Foto Credit: Info Wars

Een bekende concertzaal en winkelcentrum in de regio Moskou is vrijdagavond in brand gevlogen na berichten over een massale schietpartij.

Minstens drie schutters, gekleed in gevechtstenue, stormden de Crocus City Hall binnen en vuurden met automatische wapens. Volgens Russische media raakten tientallen bezoekers gewond en een aanzienlijk aantal van hen werd gedood, bericht Infowars.

Sommige media melden dat 40 mensen werden gedood en meer dan 100 gewond raakten als gevolg van de schietpartij. Er is nog geen officiële bevestiging.

Persberichten melden het gebruik van explosieven en videobeelden tonen zwarte rook die boven het gebouw opstijgt. De staatsnieuwsdienst TASS suggereert dat een derde van het enorme complex in vlammen is opgegaan.

Het agentschap voegde eraan toe dat soldaten van de speciale troepen van de Russische Garde op de locatie zijn aangekomen. Er zijn echter onbevestigde berichten dat er helikopters zijn gestuurd om de brand te blussen.

“We zaten in het midden van de zaal. Het concert begon, er gingen een paar minuten voorbij, één of twee granaten ontploften in het midden, er kwam grijze rook uit. De paniek begon,” vertelde een ooggetuige aan RIA Novosti.

De burgemeester van Moskou, Sergey Sobyanin, heeft de stadsdiensten opgedragen alle nodige hulp te bieden aan iedereen die gewond is geraakt. Hij betuigde zijn medeleven aan de familieleden van de dodelijke slachtoffers.

  15.000 actieve Poolse troepen aan het front in Oekraïne!

Crocus City Hall ligt in de regio Moskou, net buiten de administratieve grens van de Russische hoofdstad. Het complex omvat een concertzaal, een aquarium en een trouwzaal, samen met veel winkels en restaurants.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

In video 18+: Opnieuw bewijs van massa-executie van Russische krijgsgevangenen door Oekraïense nazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankrijk ‘bereidt zich voor op oorlog’ en bedreigt Europese veiligheidsarchitectuur
Volgend artikelFlashback: “Extremisten hebben op handen zijnde plannen om grote bijeenkomsten in Moskou aan te vallen”, waarschuwde Amerikaanse ambassade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dat zat er al aan te komen nu de Oekraïne zo goed als verloren heeft.
  Blijkbaar moet en zal die 3e wereldoorlog er komen.

  We wachten de gevolgen van deze aanslag maar af.
  Ik heb er nog wel de hoop op dat Putin nog alternatieven heeft i.p.v. de zaak enorm te laten escaleren.
  Ik denk echter wel dat nu bij de Russen de handschoenen uit gaan.

   • Daarom dat de opeising door I.S. logisch lijkt voor mij. Ik ben gigantisch pro-Oekraiëns, maar het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Rusland hiervoor verantwoordelijk zou zijn zoals de GUR beweert.
    Ik wacht af, het publieke bewijs voor betrokkenheid van de NAVO ontbreekt nog.
    Het zouden ook extremisten kunnen zijn die in de Oekraïense zaak deels geloven.

 2. Oja… de tijd is rijp voor een grondige schoonmaak…niet alleen in oekrinazistan maar ook in de wef staten van europa.
  Laat het lood vliegen en de raketten neerdalen…zolang het maar niet nucluair is….de rest zal ons hier in de polder een worst wezen..de stedelingen en wefkiezers krijgen wat ze verdienen…de dood asap….opgerot staat netjes …opzouten met die randstaddebielen en weflikkers….

  • Makkelijk lullen als je niet in de randstad woont, ik heb hier ook niet om gevraagd.
   Dus ik neem aan dat je met randstaddebielen de bestuurders in Den Haag bedoeld. En niet de inwoners.

   • uiteraard beste robbie, bestuurders,ambtenaren en de politici.,ps wij hebben veel famillieleden in de randstad…….en sommigen kunnen best aardig zijn…..tja.mocht het uit de klauwen lopen in de randstad vangen wij, de boertjes ze weer op, net als in 1944.

 3. Mark R. met zijn idiote NAVO heeft bloed aan zijn handen! We moeten NU uit die kl*te EU en NAVO! Dit krijg je ervan als politiek en media de waarheid verdraaien en manipuleren. Achterlijke kl*te psychopaten.

 4. @politiek profeet doe ff normaal man! Niet iedereen in de randstad is een weflikker. Lekker egoïstisch, wij zitten goed laat de rest maar sterven.

  • Zou trouwens zomaar kunnen dat ze als eerste het oosten plat gooien, zijn ze in 1x van de boeren af. Maar ik hoop dat we allemaal veilig zijn in Nederland, zelf jij politiek profeet.

 5. Typische WEF actie, de oorlog in de Oekraïne zo goed als verloren en dan maar terreuracties op touw zetten, de zaak destabiliseren.
  Het WEF en hun gelieerde globalistische organisaties zoals artsen zonder grenzen, WHO, VN, Navo, IMF, Unicef, klimaatorganisaties, genederorganisaties black lives matter e.d blijken in werkelijkheid niet meer dan terreurorganisaties te zijn met een deugsausje er overheen, en worden blijkbaar aangestuurd door een klein groepje stinkend rijke smeerlappen.
  Het doel, maximale verwarring en ongenoegen stichten om hun wereldmacht te vestigen.

 6. De vuile, smerige WEF/ usa / nato politiek. En daarbij is het zgn democratische Westen volledig failliet. Dus volgens de westerse idioten moet en zal wo3 opgestart moeten worden om het klootjesvolk van hun eigen falen af te leiden. Maar wat Napolen en
  Hitler niet gelukt is, gaat ook die westerse krankzinnige bende niet lukken. Go Russia, Go en bevrijdt ons van dit westerse tuig dat het volk wil decimeren, knechten, verarmen, kakkerlakken wil laten vreten en in een 100% controle wil persen. Als die terreurorganisatie die nato heet niet naar het oosten was uitgebreid, dan hadden we nu nog in vrede met Rusland geleefd. Maar de usa schoothondjes voeren de bevelen vanuit usa uit. En de multimiljardairs in usa willen zo graag de olie, gas en overige grondstoffen uit Rusland. Nog meer dollars, nog meer nacht.
  Mijn moeder zei het vroeger al: iedere oorlog is een bankiersoorlog.
  Alleen al door de 13 of 14 krankzinnige sancties vanuit Brussel gaat de economie in Europa volledig naar de donder. Kijk maar in Duitsland waar de deindustralisatie al volop bezig is. Stijgende werkloosheid, nog meer armoede, hypotheek niet meer aflosbaar en…. Ja hoor, dan komt Schwabber: in 2030 bezit u niets meer en bent u toch gelukkig. Tuig regeert het zgn democratische Westen.

 7. Jongens, de daders zijn mensen die het goed voor hebben met de Russisch staat.
  Ze willen er een democratie van maken.
  Volle winkels, goedkoop gas en zo.
  Begrijp dat dan toch.
  En…het doel heiligt de middelen.

  Of zoiets…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in