Geslaagd” experiment: Covidpolitieagent scheidt gevaccineerden en ongevaccineerden in Londense metro. Wat in dit land nog ondenkbaar lijkt, is in het VK al realiteit, zij het als een “sociaal experiment”. Een zogenaamde “covid marshal” – met een megafoon in zijn hand – scheidt gevaccineerde en ongevaccineerde passagiers in de Londense metro. Er is een apart rijtuig voor de gevaccineerden, bericht Unzensuriert.at.

Schaapachtige massa’s

Een YouTube-video over dit onderwerp zorgt momenteel op social media voor ophef en felle reacties. Gebruiker “Gallitron” bekritiseert de “schaapachtige massa’s” die het accepteren, zeggende:

Onthoud, niemand bezit je, niemand heeft gezag over je, je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Je bent een vrij persoon om door het land te trekken.

Gebruiker Andy W. becommentarieert de video als volgt:

De marshal zegt ‘we proberen de gevaccineerden te beschermen’ – wat moet vaccinatie in godsnaam beschermen als het de gevaccineerden niet beschermt! Absolute stommiteit! We zijn de kluts kwijt!

Sociaal experiment

In feite was het een sociaal experiment, uitgevoerd door een zekere Danny Shine in Londen, om te testen waar mensen zich bij neerleggen als de autoriteiten regels maken. Het feit dat de passagiers – hoewel ongerust en bang, zoals je in de video kunt zien – het pikken, ergert gebruiker “Simple Kind of Man”:

Het kan een sociaal experiment zijn. Maar als ik een minister ben die dit bekijkt, denk ik gewoon dat het grote publiek zo zwak is dat covidpasjes erdoor kunnen worden geduwd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het SchapensyndroomVolg Frontnieuws op Telegram

  Kijk: Bill Gates geeft toe dat COVID-vaccins niet werken
Vorig artikelEU-onderzoeksrapport over 5G: straling kan kanker veroorzaken
Volgend artikelDe volgende grens die overschreden wordt, is het ontzeggen van medische behandeling aan de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Dat experiment is bij deze wel geslaagd.
  Die gif klanten kan je nog een hoepel laten springen bij het instappen.
  Ik heb het al zo vaak ook gehoord, we moeten ons nou eenmaal wel aan de regels houden anders gaat het helemaal fout.

  Ik zou wel de ondertiteling aanzetten omdat het nauwelijks te verstaan is.
  Alleen het publiek kan je niet mee lezen wat ze zeggen.

 2. Ongelooflijk. Maar het zegt wel veel over de regeringen. Hoever zijn ze bereid te gaan om mensen te dwingen. En alles om maar weer vrij te zijn. Nouja..tot nu toe is vrijheid het enige wat steeds weer beetje bij beetje wordt afgenomen

 3. Mijn vriendin is juist terug van tripoli.geen controle van en naar daar.ze had wel een app klaar voor instap.niemand vroeg 9m haar indentivicatie.????

  • “The masses have never thirsted after truth. Whoever can supply them with illusions is easily their master; whoever attempts to destroy their illusions is always their victim.” Gustav Le Bon

 4. Bij deze beelden zakt de moed mij in de schoenen, dat schaapachtige volk met hun muilkorven. Hoe kun je die sukkels ooit aan het verstand brengen dat ze op ongekend grove wijze genaaid worden. Dan ook nog de opmerking dat gevaccineerden beschermd moeten worden tegen ongevaccineerden… !!
  Ik moest laatst in het ziekenhuis zijn, overal mondkapjes, NIET WERKENDE mondkapjes. AL het ziekenhuispersoneel gemuilkorfd, bizar! Ikzelf resoluut geweigerd zo’n vod voor te doen.

  • “The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you’re inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it.” Morpheus.
   Dit dus. Het ‘systeem’ is de enige optie die zij hebben.

 5. beste mensen : kijk via bitchute de 10 delige documentaire : Europa the last battle..laat uw ogen open gaan..dit heeft niks meer met vaccinatie te maken, maar met het verkrijgen van totale controle door : het ontwrichten van de bestaande maatschappij door ons verder de crisis in pushen / onze normen en waarden af te nemen / ons tegen elkaar op te zetten en uit elkaar drijven / ons te vernederen..in Gods naam wordt wakker : open jullie ogen want hierin kan je zien dat vanaf het prille begin : en dat is lang geleden : dat al het een en ander in werking werd gezet : maar om deze situatie te maken in ons heden, moet je in long term denken, en je zal zien en herkennen hoe dit in zijn werk gaat : je zal dingen zien die voor een ieder van ons : ook al zijn we nog zo verschillend zeer herkenbaar zijn..laat geen zand in de ogen strooien : geschiedenis wordt door de overwinnaars geschreven en je zult dingen zien en horen, die je niet op school of via de media leert, maar als je goed oplet en bereid ben om echt diep in the rabbit hole te kruipen : dan zie je wel wie hier achter zitten / wie dit opgebouwd hebben en deze mensen zullen nooit stoppen totdat ze hebben wat ze willen..ik ben nu bij deel 4 en ik kan jullie zeggen : ik herken dingen hieruit die plaatsvonden toen ik rond de leeftijd van 13 / 14 jaar was en waarvan ik toen al dacht : mmmh, moet dit nou!!??..kijk de docu en weeg dit eens af voor jezelf..zie door de leugens en manipulatie..zegt het voort en verenig u voordat het echt te laat is en er een militaire laars in je face staat, want dan ben je wel wakker, maar net ff te laat..Voor Volk en Vaderland tot de dood ons scheid of tot de schijt ons dood

 6. Wat ze vroeger met de zwarten deden doen ze nu met de ongevaccineerde en dit zegd weer maar eens dat er veel meer aan de hand is dan het opgeklopt corona virus. Alleen grote volksopstanden kan dit stoppen.
  Moest ik daar gezeten hebben sloeg ik zijn kop in?

 7. Gelukkig maar dat ze de mensen beschermen die niet de gifspuit hebben gehad. Ik zou tenslotte ook niet in een coupé willen zitten met allemaal shedders. Fijn dat ze er aan denken!

 8. Ik zat mij op te vreten om dit filmpje te zien, ik zat steeds te denken…. als ik daar in die metro zat, dan had ik die man helemaal verrot gescholden, en hem helemaal voor schut gezet, en al die mensen daar duidelijk had gemaakt, dat hij een leugenaar is en al deze mensen onnodig bang maakt en hij meewerkt aan een misdaad.

 9. In Amerika onlangs ook een reporter die mensen vroeg een petitie te ondertekenen om niet gefuckioneerden te arresteren en in kampen op te sluiten….verrassend veel vrouwen die tekenden en slechts weinig mannen…hij kreeg zelfs negatieve reactie,s van mannen …heel bijzonder die ehhhh vrouwen?

  • geen dank..ik werd hier op geattendeerd door dhr constant kusters partijleider van de NVU waar ik lid van ben geworden een tijdje terug..bij lidmaatschap zit het partijblad : Wij Europa ( kan je, je ook los op abonneren als ik het goed heb) en daarin een stuk over slavernij..ik moest nog wat regelen en in mijn email zei ik ook dat ik dit een zeer goed geschreven stuk vond zonder dat er allerlei feiten verdoezeld of verdraaid werden en dat geschiedenis zeer interessant is..eigenlijk tot mijn verbazing ( stem pvv en krijg ook hun nieuwsbrief waarin je kan reageren op dhr wilders : maar ook al draag je wat aan of stel een vraag : ik heb nog nooit een antwoord retour gekregen) kreeg ik een mail terug van deze man en heb met hem hierover even van gedachten kunnen wisselen en hij merkte dat ik van onvervalste geschiedenis hou en vertelde mij over deze docu..kijk ernaar en : fasten your seat belt was het advies..mijn interesse voor deze onderwerpen heb ik van ( God hebbe haar ziel) mijn moeder, die ook altijd zat te spitten in diverse gebeurtenissen in de geschiedenis en als ze weer eens wat gevonden had liet ze mij dat lezen en zei dan : zie je nu wel hoe interessant echte geschiedenis is : meer bloed en verraad dan in menige aktie film..ze had ook de koran / talmud enzo gelezen : haar mening hierover : mmh, een beetje eng : hoeft voor mij niet..toen frontnieuws nog fenixx heette stond er een keer al een stuk over deze docu geschreven : ik vertelde dit aan haar want zij had de oorlog meegemaakt op jonge leeftijd en vroeg : wat denk je hierover ma : haar antwoord : jongen dit is 1 van de meest ranzige beerputten in onze geschiedenis en als die ooit opengetrokken wordt : hou je maar goed vast en toen vertelde ze mij dat op een dag een van haar jongere collega’s naar haar toegekomen was en dingen vroeg over de oorlog : toen ze zijn vragen beantwoord had keek hij haar aan en zei : ik vind dit ongeloofwaardig en ben van mening dat dit toch wel anders is, want dat kan niet :: ze had hem aangekeken en gezegd : ik en mijn familie hebben er midden in gezeten en jij die net uit de schoolbank komt rollen en niks heeft meegemaakt wil mij vertellen hoe het werkelijk gegaan is : wat voor shit leren ze jullie op school tegenwoordig : hij draaide zich om en liep weg..mijn moeder had een hele goede en hoge positie in bank / verzekeringswezen ( afdelings directrice en specialiste in diverse verzekeringen : denk aan : kemira chemie / het opvijzelen van het booreiland de ekofisk enz) en was echt geen,, wappie / aluhoedje ” zoals een ieder die tegenwoordig een tegengeluid laat horen ook al is dat nog zo goed onderbouwd wordt bestempeld..kijk maar naar de film over Nederlands indie : film was net uit en de echte historie zeiden al : klopt niet met de feiten : totaal verdraaid..vandaag ook weer een mooi stuk gelezen in : wynia’s week en opiniez : en zo zie je hoe ons land / volk en onze normen en waarden worden uitgehold tot op het bot..als een kankergezwel woekerd dit door de maatschappij..dat is ook de reden dat ik lid van de NVU ben geworden : klare taal / recht door zee / geen blad voor de mond want het is GEEN schande om voor je eigen land en volk op te komen en als dit nazi taal is, dan zeg ik bijdeze nogmaals wat ik al een poosje geleden tegen iemand zei die met mij in discussie kwam over : politiek / massa immigratie / blanke privileges / het hele woke en gender gedoe en noem maar op, en die daar zeer groot voorstander van is : ik word 1000 x liever recht in mijn gezicht een nazi genoemd omdat ik van mijn land en volk hou, ( en mij zeker niet de les laat lezen door een stelletje geesteszieken en geperveteerde figuren) dan dat er achter mijn rug wordt gefluisterd : landverrader en volksverlakker..ik wens u en allen op deze site een geweldig weekend : Voor Volk en Vaderland

 10. sorry voor de late reactie maar idd Niko heeft het goed : via bitchute is het ( nog steeds / wel) te bekijken met Nederlandse ondertiteling..ik vind hem zeer leerzaam en een echte eye opener..ga morgen deel 7 kijken..en ik weet : met sommige dingen is het of je een knal voor je kop krijgt omdat het tegen alles ingaat wat er over word verteld / gezegd en aangeleerd maar als je vergelijkt dan zie je pas hoe eenzijdig en simplistisch het wordt uitgelicht..altijd maar 1 kant van de medaille, want : als de andere kant druipt van het bloed mag dat niet gezien worden en over het ranzige politieke gekonkel mag al helemaal niets gezegd worden..laatst nog : die van de pvv, Martin bosman : het enigste wat hij vroeg was iets over de invloed / bemoeienis van soros in een bepaalde kwestie : hij had z’n vraag nog niet uitgesproken of er sprong een of ander wijf op en die zei meteen : je probeert hier een nieuwe vorm van antisemitisme in te brengen..gingen bij mij mn nekharen van overeind..waarom mag dat niet gevraagd worden : was geen rare vraag..beetje eng..wie / wat moet er beschermd worden of geen openheid over gegeven worden, waarom??..want waarom mag er over 1 bepaalde groep niks maar dan ook niks gezegd worden, terwijl wij als blanken voor alles wat rot is uitgemaakt mogen worden?! ..voor degene die gaan kijken : wil niet zeggen : veel kijkplezier : maar veel leerplezier en hoop dat hier een hoop mensen door wakker worden en kunnen zien waar het om draait en hoeveel we worden voorgelogen en gemanipuleerd..wens u allen : sterkte en standvastigheid en als we met z’n allen ons niet laten verdelen dan hebben we 1 sterke vuist : Voor Volk en Vaderland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in