Russische internetgebruikers hebben geen toegang meer tot Facebook of de Britse BBC. Ook de Duitse Deutsche Welle is geblokkeerd.

Russische gebruikers die vrijdagnacht probeerden toegang te krijgen tot Facebook of de BBC, kregen berichten dat de sites niet gevonden konden worden.

De Russische actie komt nadat de EU heeft aangekondigd dat de Russische mediakanalen RT en Sputnik verboden zullen worden. Ook Facebook en de andere grote social mediadiensten hebben RT en Sputnik voor Europese gebruikers geblokkeerd.

De Britse regering is terughoudend geweest om zo ver te gaan dat zij de Russische media ronduit zou afsluiten, uit vrees voor represailles van Russische zijde tegen de Britse media, schrijft The Guardian. Zij heeft echter een onderzoek ingesteld naar RT.

Het EU-verbod heeft er echter effectief toe geleid dat RT niet meer in het Verenigd Koninkrijk wordt uitgezonden, aangezien de uitzendingen van Sky van de Russische zender via Luxemburg verliepen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne begint Russische krijgsgevangenen te executeren: “Zullen als varkens worden afgeslacht”Volg Frontnieuws op Telegram

  Het bedrieglijke Westen en zijn "ontaarde" elites: Poetin beschuldigt de Westerse leiders ervan hun eigen volk door incompetentie te schaden
Vorig artikelStrenge economische sancties tegen Rusland zullen de economische zelfmoord van het Westen inluiden
Volgend artikelDe persconferentie van Zelensky: “Is hij onder invloed van drugs?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

    • (sluit facebook hier ook maar af) Liever gisteren, dan vandaag. Niet dat is er zelf last van zal hebben, heb geen facebook of al die andere onzin.

  1. Dat stuk vuil van een zuckerberg (géén hoofdletter) heeft samen met zijn loverboy dustin moskovitch (idem) heel het covid-verhaal mee georganiseerd en gefinancierd. Dus weg ermee! De komende 10 jaar gaan er véél miljardairs op een ‘rare’ manier omkomen, zoals Epstein en ik voel me daar héél goed bij 🙂

  2. Wij gaan niet missen de troep van faceboek en ook niet van watshapp er zijn betere apps op de markt…..falliet laten gaan samen met MSM…Alleen de schappen blijven nog zijn….

  3. Ik zag dat telegram rt ook heeft geblokkeerd, dacht dat zij niet meededen aan censureren maar blijk baar wel.hoelang gaat het duren eer dat ook hier komt en deze site gecensureerd word.

  4. In Rusland zitten veel software specialisten; laten ze Facebook, Twitter en BBC, CNN, Euronews maar wereldwijd laten crashen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in