niet, acteer zelf stond er in de 70’er jaren op de viaducten in Amsterdam. Hoe waar ! Als wij het heft niet in eigen hand nemen is het voor altijd gedaan met onze “Vrijheid”. Wij zullen zelfs bereid moeten zijn ervoor te sterven. De nieuwe NL Min.Pres.Schoof is hét bewijs dat wij inmiddels in een echte “Politie Staat” leven.
       De poppenkast er omheen is alleen maar afleiding om u (weer) in slaap te sussen.
       Zonder bindend referendum bestaat het ooit Vrije Nederland niet meer.

 10. Doorziet niemand dat deze hele show maar 1 doel heeft… DICK SCHOOF moet premier worden, zodat de NCTV openlijk kan gaan regeren.

 11. Citaat: this week the mayor of a small town banned viewing of a documentary at the local community center. …….

  Correction
  It’s a movie about the climate hoax.
  (Climate the movie). Nothing to do whit asylum seekers.

 12. Het blonde zionistische beest is de leermeester van psychopaat Mark Rutte en achter de schermen komen bilderbergbilly, het pampapaard van Troje, Trix van A. & de familie Van Korlaar elkaar overal tegen.

  • Ron Swart,
   Nou gaat Rutte de VS en zijn vazallen redden tegen het gevaar uit Moskou en China,hahahaha,groet van mij aan jou!

 13. beste Matt, de Belgische prinses Astrid gaat een economische handelsmissie leiden naar Noorwegen. Haar beheersing van de belangrijkste taal van België, het Vlaams is nog altijd abominabel. maar de DPG-Media/ Mediahuis zullen haar dat nooit aanrekenen.
  Vorige week hebben Astrid, haar echtgenoot + ouders gegeten in in een Antwerps sushirestaurant vanwege Alberts 90ste verjaardag maar Delphine mocht niet aanschuiven.

 14. Wel of niet stemmen is een laken van hetzelfde pak. Links of rechts is een label op dezelfde fabel. Links lullen rechts vullen en vice versa. Alle politiek is draaikonterij, conformisme en leugens. Het spel wordt gespeeld. Het geld is de macht. There is no way out for that it is a different road in the same landscape. Just stop dreaming. Don’t mind. Or fasten your seatbelt and have a save flight in the dark of the night.

 15. De mens is een onzeker wezen en daarom gaat een volk altijd maar weer op zoek naar leiders en goeroes.

  Gebruik maken van de angst en onzekerheid bij een doorsnee mens is een prachtige manier om ze te beïnvloeden en te sturen. En dat zeker als dat die doorsnee mens een gevoel van veiligheid en zekerheid geeft.

  Keer op keer gaat de onzekere en angstige mens op zoek naar een leider of een goeroe. Iemand die hen kan vertellen wat ze wel en niet moeten doen.

  Leiders en goeroes worden vaak gebruikt om mensen een bepaalde richting op te duwen of onder controle te houden.

  En dat systeem werkt prima, want mensen kijken en luisteren naar de politieke verkoopverhaaltjes en overal in het land kopen mensen dure kaartjes om naar goeroes te luisteren die hen vertellen hoe ze moeten leven en wat ze moeten geloven.

  Dat alles is de sekte in de achtergrond heel welgevallig want mensen die zich met bovenstaande bezig houden zullen nooit een gevaar vormen voor het systeem.

  Wat voor hen wel een enorm gevaar oplevert is mensen die zelf nadenken.

  Om aan te geven waar we in het geval van de nieuwe leider Nigel Farrage mee te maken hebben, hier een deel van een eerder artikel uit 2019.

  Er leiden twee wegen naar de maçonnieke Illuminati (Chazaarse/Joodse) wereldregering, De ene de linkse/globalisten met mensen als Soros, Obama enzovoorts en de andere de Zionistische/nationalistische route via rechts met mensen zoals Netanyahu en Trump.

  Nigel Farage hoort duidelijk in de rechtse categorie en het zal dan ook waarschijnlijk niemand verbazen dat Farage financieel wordt gesteund door fanatieke Zionisten. Geld spreekt en nergens wordt dat meer duidelijk dan in de politiek.

  Iedereen geniet van een man als Nigel Farage, de man die goed van de tongriem is gesneden en vaak hele rake dingen zegt. Hij schopt vooral tegen de ongekozen bureaucraten van de Europese Unie. En nu dankzij de met opzet gecreëerde totale Brexit chaos door Theresa May, scoort de partij van Farage op alle fronten.

  Maar, wanneer je kijkt naar de diepere connecties van Nigel Farage, dan kom je weer uit bij dezelfde club: Joodse miljardairs en ultra Zionistische lobby’s.

  Eigenlijk kan je George Soros het gezicht van links noemen en Benjamin Netanyahu dat van rechts. Ogenschijnlijk twee strijdende kanten, maar die beiden naar hetzelfde doel zullen leiden.

  In beide kampen kom je dan ook de Joodse oligarchen tegen die grote hoeveelheden geld gebruiken om “hun partij” te promoten.

  Op Veterans Today schreven ze eerder het volgende:

  UKIP en haar leider Nigel Farage is een front voor Israël, en wel een heel duidelijke als je het geldspoor volgt. Farage heeft heel grote bedragen ontvangen van Aaron Banks, een Britse financier die zeer nauwe banden heeft met de Israël Lobby in Amerika. Er zijn ook andere routes gebruikt voor de geldstroom vanaf Israël/Amerika naar Farage en UKIP.

  De moraal van het verhaal is dan ook om niet langer te luisteren naar allerlei leiders en goeroes in de hoop dat zij alle problemen zullen oplossen.

  Leiders en goeroes houden je weg bij de belangrijkste goeroe van allemaal en dat ben je zelf.

  Wantrouw alles en iedereen die je een bepaald kant wil opsturen, want ze doen dat niet voor niets.

 16. Politiek is carrièreplanning, niets meer en niets minder. De burger komt altijd op de tweede plaats.

  Wanneer gaan de ogen open ??

  • De ogen gaan niet open tot alles als een kaartenhuis instort. En dat is dichtbij want alles is hol en de speling raakt overal op. Er is een storm op komst. Of we gaan terug naar de bron of we worden allemaal wakker. Wat er ook gebeurt, we kunnen niet verliezen.

 17. Vanaf nu hoeven allerlei politici niet meer net te doen alsof wat ze zeggen en / of oplezen zogenaamd van henzelf of van hun fluisterteam afkomstig zou zijn. De gordijnen waarvan er om de zoveel tijd puntjes van opgelicht konden worden om zgn. onze hardwerkende journalisten de waarheid te laten ontdekken zijn vanaf nu ook niet meer nodig. “Ze’ hebben nu gewoon een veel directer lijntje mbv een voormalig hoofd van organisaties die zelf zich misdadig moeten gedragen “omwille van onze eigen nationale veligheid”.
  Stel je toch eens voor dat je nu nog steeds trouwe en goedgelovige tv kijker zou zijn! En dat je presentatoren met een RTL Boulevard intellect op hun strontblauwe ogen zou geloven en dat zou gaan reproduceren op maandagochtend bij de koffiemachine ! Hoe f*cked ben je dan !! OMG!
  Ik kende Dicktator Schoof alleen van het Weekoverzicht van Jeroen Pols & Willen Engel. En in deze Weekoverzichten kwam deze man elke keer naar voren als een Schmiechtige Stank ergens vanuit de achtergrond. Hij leek te functioneren ver buiten het daglicht [ iedereen kon idd ook meteen aan deze man zien dat ie decennia lang in het donker geleefd en gewerkt heeft !] en nu hebben ze hem het daglicht ingesleurd. We zien idd dat Dick Beria Schoof al dat daglicht nog niet helemaal gewend is. In ieder geval zijn de lijntjes vd Supranationale Machtsconglomeraties naar Dick en van Dicktator naar de politiek samen met hun “Media’ een heel stuk korter dan dat ze eerst waren. En het aantal zelfmoorden zullen nu natuurlijk ook toe gaan nemen.

 18. Dit nep-kabinet is als een buitenbaarmoederlijke zwangerschap: In het begin nog hoopvol, maar al spoedig en gaandeweg tot mislukken gedoemd.
  Dat kan ook niet anders, dan met een kwaadaardige Turkse asielzoeker en sneue landverrader als onderhandelingspartners.
  Tot een totaal verloren land is mijn ooit zo mooie Nederland verworden, door toedoen van de gruwelijke globalistische linkse elites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in