Een gezond twaalfjarig meisje uit Thailand, dat geen onderliggende ziekten had, kreeg twee dagen na haar eerste vaccinatie met Pfizer koorts en keelpijn. Op de zesde dag na de vaccinatie verschenen er zweertjes op haar borst en die verspreidden zich naar haar gezicht, handpalmen en voetzolen.

Zij werd gediagnosticeerd met toxische epidermale necrolyse, een ernstige huidziekte waarbij grote delen van de huid en ook de slijmvliezen kunnen afbreken. De aandoening kan zelfs dodelijk zijn, hetzij door vocht- en eiwitverlies, hetzij door infectie van de ontstane grote open wonden. Het meisje werd onmiddellijk opgenomen op de intensive care.

Twitterbron

Haar lippen waren bedekt met pijnlijke, bloederige korsten. Bovendien begon de huid op vele plaatsen af te bladderen. De hartslag van het meisje was 120 slagen per minuut.

Zij kreeg intraveneuze immunoglobuline en de dokters gaven haar ook vloeistoffen, elektrolyten en voedingsstoffen. Spoedig daarna herstelde het meisje. De koorts daalde en er verschenen geen nieuwe vlekken op haar huid. Een week na het begin van de behandeling begon de huid zich te herstellen. Na 18 dagen was het meisje volledig hersteld en mocht zij het ziekenhuis verlaten.

De onderzoekers schrijven over dit geval in het tijdschrift Pediatric Dermatology. Zij beweren dat de ziekte “uiterst zeldzaam” is en dat de risico’s van vaccinatie “niet opwegen tegen de voordelen”.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisèreVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood is

Lees meer over:

Vorig artikelPlotseling en onverwacht – 20 ingestorte atleten in slechts 5 dagen
Volgend artikelZij zijn vrij om ons te blijven doden, zolang wij blijven denken dat zij niet zo kwaadaardig kunnen zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zij zijn vrij om ons te blijven doden, zolang wij blijven denken dat zij niet zo kwaadaardig kunnen zijn
  Verhullend gezwets. van Dr. Meryl Nass en Mark Crispin Miller.
  Zo simpel is het.
  Wij zijn eenvoudigweg niet in staat te geloven dat zij zo kwaadaardig zijn, vanwege ons eigen onvermogen onze eigen kwaadaardigheid onder ogen te zien.
  Wereldwijd 1 op 4 zwangerschappen eindigt met abortus – wereldwijd vinden er jaarlijks 56 miljoen abortussen plaats.
  Dat blijkt uit een studie van het Amerikaanse Guttmacher Institute en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in