Met de recente oproepen tot een “Pandemie Amnestie” van de groepen die levens en bedrijven hebben verwoest, scholen hebben gesloten, uw vrijheden hebben afgenomen en familie, vrienden en buren tegen elkaar hebben opgezet, bevinden de ongevaccineerden en waarheidssprekers zich in een lastig parket, schrijft Robert W. Malone.

Moraliteit en beschaafdheid zouden kunnen stellen dat we degenen die ons verguisden, voor het kiezen van medische soevereiniteit, het niet naleven van ongrondwettelijke mandaten en het simpelweg in twijfel trekken van de narratieven, moeten vergeven, maar zo eenvoudig is het niet. Sommige “pro-vaxxers” waren misschien legitiem eenvormig of bang om blindelings gezondheidsrichtlijnen en overheidsmandaten te volgen zonder vragen te stellen. Maar de mentaliteit van de menigte om de ongevaccineerden te demoniseren en de samenleving te laten denken dat wij het probleem zijn, overschrijdt een potentieel onvergeeflijke grens.

Een artikel uit de LA Times van eerder dit jaar met de titel “Bespotting van anti-vaxxers’ COVID-doden is morbide, ja – maar kan noodzakelijk zijn”. De URL van het artikel is zelfs getiteld “why-shouldnt-we-dance-on-the-graves-of-anti-vaxxers” (Waarom zouden we niet dansen op de graven van anti-vaxxers).

De verslaggever stelt:

“Degenen die opzettelijk nuchter medisch advies in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico op ernstige ziekte door het virus vermindert, inclusief het risico voor anderen, en in het ziekenhuis of het graf belanden, kunnen worden gezien als degenen die hun verdiende loon ontvangen.

Dat geldt nog meer voor degenen die het vaccin niet alleen voor zichzelf weigerden, maar er ook publiekelijk voor pleitten dat anderen dat zouden doen.

Het is online en in de sociale media gebruikelijk geworden dat vaccinweigeraars en anti-vaccin voorstanders het mikpunt van spot worden nadat zij COVID-19 hebben opgelopen en vooral als zij eraan overlijden.”

Hij promoot zelfs de walgelijke en haatdragende website www.SorryAntivaxxer.com die details en foto’s plaatst van overleden “anti-vaxxer activisten, die COVID-19 misinformatie op sociale media hebben helpen verspreiden” en bezoekers aanmoedigt om “anderen ervan te weerhouden dezelfde fout te maken. LAAT JE VACCINEREN!”

Hij prijst ook een collega-verslaggever voor zijn plezier in het feit dat het bespotten van anti-vaxxers als ze ziek worden een beetje een sport is geworden“.

Er zijn eindeloze voorbeelden van haat en verachtelijke daden jegens ongevaccineerden in de afgelopen twee jaar, maar genieten van hun dood is weerzinwekkend. De gegevens en informatie zijn nu duidelijk dat de vaccins niet werkten zoals beloofd en dat de propagandamachine loog. Zelfs het CDC geeft toe dat er geen verschil is in richtlijnen voor gevaccineerden en ongevaccineerden.

  Kijk wat de media hebben gedaan - het is onvergeeflijk

Dus wat moeten de ongevaccineerden doen?

Wees NIET hatelijk, maar vergeet NIET en stop NIET met vragen stellen!

Een van de eerste vragen die we moeten stellen, en een concessie die moet worden gedaan door het kamp van de “Pandemie Amnestie”, is of de jonge en gezonde mensen die plotseling sterven, al dan niet zijn ingeënt. Dit zou geen taboe moeten zijn, en het zou aan de grotere wetenschappelijke gemeenschap moeten zijn om erover te debatteren en ervan te leren.

We weten nu dat de sterftecijfers door alle oorzaken stijgen, dat gezondheidsinstanties nu SADS (Sudden Adult Death Syndrome) en Myocarditis normaliseren, terwijl ze de dood van gezonde jonge volwassenen wijten aan de reacties van COVID.

Om een wapenstilstand te sluiten en samen te werken aan antwoorden, moet het COVID-19 vaccin een factor zijn. Het is niet gruwelijk om te vragen of iemand ingeënt was toen hij plotseling en door onbekende oorzaak overleed. Het antwoord zal ons allemaal dichter bij de waarheid brengen, mogelijk levens redden, en weten waar de grens ligt wanneer de volgende door angst gedreven propaganda ons probeert te verdelen en te vernietigen.

Dus, aan de haatdragende menigte die met een witte vlag zwaait, onthoud alstublieft…

We zullen jullie dood niet vieren, we zullen jullie geen kwaad toewensen, maar we zullen niet vergeten dat jullie het hebben gedaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

  De volgende "grote pandemie": Publiek wordt nu al schrik aangejaagd met astronomische sterftecijfers

Lees meer over:

Vorig artikelHet komende Winteroorlogsoffensief in Oekraïne
Volgend artikelZwitserse studie: Een op de 38 liep hartschade op na booster – 800 keer vaker dan voorheen toegegeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

79 REACTIES

 1. Ik vergeef het NOOIT..!!! Het ging te ver…
  Ik kan geen medelijden hebben met diegenen die nu de gevolgen van hun vergiftiging dragen…en nóg zijn er veel, te dom, te doof of te blind om het in te zien..hoe moet je zo een mensen noemen….

  • Ik lach nu al, ik weet nu dat ze ze na hun laatste vaccinatie of Booster een heel stuk dichter bij de dood zijn, heerlijk deze gedachte en het ruimt lekker de linkse kliek op, en rechts ook natuurlijk wat daar zitten ook genoeg Idioten tussen die alles geloven.

  • Ik vind dat er niets te lachen valt. Het stemt mij verdrietig dat mensen uit onwetendheid of misplaatst vertrouwen hun gezondheid ondermijnen. Ik viel geen enkele vreugde daarover.

 2. Het is een goede tijd geweest.
  Je weet nu precies wie je naar het leven staat. Je hebt je kunnen voorbereiden op het vervolg. Want je weet nu wat er gaat gebeuren als de nieuwe NSB’ers zich weer laten ophitsen door de liegende overheid.
  Je hebt jezelf kunnen bewapenen. Je hebt je huis ondertussen op een slimme manier kunnen beveiligen zodat er niemand meer levend inkomt. Je hebt voorraden aan kunnen leggen op plekken die niemand vindt. Je hebt stroom op de metalen raam- en deuromlijstingen kunnen zetten en vallen achter ramen en deuren kunnen laten maken. Vietcong-geïnspireerd. Je hebt ondertussen een waakhond kunnen kopen.
  Je weet dat de gezondheidszorg niet meer deugt, dat het moordenaars zijn.
  Dus het heeft ook veel goeds gebracht. Het heeft ogen geopend!

 3. Diegene die de prik genomen hebben en ze nog steeds nemen . Zullen nooit willen geloven wat deze veroorzaakt . En dat helaas niet enkel op medisch vlak . We kunnen enkel hopen het voor de niet gevaccineerde snel weer wat een normaal leven word.

 4. Dit is oorlog. En zoals gebruikelijk in oorlog. Er zijn alleen verliezers. Zij die de gifspuit hebben geweigerd zijn verketterd. En zij die het hebben ‘gekregen’, hangt een zwaard boven het hoofd. We zijn allemaal genaaid door een kleine machtsgeile geldgierige leugenachtige elite die zich heeft verrijkt. Neen dat kan ik niet vergeten. Vergeven wel maar dat Nuremberg moet er wel komen.

 5. Inderdaad Peter.
  Het wantrouwen is volkomen.
  We hebben onze vrienden leren kennen.
  We proberen ook om onszelf te beschermen.

  Hebben de aanstichters van alles wat in 2020 en daarna zich heeft voltrokken gewonnen?
  Ik denk het niet, een gezonde mate van wantrouwen is eigenlijk altijd al gewenst geweest.

  Bovendien zorgt het ervoor dat je méér bewust leeft en beleeft.

 6. Ik vind het allemaal wat prematuur eerlijk gezegd. Ik heb nog niemand van die godvergeten klootzakken hier een begin van een excuus horen maken. Die SP kut Agnes Kant belazert met het Lareb de boel, zit ook met de andere pet op in de vaccinalliantie. “Het kan zijn dat vrouwen de klachten nu linken aan het coronavaccin, terwijl dit mogelijk onterecht is”, kakelde de kutkip vorig jaar. “Het is goed dat menstruatieproblemen nu in de bijsluiter staan”, aldus het duivels addergebroed 2 weken geleden in de EU gelijkgeschakelde newspeak media. Ook rotzooit het Smerige Pleuris wijf met de hoeveelheid binnengekomen meldingen over bijwerkingen en komt daarvoor met een kutsmoes voor de enorme onderrapportage. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rest van dit schorem wat gewoon doorgaat met het pushen van de gifprik. Deze slag is nog lang niet gewonnen.

   • Als je de ‘goeie’ mentaliteit niet hebt dan heb je ook geen kans om aan zo’n baan te komen. Dus bij voorbaat kun je dat soort mensen al wantrouwen.

  • Kant kom uit een (beroeps) militaire familie. Ze werd geboren op een grote NAVO legerbasis in West-Duitsland: Hessisch Oldendorf.
   Pa en ma Kant werkten en woonden tien jaar op een grote NAVO basis in Neder Sachsen.
   Zij stichtten daar hun gezin.
   wiki: Als gevolg van de Koude Oorlog en de verplichtingen die Nederland met de NAVO was aangegaan werden vanaf 1960 Nederlandse luchtmachteenheden gestationeerd in West-Duitsland. De Vierde Groep Geleide Wapens (4GGW), werd in oktober 1963 opgericht en kreeg als standplaats Hessisch Oldendorf toegewezen. Hierdoor werd het stadje geconfronteerd met de komst van 1800 Nederlandse militairen. Hoewel een deel op het kamp was gehuisvest etc. ‘
   Agnes groeide op tussen het oorlogsmaterieel. En luchtafweer…
   Ze beweerde vroeger dat haar ouders *en grootouders) links rakkers waren, pacifistisch…socialisten, communisten! Vandaar haar SP voorkeur.
   Als communist mocht je niet in Nederlandse krijgsdienst. Of in de buurt komen van een NAVO basis. Laat staan op een NAVO basis wonen en werken. (Interview VPRO
   Agnes gaf een flinke zwier aan haar verleden.
   Ze is geen arts…Ze deed Gezondheidswetenschappen (zegt ze): een vage HBO opleiding.
   Bij nalezen van haar wiki pagina: die is ge update…er staat nu ook ‘immunoloog” achter haar naam.
   (Je kunt uiteraard een diploma uitdraaien via internet.)

   Haar SP mentor/handler was/is de actieve ‘socialiste’…Ineke Palm (+_75 jaar) uit Rotterdam
   (mmmm….epidemioloog/ sinds 2019?). Er is weinig bekend over deze SP coryfee die iets zou doen in ‘vluchtelingenwerk’. LinkedIn pagina is bijna leeg, geen werkgevers bekend (…). Geenvolgers. En FB pagina aan alle kanten afgesloten. Geen wiki pagina.
   Mw. Palm is zelf de weerspannige R’damse wijken ingetrokken om het volk aan de spuit te rijgen.
   (vrij weergegeven naar een interview in Trouw…’Die allochtonen zijn zo eigengereid en wantrouwend’).
   De SP R’dam heeft (of had) een afdelingsblaadje: logo een Vliegend Tomaatje en de naam van blad is Puree.
   OMG.

 7. Vaccineren is elimineren.
  Geen enkel Covid 19 vaccin gehad en ik ben er trots op,
  laat ze allemaal maar lullen met hun verontreinigd bloed, mijn
  bloed is schoon, Gelukkig geen grafeenhydroxide nano scheermesjes
  in mijn lichaam.Homo Sapiens Indomitus, wij zijn superheroes.

 8. Ja de bange blanke man is goed bij zijn pietje genomen! De wereldbevolking zal binnen afzienbare tijd alleen nog maar uit niet-blanken bestaan. De zwartjes waren slimmer en hebben hun niet laten inspuiten met het dodelijk vaccin.

 9. GELOOF ME GERUST…IK STEL MEZELF DAARBOVEN…MET TROTS IK VERGEET EN VERGEEF NIET….IK WAS VERWITTIGD DOOR HET FEIT DAT IK LEES…IN 2004 HEB IK ERG VEEL GELEZEN OVER HEEL DIE BENDE MOORDENAARS….

 10. Ik haat ze niet,maar heb er ook geen medelijden mee eerlijk gezegd. Zie ze nu bijna dagelijks kapot vallen, vandaag nog 1 voor me neus. Klassiek weg draaiertje heel freaky in de wachtkamer. Artsen haat ik wel die hebben hun huiswerk niet gedaan en nog steeds niet. Vooral van die d66 jonge doktertjes met bijdehante gehersenspoelde who praatjes.

   • Ja de vrouw stond op uit stoel zwak op de benen 2x rond en plof..Ik heb BHV maar ben snel de praktijk uitgelopen ga geen beademing doen, hoef geen gratis spikes…Gelukkig kwam er een dubbel geboosterde D66 arts haar helpen. Ik kom er niet meer dat kruitvat.

 11. Vanaf 1 september kunnen kinderen vanaf 12 jaar kostenloos het vaccin toegediend krijgen.
  Het nieuwe vaccin is geheel betrouwbaar en werkt tegen de nieuwste corona variant.
  Mede mogelijk gemaakt door mijn vriend.

 12. Ja en nog steeds als de onsterfelijke covid krijgen wordt eerst gekeken wie van de ongevaccineerden het hun gegeven zou kunnen hebben, het zit nog steeds diep hoor.

 13. Ben toch een beetje met stomheid geslagen als ik de gemiddelde commentaren hier zo lees….

  Je zou als buitenstaander zomaar kunnen denken dat we een station gepasseerd zijn wat ons verschrikkelijk veel ellende heeft gebracht en wat we achter ons zouden hebben gelaten echter beste mensen…….NIETS is minder waar.

  Alleen al de auteur van dit stuk, Robert W. Malone, is net zo schuldig aan heel dit achterlijke gedoe als alle anderen.
  Hij liegt namelijk zelf ook de klippen van de hel….met zijn uitvinding van het Mrna zooitje.

  Het gaat namelijk NIET om dit Mrna maar om die grafeenoxide én grafeenHYdroxide welke welke duidelijk door Dr. Andreas Noack werd aangegeven en welk laatste er debet aan is dat deze hydroxide de mesjes vormen welke iemand van binnen opensnijden (de aders en organen!!!).

  Dr. Noack is kort daarna VERMOORD….weet niet of iemand zich dit nog kan herinneren maar het is wel zo!

  De andere troep mag NIET in een menselijk lichaam worden gespoten daar net nogal lichaamsvreemd is. Dit moeten ze echter in de mensen spuiten om ze compatible te maken via 5G en CRISPR techniek en om ze zodoende vanaf een centraal punt te kunnen OVERSCHRIJVEN.

  Men heeft de techniek al lang in huis om dit te oen dat is duidelijk en het wordt ons in our face medegedeeld door een achterlijk homosexueel gedrocht welk beweegt onder de naam Harari o.i.d. welke ook nog eens meet dat dit volstrekt normaal is.

  Laat jullie niets wijsmaken, het is oorlog en we zijn pas in de aanloopfase…..het echte werk moet nog gaan beginnen en indien we ons maar steeds weer laten afleiden van de hoofdzaak zijn we op voorhand verloren.

  Duik eens wat dieper in de materie, het is onze toekomst wat ons voor onze ogen wordt afgenomen door een klein aantal totaal verrotte malloten.

  Hier moet de bezem doorheen mensen en wel a.s.a.p.!!

  Degene die dat niet doorheeft snapt er werkelijk nog steeds geen ene reet van.

  Onze economie is NU eerst aan de beurt en die kunnen we op dit ogenblik reed in zijn geheel vergeten want dit is niet meer goed te krijgen echter denk dat dit wel eens in ons voordeel zou kunnen uitpakken daar een totaal corrupte economie met aan het roer satanisten en pedofielen en vliegtuigladingen vol met geld wat uit het niets geschapen is en uitsluitend gedekt is met geloven in……ja in wat eigenlijk……dus dat deze economie weg is binnenkort is helemaal prima……

  Echter wat daarna moet worden gedaan is denk ik meer aan de orde…….

  Als we ons namelijk het Klaus Schwab gebeuren middels de theater den haag WEFkleppers door onze strotten laten duwen zijn we echt compleet afgeschreven en gaan massaal door de gehaktmolen…..

  Ik verkies ervoor om zelf betreffende gehaktmolen zelf te bedienen en het WEFTUIG erdoorheen te jagen, dat lijkt me een beter idee nietwaar!!??

  We zijn in oorlog, en nogmaals, we zijn net pas begonnen, dat gedoe met schuldige hier of schuldige daar en dan ook nog eens gebracht door een behoorlijke hoofdschuldige welke nog steeds met een zwaar gespleten tong spreekt daar hij namelijk nog vuistdiep IN BIG PHARMA zit te bruinwerken is een begin van de grote afleiding waarmee ze vast begonnen zijn.

  Niemand zal iets vergeven worden, helemaal niemand, en geloof me, mijn HAAT is niet groot maar ENORM, ben namelijk nogal wat kwijtgeraakt wat nooit meer goed kan komen.

  Het heeft me echter scherper gemaakt, oplettender en 24/7 alert op alles.

  Laat ze maar komen, en laat ze vooral bij mij en de mijnen beginnen………..zal er nogal wat plezier aan gaan beleven en dat weet ik zo zeker als dat ik dit hier nu neerplemp.

  En oh ja, nog even dit….

  Zag vandaag weer enkele ezelskoppen van monteurs een rij straatlantaarns over een grensbrug vervangen in de mooie eendenbekjes, jullie weten wel, die met die 5G transmitters in, en heb ze heel netjes aangesproken of ze wisten waar ze nu eigenlijk echt mee bezig zijn……

  Antwoord……we vervangen deze lantaarns omdat LED verlichting ZUINIGER is en omdat de oude lampen niet meer gemaakt worden (wat gewoon een achterlijke leugen is!!!).

  Heb ze gewezen op het FEIT dat hetgeen ze monteren dus 5G stront is wat er toe bijdraagt mensen op te ruimen zonder dat deze mensen het zelf door hebben en ze dus medeverantwoordelijk zijn voor deze moorden met voorbedachte rade.
  Je had ze moeten zien kijken.

  Afsluitend zij ik tegen hun dat ze dit wat ik aan hun gezegd had gewoon moesten doorgeven aan hun bazen met de opmerking dat deze prachtige lampen er links- of rechtsom eraf moesten….

  Heb met mezelf de afspraak gemaakt dat ik telkens als ik zo’n MISDRIJF constateer de schuldigen confronteer!

  Dit kunnen we heel simpel allemaal doen en zouden we dit allemaal doen dan denk ik dat het misschien wel zoden aan de dijk zou kunnen zetten!!

  Fijne avond verder….

  Gladiator
  WE ZIJN IN OORLOG……WE ZIJN EN NIET WAREN!!!!

  • Was ff iets vergeten erop te wijzen wat er werkelijk aan de hand is en om dit beter te illustreren wil ik wijzen op een artikel op de site van Henri Makov………let op, hij is dus zelf van Joodse afkomst…..

   Lees het betreffende artikel eens van Kyrie Irving has moral courage……welk zeer belangrijk is voor het begrip wie de ware schuldigen zijn van deze ramp welke zich voor onzer aller ogen volstrekt…..en waar NIET OVER GEPRAAT MAG WORDEN want dan ben je…..jullie weten wel…….blijf het niet herhalen……

   Deze HELD noemt een film en daarin komen nogal enkele zaken naar voren welke de echt zeer zware criminelen lieven niet hebben dat deze naar voren komen…..en Henri Makov noemt ze netjes bij naam om alle TWIJFEL hieromtrent weg te halen……LEES & LEER hiervan en liefst snel! Time is tikin’……..

   https://www.henrymakow.com/

   Groet

   Gladiator
   ps elke uitspraak daar gedaan is WAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Heb nog ff een korte video opgedoken inzake de OPBOUW VAN HELE APPARATEN in iemands lichaam middels voorgeprogrammeerde NANOTECHNOLOGIE welke dus in real time aangestuurd wordt door deze mooie 5G masten (ook 4G is reeds vergif hoor)…..

    https://www.bitchute.com/video/8XPqAn3T93ku/

    kijk en huiver…..en dit is echt niet de eerste die ik hiervan zie….de eerste was al ruim een jaar geleden tijdens de pathologie presse conferentz van Prof. Dr. Arne Burkhardt en anderen…….

    DUS…..wees gewaarschuwd…..indien op een gegeven moment mensen her en der zomaar dood beginnen om te vallen is het tijd voor actie en met actie bedoel ik natuurlijk geen oproep tot wat dan ook…..maar een oproep om het TOETSENBORD VERDER TE BLIJVEN VERVUILEN………

    CAPICHE!!!!!

    https://www.bitchute.com/video/8XPqAn3T93ku/

    Gewoon ff kijken wat het zooitje smeerstront welke o.a. genoemd wordt op de site van Makov door Kyrie Irving ONS OP DIT OGENBLIK AAN HET AANDOEN IS en ze lachen ons uit recht in ons gezicht en je mag er NIETS van zeggen want ze hebben nog steeds hun bekende 2 JOKERS…….en als ze die trekken is het einde verhaal voor ons….

    Heb overigens nog een video bekeken van Wolfgang Eggert, een absolute cabal specialist welke keihard blootlegt wat er nu gebeurt en dit precies hetzelfde scenario is al dat wat in 1933 afgerold werd met 1 verschil, een klein verschil maar…..namelijk dat het in 1933 6 jaar geduurd heeft alvorens men de pull deed en WOII begon en het nu aanzienlijk sneller voort gaat……dus veel minder dan 6 jaar en we zijn nu vanaf maart 2020 bezig zeg maar…….= 2,5 jaar ongeveer….en yep, dat is ook mijn voorspelling….denk dat we WOIII mogen verwelkomen in de winter voorjaar 2022-2023…….

    Rustige nacht gewenst en denk erom…….uitsluitend het toetsenbord blijven vervuilen en niet van de kruk afkomen…oké…..want anders zwaait er wat!

    Ongelooflijk dit. werkelijk ongelooflijk…..en men blijft maar ouwehoeren dat ANDEREN slapen of wakker moeten worden….ehhhh…..zouden we……nee laat ook maar….dat mag ik niet!

    Welterusten…..
    En
    Nu maar gauw naar jullie warme nestjes en DENK EROM
    Oogjes dicht en snaveltjes toe …….dahaggggggg….

    Gladiator
    ps we worden op dit ogenblik massaal GERUIMD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! met name door de snelle technologie “the internet of bodies”…….daar staat het…..zoals de cabal altijd doet én gedaan heeft………right in our FACE!! te weten 5G……dit is de crux…..5G uit en einde probleem van de bouwputten oftewel menselijke lichamen!

    • Beste Gladiator, helaas is niet alles waar wat er gezegd wordt en het verhaal van de zelf assemblerende nano gestuurde deeltjes die dan zogenaamd een bluetooth transponder “vormen” is absoluut niet waar. Het is technisch niet mogelijk, misschien over 100 jaar of zo. Probleem met dit soort verhalen is dat ze gemakkelijk geloofd worden door mensen die geen technische kennis hebben en vrijwel alles wat met techniek te maken heeft als “magisch” beschouwen. Op deze manier krijg je dus weer een groep gelovigen die in deze onzin gaat geloven. Net zoals er mensen zijn die geloven in het corona verhaal en de prikjes. Terwijl het eigenlijk best simpel is: De hele corona is een opportunity geweest voor de pharma om de lukratieve mRNA technologie via een nood vergunning eindelijk eens grootschalig te kunnen uitrollen met gigantische winsten tot gevolg. De mRNA technologie zou op veel meer ziektes kunnen worden toegepast en is zeer winstgevend, vooral als het aan ieder gezond mens via een leugen wordt toegediend. Dus, het is een geld kwestie, zoals altijd. Gelukkig blijkt het nu te backfiren want de mRNA blijkt toch niet zo gezond te zijn, het is zoals de doos van Pandora, je zit te kloten met RNA en DNA, de bouwstenen van het leven, dat is vragen om problemen. Met zelf assemblerende nano machines heeft het niets te maken.
     Ik heb overigens het idee dat je daar toch in blijft geloven, net zoals de prikjes halers blijven geloven in het “vaccin”.
     Er wordt meer onzin verspreid in de wereld dan je kan bevatten.
     Overigens het 5G verhaal: daar zijn onderzoeken naar gedaan (b.v. met apen) waarbij inderdaad bij lange blootstelling neurologisch schade kan ontstaan. Maar 5G ia geen onderdeel van een plan om mensen te programmeren, hoogstens mensen te programmeren via het schermpje (met tekst en beelden) op je mobieltje. 5G is gewoon een volgende communicatie standaard om de propaganda nog sneller via de mobieltjes te verspreiden, maar blijkt dus een directe neurologische invloed op mensen te hebben vanwege de gebruikte pulsvorm en EM frequenties. Dat is niet expres gedaan maar een onbedoeld neveneffect. Tuurlijk proberen ze dat te ontkennen want er zijn gigantische investeringen gedaan om het 5G netwerk uit te rollen. Ook daar draait het gewoon om geld.

     • @Simon,

      Beste,

      Gezien uw reactie op mij denk ik dat u zich met grote zekerheid niet diepgaand geïnformeerd heeft in beide materies, te weten het bouwen van constructies in een menselijk lichaam alsmede het complete 5G gebeuren.

      Dat wat u er namelijk over zegt raakt vooral inzake het 5G gebeuren kant noch wal.

      Alvorens verder commentaar te geven zou u zich misschien eens wat beter kunnen verdiepen in deze materie…..

      Zou u denken dat ik hier maar iets zit te roeptoeteren en sprookjesverhalen aan het rondbazuinen ben vergist u zich schromelijk….

      Beste,

      De uitrol van 5G met daarbij de vervanging val alle straatlantaarn in alle gemeenten in ons land alsmede in ALLE landen waar 5G wordt uitgerold is daarbij nogal van belang.

      Denk dat u werkelijk niet in de verste verte weet waar u het over heeft.

      En terugkomend op het bouwen van constructies middels nanomachines welke voorgeprogrammeerd zijn kan ik u mededelen dat ik ook hier niet over 1 nacht ijs ga of ben gegaan…..

      Ik heb meerdere bronnen, en al meer dan 18 maanden, diepgaand gevolgd en heb alles bekeken en onderzocht…..

      Dit zijn kanalen welke 100% onafhankelijk van elkaar bezig zijn geweest zoals o.a. de mensen welke aan de wieg stonden van de pathologie conferentz in Duitsland, met namen als Prof. Dr. Arne Burkhardt en velen meer, en dit zijn mensen die hier schoon in gingen en helemaal niet wisten wat hun te wachten stond voor het onderzoek…..en welke met eenzelfde resultaat tevoorschijn kwamen en wel ruim 18 maanden geleden ongeveer……

      U mag alles wat ik hier schrijf op waarheid of onwaarheid beoordelen maar u mag me niet zomaar afbranden en me neerzetten als gekke henkie die alles geloofd wat hij zoal op het internet kan vinden…..

      Ik doe al langer dan u denk onderzoek en maak hierbij gebruik van nogal wat kanalen welke voor mij als een MUST allemaal niets met elkaar te maken hebben. En zelfs dan vergelijk ik nóg de data en de onderzoeksresultaten.

      En als laatste, ik doe al ruim 22 jaar onderzoek naar alles wat met Big Pharma te maken heeft………weet dus denk ik wel waar ik het over heb….en idd, ook ik was in het begin nogal zeer kritisch op hetgeen er gevonden werd n een lichaam van een mens, ook vaak reeds overleden echter het is een feit dat het zo is en daar blijf ik voor de volle 100% achterstaan..

      Als laatste nog een opmerking….

      Zou u het nog eens ergens niet mee eens zijn wat ik her en der zoal vertel, prima, echter indien u iemand van onzin of onwaarheden beticht dan onderbouw uw verhaal en anders onthoudt u van verder commentaar en kijk zelf eens eerst wat beter en vooral wat verder dan uw neus lang is.

      Sorry maar dit moest even zo want ik ben de laatste tijd nogal eens wat vaker beticht van het verkopen van onzin en daarvoor doe ik me niet alle moeite om goede informatie te verschaffen aan de mensen op een site als deze waarvan ik er vanuit ga dat met interesse heeft in juiste en ware info!

      Fijne dag verder,

      Gladiator
      ps ter info als slot….
      inzake 5G heb ik meerdere HONDERDEN uren video’s bekeken van onafhankelijk specialisten en doktoren welke allemaal onafhankelijk onderzoek hadden gedaan of leger- en marine mensen welke hier hun Godganselijke leven mee gewerkt hebben.

      Inzake de nanotechnologie kan ik u hetzelfde vermelden……

     • @Simon

      Dat je bekend bent met techniek maakt niet dat je weet wat er bestaat. Vrij simpel, er is veel techniek bekend en nog meer niet bekend, je kunt bepaalde techniek niet zomaar uitsluiten omdat je er niet mee bekend bent.

      Ze maken ons niet wijzer dan nodig maar al de door jou aangehaalde tech is gewoon bekend hoor. Gewoon vindbaar op YT van bedrijven die dit maken en de mogelijkheden die het bezit. Dan is er nog tech waarover ze ons niet inlichten wat altijd mijlenver vooruit loopt op dat wat we op dat moment mogen weten.

      Dus de gedachte iets te weten omdat je werk of kennis in de techniek ligt is een zware bias en ook zeer menselijk. Het gaat gewoon verder en dieper dan we ooit zouden verwachten evenals de achterliggende intentie. Dat geld kun je vergeten, dat is niet het doel maar een mooie sluier over de ogen van hen die geloven in geld.

      Kijk ajb verder dan wat je denkt te weten, het is niet fraai, zeker niet maar wel van waarde.

  • Klopt, ik precies hetzelfde confronteer ook iedere imbeciel die dit uitrolt. Zijn bijna overal al uitgerold niet alleen de aangewezen Smartcity’s maar zelfs de dorpen om steden. En Delta fibers komt bij iedereen aan huis, durven nu nog niet laten BAM dit doen met loonslaafjes uit Qatar, heb ik ook gesproken…Allemaal busjes ongestickerd want men mag niet wakker worden. Sneaky satanische fuckers en slapende zombies van mensen. Als er echt verzet was geweest waren al die kabels en lantarnen allang uit de grond gebeukt,ik hoop dat die dag snel komt voordat het te laat is. Wakker worden mensen…Ben zelf deels ashkenazi uit regio crimea/Kazachstan (verre voorouders) Khazaren.Maar anti-zionist en anti-USA. Samen met zwarte Adel,jezuïeten,Opus Dei en al hun sec clubjes zoals skull and bones,Bilderberg het zwaartse evil in de wereld met een oud pact met reptilians. Ik zweer het je…Strijd zal gevoerd worden op hoog niveau en dit gaat al gebeuren op korte termijn is mijn gevoel.

   • Op 20 november begint in Quatar het veelbesproken WK-voetbal. Een record aantal van 32 teams doen mee, want het volk zal tot de ascensie/ dag der dagen/ the great awakening bedwelmd moeten worden door dit ultieme cabalfestijn.
    Gewezen FIFA-voorzitter, de corrupte en nooit veroordeelde Sepp Blatter zegt spijt te hebben van het toewijzen van dit cabalspeeltje twaalf jaar geleden.
    Allemaal krokodillentranen, want 6.500 dodelijke slachtoffers + een onbekend aantal gewonden zijn de stille getuigen van de werkelijke machtsverhoudingen in de wereld.

  • Gladiator: gelijk heb je. Die Mallone deugt ook niet. Hij heeft meegewerkt aan het lipide omhulsel waar de rotzooi in vervoerd moest worden, dus hij MOET van de chemische interacties afgeweten hebben, en daarom ook van de inhoud van de rotzooi. Dat hij ingespoten zou zijn, vraag ik me ten zeerste af. Op zijn substack moet je een Betaler zijn om iets te kunnen plaatsen, dus zo selecteert hij zijn zelf-bevoorrechte schaapjes-volgelingen. Wie gaat er nou betalen om die lul de waarheid te schrijven…?

   • Het is nog erger want die Malone staat op een filmpje gewoon toe te geven dat hij zelf wel die zooi heeft laten inspuiten..zag het ergens in de zomer bij Infowars of bij NaturalNews.com?Kan het helaas niet meer terug vinden…

 14. Ja allemaal goed en wel maar wat als geliefden zijn gevaxxed?
  Lieve mensen die de keuze vrijlieten?
  Je niet demoniseerden? gewoon vrienden bleven?
  Je hebt ook tussen vormen van goed of niet goed…..Ik blijf het heel moeilijk vinden…ik weet dat vooral jongeren die de vax namen het moesten van school of bijbaan….zij zijn echt onschuldig…en mensen die een ziek familie lid verzorgden en “veilig”wilden zijn?

  En ja er waren en zijn vele nare foute vaxxers die gaan aan de schandpaal maxima eerst en dan Kaag [ik heb nog wat oude eieren in voorraad] enz enz ….ik ben heel erg boos op de bewuste meeloop prikkers die mensen demoniseren…..voor hen loopt het af ….maar mijn moeder zei altijd de goeien gaan het eerst……

  • Het is triest Nowar….ik heb ze ook…in gedachte al afscheid genomen…Sommige zijn echter wel wraakzuchtig dus als de laatste klapt en het verzet begint sluit die zich aan. Niks te verliezen en alles te winnen voor onze kinderen.

  • @Nowar,

   Beste,

   geloof me aub als ik zeg dat ik uitsluitend zeer zware HAAT voel daar hetgeen mij is aangedaan niet/nooit meer goed te krijgen is……echter kijk eens op de site van Makov wat de held Kyrie Irving heeft OPGEGEVEN alleen omdat hij zich dus NIET WILDE LATEN DEATHVAXXEN……

   Dit zijn geen spelletjes beste….het gaat bij hem om HONDERDEN MILJOENEN DOLLARS.en wel op korte termijn gerekend!!

   En ik zit ook nog met het probleem dat mijn dochter zich heeft laten vaxxen ondanks dat ik haar had gewaarschuwd en ik nog nooit tegen haar gelogen heb….

   Haar argument……..ja pap, weet ik maar anders kom ik nergens meer binnen en kan nergens meer naartoe…..

   Ik zeg maar 1 ding nog, want ik heb alleen nog maar haar en mijn prachtige hond, mijn Mechelse herder dame Britt,…..als een van deze twee weggenomen worden is WOIII begonnen en wel ongeveer direct…….

   Zo waarlijk helpe mij God almachtig………

   Gladiator
   ps vandaar dat ik nog al eens wat hard of erg direct kan overkomen……iedereen denkt maar wat hij/zij wil hiervan….loop zowat op mijn tandvlees…..maar maakt niet uit…..kan nog veel meer hebben!
   shit……wordt het ook nog persoonlijk zo midden in de nacht! Fuck!

   • Wij zitten wat het vermoorden van onze kinderen en kleinkinderen op de zelfde lijn…mijn [klein]kinderen zijn allemaal gevaccineerd ..op een kleinkind na..toen de 5 jarige het heugelijke nieuws kregen dat zij aan de beurt waren…werd mijn jongste dochter met een schok wakker
    Maar ben nooit veroordeeld door hun om mijn keuze om mij niet te laten vaccineren
    Moet ik hun nu veroordelen..NEE..het zijn die moordenaars in Den Haag en Brussel..maar die komen nog samen met Kill Gates , Satan Swab en de hele bankenmaffia!
    Wat bij mij nu voorop staat is ..geniet van elk moment dat je nog samen kunt zijn ..echt elk klein dingetje ..geniet..geniet en geniet!

    wist je trouwens dat je gedachten en gevoelens je toekomst maken…mensen denk positief aan alle kanten!

    wens je veel liefde toe en dankbaarheid voor elke nieuwe dag
    cobie

   • @Gladiator,

    Als je alles op een rijtje zet, weten wij dat op allerlei gebieden gigantische afbraak plaats vindt.
    De wereld is een zinkend schip geworden waaraan de mensheid is overgeleverd.
    Het enige wat een individu nu nog kan doen is zijn eigen micro-wereldje zo prettig mogelijk te houden!
    De psychopathische top van de pyramide willen dat wij in angst en woede leven, omdat wij als ongedierte worden gezien door die satanisten.
    Daarom laat ik onze huidige wereld voor wat het is en weiger ik in angst en woede te leven!
    Is immers zonde van mijn leven plus een bewust verzet tegen die psychopaten.
    En inmiddels ben ik zover gekomen dat ik op onze huidige krankzinnige wereld de dood als een verlossing ben gaan zien….
    Ik hoop voor je Gladiator dat jij ondanks alle shit in de wereld er dagelijks mentaal BEWUST voor kiest om ontspannen te blijven leven i.p.v op je tandvlees te lopen.
    Besef nogmaals dat in woede en stress te leven jij precies datgene doet wat o.a de doelstellingen zijn dan die kliek satanisten!!

 15. Voordat er zelfs maar aan vergeving kan worden gedacht moet er eerst oprechte spijt worden betoond. Dat is nog niet gebeurd, sterker nog, er kon zelfs geen ONoprecht ‘sorry’ van af. En daarom is er wat mij betreft ook geen vergeving.
  Daarnaast kan ik geen vergeving geven voor het excuus van ‘onwetendheid’ of ‘we waren niet zeker’ etc. Als dat het geval was geweest dan waren de maatregelen en de haat niet gerechtvaardigd. Plus dat onwetendheid slechts geclaimed kan worden door diegenen die weigerden, domweg weigerden, om zelfs de basisprincipes van de wetenschap te volgen, anderen en andere meningen censureerden en mensen daarom kapot maakten.
  Vergeving is een mooi iets, maar slechts voorbehouden aan diegenen die openlijk en waarachtig erkennen dat ze fout zaten, zich daar schuldig over voelen en bereid zijn zichzelf te veranderen. Aangezien daar absoluut geen sprake van is, kan er wat mij betreft oook geen sprake zijn van vergeving.

  • Eerst rechtspraak, dan strafvervolging en daarna eventueel vergeving.
   Bij diep berouw. En grote schaamte.
   En niet meteen vergeten. juist niet.
   Niemand staat boven de wet, of boven de menselijke wet. Of de kosmische wetten.
   Veel mensen werkten en werken mee aan genocide en verminking.
   Draag dan de gevolgen.

 16. “why-shouldnt-we-dance-on-the-graves-of-anti-vaxxers” (Waarom zouden we niet dansen op de graven van anti-vaxxers).
  Because they are still alive, stupid!

  • Inderdaad, we zullen nooit vergeten en vergeven, het was te erg en te immoreel. En het gaat nog gewoon door, ze blijven ontkennen dat de spuitjes mensen dood maken.

 17. Baby’s in het vizier van vaccinatie

  Uit officiële sterftecijfers op basis van gegevens van 29 Europese landen blijkt dat sinds het Covid-19-vaccin voor het eerst door het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) werd toegelaten voor kinderen, het aantal sterfgevallen onder 0-( Na de goedkeuring door het EMA van de injectie Covid-19 voor kinderen van 5 jaar en ouder is het sterftecijfer bij kinderen met 755 % gestegen voor het gehele jaar 2022 in vergelijking met het gemiddelde voor de jaren 2018 tot en met 2021. Desondanks gaf het EMA onlangs zelfs een aanbeveling voor de goedkeuring van twee Corona-vaccins voor baby’s van 6 maanden en ouder. Wat voor soort georganiseerde misdaad is dit? – Het volgende is een verklaring van “Artsen en Wetenschappers voor Gezondheid, Vrijheid en Democratie”. (hl)

  https://apokalypsnu.nl/2022/11/04/redactionele-aanbeveling-babys-in-het-vizier-van-vaccinatie/

  • Zeer bedankt voor ’t plaatsen van de link. We moeten elkaars kennis delen i.v.p. elkaar de tent uit te vechten, want dat is een verdeel- en heerstechniek van de illuminati/ cabal/ Novus Ordo Seclorum om ons zwak en angstig te houden.

 18. f;ck them……ze bespotten ons, discrimineerden ons, eisten dat concentratiekampen geopend werden om ons te ‘heropvoeden’…, bedreigden ons, dreigden ons werk af te nemen….en ik kan zo wel ff verder gaan en nu zouden WIJ moeten zeggen : “oh, het is allemaal ok, niets gebeurd????”…f¨ck them….karma is een bitch en ik lach met het feit dat die gevaxden met bosjes aan het vallen zijn…ze kunnen niet zeggen dat ze niet verwittigd waren door die ‘aluhoedendragende, complottheoriegelovige, extreem rechtse, racistische, antivaxxers’ verwittigd waren…
  en waarom F^ck them?? omdat ze bij de eerstvolgende hysteriepandemie WEDEROM de ‘gemakkelijke’ en tamme weg gaan nemen ten koste van diegenen die hen willen helpen en beschermen….schapen zijn schapen, daar kan je geen wolven van maken

 19. Ik vind die gevaccineerden met een grote bek alleen maar dom, ontzettend dom.
  Medelijden heb ik wèl met bijvoorbeeld verstandelijk beperkten in de instellingen, waarvan de ‘verantwoordelijken’ bepaald hebben dat deze mensen massaal “gevaccineerd” moesten worden.
  Mijn zoon zit in zo’n instelling en is één van de zeer weinigen die niet “gevaccineerd” is.
  Z’n persoonlijk begeleider zei iets van: “ze zaten allemaal vol spanning op hun beurt te wachten en hij (mijn zoon dus) keek teleurgesteld dat hij werd overgeslagen”. Alsof het zielig was dat hij geen “vaccin” kreeg.
  Als vader en mentor had ik vorig jaar vooraf dus duidelijk gemaakt dat ik het toedienen van het “vaccin” bij mijn zoon als een moordaanslag zou beschouwen. Jawel, geen slappe taal, maar echt “een moordaanslag”.
  Ik kijk dwars door mensen heen als ik zoiets zeg uit de grond van m’n hart, zodat ze zich wel twee keer zullen bedenken voordat ze tegen mijn wil ingaan.
  Ik ben altijd nogal fel en ik gebruik dus heel duidelijke taal om degene die zou komen prikken in die instelling flink af te schrikken. En ik meende het en meen het nog steeds. Ze blijven met die gore spuit uit de buurt van mijn zoon.
  Hij heeft ook nooit die griepprik gehad die de gewoonte daar is, zodat hij als enige in zijn omgeving nooit echt griep krijgt, alleen wel eens snottert of soms een wat minder dagje heeft. Maar altijd weer snel opknapt. Zijn immuunsysteem is buitengewoon goed, waag het dus niet om zo’n smerige spuit in zijn arm te jassen, dat is mijn boodschap aan de medische staf daar.

 20. We worden dood gegooit met reclames over ziektes.En de geprikten geloven die bullshit.Ze weten niet dat al die ziektes voortkomen van de prikken.T zijn zombies.Waanzinnige wereld we in leven.Zo vermoeiend ook.Wie geloofd mij? Niemand.Wie ik t ook zeg,ze denken dat ik niet spoor.

 21. Begrijp hier niets van ..in mijn omgeving is dit totaal niet aan de orde…gevaccineerd of niet ..evenveel respect..ik ben niet gevaccineerd..de meesten om mij heen wel..zij weten dat en er is totaal geen vijandigheid tegen over elkaar…dus????????????

  • Where do you live Cobie, what town, state and country? It is very bad pressure in the city , not so bad in the rural areas or countryside in some places. I am interested to know where you are because this is rare.

   • Where?
    Some towns escape this, but every city I see this concentrated paranoia and subsequent tyranny from employers, family, friends. I like to hear of places where it did not affect . Maybe the people are more human and sensible in your location. If only the whole world can boast this same status.

 22. Ik kan niet anders zijn dan zeer hatelijk. Ik ben mijn vriendin kwijt, mijn werk. Ik zie het leven niet meer zitten. Ik probeer nog wel normen en waarden uit te dragen in discussies maar de batterij is leeg. Ik wil dat mensen zoals Koopmans, Dissel, De Jonge de rest van hun hopelijk zeer korte leven minstens net zoveel pijn zien lijden. Voor schut in hun eigen omgeving, alles kwijt raken. Ze hoeven niet dood van mij betreft. Ik wil dat ze voelen hoe het voelt om als derderangs jood te worden behandeld

  • Sorry to hear this happened to you. Well this fake crisis forced people to show their true hand , friends, partners, family and employers. They reveal their true colours. All would have hidden long term until a crisis them they abandon us anyway …so this recent event forces the real truth sadly what was all along the secret reality. So many traitors around us, weak, cowards.

 23. Well you know I don’t blink when the vaccinated die but I saw it coming. They had a choice and chose the easy way, the commercial way for the weak. Even as it happens I am a witness, so if some part of me registers it is a shame to lose youth and young people but also then there again dies the bloodline of that stupidity. Who needs genes of the gullible that make us all weak by their stupidity? They try to drag us with them into the hole where they die. No I esvape that. Well they said 2 week to flatten the curve ( start of covid hoax) I say 2 years to flatten the curve of zombies… well now the cull begins. I see a waste of life overall but the bloodlines of stupid also sorts itself out.Nature wins. I shake it off, no hate just acknowledge and move on. The wheat sorts from the chaff. Then next after they’re gone, the real situation begins we will see where this ends . Because the ones who orchestrated this event will also fall by their own hand. All we can do is care for ourselves, witness this event and nod and move forward. Horrible game of chess, but it will be played to the end.

  • Het Internationaal Strafhof (International Criminal Court/Cour Pénale Internationale, ICC/CPI) is een permanent hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of oorlogsmisdaden, zoals deze zijn omschreven in het Statuut van Rome.
   De werktalen zijn Engels en Frans.
   Het Internationaal Strafhof is in 2002 opgericht en zetelt in Den Haag.
   Het hof onderzoekt en berecht misdrijven wanneer nationale autoriteiten dat niet kunnen of willen.

   Het Strafhof vervolgt mensen die ervan verdacht worden verantwoordelijk te zijn voor genocide,
   misdrijven tegen de mensheid etc.
   De volgende feiten staan vermeld als oorlogsmisdaden: (zie Wikipedia diverse instanties/ Chandra)
   1. opzettelijke doodslag (van beschermde personen onder het IHR: bijvoorbeeld gewonden en zieke strijders, krijgsgevangenen, burgers)
   2. foltering en onmenselijke handelingen tegenover beschermde personen
   3. opzettelijk ernstig lijden veroorzaken of een ernstige aanslag plegen op de fysieke integriteit.

   Rode Kruis: De volgende feiten staan vermeld als oorlogsmisdaden:
   opzettelijke doodslag (van beschermde personen onder het IHR: bijvoorbeeld gewonden
   en zieke strijders, krijgsgevangenen, burgers)
   foltering en onmenselijke handelingen tegenover beschermde personen
   opzettelijk ernstig lijden veroorzaken of een ernstige aanslag plegen op de fysieke integriteit
   of gezondheid van een persoon
   aanslagen op de burgerbevolking
   onwettige deportatie of transfer
   gebruik van verboden wapens of verboden methoden van oorlogsvoering (bv biomedische oorlogsvoering,
   Chandra)
   Let op: Integere, kundige (en woedende) criminologen en adviseurs zijn bezig met de voorbereiding van grote internationale rechtszaken. Tegen farmaceuten, overheden, de collaborerende medische wereld en andere instanties (bv. de MSM).
   Daar hoor je in Nl niets van, maar deze mensen zijn aan het werk.

 24. Hou toch op met dat “tribunaal” Koddige Beier… er komt geen “tribunaal”. Dat zal nooit komen. Het hele rechtssysteem is ook vaxxed to the max en in de zakken van de jongens met het geld. Elke keer als ik dat woord “tribunaal” lees, dan verslik ik me in mijn koffie. Doe me dat nou niet meer aan, svp….

 25. Het probleem is vrij simpel en is er eigenlijk altijd…In hoeverre zijn de veelal naïeve volgers en vertrouwers van leiders, van een regime of ook enig ‘geloof’ of zelfs–al wat bedenkelijker–mensen die gewoon voor de ogenschijnlijkst sterkste kiezen ‘schuldig’en ‘strafbaar’…?? De soldaten van legers, de volgers van ‘demagogen’ en van charismatische influencers, voorlieden ? Hieruit bestaat altijd de overgrote meerderheid, oók aan de ‘goede’ kant(en)..Heb vooral geen illusies daarover…
  Enige punt waar het eigenlijk op aankomt is : hoe hun invloed/impact uit te schakelen (bijv. hun legers te verslaan…) en/of om te buigen naar iets ‘beters’.. Realiseer je ook dat men in oude tijden kracht en overwinningen als een soort ‘godsgericht’ beschouwde : wie sterker was en overwon had de sterkste ‘God’–moraal, cultuur, leefwijze, techniek als je wilt..–aan zijn/haar kant.. Zit nog steeds iets in ! Wáár doet men de beste uitvindingen, wáár is de meeste kans op gezónd, vrij leven ? Etc.
  Een echt harde aanpak dient gereserveerd voor díe leiders(groepen) die qua intelligenie en kennis beter hádden kunnen en móeten weten of zonder meer beter wísten maar om puur immorele motieven zelfs ook eigen volk verraadden en misbruikten..En zelfs ook dan speelt ook bij de grootste slechtaards een hoge mate van zelfbedrog : als er écht een puur slecht, duivels, de mensheid bedreigend rás zou bestaan zou de vernietiger daarvan een ‘held’ en geen crimineel zijn toch ? Wíj weten inmiddels–en dat is ook een stuk verworven moráál–dat zoiets nooit ‘ras-‘,’soort’gebonden is.. (hoop ik dan maar, dat we dat allemaal weten…)
  Het mag als morbide humor gelden, maar heeft een zekere logica, dat bij veel oude volken en stammen in geval van ernstige vergrijpen als hoogverraad e.d. als gewone man simpel je kop eraf ging of je zelfs kon boeten, maar als je van adel was marteling en vierendelen je lot doorgaans was !
  Als bedenkelijk privilege (William Wallace !!)… Zoals het ook bij bepaalde indianenstammen traditie leek om lafaards meteen snel dood te maken, maar dappere tegenstanders te ‘eren’, ‘respect te tonen’ door ze eerst te martelen en bespotten… Wat je dan ook dapper–eventueel zelf spottend–diende te ondergaan…. Ahum… Het gegeven is in ieder geval al zo oud als de wereld…

 26. M’n werkgever zei gewoon doodleuk dat ongevaccineerden zelf t risico nemen, dus als ze zorg nodig hebben, vind hij dat ze dat niet mogen krijgen. Ik dacht alleen maar: ik neem graag dat risico. Die geïnjecteerden nemen pas echt t risico. Braafste jongetje van de klas: collega’s moesten zichzelf bij teststraten laten testen, ook al was dat niet verplicht meer. ‘Om de regering van de juiste cijfers te voorzien. Anders een vertekend beeld.’
  Hij heeft op allerlei manieren lopen vissen hoe ik erin sta, maar ik zwijg maar ben niet blind. Goed in m’n oren geknoopt hoe iedereen erin staat. Niet gevaccineerd, nooit me laten testen. Vrienden en familie kwijt geraakt. Het zij zo. Wie het laatst lacht, lacht het best. Ik zie nu al hoeveel (ernstig) zieken en doden er om me heen zijn. Probeer me maar te vergruizen. Ik hoef niets anders te doen dan afwachten en toekijken; ze vallen vanzelf om. Vergeven doe ik voor mezelf (vergeven betekent niets anders dan het loslaten, niet dat je de ander z’n daden goedkeurd of dat niet meer erg vind. Ik sta gewoon niet toe dat ik mezelf door wrok en bitterheid mezelf kapot maak.), maar vergeten nooit.

  • EKR, mooi omschreven.
   Er zijn 2 vormen van vergeven, de eerste, is dat iemand om vergiffenis vraagt voor zijn meestal kromme daden en met dat vragen ook beloofd deze kromme daden nooit meer te doen.
   Wel deze variant kunnen we bij de meeste vaxxers vergeten omdat ze te narcissistisch zijn. Narcissisten geven hun fouten nooit toe.
   Zouden ze dat wel doen dan kunnen er weer vriendschappen verder gaan of weer groeien als mensen dat willen

   De tweede is dat jij ze vergeeft vanwege je ziel, Omdat God jouw alles vergeeft moet jij je medemens ook vergeven(deze 2de variant) maar dat wil niet zeggen dat je vrienden met met ze moet zijn.
   Veel mensen willen dit niet begrijpen. En natuurlijk, dat je niet een bitter mens wordt.
   Ik kies voor de tweede, maar ik wil niets meer met ze te maken hebben, want ze zijn te toxisch qua shedding(de 36 giften die in deze doodsvaxx zitten) en te toxisch vanwege hun narcissisme.
   Deur dicht, blijft dicht.
   Maar vergeten doe ik het nooit.

   En hier kletst niemand over:
   Daarnaast moeten al deze aangepaste grondwetten terug gedraaid worden en dicht getimmerd zodat niemand ze meer kan aan passen, of wetten bij-supplementeren. En vrijheden voor iedere zucht aanpassen ala hugo de jonge en co.

   Al deze mensen die de spuit hebben gepromoot, verkocht; artsen verplegers, politie, leger, Maskerdeals, vaxxdeals, iedereen in en om de regering, eigenaren van bedrijven die je verplichten te vaxxen/testen, opruimen die zooi bijvoorbeeld via de –Guillotine–en dan cremeren incl bloed.
   Want jullie zijn de grootste oorzaak van alles, als jullie gewoon 3 maanden nee tegen de overheden had gezegd was alles in elkaar geklapt. Maar nee…..jullie deden mee voor wat geld, macht, cult regels……
   Bedrijven zo als de NS, Vliegtuigmaatschappijen, Hornbach* etc., die daar aan mee hebben gedaan, moeten worden uitgeschakeld en weer terug aan het volk gegeven worden.

   *Hornbach was een van de eerste winkels die de maskers verplichte zonder dat het wettelijk verplicht was.
   Ik boycott jullie voor de rest van mijn leven.

   In andere woorden het land schoon vegen van al het vaxx krepuul. Permanent. Incl de elite.
   Dus wie laat even een test raket op de cop27 vallen??
   Want ze zijn weer gezellig aan het klimaat onzin aan het kweken daar.

   Maar dit gaat allemaal niet gebeuren.Want letterlijk alles is corrupt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in